Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

boomerang5
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la boomerang5 » 23 jul 2015, 11:42

i ja podržavam sve, ako hoce da sve za karijeru nek da , ali nek ne glume vamo velike Bosančine ko što rade po twitterima i ostalo , jer to očigledno nisu, i jedan i drugi i treci. mnogo me razocarao mirza ovime !

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 23 jul 2015, 11:49

Baksuzna smo nacija i sta ces, a ima tu dosta i naseg mentaliteta seljackog.

Mirzi se nema sta prigovoriti, jednostavno uslovljen je od strane kluba i tako je kako je, oni su ti koji ga placaju, a ne savez i sta znaci ljudima u Phoenixu reprezentacija neka..nista. Na kraju krajeva bio je tu i u hiljadu puta gorim uslovima i svakako i bez ove situacije bi imao potpuno pravo da propusti jedno okupljanje.

Jusufu je najveca boljka njegov agent koji je dokazana seljacina i kretencina, ali pored svih prica i natpisa ja jednostavno ne zelim vjerovati da postoji drugi razlog za nedolazak osim povrede, a i momak nas je prosle godine uveo u U-20 A diviziju i tek se ove godine vidjelo sta je znacio Jusuf.

Kod Nihada je skroz drugacija prica, kod njega nema ama bas nikakvog opravdanja za ovaj postupak, kaze neko posudio je pare savezu itd. Da nije bilo ove reprezentacije on ne bi bio u mogucnosti da uopste posudjuje pare, jer kao sto @nermin rece ako je nekoga ova repka gurala onda je to on. Jos gore je cinjenica da je pravio budalama sve Bosance i Hercegovce onom izjavom kako nema nikakvih prepreka da igra za BiH na Eurobasketu, a svaki malo obrazovaniji lik zna da je nemoguce imati dvojno drzavljanstvo Njemacke i BiH. Znao je to i ne moze biti toliko glup da ne zna, to se moze provjeriti za 5 minuta, ne uzima drzavljanstvo Zimbabvea da ne zna procedure.

Ako je to razlog Nihadovog nedolaska, ja bi ovog momenta mijenjao njegove papire za Harisa Hujica.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 23 jul 2015, 11:50

Još sam uvijek u šoku i nevjerici, nevjerovatno je koliko smo prokleti u svakom sportu :facepalm:
Ovo je sportska izdaja trojce naših najboljih igrača. Đedović se iz čista mira odrekao našeg pasoša, Juka i prije operacije glumio i tad se znalo da neće da igra i sad najveći šamar od najveće zvijezde ove ekipe Mirze koji je stavio novac ispred reprezentacije, uredu, poštujem to care ali ja necu više ostajati do kasnih jutarnjih sati budan da bih gledao tebe ili Nurkića.
Gospodo košarkaši, zastava je svetinja a himna je život, mnogo ljudi je dalo svoje živote da bi ste vi mogli igrati za Bosnu i Hercegovinu, za Bosnu i Hercegovinu za koju ne želite igrati..

Gordić i Kikanović, možda i nisu pretjerano kvalitetni, ali su se uvijek odazivali u reprezentaciju, nikad nisu pronalazili izgovore da bi propustili okupljanje reprezentacije, i oni su primjer kako treba košarkaš da se odnosi prema dresu svetinje. Ako se nekim cudom sa njima i ostalim igracima plasiramo u drugi krug nikad više ne treba zvati ovu trojku gore. Treba podmladiti reprezentaciju, dati šansu Atiću i ostalima, generacija sa Musom, Sikirasom,Camparom itd ce biti strašna, nek nas kantaju 3-4 godine ali cemo nakon toga biti košarkaška sila koje ce se svi bojati..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 23 jul 2015, 11:57

Ethel je napisao/la:Baksuzna smo nacija i sta ces, a ima tu dosta i naseg mentaliteta seljackog.

Mirzi se nema sta prigovoriti, jednostavno uslovljen je od strane kluba i tako je kako je, oni su ti koji ga placaju, a ne savez i sta znaci ljudima u Phoenixu reprezentacija neka..nista. Na kraju krajeva bio je tu i u hiljadu puta gorim uslovima i svakako i bez ove situacije bi imao potpuno pravo da propusti jedno okupljanje.

