00:50 ovo je zeni rekaoPerryFred je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zijo spreman dočekuje Grke

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
00:50 ovo je zeni rekaoPerryFred je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zijo spreman dočekuje Grke
Sabinho je napisao/la:00:50 ovo je zeni rekaoPerryFred je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neko bi nekad rekao,nakon tona i tona istucanog kamena odmostarac se javio.velez_mostar je napisao/la:Cijelu vjecnost me nema tu i prvi post na koji naletim od virtuala, radis li ista drugo covjece
Koliko god ga kudili, fali harishpBurundi je napisao/la:Neko bi nekad rekao,nakon tona i tona istucanog kamena odmostarac se javio.velez_mostar je napisao/la:Cijelu vjecnost me nema tu i prvi post na koji naletim od virtuala, radis li ista drugo covjece![]()
Bas me neka nostalgija spuca kad sam ugledao tvoj nick,iako je virtualno,bilo je to divno vrijeme s kraja 2010 pa na ovamo i zlatno toba ovog foruma koje cu vjecno pamtiti. Ludjaci poput harisa, virte,kurtme,bagrcavija,eleganta zvanog repeat,princija,calcia, gringa, i ostalih
Ja mislim da je on tu pod drugim nick-om.Goalgetter je napisao/la: Koliko god ga kudili, fali harishp
hahahahSabinho je napisao/la:00:50 ovo je zeni rekaoPerryFred je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zijo spreman dočekuje Grke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FliX je napisao/la:Ko sve osim Dzeke ne moze igrati iduci mec protiv Gibraltara?
Pregledao i ja snimak i uhvatio se za glavuUnofficialpage je napisao/la:Sad pregledao snimak. Šta smo sve promašili, nevjerovatno. Imali smo 8-9 čistih situacija, od toga 4 100%na zicera. Dvaput Džeko sam izlazi 1 vs 1 sa golmanom, pa Pjanić sa 10m profula, pa Ibišević sa 5-6-7m, nakon Džekinog crvenog, na ubačaj Pjanića posla loptu iznad gola glavom, sam se našao.
Onda bi njima morali poen oduzetiGoalgetter je napisao/la:Sta mislite, kakve su sanse da nas kazne sa utakmicom (ili ne daj boze dvije) neigranja pred svojim navijacima zbog bacanja baklju u sektor Grka? Nadam se da ce uzeti u obzir da su to navijaci odradili zbog transparenta, a i ne bi me cudilo da ocjene da je utakmica prevelikog rizika, i da zbog toga zabrane dolazak Grka u Zenicu (mada sumnjam da bi oni i dosli, a pogotovo oni cetnicici sto su bili na tribinama sa njima), ili kompletan prazan stadion? Iskreno, malo me strah te kazne UEFE.
I to ima logike. Samo problem sto smo mi imali ono u proslim kvlaifikacijama, sa Izraelom, to znaci da smo vec imali slicnih incidenata, pa bi moglo i to dati dodatnu tezinu. A za Grke svakako ocekujem drakonsku kaznu.pinoglavi je napisao/la:Onda bi njima morali poen oduzetiGoalgetter je napisao/la:Sta mislite, kakve su sanse da nas kazne sa utakmicom (ili ne daj boze dvije) neigranja pred svojim navijacima zbog bacanja baklju u sektor Grka? Nadam se da ce uzeti u obzir da su to navijaci odradili zbog transparenta, a i ne bi me cudilo da ocjene da je utakmica prevelikog rizika, i da zbog toga zabrane dolazak Grka u Zenicu (mada sumnjam da bi oni i dosli, a pogotovo oni cetnicici sto su bili na tribinama sa njima), ili kompletan prazan stadion? Iskreno, malo me strah te kazne UEFE.Vjerujem da ce biti samo novcana kazna jer nismo prije sranja radili
Ubačaj Pjanića oko 15 min, sam ispred golmana i on je prima na najgori mogući način. Da je proslijedio prema Hajroviću, on bi izašao sam 1 vs 1 sa mrežom, bio bi prazana gol ili je primio kako treba. Pa 2-3 šuta sa 15-20m, nigdje nikog i on svaku upropasti. Taj gol smo morali primiti, kazna mora doći. Niko nam nije kriv, ni sudija ni sreća već mi sami sebi, Trebali smo u prvom pol. voditi sa 3-0 minimalno. I nema tu više sreće ili nesreće.let3 je napisao/la:Pregledao i ja snimak i uhvatio se za glavuUnofficialpage je napisao/la:Sad pregledao snimak. Šta smo sve promašili, nevjerovatno. Imali smo 8-9 čistih situacija, od toga 4 100%na zicera. Dvaput Džeko sam izlazi 1 vs 1 sa golmanom, pa Pjanić sa 10m profula, pa Ibišević sa 5-6-7m, nakon Džekinog crvenog, na ubačaj Pjanića posla loptu iznad gola glavom, sam se našao.
Džeko nas je najviše uništio sa svojim promašajima
![]()
Svi ti promašaji su nas koštali pobjede, a ne onaj gol u 95 minuti....gol je bio samo kazna , nepisano fudbalsko pravilo.
Kad promašimo 4 ekstra prilike (i to kod vodstva od 1-0), onda i ne možemo oekivati pobjedu. Nismo sposobni da ih dotucemo i jbt nas