Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

nafrI82
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la nafrI82 » 05 sep 2009, 11:56

ssportasicaa_sa je napisao/la:Kada pocinje veceras tekma? u 19:50 ili? Malo ste me zbunili :lol: :oops:
17-00 aBd ;)

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 05 sep 2009, 11:57

U pet po nasem vremenu.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 05 sep 2009, 11:58

nafrI82 je napisao/la:Tako je, nema sad pred tekmu da izazivamo neki maler, bjezte ba, moramo vjerovat u sve koji istrce na teren deanas, pobjeda onda nece doci u pitanje.

Bas tako, moramo vjerovati u svakoga ko istrci na teren inace propadamo, da panicimo sada bezveze pred utakmicu to je bas nepotrebno.

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 05 sep 2009, 11:59

ma ne pljuje niko po supicu zato sto je najgori golman ikad, vec jednostavna i prosta stvar je da imamo golmana kjoji je u zadnjih 15 dana branio protiv arsenala i man city i najtalentovaniji golman je s ovih prostora u zadnjih 15 godina i to mora da se cijeni, slicna stvar je u relaciji ibricic-pjanic, pa covjece po svemu se ta dva igraca ne mogu porediti, tako bi bilo i sa spahicem ili bilo kojim drugim igracem, prosta stvar
Zadnja izmjena: muamer10, dana/u 05 sep 2009, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 05 sep 2009, 11:59

am333 je napisao/la:A koji smo mi izdajnici to je čudo jedno.
Supićeva rep. karijera je išla otprilike ovako.
1. Jooooj čiro konju što zoveš golmana iz jagodine
2. Dođe utakmica s Belgijom ( Nemanja ti si idol)
3. Dođe i uzvrat.....15.000 ljudi mu skandira ime na stadionu.
4. Sad Armenija.....MRŠ KLOCU JEDAN...hoće ćiro da te proda ...fuj konju...magare ...idiote...itd.

A svašta......
Druga stvar što niste tjerali Spahića kad nije kluba imao....možda se i on prodavao preko Ćire....mislim nije to tačno ali niko to nije uzeo u obzir.

Ja samo mislim da smo mi toliko prevrtljiv narod da to više nije ni smješno
Slazem se sa tobom am333@, brzo zaboravljamo Supica, do juce smo ga dizali u nebo a sada odjednom bi mu dali metlu u ruku, samo se pitam sta bi pisali da Begovic nije dobio dozvolu od FIFA-e sta bi pisali o Supicu tada, ljudi Supic je se vec uigrao sa nasim igracima i to je velika stvar.
Begovic nebi ni branio da se James nije povrijedio, znaci branio dvije utakmice u ligi i odmah je u formi, moze se reci da i Begovic nema klub, jer nije branio nego je samo trenirao kao i Supic
Zadnja izmjena: amir, dana/u 05 sep 2009, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 05 sep 2009, 11:59

ssportasicaa_sa je napisao/la:Kada pocinje veceras tekma? u 19:50 ili? Malo ste me zbunili :lol: :oops:
Ma ne daj se zbuniti :mrgreen: . Po nasem vremenu pocinje u 17:00, a po armenskom u 19:50
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 sep 2009, 12:01

džeko i ibišević po dva gola i pjanić jedan iz slobodnjaka :D
You are someone else I am still right here

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 05 sep 2009, 12:02

Harrison je napisao/la:
Ma ne daj se zbuniti :mrgreen: . Po nasem vremenu pocinje u 17:00, a po armenskom u 19:50

Ti si me zbunio sa 19:50 sto si napisao i nesto 3 sata razlike, nisam skuzila jeli unaprijed ili unazad ali skontala bih ja to svakako hvala ti ipak. :P

Ponosni_Bosanac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosni_Bosanac » 05 sep 2009, 12:02

muamer10 je napisao/la:ma ne pljuje niko po supicu zato sto je najgori golman ikad, vec jednostavna i prosta stvar je da imamo golmana kjoji je u zadnjih 15 dana branio protiv arsenala i man city i najtalentovaniji golman je s ovih prostora u zadnjih 15 godina i to mora da se cijeni, slicna stvar je u relaciji ibricic-pjanic, pa covjece po svemu se ta dva igraca ne mogu porediti, tako bi bilo i sa spahicem ili bilo kojim drugim igracem, prosta stvar

ma stvarno ste dosadni sto se tice ovoga... pa cekajte utakmicu i vidjet cete da je sve uredu... nije vazno ko igra vazno je da pobjedimo
Suze Vam teške i svi ste vi mali, kada Vam Sejo mrežu zapali

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 05 sep 2009, 12:04

ssportasicaa_sa je napisao/la:
nafrI82 je napisao/la:Tako je, nema sad pred tekmu da izazivamo neki maler, bjezte ba, moramo vjerovat u sve koji istrce na teren deanas, pobjeda onda nece doci u pitanje.

