NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 10 apr 2013, 18:47

Bijeljina055 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:zatisje malo ha...sretno nam sutra vjerujem da ce nasi sutra pruziti najbolju utakmicu u nastavku i slaviti bez problema.maja prognoza je pobjeda bez primljenog gola 2-0 ili 3-0
Slabi ste vi jos za Radnik!Sretno vam u nastavku,pa ako se nevidimo dogodine onda za dvije kada se vratite iz federalne! :lol: :D ;)
Ekipa solida ali vam je igrač utakmice bio golman ;)
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 apr 2013, 18:52

nece u gol sta ces.radnik nije toliko dobar kao sto je navikan.ubrzo cemo mi njih preci na tabeli niste vi jos opstanak obezbjedili.malo ste se digli.zvijezda puno bplje ali bez realizacije.sramota je samo u nasem klubu da se daje plata onom nehljebu iz zelje koji nezna hodati po terenu.pod hitno otjerati i ponjevica i husica i dovesti igraca koji zna igrati i koji ce srcem nositi nas dres.
ocekujem da u zenici ostanemo neporazeni,imamo kvalitet ali izgleda prevelik je pritisak kod kuce za nase igrace.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 10 apr 2013, 18:56

astra1922 je napisao/la:nece u gol sta ces.radnik nije toliko dobar kao sto je navikan.ubrzo cemo mi njih preci na tabeli niste vi jos opstanak obezbjedili.malo ste se digli.zvijezda puno bplje ali bez realizacije.sramota je samo u nasem klubu da se daje plata onom nehljebu iz zelje koji nezna hodati po terenu.pod hitno otjerati i ponjevica i husica i dovesti igraca koji zna igrati i koji ce srcem nositi nas dres.
ocekujem da u zenici ostanemo neporazeni,imamo kvalitet ali izgleda prevelik je pritisak kod kuce za nase igrace.
KOJI PRITISAK ????
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 10 apr 2013, 19:05

astra1922 je napisao/la:nece u gol sta ces.radnik nije toliko dobar kao sto je navikan.ubrzo cemo mi njih preci na tabeli niste vi jos opstanak obezbjedili.malo ste se digli.zvijezda puno bplje ali bez realizacije.sramota je samo u nasem klubu da se daje plata onom nehljebu iz zelje koji nezna hodati po terenu.pod hitno otjerati i ponjevica i husica i dovesti igraca koji zna igrati i koji ce srcem nositi nas dres.
Astra jasno je da vi nemate ekipu vec pojedince od kojih zavisi da li ce te pobjediti!Ekipa je sastavljena od igraca koji nisu imali mjesta u Zelji,Sarajevu Celiku itd.Pratim komentare vase poslije svake domace utakmice,kao nismo imali srece ,ovo ono itd.Pa mi nekukamo sto smo uzeli bod protiv Borca a trebali sve tri po svemu prikazanom itd.Nekada se utakmica igra na rezultat a ne za carsiju i izjave za novinare kao bolji smo itd.Neke stvari treba dokazati na terenu,a ne omalovazavati goste koji vam uzimaju bodove kod kuce.U krajnjem slucaju koga ste vi u proljecnom dijelu pobjedili kuci?Tu vam stoje svi odgovori vaseg polozaja na tabeli.I jos jednom vidimo se iduce sezone!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 apr 2013, 19:19

Astra jasno je da vi nemate ekipu vec pojedince od kojih zavisi da li ce te pobjediti!Ekipa je sastavljena od igraca koji nisu imali mjesta u Zelji,Sarajevu Celiku itd.Pratim komentare vase poslije svake domace utakmice,kao nismo imali srece ,ovo ono itd.Pa mi nekukamo sto smo uzeli bod protiv Borca a trebali sve tri po svemu prikazanom itd.Nekada se utakmica igra na rezultat a ne za carsiju i izjave za novinare kao bolji smo itd.Neke stvari treba dokazati na terenu,a ne omalovazavati goste koji vam uzimaju bodove kod kuce.U krajnjem slucaju koga ste vi u proljecnom dijelu pobjedili kuci?Tu vam stoje svi odgovori vaseg polozaja na tabeli.I jos jednom vidimo se iduce sezone!
ma nemam ja sta komentarisat ovdje,zvijezda je u ligi pet sezona radnik tek jednu kada budete tu bar tri sezone i kada budete imali igre u kontinuitetu javi se.pogledaj utakmice i rezultate zvijezde iz prve sezone pa ce ti sve biti jasno.zvijezda je te sezone redom dobijala i zelju i sarajevo i borac zrinjski na strani ostajali neporazeni na mnogim terenima.vi ste u euforiji posto dugo niste igrali premijer ligu kada se to malo smiri vidjecemo kakvi cete biti..sve najbolje u nastavku ali ne zavaravajte se da ste dobri i da ste vec izborili opstanak jos je dosta borbe kako na terenu tako i van njega
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 10 apr 2013, 19:42

necko_gradacac je napisao/la:
KOJI PRITISAK ????
Tako je astra1922, pritisak dolazi uvijek najvise od publike zato sto dok ide onda je ok a kad ne ide onda svako mater igracima, kao da neko iz publike vise zeli tu pobjedu od njih. kad pobjede onda dobro igramo, kad izgube onda nemaju pojma i treba istjerat ovog treba istjerat onog, nemoze to tako ljudi, danas je igra bila dobra ali deckima nije bilo srece, u zenicu idemo po 3 boda uz Bozju pomoc.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 10 apr 2013, 20:05

BRAVO MANEKENI!
Samo cu to rec,bitno je da su frizurice,kopacke tu a sto se lopta ne moze ubacit **** to...