Jusufu je najveca boljka njegov agent koji je dokazana seljacina i kretencina, ali pored svih prica i natpisa ja jednostavno ne zelim vjerovati da postoji drugi razlog za nedolazak osim povrede, a i momak nas je prosle godine uveo u U-20 A diviziju i tek se ove godine vidjelo sta je znacio Jusuf.

Kod Nihada je skroz drugacija prica, kod njega nema ama bas nikakvog opravdanja za ovaj postupak, kaze neko posudio je pare savezu itd. Da nije bilo ove reprezentacije on ne bi bio u mogucnosti da uopste posudjuje pare, jer kao sto @nermin rece ako je nekoga ova repka gurala onda je to on. Jos gore je cinjenica da je pravio budalama sve Bosance i Hercegovce onom izjavom kako nema nikakvih prepreka da igra za BiH na Eurobasketu, a svaki malo obrazovaniji lik zna da je nemoguce imati dvojno drzavljanstvo Njemacke i BiH. Znao je to i ne moze biti toliko glup da ne zna, to se moze provjeriti za 5 minuta, ne uzima drzavljanstvo Zimbabvea da ne zna procedure.

Ako je to razlog Nihadovog nedolaska, ja bi ovog momenta mijenjao njegove papire za Harisa Hujica.
Nema tu nikakve veze izmedju Hujica i Djedovica to je skroz drugacije,sad cu i napisati zasto..
Nema nikakve prepreke da Hujic igra za nas u buducnosti jer nije nastupao nijednu zvanicnu utakmicu za Njemacku.On ne moze dobiti nas pasos jer je sa Sandzaka i mogao bi biti jedino kao naturalizovani igrac,znaci moro bi bit na nivou nekog dobrog amera da bi za nas igrao i to u seniorskoj reprezentaciji.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jul 2015, 11:59

Potencijalno cemo se osramotiti kao da smo Africka drzava. Ugasit tv i molit ljude da ti ne govore koliko su se utakmice zavrsile :)

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 23 jul 2015, 12:02

@lotus onda bi ga dao za vecu svotu novca koja bi pokrila barem malo veci dio dugovanja..
#MFFL
Som-Hi Barça

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 23 jul 2015, 12:12

Ethel je napisao/la:@lotus onda bi ga dao za vecu svotu novca koja bi pokrila barem malo veci dio dugovanja..
Vjeruj mi istog sam misljenja kao i ti,a vidim da i vecina tako razmislja.Od tih para probat Kenana ili Emira uzet ili napravit pionirsku musku i zensku kadetsku.Ogadilo mi se stvarno sve poslije takvog njegovog postupka i kako je neko pisao,kakvu on poruku salje mladim igracima pogotovo srbima i hrvatima,a mi se bunimo nesto kad nece od njih neko da igra a BOSNJAK nam zabi noz u ledja :kafa:
Ja bi lijepo Atica sad ubacio,Buzu,Vrapca pa sta bude jer ni Sutalo ni Persic nisu igraci koji mogu neku prevagu donijet tako da se ovo prvenstvo treba iskoristit za smjenu generacija,a mladim bi to bilo top iskustvo za dalju karijeru :bih:

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la bhsport » 23 jul 2015, 17:10

shminka je napisao/la:Jašta, pakšu, a kad je plaćao iz svog djepa putovanja na euro, bio je heroj nacije
Sta je plaćao? Posudio i vratilo mu se a repka mu je karijeru spasila inače bi konobarisao
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 23 jul 2015, 18:03

ma nema opravdanja za ovo, ako oni ne žele da postignu neki uspjeh i možda se plasiraju u Rio ne znam šta imamo više pričat...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 23 jul 2015, 19:19

Necu glumit nekog insajdera jer to i nisam nego samo onako da spomenem da sam za situaciju sa djedovicem saznao jos i prije nego sto se to uopce i nagadjalo ovde , nisam vjerovao idalje ne vjerujem da nece doci dok ne bude se sam oglasio i otazao nastup... Nemam sta reci , mislim da smo ovo ljeto na rubu da izgubimo sve sto se gradilo godinama , pocevsi od mladjih selekcija eto U20 je ispala ajde i nismo nista narucito ocekivali s obzirom da je ta generacija stvarno tanka , vidit cemo kako ce se stvari razvijati sa ostalim ali nisam optimistican. Dalje ova stvar sa seniorima jednostavno kod nas u sportu stvari ne mogu jednostavno ici nekom uzlaznom putanjom bez obzira kolko se radilo na svemu tome , mi smo ove godine trebali napraviti iskorak u kojem bi i selektor i igraci dobili dodatni motiv pa onda naredno prvenstvo kada nam i ostat ekipe jos malo sazrije prvenstveno nurkic ganjati neki veci rezultat...

