PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- RUMENIge1946
- Kontakt:
-
Re: PL prepucavanja
RUMENIge1946 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 23:52Hivica nije ranjen. On je uzivao sa bracom u BGForumas1921 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 23:44RUMENIge1946 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 18:24Ono naslo da pise o TobetuTobe je tesko ranjen na toj grbavici mamu vam yebem retardiranu.
Dok je stvarana ova genocidna republika i dok su ubijani silovani i protjerivani nesrbi sa grbavice, baba ivan je slavio u beogradu. To je istina i treba upozoravati nove narastaje da znaju i nikad ne zaborave. Baba ivan je tada na pitanja novinara sta misli o tome odgovorio da ga to ne zanima, da je ugoslaven i podrzava jugoslavensku armiju. Ta armija je u to vrijeme palila BiH, Sarajevo, Grbavicu. Nije cudno sto nas zovu GLUPI bosanci.
Vjerovatno je ranjen negdje u predjelu glave? Onako se moze ponasati osoba bez mozga. Definitivno steta ako je tesko ranjen a prezivio, za onakvo kopile je steta sto zivi. Mislim da samo jedna odvratna ljigava osoba, koja u zivotu nikada nije imala prijatelja se moze onako ponasati, Boga pitaj na sta on izgleda kada mu je jedina stvar u zivotu pisati gluposti...
Ponavljaj ovo svaku noc prije spavanja i ujutro cim se probudisBismilahirahmanirrahim
Euzu bi kelimaatillahit-taammati min gadabihi ve šerri ibadihi ve min hemezatiš-šejaatiini ve en jahduruun.
Utječem se Allahu pomoću Njegovih savršenih riječi od njegove srdžbe, od zla Njegovih robova, od šejtanskih došaptavanja i njihovog prisustva.
Ma nije, sreca pa nije...
Nego de mi reci masni i ti ne izlazis nikada vani? Isto si ranjen pa iskompleksiran? Vidi pic.kice, okupaj se, osisaj, uljudi, izadji malo vani, nadji si kakvu curu ili momka, ispusi se... Nije zivot forum, jadno izgledas i zvucis, vas par sa ove teme. Neces biti jedini koji sam sjedi u kaficu, ima jos takvih pacenika ali nije kraj... Da aBd ozdravis.
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
Jesam li sta slagao?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Jel me to pokusavas zavesti? Hoces da izadjes samnom? Pristajem ali kad mi zena ode kod svojih. Bojim se da nas ne uhvati. Kosu ce ti pocupati. Posalji mi broj i sliku. Volim teForumas1921 je napisao/la: ↑10 jan 2020, 00:15
Nego de mi reci masni i ti ne izlazis nikada vani? Isto si ranjen pa iskompleksiran? Vidi pic.kice, okupaj se, osisaj, uljudi, izadji malo vani, nadji si kakvu curu ili momka, ispusi se... Nije zivot forum, jadno izgledas i zvucis, vas par sa ove teme. Neces biti jedini koji sam sjedi u kaficu, ima jos takvih pacenika ali nije kraj... Da aBd ozdravis.

