FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
S jedne strane mislim da bi eventualni bojkot odgovarao ovom "sistemu".Stadion prazan,niko im ne yebe mater!
Bojkot nije rješenje.Nesto kontra,svi na stadion da svima yebemo mater.
Bojkot nije rješenje.Nesto kontra,svi na stadion da svima yebemo mater.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ko god da uđe na temu i baci šuplju ljudi mu vjeruju samo da se pljuje 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa s obzirom da naš vrli maminho kojeg pretresaju na zapadu to kaže, ne treba se 100% vjerovati.Maroon1946 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 19:26Ko god da uđe na temu i baci šuplju ljudi mu vjeruju samo da se pljuje![]()
Ali, ovo za Jusufbegovića se spominjalo i prije njegovog posta, tako da ima istine sigurno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Maroon1946
- Kontakt:
Nije Mirva Florentino Perez, ali nije ni toliko naivan da takva imena dovede. Nadam se.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jun 2024, 19:28Pa s obzirom da naš vrli maminho kojeg pretresaju na zapadu to kaže, ne treba se 100% vjerovati.Maroon1946 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 19:26Ko god da uđe na temu i baci šuplju ljudi mu vjeruju samo da se pljuje![]()
Ali, ovo za Jusufbegovića se spominjalo i prije njegovog posta, tako da ima istine sigurno.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kazu da stvarno jeste Nedim u opticaju. Ja ne znam da li je istina, ali prica se. Treba sve informacije uzeti s rezervom, ovo niko pojma nema sta se desava, a vrlo vjerovatno nemaju ni Aylah i Mirvic pojma sta zele uopste.
Kao što mu je kraj bio kad je odlučio podvaliti priču o Ajli. Mani se bojkota i šupljih priča, a ako ćemo iskreno pričati, bojkot bi još uvijek trebao biti na snazi jer dotična i dalje vuče konce FKS i to zna čitav grad. Kada sam prije par mjeseci govorio da je Ajla i dalje u klubu, petobankaši su govorili da kvarim atmosferu, a evidentno je da se prešlo preko toga. S time u vezi, kredibilitet i autoritet navijačke grupe je srozan na minimum, a za to su krivi oni koji su napravili priču o početku i kraju bojkota. Svi znamo koji su bilo uslovi za prekid bojkota, tražio se odlazak 3 osobe, i ti prekidaš bojkot nakon nakon odlazaka 2/3 osobe i ide podrška u fullu. Čudno? Da nije možda nije bilo petobankiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jun 2024, 19:15MAMINHO66 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 19:04Prema informacijama koje ja imam, iz vise pouzdanih izvora:
- Kodro otpao, Ajla i on se nisu mogli dogovoriti oko ugovora
- Mirva i Ajla se sutra ili dan poslije sastaju sa Hadzibegicem, on je Mirviceva najveca zelja trenutno
- Jusufbegovic je plan B, razmatra se, ali dolazi samo ako sve drugo propadne
- Imaju jos dva neka trenera u opticaju, relativni anonimusi (ne znam imena)
Sto se tice igraca, Mirvic je nedavno sjedio u Banja Luci sa Vicom. Pricali su o svemu, ali uglavnom Vico mu je ponudio Sanicanina jos jednom. Ako prihvatimo i ako bude igrao redovno, imacemo normalnije sudjenje.
Pokusace se zavrsiti jos igraca. Ide sve malo sporijim tempom, jer je Belgijanac sad tu i ne dozvoljava da se tek tako trosi novac. Valjda je dosla naredba od Tana da se malo prikoci, ali Mirvic ce uraditi sve sto moze da oslobodi dodatna sredstva preko svojih partnera.
Sve u svemu, malo kasnimo, ali nista strasno. Jos uvijek imamo fore da sklopimo solidnu ekipu sa nekim provjerenim imenom na celu i pofajtamo se za Europu.
Ako zeli novi bojkot neka izvoli![]()
Ali tu je i njemu kraj onda