Evo sad ovako po svemu sudeci idemo turisticki necemo biti kanta za nabijanje zbog duska , ali s obzirom da je u pitanju nas mentalitet nista me nece iznenaditi. Mirzi ne zamjerim nemam sta tako je to sa NBA igracima , medjutim znam i odgovorno tvrdim da je mogao igrati nego je jednostavno stavio karijeru u nba ispred repke i to je ok ali ne treba sada izlaziti u medjije sa pricama o zivotu i smrti kada i je sam prije par mj rekao da to nije bilo tako strasno kako se u nasim medijima pricalo. Jusuf je kofere spakovao jos prosle godine ostaje nada da ce se barem naredne godine prikljuciti nasim seniorima. Stvar sa nihadom je stvarno deliktna i nikako ga ne razumijem ako je u pitanju prinova ok sve to stoji ali i onda je znaci stavio licni interes ispred repke sto je za svaku osudu i bez nekog izvinjenja ja ga vise ne bi zvao u reprezentaciju kolko god povrsno i glupo zvucalo bilo gdje drugo ovaj potez bi izazvao skandal u najmanju ruku.

Zao mi je Duska i zao mi je sto se bas ovo moralo sada desit kad imamo najboljeg trenera kojeg cemo vjerovatno ikad imati na klupi , nadam se da ce nas momci iznenaditi ja cu vjerovat u drugi krug do zadnje tekme ipak imamo pristojnih igraca nisu to amateri ali grupa nam je teska i prolazak dalje bi bio ravan cudu... Kosarka je za mene uvijek bila i ostala sport broj 1 u Bosni tako ce i ostat i nakon ovog EB , mislim da imamo svijetlu buducnost koju samo treba docekati nadam se da ce ljudi koji su savezu ( ma kakvi god bili ) imati snage da istraju i docekaju musu , sikirasa , atica , nurkcia i ostale da postanu okosnica nase ekipa , ipak do toga ima jos minimalno 5-7 godina rada a s obzirom da nam svake godine prijeti gasenje reprezentacija nisam bas optimista XD

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 23 jul 2015, 20:39

grgr je napisao/la:Necu glumit nekog insajdera jer to i nisam nego samo onako da spomenem da sam za situaciju sa djedovicem saznao jos i prije nego sto se to uopce i nagadjalo ovde , nisam vjerovao idalje ne vjerujem da nece doci dok ne bude se sam oglasio i otazao nastup... Nemam sta reci , mislim da smo ovo ljeto na rubu da izgubimo sve sto se gradilo godinama , pocevsi od mladjih selekcija eto U20 je ispala ajde i nismo nista narucito ocekivali s obzirom da je ta generacija stvarno tanka , vidit cemo kako ce se stvari razvijati sa ostalim ali nisam optimistican. Dalje ova stvar sa seniorima jednostavno kod nas u sportu stvari ne mogu jednostavno ici nekom uzlaznom putanjom bez obzira kolko se radilo na svemu tome , mi smo ove godine trebali napraviti iskorak u kojem bi i selektor i igraci dobili dodatni motiv pa onda naredno prvenstvo kada nam i ostat ekipe jos malo sazrije prvenstveno nurkic ganjati neki veci rezultat...

