AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Hakan sad odjednom najbolji vezni lige, kad je bio u Milanu pisao da nemq mjesta u interu, proklinjao sto ga dovedose, al eto sad ja najbolji nema mu ravnog
Onqna isto najbolji golman svijeta kao i Acerbi najbolji stoper
Hajd **** sa teme imas temu seria a pa tamo drkaj na svoj klub i igrace
Jbg drug pa nismo džabe vicešampioni Evrope, da nike bilo nesreće mogli bit i prvaci. Ne bi to bilo moguće da su nam trener i igrači levati kao što ih ti predstavljaš. Ha ya. Drkate na Thea a selektor ga ni ne zove na prvenstvoronaldo99 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 15:30Hakan sad odjednom najbolji vezni lige, kad je bio u Milanu pisao da nemq mjesta u interu, proklinjao sto ga dovedose, al eto sad ja najbolji nema mu ravnog
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jeste najbolji ste svi igraci su vam najbolji svaka cast i sad hajd **** sa interom sa ove teme, zaboli nas sve qurac ovdje za interom, imas temu inter imas seria a tamo pise nas zaobidji
I za tvoj info Theo je standardan igrac u prvih 11 svoje repke
I za tvoj info Theo je standardan igrac u prvih 11 svoje repke
Da, gledali smo ga u Kataru... na jahti za ženskom

p.s.. Vaši su igrači bolji, eto samo se nemoj više ljutit i psovat

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma nisu bolji,samo će lud reci da Milan ima jaci tim po imenima. Nego,hamam da nisi gledao svjetsko u Qataru 

Il Club più titolato al mondo!
Tesko je kad na teletexu prati covjek, pa ne zna da je Theo bio najbolji lijevi bek prvenstva, da je dao gol Marocu, i da je igrao finale.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
A da, buraz mu se povrijedio pa njega naknadno pozvali. My mistake

Dalje ne bi vise sa tobom na ovoj temi
Prosu se covjek samo tako, jos bi i nastavio 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Gledaj i ovo je napisao, a ne zna da je buraz mu prvu tekmu igrao a i Theo je bio tu, cuj naknadno pozvan, a koliko se covjek puta prosu u par postova, od toga da je Hakan najbolji vezni pa do toga da Theo nije igrao SP, a on bio najbolji bek prvenstva
Sad vidim da ustvari nije bio pozvan za Euro godinu dana prije toga pa mi se to očito pomiješalo. Halalite
Kako je krenuo doci ce reko do toga da Theo nije bio pozvan za seniorski tim dok je imao 14 godina 

Ajde braco arapi spasavajte nas dok nije kasnoSaudi club Al Ettifaq have made an official proposal of €40m/year+€10m signing bonus to Morata. He's considering it. Milan remain interested

