17-00 aBdssportasicaa_sa je napisao/la:Kada pocinje veceras tekma? u 19:50 ili? Malo ste me zbunili![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
17-00 aBdssportasicaa_sa je napisao/la:Kada pocinje veceras tekma? u 19:50 ili? Malo ste me zbunili![]()
nafrI82 je napisao/la:Tako je, nema sad pred tekmu da izazivamo neki maler, bjezte ba, moramo vjerovat u sve koji istrce na teren deanas, pobjeda onda nece doci u pitanje.
Slazem se sa tobom am333@, brzo zaboravljamo Supica, do juce smo ga dizali u nebo a sada odjednom bi mu dali metlu u ruku, samo se pitam sta bi pisali da Begovic nije dobio dozvolu od FIFA-e sta bi pisali o Supicu tada, ljudi Supic je se vec uigrao sa nasim igracima i to je velika stvar.am333 je napisao/la:A koji smo mi izdajnici to je čudo jedno.
Supićeva rep. karijera je išla otprilike ovako.
1. Jooooj čiro konju što zoveš golmana iz jagodine
2. Dođe utakmica s Belgijom ( Nemanja ti si idol)
3. Dođe i uzvrat.....15.000 ljudi mu skandira ime na stadionu.
4. Sad Armenija.....MRŠ KLOCU JEDAN...hoće ćiro da te proda ...fuj konju...magare ...idiote...itd.
A svašta......
Druga stvar što niste tjerali Spahića kad nije kluba imao....možda se i on prodavao preko Ćire....mislim nije to tačno ali niko to nije uzeo u obzir.
Ja samo mislim da smo mi toliko prevrtljiv narod da to više nije ni smješno
Ma ne daj se zbunitissportasicaa_sa je napisao/la:Kada pocinje veceras tekma? u 19:50 ili? Malo ste me zbunili![]()
Harrison je napisao/la:Ma ne daj se zbunitissportasicaa_sa je napisao/la:Kada pocinje veceras tekma? u 19:50 ili? Malo ste me zbunili![]()
. Po nasem vremenu pocinje u 17:00, a po armenskom u 19:50
muamer10 je napisao/la:ma ne pljuje niko po supicu zato sto je najgori golman ikad, vec jednostavna i prosta stvar je da imamo golmana kjoji je u zadnjih 15 dana branio protiv arsenala i man city i najtalentovaniji golman je s ovih prostora u zadnjih 15 godina i to mora da se cijeni, slicna stvar je u relaciji ibricic-pjanic, pa covjece po svemu se ta dva igraca ne mogu porediti, tako bi bilo i sa spahicem ili bilo kojim drugim igracem, prosta stvar
A uvijek je ovako, uvijek se nadje nesto zbog cega se prepiremo, a svi svjesni da nemogu nista promijeniti,,,ssportasicaa_sa je napisao/la:nafrI82 je napisao/la:Tako je, nema sad pred tekmu da izazivamo neki maler, bjezte ba, moramo vjerovat u sve koji istrce na teren deanas, pobjeda onda nece doci u pitanje.
Bas tako, moramo vjerovati u svakoga ko istrci na teren inace propadamo, da panicimo sada bezveze pred utakmicu to je bas nepotrebno.
Jos samo da Pjanic igra ...fera je napisao/la:džeko i ibišević po dva gola i pjanić jedan iz slobodnjaka
kakvo crno zaboravljanje, svaka njemu cast postujem ga, daj Bože da bude sve ok u ove dvije tekme, govorim o formi, o golmanu koji nema utakmica!!! ja sam njemu skandirao, i treba svakome ko je na golu ali on danas to nije trebao biti isklucivo zbog forme!!!!!amir je napisao/la:Slazem se sa tobom am333@, brzo zaboravljamo Supica, do juce smo ga dizali u nebo a sada odjednom bi mu dali metlu u ruku, samo se pitam sta bi pisali da Begovic nije dobio dozvolu od FIFA-e sta bi pisali o Supicu tada, ljudi Supic je se vec uigrao sa nasim igracima i to je velika stvar.am333 je napisao/la:A koji smo mi izdajnici to je čudo jedno.
Supićeva rep. karijera je išla otprilike ovako.
1. Jooooj čiro konju što zoveš golmana iz jagodine
2. Dođe utakmica s Belgijom ( Nemanja ti si idol)
3. Dođe i uzvrat.....15.000 ljudi mu skandira ime na stadionu.
4. Sad Armenija.....MRŠ KLOCU JEDAN...hoće ćiro da te proda ...fuj konju...magare ...idiote...itd.
A svašta......
Druga stvar što niste tjerali Spahića kad nije kluba imao....možda se i on prodavao preko Ćire....mislim nije to tačno ali niko to nije uzeo u obzir.
Ja samo mislim da smo mi toliko prevrtljiv narod da to više nije ni smješno
Zastave Bosne neka se viju Ljiljani nasi bitku sada biju, najjaci mi smo pjesma nas nosi sinovi Bosne FANATICOSImostar_mo je napisao/la:ajde ljudi,ne kudite nikoga od igraca ...svi su tu veceras da doprinesu jednom svima nama zajednickom cilju , a to je pobjeda ....
ja se zagrijavam pomalo uz PATRIOTSKE,
sada ide trenutno DA TE VOLIM DUŠA ZNA DRAGA MOJA BIH .. BOSNOOOOO I HERCEGOVINO NASAAAA DOMOVINOOOOOOOOOOOO
DIGNI SEEEEEEE IZ PEPELAAAAAAAAA
KAO STO PUT DO SADAAAAAAA
SA MIRISOM LJILJANAAAAAAAA
LJUBAVI MOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
I ja imam slican osjecaj...mogo bi bas danas Vedo proradit...a imam isto tako i osjecaj da ce ga Safet Nadarevic dati iz kornera glavom...zvuci cudno al bi mi bilo nekako najdraze....Harrison je napisao/la:Osjecam nesto da bi ova noc mogla biti Vedada ibisevica, zabit ce 2 gola, a mozda i hat-trick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.