čitajte stručnjaci od početka do kraja ! možda i skontate neke stvari ...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mi je l' nismo svjesni da su danas prodane utakmice u Trebinju i Mostaru.... Al' ima jedna stvar nas boli kit.a za tim..... Moj tim je prvak zemlje i kao takav onog trenutka kada je obezbjedio obje titule i ne izgubio od Kiti.ca postalo mi je apsolutno svejedno sta ce uraditi.... Pa makar i prodao sve utakmice boli me neka stvar....delpiero20 je napisao/la:Zapamtit ovaj dan i sjetiti se Robijasa i Celika koji su nas jedini podrzali i koji jedini imaju ljudskosti da kazu sta se danas desilo...
Hvala i ljudima iz BL koji su znali sta se sprema i koji gledaju na ovo realno...
Ostali crknite..veliki ste vjernici, vjerujete u Boga, e pa Bog ce vam i vratit
Kome je mrsko otvarat evo-Završena je još jedna sezona nogometne Premijer lige BiH. Još prije nekoliko kola znalo se ko je šampion. Željezničar je bio neumoljiv i "davno" završio posao.cera1 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/9 ... -lige.html
pa sto su navijaci veleza onda blokirali svlacionice igracima i je*ali im sve sto su prodali tekmu ,ljudi gledali nisu valjda i coravi da ne vide sta se desava na terenu ,acovic1 je napisao/la:amho je napisao/la:u premijer ligi je svaka druga tekma nastimana... ne budite naivni... ovaj scenario u posljednjih 5,6 kola je izreziran davno... sve ijedna utakmica u kojoj su jednoj ekipi trebali bodovi je nastimana... pa cak i ona u gabeli u kojoj sloboda postigne vise golova u gostima nego u cijeloj sezoni do tada...svi su imali osiguran opstanak osim slavije i slobode koji su direktno odlucivali ko ispada... nemoguce je da su se svi ovi rezulatati poklopili samo tako sportski...
Ajde ne budali majke ti!Ti ,Hičkok i nitko više.Bola meda ne možete i sada vam netko drugi kriv.Ma zašto je nemoguće da GOŠK dobije Veleža u Vrapčićima.Pa Velež je gubio bodove kući i od Kozare,Rudara,Leotara zašto ne može od GOŠKA koji je recimo dobio Sarajevo na Koševu.Daleko od toga da mi je Velež drag (Zrinja je u srcu) ali malo pretjerujete sa nekakvim zavjerama i muljažama.Dobronamjerno kažem da počistite prvo u svom dvorištu (klubu).
I posebno zasto vas to Gosk ne bi mogao dobiti u zadnjem kolu u vasim nepobjedivim Vrapcicima. Me neka ste vi spasili Gosk-a. Siguran sam da bi i Gosk vas spasio(u slicnoj situaciji), bas kao i Siroki Brijeg i Zrinjski - timovi koji vas najvise voleacovic1 je napisao/la:amho je napisao/la:u premijer ligi je svaka druga tekma nastimana... ne budite naivni... ovaj scenario u posljednjih 5,6 kola je izreziran davno... sve ijedna utakmica u kojoj su jednoj ekipi trebali bodovi je nastimana... pa cak i ona u gabeli u kojoj sloboda postigne vise golova u gostima nego u cijeloj sezoni do tada...svi su imali osiguran opstanak osim slavije i slobode koji su direktno odlucivali ko ispada... nemoguce je da su se svi ovi rezulatati poklopili samo tako sportski...
Ajde ne budali majke ti!Ti ,Hičkok i nitko više.Bola meda ne možete i sada vam netko drugi kriv.Ma zašto je nemoguće da GOŠK dobije Veleža u Vrapčićima.Pa Velež je gubio bodove kući i od Kozare,Rudara,Leotara zašto ne može od GOŠKA koji je recimo dobio Sarajevo na Koševu.Daleko od toga da mi je Velež drag (Zrinja je u srcu) ali malo pretjerujete sa nekakvim zavjerama i muljažama.Dobronamjerno kažem da počistite prvo u svom dvorištu (klubu).