Pulisic je veoma blizu Milana, Ponudili smo Origija za Scamaccu

Ode Frattesi u merdu. Toliko o velikim pričama prodali Tonali i dogovorili da nam dolazi Frattesi. Neće nama niko doc. Evo čitam kod DiMarzia da se razmišlja zamjena Scammaca-Origi, e to bi odlican posao bio. Od Scamacche barem nesto očekujem, od Origija ni marku.
Pulisic novo pojačanje. Wooow, znaci dali smo Chelseu pare za dva igrača koja su konstantno povrijeđena. Izgleda ta to algoritam nije učitao
Možda i nesto bude od ovog Reijnerdasa, al poslije CDK bojim se da oni nemaju pojma koji im treba. Mislim sama činjenica da su ostavili ćelavu propalicu da vodi ekipu, dovoljno govori.
I nije nam glupi čelo donio Scudetto već Ibra. On im je psovao na terenu, on je otjerao Hakana i napravio od Leao i ostale igrače. On je rekao Kalulu skidaj te rukavice, ti si odbrambeni i napadači treba da te se plaše a ne da te vide kao p*ckicu. Da nam nije došao Ibra, Pioli bi odletio već prije 2 godine sa klupe.
A ovaj merdaš, od kako vam je došao Hakan nema ni Scudetta, a o Ch Ligi možete samo da sanjate. Gledaj, vaša sala trofeja stane u jednu sliku, a u Milanellu moraš otic u tri prostorije da se slikaš da bi sve trofeje pohvatao. Folirati se sa nekim parama a sponzor vas napusti u sred prvenstva i morate se brukat jer skidate sponzor Šinter sa dresa. Bolan tako se ne radi u svijetu, možda i vama "Guardia di Finanza" pokuca na vrata pa vidiš onog Čenga sa svojim azijatima kako skaču iz Prozora i hvataju se magle. Merda šampion... ccccc... sta reče i osta živ.
Al haj, vama je finale ponos, mi se ne ponosimo sto smo sa 11 igrača izgurali cijelu sezonu i ušli u polufinale. Jer Milan ne slavi drugo, treće ili četvrto mjesto. Ili si "prvi" ili si "prvi od luzera"
Haj vozdra
Pulisic novo pojačanje. Wooow, znaci dali smo Chelseu pare za dva igrača koja su konstantno povrijeđena. Izgleda ta to algoritam nije učitao
Možda i nesto bude od ovog Reijnerdasa, al poslije CDK bojim se da oni nemaju pojma koji im treba. Mislim sama činjenica da su ostavili ćelavu propalicu da vodi ekipu, dovoljno govori.
I nije nam glupi čelo donio Scudetto već Ibra. On im je psovao na terenu, on je otjerao Hakana i napravio od Leao i ostale igrače. On je rekao Kalulu skidaj te rukavice, ti si odbrambeni i napadači treba da te se plaše a ne da te vide kao p*ckicu. Da nam nije došao Ibra, Pioli bi odletio već prije 2 godine sa klupe.
A ovaj merdaš, od kako vam je došao Hakan nema ni Scudetta, a o Ch Ligi možete samo da sanjate. Gledaj, vaša sala trofeja stane u jednu sliku, a u Milanellu moraš otic u tri prostorije da se slikaš da bi sve trofeje pohvatao. Folirati se sa nekim parama a sponzor vas napusti u sred prvenstva i morate se brukat jer skidate sponzor Šinter sa dresa. Bolan tako se ne radi u svijetu, možda i vama "Guardia di Finanza" pokuca na vrata pa vidiš onog Čenga sa svojim azijatima kako skaču iz Prozora i hvataju se magle. Merda šampion... ccccc... sta reče i osta živ.
Al haj, vama je finale ponos, mi se ne ponosimo sto smo sa 11 igrača izgurali cijelu sezonu i ušli u polufinale. Jer Milan ne slavi drugo, treće ili četvrto mjesto. Ili si "prvi" ili si "prvi od luzera"
Haj vozdra
Vehabije će pobrkat račune amerima, nude 40M godišnje Morati, super, idemo dalje.
Interisti što je zalutao i načeo temu o najboljem LB, neka pogleda objektivnije izvore od nas, konkretno https://www.espn.com/soccer/story/_/id/ ... ks-2022-23
Theo je po ovim parametrima #2 na svijetu LB, a nijednog iz manjeg kluba Milana nema među top10
Pošto smo ljudi, ne interisti, priznajemo da Inter ima značajno bolju squadru od Milana. Dok su ameri vlasnici, sigurno će tako i ostati narednih godina. Milanu preostaje da se nada čudu, kao Napoli koji je izgubio 3 ključna igrača (Koulibaly, Insigne, Mertens) pa uzeo Scudetto. Kad skontam, nešto poput Milanovog scudetta, neočekivano, sa squadrom koja apsolutno nije građena za takve domete.
Interisti što je zalutao i načeo temu o najboljem LB, neka pogleda objektivnije izvore od nas, konkretno https://www.espn.com/soccer/story/_/id/ ... ks-2022-23
Theo je po ovim parametrima #2 na svijetu LB, a nijednog iz manjeg kluba Milana nema među top10

Zbog čega vrijeđanje? Jesam li ja ikome ikad nešto psovao ili nazivao pogrdnim imenima? Valjda možemo razmijenit mišljenja, OK je i malo se sportski bockat, vidite da sam ja oosba koja će priznat i kad pogrriješi i čak se izvinit. Kad čovjek vrijeđa bez razloga to govori o njemu da je frustriran svojim ličnim životnim neuspjesima pa se na taj način ispuhuje (neko ovako na forumu, neko na semaforu trubi onim što nisu krenuli na žutom itd.). Doduše obzirom na situaciju sa Milanom (ispali iz CL od najljušeg rivala, izgubili zadnje 4 utakmice od najljuećeg rivala bez da su uspjeli dati gol, najljući rival im već 2 ciljana pojačanja ukrao...) pa možda je to razlog a ne lični neuspjesi, ali šta god je razlog treba čovjek da se kontroliše makar pisao sa nebitnog forumskog nicka nekom drugom također nebitnom forumskom nicku kao što sam ja. Svako dobroenzo777 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 20:16A ovaj merdaš, od kako vam je došao Hakan nema ni Scudetta, a o Ch Ligi možete samo da sanjate. Gledaj, vaša sala trofeja stane u jednu sliku, a u Milanellu moraš otic u tri prostorije da se slikaš da bi sve trofeje pohvatao. Folirati se sa nekim parama a sponzor vas napusti u sred prvenstva i morate se brukat jer skidate sponzor Šinter sa dresa. Bolan tako se ne radi u svijetu, možda i vama "Guardia di Finanza" pokuca na vrata pa vidiš onog Čenga sa svojim azijatima kako skaču iz Prozora i hvataju se magle. Merda šampion... ccccc... sta reče i osta živ.
Haj vozdra

