Redzo pravi blokMirzi, Mirza se otvara na tri poena i Kidd upisuje asistencije na Mirzinih 30 poena
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- sigurnoable
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Mislim da Kidd u drugom ulazi zajedno u tandemu sa Mirzom.
Redzo pravi blokMirzi, Mirza se otvara na tri poena i Kidd upisuje asistencije na Mirzinih 30 poena
i šta je bilo kad si se probudio ?sigurnoable je napisao/la:Mislim da Kidd u drugom ulazi zajedno u tandemu sa Mirzom.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
godio bi sad jedan narezak auuf,šuti ne cickajgrgr je napisao/la:Obukao bi se do sad da nece , idemo mociluk nas rijesit utakmicu da nisam dzaba pojeo narezak !
I ja se nadam da ćemo ga gledat' makar 10-15 min. u drugom,tamam da ojadi Nugettse
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Raketa aka Taylor ... Da mi je 10% njegove brzine bio bih zadovoljan.Inace , koji im je **** sa ovim kontrama.Pa haman ko u rukometu svaki napad brzog centra igraju.
Ne spominjite hranu ima nas na dijeti ne smijemo u ova doba jesti
pa ko ce ih vratiti u igru nego gazda ? naravno da ce uci
kamikaza 18 min - 1 asistencija to je playmaker
EDIT : evo suta na zagrijavanju
kamikaza 18 min - 1 asistencija to je playmaker
EDIT : evo suta na zagrijavanju
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 04 dec 2013, 02:54, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da ce uci, da ne bude da sam dzaba pojeo sav onaj prsut

Sad nas ima puno vise na forumu fala bogu .Valjda ce Mirza dobiti koji minut u drugom I nek mu je stretno i poz svima iii ideeeee trojkaaaaaa!!!
Nadam se da ce uci da nisam dzaba sjedio i gledao Taylora koji me nenormalno nervira 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Nadam se da ce uci, da ne bude da sam džaba pojeo onu janjetinu 
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 04 dec 2013, 02:56, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
a vruce kifle i jogurt?HZ_ilidzaa je napisao/la:Raketa aka Taylor ... Da mi je 10% njegove brzine bio bih zadovoljan.Inace , koji im je **** sa ovim kontrama.Pa haman ko u rukometu svaki napad brzog centra igraju.
sada ce sef uvaliti u drugom 5 trojki jednom rukom
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Za pos'o kojim se on bavi jedna ruka je i dovoljna,barem u njegovom slučaju 
Željooooo je napisao/la:Nadam se da ce uci, da ne bude da sam džaba pojeo onu janjetinu
Kindže, kindže...
Ja bas cesto pomislim na to. Zamislite kako je Kiddu kad ih gleda da igraju ovako. Sigurno i njemu vise puta dodje da obuce dres i pokaze im malo kako se to radi.sigurnoable je napisao/la:Mislim da Kidd u drugom ulazi zajedno u tandemu sa Mirzom.
Hvala Bogu Mirzina povreda nije ozbiljna i mozemo ga ocekivati u drugom poluvremenu. Imaju sut za 3 1/8 i hitno im trebaju ti poeni. Taylor veceras kao pusten sa lanca, tacno ce poginut' na dvokoraku kao sto neko napisa. Nezz samo sta se desava sa Lopezom, jako los u odbrani.
EDIT: Eno Deron pita Mirzu sta je bilo s rukom, kaze Mirza:"Ma nista haveru, malo me puko po prstu, zato cu ih sa shebat sa 3-4 trojke"
Zadnja izmjena: suhakrpa, dana/u 04 dec 2013, 03:00, ukupno mijenjano 1 put.
gledam koliko postova ima ova tema, mogla bi veoma lagano stici dzekinu ove sezone

E sad si ga slago, fakat si preceroŽeljooooo je napisao/la:Nadam se da ce uci, da ne bude da sam džaba pojeo onu janjetinu
- sigurnoable
- Kontakt:
Koliko mogu primjetiti i dvorana se izgleda pocela prazniti sto govori samo koliko igraju zanimljivu kosarku.
kad ti možeš u ova doba jesti pršut mogu i ja janjetinumrjasmin je napisao/la:E sad si ga slago, fakat si preceroŽeljooooo je napisao/la:Nadam se da ce uci, da ne bude da sam džaba pojeo onu janjetinu![]()
hahaa
Željooooo je napisao/la:kad ti možeš u ova doba jesti pršut mogu i ja janjetinumrjasmin je napisao/la:E sad si ga slago, fakat si preceroŽeljooooo je napisao/la:Nadam se da ce uci, da ne bude da sam džaba pojeo onu janjetinu![]()
hahaa
![]()
taylora treba neko u netsima dobro nasamarati
kolko su im Blatche bizon i Taylor kamikaza ubili volju za košarkomsigurnoable je napisao/la:Koliko mogu primjetiti i dvorana se izgleda pocela prazniti sto govori samo koliko igraju zanimljivu kosarku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.