Calm down, sve će biti ok.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Najbolje je zaključati temu, ovo je postalo nenormalno.
Iz dana u dan sve vise nazadujemo u svakom pogledu.
@IsmirMirvic
Koliko nam miliona dolara treba za spas FK Sarajevo da se otkupe tvoji upravljački ulozi?
Koliko nam miliona dolara treba za spas FK Sarajevo da se otkupe tvoji upravljački ulozi?
Odnos sa Mirvićem? Prvih šest-mjeseci je bio idiličan, bilo je to baš onako kako smo se i dogovorili prije nego što ćemo doći, ali poslije se to promijenilo. Vizije su se prestale poklapati i nije bilo smisla nastavljati dalje. U momentu kada se odnos narušio na površinu je izašlo puno problema u samoj strukturi kluba. S jedne strane uslovi su odlični, ali s druge, sama struktura u klubu, sistem odlučivanja i savjetnici – problematično. Bez obzira na sve, o Mirviću neću reći ništa loše jer sam mu zahvalan na prilici koju sam dobio i na tome što je stao iza nas kada je bilo najteže. Baš zbog toga sada smo se razišli kao ljudi. Iako smo imali važeći ugovor, nismo htjeli praviti probleme – kaže Ibričić za Repreze ntaci ja.ba portal.
Sarajevo ljubavi moja.
Mala je granica od Real Madrida do Bajerna kojeg su svi treneri odbili i na kraju dovedu trenera koji je ispao iz lige,haj znaj mozda se sad na njih furamo pa bude tako nešto neki totalno neocekivani
#newerabajern

#newerabajern
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čeka se Mortem k'o oni što čekaju rezultat u Montevideo vidimo se nakon utakmice Brazil Jugoslavija.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Riki se bas puno brine za Mirvica.
Da li je Husarina šuplja ne znam, ali eto.Nakon što Marin Aničić nije produžio saradnju sa Sarajevom, iz kluba su krenuli u potragu za stoperom. Belgijanac je, kako saznaje Faktor, već stupio u kontakt sa Nerminom Mujkićem, mladim reprezentativcem BiH, koji je odigrao sjajnu polusezonu u dresu Slobode. Sa Tuzlacima je pokorio Prvu ligu Federacije BiH i izborio plasman u elitni razred bh. fudbala, ali neće ostati na Tušnju.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- luckystrike
- Kontakt:
Mujkića i Mujakića u paketu vratiti, ljevaci, Čelik i Đurićković dešnjaci, stoperski blok odličan 

šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
Svi sto su napustili klub hvale Mirvica al uvijek uz to kažu da ima puno ljudi koji imaju suprotna mišljenja i da je teško raditi. Svi bivši treneri I SD isto to su kazali . U čemu je onda fora, gdje je taj problem ?? Da li je možda problem u odnosu Tan - Mirvic možda imaju različita viđenja kako voditi klub.ne znam sta je al očito u klubu nisu svi na istoj talasnoj dužini i to nas ozbiljno koči.sonpenn je napisao/la: ↑12 jun 2024, 19:51Odnos sa Mirvićem? Prvih šest-mjeseci je bio idiličan, bilo je to baš onako kako smo se i dogovorili prije nego što ćemo doći, ali poslije se to promijenilo. Vizije su se prestale poklapati i nije bilo smisla nastavljati dalje. U momentu kada se odnos narušio na površinu je izašlo puno problema u samoj strukturi kluba. S jedne strane uslovi su odlični, ali s druge, sama struktura u klubu, sistem odlučivanja i savjetnici – problematično. Bez obzira na sve, o Mirviću neću reći ništa loše jer sam mu zahvalan na prilici koju sam dobio i na tome što je stao iza nas kada je bilo najteže. Baš zbog toga sada smo se razišli kao ljudi. Iako smo imali važeći ugovor, nismo htjeli praviti probleme – kaže Ibričić za Repreze ntaci ja.ba portal.
Oprosteno mu je qurac, a ne ta qurva.
Naivno je bilo vjerovati da neko ko te slaze jednom, nece te slagati opet.
Naivno je bilo vjerovati da neko ko te slaze jednom, nece te slagati opet.
- FKS -
-
- Kontakt:
A ko garantuje da Horde nece okrenuti ledja Mirvicu?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Fudo, Hajdeee, MaroonWhite1946, N3R3D, Samozdravlje, tajsamja, TefalTava i 83 gosta.