Haloooo bola!!!!Kako su igrači Veleža mogli znati da ispada Sloboda?KB-TM87 je napisao/la:Velež i Željo vam krivijes jes, krivi smo, svi su protiv vas, niko vas ne voli
Pronadi medusobne susrete izmedu slobode i zelje sve ceti se samo kazati koliko ste jaki..30Scudetta je napisao/la:Mi je l' nismo svjesni da su danas prodane utakmice u Trebinju i Mostaru.... Al' ima jedna stvar nas boli kit.a za tim..... Moj tim je prvak zemlje i kao takav onog trenutka kada je obezbjedio obje titule i ne izgubio od Kiti.ca postalo mi je apsolutno svejedno sta ce uraditi.... Pa makar i prodao sve utakmice boli me neka stvar....delpiero20 je napisao/la:Zapamtit ovaj dan i sjetiti se Robijasa i Celika koji su nas jedini podrzali i koji jedini imaju ljudskosti da kazu sta se danas desilo...
Hvala i ljudima iz BL koji su znali sta se sprema i koji gledaju na ovo realno...
Ostali crknite..veliki ste vjernici, vjerujete u Boga, e pa Bog ce vam i vratit
PS
Moderatori nemojte jos prebacivati ovu temu gdje joj je mjesto ipak ta se Liga jos nije zavrsila... Neka jos malo stoji rame uz rame sa temom najveceg, najpopularnijeg, najdominantnijeg, najboljeg, najjaceg i sl. kluba tj. ŽELJEZNIČARA... Nek se barem jos malo Tuzlaci mogu ponositi i diciti sa tim....
A docekate vi svakoga od ovih nabrojanih na manje-vise slican nacin. Ali razumijem i sto su prema zelji najvece emocije jer oni najveci imaju i najvise dusmana a ti i dalje mrzi najveci klub vama mrske države.VAM je napisao/la: jesi li se ikad upitao zasto samo vi budete onako dočekani?Zasto ne sarajevo,velež,sloboda...No to opet nije tema,nego to da ste vi sebi osigurali već 6 bodova za sljedecu sezonu...Siguran si da kontaš???Ne bih se reklo...
Bez j kraljuSaltBoY je napisao/la:TUZLA JE CRVENI GRAD I TO JE TRN U OKU SVIM NACIJONALISTIMA
Druže, moram da te obavjestim da postoji određena grupa Skinheda zvana BPNP, koja bi sutra za BiH i sarajevo život dala, ne znam zašto.SaltBoY je napisao/la:TUZLA JE CRVENI GRAD I TO JE TRN U OKU SVIM NACIONALISTIMA
Aha...E da te vidi babo tako pametnog...admirone je napisao/la:A docekate vi svakoga od ovih nabrojanih na manje-vise slican nacin. Ali razumijem i sto su prema zelji najvece emocije jer oni najveci imaju i najvise dusmana a ti i dalje mrzi najveci klub vama mrske države.VAM je napisao/la: jesi li se ikad upitao zasto samo vi budete onako dočekani?Zasto ne sarajevo,velež,sloboda...No to opet nije tema,nego to da ste vi sebi osigurali već 6 bodova za sljedecu sezonu...Siguran si da kontaš???Ne bih se reklo...
i naj jace je kraju , Sloboda je ispala jer nije mogla dati gol IZRAVNOM KONKURENTU U BORBI ZA OPSTANAK KOJI JE IGRAO KUCI! ako cemo razmisljati logicki kako je Sloboda mogla izvuci mpovoljan rezultat u gostima kada jedan Prvak Lige nemoze pobijediti ekipu koja se bori za opstanak, kad jedan klub i srednjeg dijela tabele nemoze kuci odigrati makar nerijeseno sa klubom koji se bori za opstanak, ali zato je Sloboda trebala pobijediti, hahahhahacera1 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/9 ... -lige.html
**** se jer nam se možeProbisvjet je napisao/la:Zasto je kasnilo 15 minuta u Trebinju poluvrijeme?
Hoce li babo od menadjera najpostenijeg kluba ispitati?
Jel' to moze tako?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.