Svaka vam cast,ni u srebreniku boda necete uzet!

OCEMOL MI U TU EVROPU STO STE NAJAVLJIVALI POCETKOM SEZONE??
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 10 apr 2013, 20:08

7aprildomemoj je napisao/la:Možel mi neko odgovoriti kada je Zvijezda zadnji puta slavila kod kuće ?
9.3 protiv Goška 2-1 .

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 10 apr 2013, 20:10

astra1922 je napisao/la:
ma nemam ja sta komentarisat ovdje,zvijezda je u ligi pet sezona radnik tek jednu kada budete tu bar tri sezone i kada budete imali igre u kontinuitetu javi se.pogledaj utakmice i rezultate zvijezde iz prve sezone pa ce ti sve biti jasno.zvijezda je te sezone redom dobijala i zelju i sarajevo i borac zrinjski na strani ostajali neporazeni na mnogim terenima.vi ste u euforiji posto dugo niste igrali premijer ligu kada se to malo smiri vidjecemo kakvi cete biti..sve najbolje u nastavku ali ne zavaravajte se da ste dobri i da ste vec izborili opstanak jos je dosta borbe kako na terenu tako i van njega
Ocigledno Astra da ti PL pratis odnedavno!
Kada vec pricas o nekom kontinuitetu,onda bi trebao da znas da je FK Radnik Bijeljina kao prvak Prve lige Republike Srpske u PL ligu ulazi u sezoni 2004/05 gdje je te sezone izborio opstanak,i narednu sezonu 2005/06 kada ispada,a ovo je treca sezona u PL.A u tim pomenutim godina NK Zvijezda Gradacac igra po selima Kantonalne
lige i Druge lige FBIH.Toliko o istorijatu igranja u PL.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 10 apr 2013, 20:21

Bijeljina055 popusti malo ovu temu, glup si ko tocak pricas gluposti...
kada budete ulagali u infrastrukturu kao zvijezda i da niste nikom duzni tek tada smijes bit agilan na ovoj temi to jest sa tim svojim nickom do tada m-r-s u p.... m......
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 10 apr 2013, 20:33

bondich je napisao/la:Bijeljina055 popusti malo ovu temu, glup si ko tocak pricas gluposti...
kada budete ulagali u infrastrukturu kao zvijezda i da niste nikom duzni tek tada smijes bit agilan na ovoj temi to jest sa tim svojim nickom do tada m-r-s u p.... m......
Prvo care ja sam se samo nadovezao na pricu o tome kako pred svaku domacu utakmicu Zvijezda ce nekoga da pobjedi,pa tako i danas a kada gosti uzmu bodove e onda su gosti krivi sto su uzeli bodove a ne igraci Zvijezde kojim treba 300 sansi da daju jedan gol!Dzaba vam ulaganja kada ste i dalje tamo neka vukoj............... u planinama!A za ovo na kraju cu te samo pitati ko ti drma kavez !!!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 10 apr 2013, 20:40

bondich je napisao/la:Bijeljina055 popusti malo ovu temu, glup si ko tocak pricas gluposti...
Prvo care ja sam se samo nadovezao na pricu o tome kako pred svaku domacu utakmicu Zvijezda ce nekoga da pobjedi,pa tako i danas a kada gosti uzmu bodove e onda su gosti krivi sto su uzeli bodove a ne igraci Zvijezde kojim treba 300 sansi da daju jedan gol!Dzaba vam ulaganja kada ste i dalje tamo neka vukoj............... u planinama!A za ovo na kraju cu te samo pitati ko ti drma kavez !!!
razguli ba

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 apr 2013, 20:41

Očigledno ti ne poznaješ geografiju.Gradačac ti je na nadmorskoj visini oko 250 m.sa oko 40.000 stanovnika.Slovi u najrazvijenije opštine na Tuzl.kantonu.Ovo su ti dovoljni podaci da obogatiš svoje maloumne vidike.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 10 apr 2013, 20:50

vatreni je napisao/la:
Očigledno ti ne poznaješ geografiju.Gradačac ti je na nadmorskoj visini oko 250 m.sa oko 40.000 stanovnika.Slovi u najrazvijenije opštine na Tuzl.kantonu.Ovo su ti dovoljni podaci da obogatiš svoje maloumne vidike.
dobro ce mu doc ova inf...seljaka majko mila

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 apr 2013, 21:51

De kad si vec na nasoj temi koliko dodje kila kupusa!Kupusaru sve sto pojedes ja placam i halalusum samo razguli jer nikad nisi bio u Gradaccu jer je ovaj grad za vas zapad a ne kupusiste kao vi!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 apr 2013, 22:05

Nah1d je napisao/la:BRAVO MANEKENI!
Samo cu to rec,bitno je da su frizurice,kopacke tu a sto se lopta ne moze ubacit **** to...