p.s. isto važi i za druga ronalda99, nisam od njega očekivao takvo ponašanje
Nisam zalutao, razgovaramo o Milanu a ne o Romi. Što se tiče članka kako izvor uzeti kao relevantan kada ne znaju da se ova igra zove football a ne soccer. To je isto kao da ja tebi pošaljem ovaj objektivni izvor koji kaže da je Dimarco najbolji u Italiji:Zenga je napisao/la: ↑05 jul 2023, 20:36Interisti što je zalutao i načeo temu o najboljem LB, neka pogleda objektivnije izvore od nas, konkretno https://www.espn.com/soccer/story/_/id/ ... ks-2022-23
https://www.forbes.com/sites/emmetgates ... df311f7bf2
Ali to je Forbes, šta oni imaju pisat o fudbalu, nek se se drže finansija
@Biscione
Ne mozemo biti frustrirani sto smo ispali iz LP, ipak polufinale LP niko nije mogao ni sanjati prije pcetka sezone, Da boli 4 poraza glatko od vas ali otom potom. Sto se tice pojacanja koja ste doveli, nasi jednostavno nisu htjeli da idu preko 5M za Thurama i to je to, a za Frattesia kazu da im nije bio prva opcija zato su odmah izasli iz utrke za igraca, ovo govorim ne da ih opravdam vec tako su prenijeli mediji.
Sta ce na kraju uraditi, koga dovesti ili prodati vidjeti cemo, mada kako su krenuli nesto im i ne vjerujem bas.
Ne mozemo biti frustrirani sto smo ispali iz LP, ipak polufinale LP niko nije mogao ni sanjati prije pcetka sezone, Da boli 4 poraza glatko od vas ali otom potom. Sto se tice pojacanja koja ste doveli, nasi jednostavno nisu htjeli da idu preko 5M za Thurama i to je to, a za Frattesia kazu da im nije bio prva opcija zato su odmah izasli iz utrke za igraca, ovo govorim ne da ih opravdam vec tako su prenijeli mediji.
Sta ce na kraju uraditi, koga dovesti ili prodati vidjeti cemo, mada kako su krenuli nesto im i ne vjerujem bas.
Opet me vuces da odogovaram, nemas ti sta ocekivati ili ne ocekivati od mene, jednostavno dosao si na pogresnu temu da pises gluposti, idi na seria a dio i tamo pisi i diskutuj sa nama, a ne da spamas ovu temu
Ovo je iskljucivo tema od AC Milanu, samim tim igrace drugog kluba iz Milana ovdje nema potrebe uzimati u razmatranje, jer jednostavno nas boli qurac za njima, to valjda mozes shvatiti
Ziv bio i hajd sad zdrao
Ovo je iskljucivo tema od AC Milanu, samim tim igrace drugog kluba iz Milana ovdje nema potrebe uzimati u razmatranje, jer jednostavno nas boli qurac za njima, to valjda mozes shvatiti
Ziv bio i hajd sad zdrao
Druže nije ovo vaš privatni forum gdje nema pravo niko od ostalih navijača doć, ovo je podforum gdje se piše o Milanu i svako ima pravo doć pročitat i napisat nešto o Milanu. Ako sam vrijeđao Milan ili pisao off-topic prijavite me moderatoru i nek me banuje ako zaključi da je to istina. Valjda imate neki privatni forum gdje se okupljate samo vi Milanisti kao što mi imamo fcinter-cro.forumakers.com, tamo neće zalazit niko od ostalih navijača. Meni lično dok traje prelazni rok zanimljivo ulazit na forume drugih klubova, najviše volim konkurente Milan i Juve ali ulazim i u ostale lige kada se desi neki zanimljiv transfer. Zanimljivo čitat šta navijači misle o tome, nekad i ja dodam svoje mišljenje, kakve veze što nisam njihov navijač ako je on-topic.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 21:33Opet me vuces da odogovaram, nemas ti sta ocekivati ili ne ocekivati od mene, jednostavno dosao si na pogresnu temu da pises gluposti, idi na seria a dio i tamo pisi i diskutuj sa nama, a ne da spamas ovu temu
Talks ongoing between Milan and Villarreal for Chukwueze. Milan’s first verbal offer is worth €25M bonuses included. Villarreal ask for more, around €35M. Samuel’s contract expires next summer
Milan and Chelsea have become very close to reaching an agreement for Pulisic. Milan count on closing the deal this week. Pulisic’s will has been decisive
Milan and Chelsea have become very close to reaching an agreement for Pulisic. Milan count on closing the deal this week. Pulisic’s will has been decisive