Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Kad ste vec zaglibili u offtopic najjaci mi je Milan bio na dodjeli nagrade " Idol nacije" kad na kraju svega pita jel Pjanic tu i jel sve razumio xD
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
-
- Kontakt:
Vijaj ovog hrganaZELJO DO GROBA je napisao/la:pjanic i nadarevic nemogu dvije recenice posteno sastaviti...

moj sine ,pa nadara se rodio u cazinu(ko i ja

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma nisam na to mislio...zna on citati, al iz svoje glave nemogu sastaviti 2 postene recenice...the scouser je napisao/la:Nadarevic se u Bosni rodio,i dobro prica,jedino ga naglasak jeb.e,mozda si ga pomjes'o s nekimZELJO DO GROBA je napisao/la:pjanic i nadarevic nemogu dvije recenice posteno sastaviti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ma normalno prica i sve...samo ima onaj cazinski naglasakbavarian_bk je napisao/la:Vijaj ovog hrganaZELJO DO GROBA je napisao/la:pjanic i nadarevic nemogu dvije recenice posteno sastaviti...![]()
moj sine ,pa nadara se rodio u cazinu(ko i ja) ,citav zivot proveo u cazinu i da nezna sastaviti

Kakvi su tek Salihovic i Bajramovic

100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
Jbg naglasak ...imamo i mi svi iz krajine naglasak ,pa pricamoRiNo je napisao/la:Ma normalno prica i sve...samo ima onaj cazinski naglasakbavarian_bk je napisao/la:Vijaj ovog hrganaZELJO DO GROBA je napisao/la:pjanic i nadarevic nemogu dvije recenice posteno sastaviti...![]()
moj sine ,pa nadara se rodio u cazinu(ko i ja) ,citav zivot proveo u cazinu i da nezna sastaviti
Kakvi su tek Salihovic i Bajramovic

Ma najbolji bosanski pricamo mi Podrinjci iz sjevernoistocne Bosne, a Salihovic, Pjanic, Rahimic, Ibisevic, i Muratovic su svi dokaz za to. 

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Bitno je ko kako igra "lopte" , a da se gleda ko kako prica igrali bi nam profesori bosanskog u repci ...Pauk je napisao/la:Ma najbolji bosanski pricamo mi Podrinjci iz sjevernoistocne Bosne, a Salihovic, Pjanic, Rahimic, Ibisevic, i Muratovic su svi dokaz za to.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Svidalo vam se to ili ne, Begovic je odlucio da igra za BIH radi licnog interesa. Jos da ne kazem da je on bio pod velikim pritiskom od strane javnost da odabere Bosnu umjesto Kanadu.
Svaka cast njemu sto dobro igra trenutno ali on nije srcem odlucio da igra za BIH.
Svaka cast njemu sto dobro igra trenutno ali on nije srcem odlucio da igra za BIH.
evo tarik i na ovoj temi trazi malo paznje...i koju svadju...u pravu si dosao je radi interesa....ipak ovako je bosanac koji brani u portsmoutu a ne kanadjanin ili englez il sta je vec mogao biti.....dabogda nam svaki igrac igrao bez srca a mi isli na svetska i evropska svake 2 godine.....dosad ovi sto igraju srcem nesto slabo igraju...cast zadnjim tekmama
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
To ti on rekao jel?Tarik14 je napisao/la:Svidalo vam se to ili ne, Begovic je odlucio da igra za BIH radi licnog interesa. Jos da ne kazem da je on bio pod velikim pritiskom od strane javnost da odabere Bosnu umjesto Kanadu.
I ti vala Tare kad nesto odvalis, brod nemoze povuci.
Dajte ljudi mani te vise toga ko igra srcem i tog patriotizma, to nam dodje glave svake kvalifikacije.
Mislis da svedima puca neka stvar sto Zlatan nije cistokrvi svenson, jedino sto ih interesuje je da odu na SP ili EP pa da se ljudi imaju cemu radovati. Tako isto turci sto imaju Aurelia, hrvati isto imaju onog brazilca, njemci imali Asamohu, heeee ba pa kad svabi mogu progledati kroz prste, zasto mi nemoze, jos covjek rodjen u BIH, jok mi gledamo ko je veci patriota i ko igra srce, eh pa zato nas ni na mapi, i nikad nas nece biti sve dok budemo razmisljali tako. Samo mi se nesto nasli uvrijedjeni i pametujemo, e pa pametno razmisljamo, nema sta.
Manite se vise toga ljudi, odosmo u qurac i ovako se nezna vise nista, jos bi trebo gledati ko je veci patriota. Svasta!!! Njemu hvala sto je nas odabrao i sto imamo golmana na duge staze, to treab da bude vazno, al po obicaju kod nas se gledaju sitince i gluposti, a uspijesi i rezultati, ma stipu to. To je najmanje vazno. Stvarno smo zaostao narod u PM!
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 09 jan 2010, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma da, bolje je da nam u reprezentaciji igraju igraci koji su mediji molili i gurali u selekciju.johnnyHZ je napisao/la:evo tarik i na ovoj temi trazi malo paznje...i koju svadju...u pravu si dosao je radi interesa....ipak ovako je bosanac koji brani u portsmoutu a ne kanadjanin ili englez il sta je vec mogao biti.....dabogda nam svaki igrac igrao bez srca a mi isli na svetska i evropska svake 2 godine.....dosad ovi sto igraju srcem nesto slabo igraju...cast zadnjim tekmama