Sto se tice molitve, ako ne mozes na arapskom ponavljaj na naesm svaku noc i ujutro po 17 puta i proci ce te
Utječem se Allahu pomoću Njegovih savršenih riječi od njegove srdžbe, od zla Njegovih robova, od šejtanskih došaptavanja i njihovog prisustva.
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Imam osjecaj da pacurlija dominira ovom temom. Poceli su sure neke uciti.
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Ramiz bibliju citira nemoj tako
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
RUMENIge1946 je napisao/la: ↑10 jan 2020, 00:20Jel me to pokusavas zavesti? Hoces da izadjes samnom? Pristajem ali kad mi zena ode kod svojih. Bojim se da nas ne uhvati. Kosu ce ti pocupati. Posalji mi broj i sliku. Volim teForumas1921 je napisao/la: ↑10 jan 2020, 00:15
Nego de mi reci masni i ti ne izlazis nikada vani? Isto si ranjen pa iskompleksiran? Vidi pic.kice, okupaj se, osisaj, uljudi, izadji malo vani, nadji si kakvu curu ili momka, ispusi se... Nije zivot forum, jadno izgledas i zvucis, vas par sa ove teme. Neces biti jedini koji sam sjedi u kaficu, ima jos takvih pacenika ali nije kraj... Da aBd ozdravis.![]()
Sto se tice molitve, ako ne mozes na arapskom ponavljaj na naesm svaku noc i ujutro po 17 puta i proci ce te
Lagano ba, zenu cu ti prebiti a tebe silovati... Samo se opusti. Hajde sada reci kako je biti glup? Je li boli? Kakav je osjecaj?
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
-
- Kontakt:
Eto mu dobre prilike, moze dobro auto na povlasicu uvestiForumas1921 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 23:44RUMENIge1946 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 18:24Ono naslo da pise o TobetuTobe je tesko ranjen na toj grbavici mamu vam yebem retardiranu.
Dok je stvarana ova genocidna republika i dok su ubijani silovani i protjerivani nesrbi sa grbavice, baba ivan je slavio u beogradu. To je istina i treba upozoravati nove narastaje da znaju i nikad ne zaborave. Baba ivan je tada na pitanja novinara sta misli o tome odgovorio da ga to ne zanima, da je ugoslaven i podrzava jugoslavensku armiju. Ta armija je u to vrijeme palila BiH, Sarajevo, Grbavicu. Nije cudno sto nas zovu GLUPI bosanci.
Vjerovatno je ranjen negdje u predjelu glave? Onako se moze ponasati osoba bez mozga. Definitivno steta ako je tesko ranjen a prezivio, za onakvo kopile je steta sto zivi. Mislim da samo jedna odvratna ljigava osoba, koja u zivotu nikada nije imala prijatelja se moze onako ponasati, Boga pitaj na sta on izgleda kada mu je jedina stvar u zivotu pisati gluposti...

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ih koliko ih je takvih zapaljeno.RUMENIge1946 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 23:27palili su medjunarodno priznatu i suverenu drzavuMMM je napisao/la: ↑09 jan 2020, 22:25Jugoslavenska armija palila one što su se odcepljivali od Jugoslavije!RUMENIge1946 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 18:24Ono naslo da pise o TobetuTobe je tesko ranjen na toj grbavici mamu vam yebem retardiranu.
I šta je tu zamjerka?
Bili vi palili one što se odcepljuju od BIH?
![]()
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Kakav samar za mohija i njemu slicne, pisu nesto o Vinku a mlade nade im cestitaju republici rodjendan. 

Golijanin mali, rodjak od mladica iz kalinovika. Ne sumnjam da ce ga Manijaci ubit ili yebat. Ili oboje.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
A onaj kadet Djordje haha
Pa neka, fino. Tipujem za 7 do 9 godina da ce izrasti u pravu momcinu i legendu kluba.
Ima simpatican klub u Kanadi, ako ne uspije na grbavici...
Pa neka, fino. Tipujem za 7 do 9 godina da ce izrasti u pravu momcinu i legendu kluba.
Ima simpatican klub u Kanadi, ako ne uspije na grbavici...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Mali četo iz U 15 već ima sve predispozicije da postane još jedna legenda kluba sa Grbavice.
Fino prezime, dobar klub, ima on predispozicije da do ravnogorskog dogura inshallah

Edit: Jos i mitoman, kaze hakovali mu profil, mutavi 1988 ce povjerovati hahahah
Mene zanima gdje je sad onaj moralista @fks74, da vam skrene pažnju na sve poginule željovce koji su dali živote za ovu državu i da vam se sjeti familije za takvo pisanje

Na istom mjestu gdje i dokuHac sa 34 profia gdje proziva Vinka a nezz ni on sta.
Mozda da objasnite malom vojvodi o tim sto su dali zivot za drzavu a ubijeni su od strane onih koje vojvodica slavi !
Povedi ih Goljanine, sa hakovanog profila
Mozda da objasnite malom vojvodi o tim sto su dali zivot za drzavu a ubijeni su od strane onih koje vojvodica slavi !
Povedi ih Goljanine, sa hakovanog profila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.