Evo sad ovako po svemu sudeci idemo turisticki necemo biti kanta za nabijanje zbog duska , ali s obzirom da je u pitanju nas mentalitet nista me nece iznenaditi. Mirzi ne zamjerim nemam sta tako je to sa NBA igracima , medjutim znam i odgovorno tvrdim da je mogao igrati nego je jednostavno stavio karijeru u nba ispred repke i to je ok ali ne treba sada izlaziti u medjije sa pricama o zivotu i smrti kada i je sam prije par mj rekao da to nije bilo tako strasno kako se u nasim medijima pricalo. Jusuf je kofere spakovao jos prosle godine ostaje nada da ce se barem naredne godine prikljuciti nasim seniorima. Stvar sa nihadom je stvarno deliktna i nikako ga ne razumijem ako je u pitanju prinova ok sve to stoji ali i onda je znaci stavio licni interes ispred repke sto je za svaku osudu i bez nekog izvinjenja ja ga vise ne bi zvao u reprezentaciju kolko god povrsno i glupo zvucalo bilo gdje drugo ovaj potez bi izazvao skandal u najmanju ruku.

Zao mi je Duska i zao mi je sto se bas ovo moralo sada desit kad imamo najboljeg trenera kojeg cemo vjerovatno ikad imati na klupi , nadam se da ce nas momci iznenaditi ja cu vjerovat u drugi krug do zadnje tekme ipak imamo pristojnih igraca nisu to amateri ali grupa nam je teska i prolazak dalje bi bio ravan cudu... Kosarka je za mene uvijek bila i ostala sport broj 1 u Bosni tako ce i ostat i nakon ovog EB , mislim da imamo svijetlu buducnost koju samo treba docekati nadam se da ce ljudi koji su savezu ( ma kakvi god bili ) imati snage da istraju i docekaju musu , sikirasa , atica , nurkcia i ostale da postanu okosnica nase ekipa , ipak do toga ima jos minimalno 5-7 godina rada a s obzirom da nam svake godine prijeti gasenje reprezentacija nisam bas optimista XD
Odličan post,slažem se sa svim navedenim[THUMBS UP SIGN]

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 jul 2015, 20:45

Ne znam za Vas ali meni je košarka jedina strast koju pratim preko 30 i nešto godina i sada kada je propala KK_Bosna i domaća košarka jedina strast je ostala reprezentacija i tako sam sa uzbuđenjem čekao eurobasket kada ovo

Za Mirzu ću citirati samog sebe
Prva stvar
Ja volim mirzu i mislim da je veliki pozitivac
Druga stvar
Ali ovo što od njega pravite mitsko stvorenje je isto takva "balijska" stvar kao što je momentalno pljuvanje

Mirza je čovjek od krvi i mesa sa svim vrlinama i manama čovjeka
On je neosporivo naš najbolji košarkaš, ali i on je znao otići sa kvalifikacija kada je Portugal prošao samo što je tada naša košarkaška legenda Marković znao ne biti sujetan i otići mu na noge i porazgovarati pa ga vratiti nazad (ne kao Harun sa Jusufom), propustio je mirza i dvije godine igranja za reprezentaciju kada su se igrale kvalifikacije pa poslije baraz kada je igrao Varda isto je u reprezentaciji bio glavni šerif i svojim igrama je isto kao što je znao zaduživati (utakmice protiv Crne gore, Hrvatske, Litvanije,...) reprezentaciju isto ju je znao pokopati npr. finska, Letonija i zadnje dvije minute protiv Litvanije kada je dva ili tri puta nerezonski bespotrebno pucao u prvim sekundama napada sa parkinga a mi imali rezultat koji nas je vodio dalje
Tako da je moj osjećaj da nam je mirza ostao ipak dužan jer nikada sa njim nismo ostvarili pomena vrijedan rezultat
Također želim naglasiti da mirza nije imao smrtonosnu bolest nego stanje koje ako bi se iskomplikovalo moglo rezultovati smrću, a znate li koliko ima takvih bolesti čak i ja imam takvo stanje ali sam 95% radno sposoban, a to ga nije spriječilo da zaigra na kraju sezone ili Brazila varejaoa da igra poslje za Brazil

Ja čak razumijem njegovu odluku, ali nemoj više pisati kako ćeš uvijek ocekivati da budeš idol nacije

Što se tiče Nurkića u njega sam trenutno najmanje razočaran, on je igrao daleko manje atraktivna takmičenja i svojom borbom i požrtvovanjem pomogao je dosta mlade selekcije i onda je doživio medijsku golgotu od strane birokrata koji su najviše profitirali od njega i operacija koju je imao nije bezazlena, alu opet sve navedeno ga ne opravdava ako nastavi izbjegavati reprezentaciju