adinjo haj na temu salihamidjic procitaj moj post hahahahahah koda ga je isti covjek pisao ja ev crkajem od smjeha...ovaj dio za patriotizam 
pusti tarika mali dodje zakuha i onda ga nema dva dana

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
heheh. isto razmisljamo johnny..johnnyHZ je napisao/la:adinjo haj na temu salihamidjic procitaj moj post hahahahahah koda ga je isti covjek pisao ja ev crkajem od smjeha...ovaj dio za patriotizam
ma joj jarane, izbije me iz takta ovako kad neko nesto provali. Ubise vise o ovome patirotizmu. Daleko cemo dogurati s tim ko do sada. Pozz

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
bolje da mi u repci igraju igraci koj znaju igrati nego oni koji po tv-u ppricaju da vole bosnu a igraju u slovackoj i poljskoj ligiTarik14 je napisao/la:Ma da, bolje je da nam u reprezentaciji igraju igraci koji su mediji molili i gurali u selekciju.johnnyHZ je napisao/la:evo tarik i na ovoj temi trazi malo paznje...i koju svadju...u pravu si dosao je radi interesa....ipak ovako je bosanac koji brani u portsmoutu a ne kanadjanin ili englez il sta je vec mogao biti.....dabogda nam svaki igrac igrao bez srca a mi isli na svetska i evropska svake 2 godine.....dosad ovi sto igraju srcem nesto slabo igraju...cast zadnjim tekmamaSad ga svi hvale sto igra sjajno u prosjecnom engleskom klubu a do prije par mjeseci su mu svi psovali majku zato sto je rekao da nece igrati za BIH.
Brzo zaboravljamo!

majke mi ja nevolim vrijedjati nikoga jer neznam ovdje nikoga licno al jarane ti zapeo za patriotizam da te bog mili sacuva...odoh ja Dragana vikica i njegove zvati na pripreme repke otjerati ove baustel reprezentativce,,,,salihvic pjanic ibisevic misimovic....hebo njih imamo vikicevce i par komandanata korpusa jbt nece nam ni brazil nista moci

izgleda da je bas tako isto razmisljamo...ja patriota ev od 3 osnovne do danas 17 godina vec grizem nokte posljedice rata (granate snajperi poginuli mrtvi) istraumiran....pa mi ni na kraj pameti taj patriotizam nije...ko je bio u ratu svaka cast ko se borio nebi trebao nikada vise raditi nista u zivotu a imati platu 2.000 i uzivati do kraja zivota....al brate OVO JE FUDBAL KOJII JE POSTAO BIZNIS,I AKO MISLIS PATRIOTSKI OTICI NA EURO ONDA MOZES SAMO KAO GLEDALAC
Zadnja izmjena: johnnyHZ, dana/u 09 jan 2010, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Daleko cemo dogurati dok god budemo volili one koje trebamo mrziti i dok god budemo mrzili one koje trebamo voliti. Primjer Susic to najbolje pokazuje. Tek sto je postao selektor vec su svi pljuvali po njemu.Adinjo je napisao/la:heheh. isto razmisljamo johnny..johnnyHZ je napisao/la:adinjo haj na temu salihamidjic procitaj moj post hahahahahah koda ga je isti covjek pisao ja ev crkajem od smjeha...ovaj dio za patriotizam
ma joj jarane, izbije me iz takta ovako kad neko nesto provali. Ubise vise o ovome patirotizmu. Daleko cemo dogurati s tim ko do sada. Pozz