Ko je to od celnika kluba najavio borbu za Evropu??????????????????????????

To su samo pojedinci na ovom forumu najavljivali.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 10 apr 2013, 23:18

Tkanton je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:BRAVO MANEKENI!

Ko je to od celnika kluba najavio borbu za Evropu??????????????????????????

To su samo pojedinci na ovom forumu najavljivali.
Pa Savić je rekao da imaju igru za Europu (da su imali malo sreće). Evo gledam danas da im je stvarno falilo sreće, jer svaki put kad su opucali po golu nisu imali sreće da pogode onu stranu gola gdje se ne nalazi protivnički golman. Jbg imaju taj peh da im lopte privlači golman na sred gola :lol: Prvi treninig 120 minuta šutevi po golu. Meni bi oni naučili napamet izgled gola u svakom momentu sa bilo kojeg mjesta na terenu. Totalno izgledaju amaterski u tom smislu. Jbg, pa i ja bih im sve lopte odbranio kada idu po sred gola ama baš svaka.
Dragon Town

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 10 apr 2013, 23:36

Fali nam Husic po toj lijevoj strani ko oci u glavi :lol:
Bez Moranjkica se i moze al Husic nam stvarno fali, danas smo bili bolja ekipa al nece pa nece..
Bit ce to sve dobro, no sikiriki ;)

xyz111
Kontakt:

Post Postao/la xyz111 » 11 apr 2013, 08:41

Evo da se i ja malo uključim ! Pratim danima Vaše komentare , i mogu zaključiti da većina voli Zvijezdu , a u stvari što je i najvažnija stvar .Sa određenim forumašima se nemogu složiti u konstatacijama , krivi igrači , trener nije uradio ovo ili ono , a u stvari Zvijezda ima jedan problem , a to je loša strategija formiranja ekipe . Volio bih kada bi neko imao podatak , koliko je igrača prodefilovalo kroz Zvijezdu u proteklih 5 godina ? Mijenjali su se treneri i opet bez nekog značajnijeg rezultata . Ako pogledamo ekipe u bilo kojem sportu , a koje prave dobre rezultate , vidjet ćemo da su im kosturi ekipa igrači koji po nekoliko godina igraju zajedno . Nije problem promijeniti dva ili tri igrača , ali je problem kada svake sezone mijenjate po deset ili više igrača . Takođe u našem primjeru možemo zaključiti da je 90% igrača koji su prošli kroz Zvijezdu , kvalitetom tu negdje . U čitavoj PL BiH , nepostoji neki igrač vrhunske kvalitete da bi ga neko mogao nazvati pojačanjem , kao i što su sve ekipe kvalitetom tu negdje. Zato , nemojmo kriviti samo igrače , jer je većina tek skoro došala u naš klub , treba im vremena da se aklimatizuju , da upoznaju saigrače , trenera , publiku i nakraju kada se adaptiraju svakako će otići u nepoznatom pravcu kao i svi dosad.
Gradnja infrastukture u ovim teškim vremenima je za svaku pohvalu i nadamo se u budućnosti da na lijepom stadionu i u dobrom ambijentu gledamo vrhunske predstave našeg kluba !

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 11 apr 2013, 08:54

Slazem se sa prethodnim postom u potpunosti.Za formiranje jake ekipe potreban je kostur ekipe koji igra zajedno najmanje 2-3 sezone i onda sa 2-3 igraca tu ekipu nadogradjivati a ne mijenjati 10 od 11 igraca iz polusezone.Imamo najbolji primjer Zvijezdine ekipe kad su usli u premijer ligu- tu je ekipu oformio Rade Jovicic , jos u kantonalnoj lizi, pa su usli u federalnu sa par dodatnih pojacanja, pa u premijer ligu i pruzali su najbolje partije u cijeloj lizi.Jos da je tada sudjenje bilo kao sto je danas ta bi ekipa Zvijezde bila sampoin drzave.Zato klub treba raditi na dugorocnim ugovorima sa mladim igracima i uz pokoje pojacanje eto nas u evropi.
Sto se tice jucerasnje utakmice ,slazem se da nismo imali srece ali ni svjezine , jer je vecina igraca , a to se dobro vidjelo sa tribina vec nakon 30 minuta pala u tempu i cuvala se da bi mogli izdrzati cijelu utakmicu.Zalosno je samo da nam ekipa Radnika koja za cijelu utakmicu nije uputila sut ka nasem golu, odnese bod ni kriva ni duzna, a srece ce nam nedostajati tek protiv Rudara, Olimpika ili Sirokog, kad cemo uz srecu morati pokazatu jedan kvalitet vise.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.