Doduše sad je problem što gubiš pristojnog igrača kojeg si mogao potpisati za džabe na poziciju desetke, al' nije isključeno ni da su tačne ove glasine da Pioli prelazi na 433.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bilo je priče, ali se stisalo, jos se kod nas ne zna ni ko su mete, a ne znamo trenutno ni ko je zaposlen da vodi transfere jer Giuntoli nije zvaničan i klasicno se gubi puno vremena dok ostali klubovi kupuju.
Bolje i tako nego kao ovi kod nas, svakog zivog igraca povezuju sa nama a na kraju ne dodje nikoPogba je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:49Bilo je priče, ali se stisalo, jos se kod nas ne zna ni ko su mete, a ne znamo trenutno ni ko je zaposlen da vodi transfere jer Giuntoli nije zvaničan i klasicno se gubi puno vremena dok ostali klubovi kupuju.
Chukwueze vam je prva meta, poslana ponuda. Igračina ono sto sam gledao. Protiv Reala u onoj partiji ih valjao kao čunjeve.
Ne uklapa se u politiku kluba, nema 17 godina
E cuj nakon 3 igraca intera najbolji veznjak lige, hajd bgt odvadi malo, eto sad odjednom Fratessi najbolji na svijetu
Hajde razumijem da te euforija ponijela ali u zadnje vrijeme lupas. Di Marco je daleko od Thea. Theo bi imao i bolje brojke da nije morao cijelu sezonu sam da iznese na tom lijevom beku. Igrao je u 56 utakmica, reprezentacija i klub, i upisao 4800 minuta dok je Di Marco u 54 utakmice upisao 3400 minuta.Biscione je napisao/la: ↑05 jul 2023, 11:08Mačkice se zezam ali ne puno: 1. Barella, 2. Sergej, 3. Hakan su najbolji po meni. Nakon njih trojice malo praznog prostora pa grupica od par vežnjaka među kojim je i Fratessi.
Što se tiče Dimarca nisam siguran da li je najbolji lijevi bek u Interu jer mi je i Gosens predrag ali realno je Dima rasturio prošlu sezonu, da vama pobliže dočaramo prošle sezone vaš Theo 4 golova i 5 asistencije a Dima 6 golova i 10 asistencija i pri tome je mnogo bolji defanzivno. Bio u idealnom timu CL i u idealnom timu svijeta zaboravio sam u čijem izboru...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.