Bas tako, moramo vjerovati u svakoga ko istrci na teren inace propadamo, da panicimo sada bezveze pred utakmicu to je bas nepotrebno.
A uvijek je ovako, uvijek se nadje nesto zbog cega se prepiremo, a svi svjesni da nemogu nista promijeniti,,,

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 sep 2009, 12:04

fera je napisao/la:džeko i ibišević po dva gola i pjanić jedan iz slobodnjaka :D
Jos samo da Pjanic igra ...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 05 sep 2009, 12:05

Osjecam nesto da bi ova noc mogla biti Vedada ibisevica, zabit ce 2 gola, a mozda i hat-trick :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

emir_

Post Postao/la emir_ » 05 sep 2009, 12:06

amir je napisao/la:
am333 je napisao/la:A koji smo mi izdajnici to je čudo jedno.
Supićeva rep. karijera je išla otprilike ovako.
1. Jooooj čiro konju što zoveš golmana iz jagodine
2. Dođe utakmica s Belgijom ( Nemanja ti si idol)
3. Dođe i uzvrat.....15.000 ljudi mu skandira ime na stadionu.
4. Sad Armenija.....MRŠ KLOCU JEDAN...hoće ćiro da te proda ...fuj konju...magare ...idiote...itd.

A svašta......
Druga stvar što niste tjerali Spahića kad nije kluba imao....možda se i on prodavao preko Ćire....mislim nije to tačno ali niko to nije uzeo u obzir.

Ja samo mislim da smo mi toliko prevrtljiv narod da to više nije ni smješno
Slazem se sa tobom am333@, brzo zaboravljamo Supica, do juce smo ga dizali u nebo a sada odjednom bi mu dali metlu u ruku, samo se pitam sta bi pisali da Begovic nije dobio dozvolu od FIFA-e sta bi pisali o Supicu tada, ljudi Supic je se vec uigrao sa nasim igracima i to je velika stvar.
kakvo crno zaboravljanje, svaka njemu cast postujem ga, daj Bože da bude sve ok u ove dvije tekme, govorim o formi, o golmanu koji nema utakmica!!! ja sam njemu skandirao, i treba svakome ko je na golu ali on danas to nije trebao biti isklucivo zbog forme!!!!!
4-IN-A-ROW

samm
Kontakt:

Post Postao/la samm » 05 sep 2009, 12:06

idemo .... BHF,BHF,BHF........

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 05 sep 2009, 12:07

ajde ljudi,ne kudite nikoga od igraca ...svi su tu veceras da doprinesu jednom svima nama zajednickom cilju , a to je pobjeda ....
ja se zagrijavam pomalo uz PATRIOTSKE :D ,

sada ide trenutno DA TE VOLIM DUŠA ZNA DRAGA MOJA BIH .. BOSNOOOOO I HERCEGOVINO NASAAAA DOMOVINOOOOOOOOOOOO
DIGNI SEEEEEEE IZ PEPELAAAAAAAAA
KAO STO PUT DO SADAAAAAAA
SA MIRISOM LJILJANAAAAAAAA
LJUBAVI MOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 05 sep 2009, 12:09

mostar_mo je napisao/la:ajde ljudi,ne kudite nikoga od igraca ...svi su tu veceras da doprinesu jednom svima nama zajednickom cilju , a to je pobjeda ....
ja se zagrijavam pomalo uz PATRIOTSKE :D ,

sada ide trenutno DA TE VOLIM DUŠA ZNA DRAGA MOJA BIH .. BOSNOOOOO I HERCEGOVINO NASAAAA DOMOVINOOOOOOOOOOOO
DIGNI SEEEEEEE IZ PEPELAAAAAAAAA
KAO STO PUT DO SADAAAAAAA
SA MIRISOM LJILJANAAAAAAAA
LJUBAVI MOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Zastave Bosne neka se viju Ljiljani nasi bitku sada biju, najjaci mi smo pjesma nas nosi sinovi Bosne FANATICOSI

Suze vam teku svi ste vi mali kada vam Dzeko mrezu zapali :twisted: :twisted: :twisted:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 05 sep 2009, 12:14

tooooooooo sportasiceeeeeeee, , samo veselooooooooooooooooooo

DA GA HOĆE NANOOOOOOOOO
DA GA HOĆE JOJ NANICEEEEEEEE
DA GA HOĆEEEEEE ZABIT DŽEKO
JOJ NANO NANICEEEEEEEEEE :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

samm
Kontakt:

Post Postao/la samm » 05 sep 2009, 12:14

sada vise nema vremena za analize i pametovanja, ko bude igrao igrat će, bitno je samo da srce ostave na terenu, ova repka je zaslužila ovih 5 sati bezrezervne podrške i optimizma.... idemo sa pjesmom i navijanjem

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 05 sep 2009, 12:15

Tekma je u 17:00 sati.
Pocinje tako rano, zato sto je u armeniji trenutno 15:00 sati, znaci ako pocinje utakmica onda je kod njih tacno 20:00 sati

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 05 sep 2009, 12:16

Harrison je napisao/la:Osjecam nesto da bi ova noc mogla biti Vedada ibisevica, zabit ce 2 gola, a mozda i hat-trick :mrgreen:
I ja imam slican osjecaj...mogo bi bas danas Vedo proradit...a imam isto tako i osjecaj da ce ga Safet Nadarevic dati iz kornera glavom...zvuci cudno al bi mi bilo nekako najdraze....
..Siamo l'armata Rossonera..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.