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
hoces da kazes da je Susic dovoljno veliki patriota po tvom cjenjenom misljenju?Tarik14 je napisao/la:Daleko cemo dogurati dok god budemo volili one koje trebamo mrziti i dok god budemo mrzili one koje trebamo voliti. Primjer Susic to najbolje pokazuje. Tek sto je postao selektor vec su svi pljuvali po njemu.Adinjo je napisao/la:heheh. isto razmisljamo johnny..johnnyHZ je napisao/la:adinjo haj na temu salihamidjic procitaj moj post hahahahahah koda ga je isti covjek pisao ja ev crkajem od smjeha...ovaj dio za patriotizam
i on je odbio da trenira BiH mnogo puta do sada..... malo si licemjeran.

meni je susic najbolji odabir od svih trenera sto su mogli doci .... prvo sto ima IME... drugo ima i dobre rezultate relativno....trece princip je covjek i nije ga svako poljuvao...bilo ih je dosta na ovom forumu ali nije ni poa.....nebitno..i hajd sad mi odgvori na ovo pitanje al bez zaobilazenja.......da li bi volio da ti brani npr. SUPIC ili da ti brani asmir begovic...koji u tom trenutku (pretpostavimo,zamislimo) brani u totenhamu kao prvi golman???
da li bi vise volio da igra salihamiđic ili bi volio da igra sulejman smajic
.....
ako vec kazes ovako onako....i sa ovim smaras voli nevoli...da ti iskreno kazem nevoli ni MISKE BOSNU I ON JE NAPUSTIO REPKU PRED REVANS SA PORTUGALOM PA 3 DANA POSLIJE IGRAO ZA WOLSBURG 90 MIN
da li bi vise volio da igra salihamiđic ili bi volio da igra sulejman smajic

ako vec kazes ovako onako....i sa ovim smaras voli nevoli...da ti iskreno kazem nevoli ni MISKE BOSNU I ON JE NAPUSTIO REPKU PRED REVANS SA PORTUGALOM PA 3 DANA POSLIJE IGRAO ZA WOLSBURG 90 MIN
Nisam to rekao. Samo tvrdim da je Susic puno bolja osoba nego sto mnogi ljudi misle. Takoder, mislim da nipocemo nije zasluzio da javnost tako lose govori o njemu. Ispadose glupi oni koji ga podrzavaju a pametni oni koji i dan danas govore "Ciro majstore". 

jesi biser u pm,sto pises ako neznas sta ces napisati da sam moderator spuco bi ti ban za sva vremena..Tarik14 je napisao/la:Svidalo vam se to ili ne, Begovic je odlucio da igra za BIH radi licnog interesa. Jos da ne kazem da je on bio pod velikim pritiskom od strane javnost da odabere Bosnu umjesto Kanadu.
Asmir je golman za 10 , a i repka uvijek moze racunati na njeg ,mlad momak bolje nam netreba ..

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Da te pitam : Gdje si ti bio i kako si reagovao kada je Begovic fino rekao da nikad nije zelio da igra za BIH???SemPer_fi je napisao/la:jesi biser u pm,sto pises ako neznas sta ces napisati da sam moderator spuco bi ti ban za sva vremena..Tarik14 je napisao/la:Svidalo vam se to ili ne, Begovic je odlucio da igra za BIH radi licnog interesa. Jos da ne kazem da je on bio pod velikim pritiskom od strane javnost da odabere Bosnu umjesto Kanadu.
Asmir je golman za 10 , a i repka uvijek moze racunati na njeg ,mlad momak bolje nam netreba ..![]()
Budi iskren i reci da si, i ti kao i 90% bh. navijaca, prihvatio igraca koji je javnost gurala u reprezentaciju.