A gdje sam rekao da je igrao
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Njemu ugovor svakako istice na kraju sezone, on je svoje zavrsio.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne bih sa sigurnoscu rekao. Negdje sam procitao da klub razmislja da mu ponudi produzenje zbog cesti povreda Alissona, jer na ljeto ne planiraju traziti novog golmana.
S tim da bi situacija sa golmanima bila ista ko i sad. Kelleher drugi, a Adrian treci.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ništa se ne sekirajte, evo Kabak i Davies su gledali film o štoperima. Ima da budu novi Nesta - Maldini.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Evo dade Minamino na debiju.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Jer Origi je viši
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Minamino se očigledno nije pokazivao na treninzima kako treba, a Klop to dosta cijeni. Nije da je blistao kod nas tako da ova pozajmica i jeste dobra stvar, samo što je problem što se gubi igrač za rotaciju.
Inače kad se već spominje visina Origija, najviše me nervira kad uđe Origi i ganja se rezultat, a Klop Origija posadi na krilo i umjesto da Salah ubacuje lopte Origiju dešava se obrnuta situacija...
Inače kad se već spominje visina Origija, najviše me nervira kad uđe Origi i ganja se rezultat, a Klop Origija posadi na krilo i umjesto da Salah ubacuje lopte Origiju dešava se obrnuta situacija...
Danas je računica jasna, pobjeda i vracamo se u kakvu talvu trku za trofej, remi ili poraz i ispadamo skroz iz bilo kakve price o tome.
Ako cemo se vec fokusirati na LP, mozda bi bilo dobro odmah od danas poceti uigravati nove stopere a Hendu i Fabinha vratiti u sredinu
Ako cemo se vec fokusirati na LP, mozda bi bilo dobro odmah od danas poceti uigravati nove stopere a Hendu i Fabinha vratiti u sredinu
Porazom protiv Brightona, Liverpool je ispao iz te trke za titulu. Dzaba razmisljati o tome, samo ces se vise nervirati nekad kasnije.
Spamm
Spamm
Najgore što ćemo dobiti i onda zijaniti od Fulhama
Naravno fab i henderson stoperi
Kupis novog stopera i nema ga ni na klupi
Bgt kakve penale nama sviraju
Ali kako je moguce da je Firmino ovoliko propao, pa nekad je bar znao dodati ili mogao puno trčati, pogledaj ga sad, totalno van svake utakmice. Tuzno i mucno za gledati
Nije ni lose u kakvoj su oni formi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma u **** više
Gini stoji dok mu zinceko ko vec prolazi, jbo te nebo vise stavi igraca koji citavu karijeru igra stopera
Ovo **** ih opet prodje kao da ih nema
Ovo **** ih opet prodje kao da ih nema