Ibogami biće isto i u petoj tekmimessilla je napisao/la:Samo se KD pojavio za sada. Ostali malo je reći loši.
Fino ste slavlje upriličili povodom izbjegavanja metle, moram priznati.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ibogami biće isto i u petoj tekmimessilla je napisao/la:Samo se KD pojavio za sada. Ostali malo je reći loši.
Fino ste slavlje upriličili povodom izbjegavanja metle, moram priznati.
Da nije njega, Cavsi bi vodili 3-1 (ako racunamo ovdje pobjedu). To je sad sve izvjesnije...Lillard je napisao/la:Durant je nemoguć. Da nije njega na ovoj razini, +40 bi bilo.
U petoj će biti ispisano duplo manje stranica ovdje, a znaš ti odlično šta to znači.Lillard je napisao/la:Ibogami biće isto i u petoj tekmi
Places kad ti napisem da si klaun (sto svojim ponasanjem pokazujes, jel), a ti mene hladno nazivas "nadobudnim drkosem" i sve ok ?adriano_leite je napisao/la:
Epidauruse, hajde se banuj, ne mozes vrijedjati po forumu, iako si moderator.
Ma dje ce ovaj tim izgubit 4 zaredom, jedino da se kd i curry povrijede. Ali eto vidjet cemoadriano_leite je napisao/la:Sreca da se ne pitas tialemsa je napisao/la:
Pa dobro u finalu, ali se desavalo da se timovi vrate sa 3-1 u serijama, sa 3-0 nije nikad niko. Za sve postoji prvi put, mozda ce se nekad i desit, ali ovdje cisto sumnjam prosto ne vjerujem. Mozes ti vjerovati ili ne, ali sve je moguce brate moj. Tako da nije bitno sta ti mislis ili ja.
Bas tako, sasvim dovoljno da se oprostimo od titule, a ne osramotimoRomagnoli13 je napisao/la:Ocekivali smo rekord GSW a ustvari svjedocili smo pisanju historije od strane Cavsa i to u dvije kategorije.Takodjer James je u dvije kategorije prestigao Jordana.
Normalno da napisem u prijavi sto zelim. Drugo je to sto ti zaprimas prijave pa brises/editujes glupostiEpidaurus je napisao/la:Places kad ti napisem da si klaun (sto svojim ponasanjem pokazujes, jel), a ti mene hladno nazivas "nadobudnim drkosem" i sve ok ?adriano_leite je napisao/la:
Sto je najgore, ovo je istina... Tri njihove lude minute i vratit ce se u tekmu.KingJamesMVP je napisao/la:Nije ovo još gotovo, Golden je to. Mogu napravit seriju 15:0 u 2min
teško priznati činjenicu da je bron odavno nadmašio mambukobe24 je napisao/la:Da je ovo bilo ovako, da je ono bilo onako, a u narodu odavno poznata ona: 'da je baba imala muda, bila bi...'
Pa nema te prednosti koja je sigurna kad CLE ima jednu od najgorih odbrana lige...Donnie Darko je napisao/la:Jel se meni čini ili prednost Cavaliersa nije ni blizu dovoljno velika koliko je trebala biti? Ako ne zadrže ovakav ritam, a pričamo o nerealno jakom ritmu, jednu seriju Warriorsa su udaljeni od rezultatski bliske tekme.
Ma brate izgubljeno je nakon sto sam vidio da ne mozemo ih uzeti prvu tekmu, kada smo ih trebali umrtviti i igrati na sto manje posjeda, a plus je tu bio Brown koji je sve osim dobar HC.NEZALAGANJE je napisao/la:80 of the Cavs' 86 points have come from three, the paint and free throws.
Basically using the Rockets' game plan.
Vidi ovo @adriano.Bas licite na kvalitetnije Rocketse,a ni odbrana nije daleko kao i njihova.Zato je finale i izgubljeno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.