I sada najveće razočarenje Nihad Đedović
Činjenica da hoće da mu se djete rodi kao njemac i da će dobiti daleko jači ugovor uopće ga ne opravdava za ono što je uradio
Jednostavno poslje ovoga apsolutno ne treba da se čuditi ako ga ljudi počnu zvati placenikom, a on je jedini od ove reprezentacije dobro profitirao i došao je baš u ovu situaciju radi reprezentacije

Što je najgore sada postaje upitno kada će ikada ovaj trojac moći pružiti ono što je mogao ove godine pružiti jer i sljedeće godine će mirza morati tražiti novi ugovor i da bude sve ok za sljedeće prvenstvo će uči u 32 godinu znači proći će zenit, a pitanje je hoće li ikada Nihad moći zaigrati više za nas jer pitanje je hoće li se ikada odreći njemačkog državljanstva i onda nam predstoji da čekamo da odrastu Musa, Sikiraš i Atić +sulejmanović i karahodžić jer će prvenstva biti svake 4 godine

Gospodo košarkaši, zastava je svetinja a himna je život, mnogo ljudi je dalo svoje živote da bi ste vi mogli igrati za Bosnu i Hercegovinu, za Bosnu i Hercegovinu za koju ne želite igrati..
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

filip13

Post Postao/la filip13 » 23 jul 2015, 20:52

pitanje je treba li djedovica i dalje smatrati kandidatom za nasu repku,mislim covjek se svjesno odrekao mogucnosti igranja za nas,niko ga nije tjerao,to mi je gore od nekih koji su izabrali neke druge reprezentacije a iz BiH su,on je igrao za nas i sam,svjesno odlucio da nece vise da igra

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 23 jul 2015, 21:17

Naknadno pozvani zimić i adi zahiragić,ljudi ovo je za sve ljubitelje košarke katastrofa,svi mi koji pratimo košarku radovali smo se činjenici da konačno imamo tim koji ima kvalitet za nešto više,širinu rostera da ne zavisimo od forme jedno-dva igrača,a na kraju zavr

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 23 jul 2015, 21:23

ovisnik je napisao/la:Naknadno pozvani zimić i adi zahiragić,ljudi ovo je za sve ljubitelje košarke katastrofa,svi mi koji pratimo košarku radovali smo se činjenici da konačno imamo tim koji ima kvalitet za nešto više,širinu rostera da ne zavisimo od forme jedno-dva igrača,a na kraju zavr
Ne mozes ga se puskom rijesiti :tokralju:
#MFFL
Som-Hi Barça

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 23 jul 2015, 21:24

[quote="ovisnik"]Naknadno pozvani zimić i adi zahiragić,ljudi ovo je za sve ljubitelje košarke katastrofa,svi mi koji pratimo košarku radovali smo se činjenici da konačno imamo tim koji ima kvalitet za nešto više,širinu rostera da ne zavisimo od forme jedno-dva igrača,a na kraju zavrsimo sa zimićem,pašalićem i frajerom koji nas je proteklih 10 dana ubijao na U-20,zahiragićem,ovo je stvarno za plakanje,ljudi će nas silovati svaku utakmicu,žao mi je kikija i gorde koji nisu otkazali repki od kadeta,duška koji je pokazao maksimalnu korektnost, a sad je doveden u situaciju da se ekipe na Ep sprdaju sa njegovim timom,i na kraju najviše mi je žao nas,ljubitelja ove igre kojima je "ukradeno"ovo prvenstvo.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 23 jul 2015, 23:14

Lotus je napisao/la:
Ethel je napisao/la:Baksuzna smo nacija i sta ces, a ima tu dosta i naseg mentaliteta seljackog.

Nema tu nikakve veze izmedju Hujica i Djedovica to je skroz drugacije,sad cu i napisati zasto..
Nema nikakve prepreke da Hujic igra za nas u buducnosti jer nije nastupao nijednu zvanicnu utakmicu za Njemacku.On ne moze dobiti nas pasos jer je sa Sandzaka i mogao bi biti jedino kao naturalizovani igrac,znaci moro bi bit na nivou nekog dobrog amera da bi za nas igrao i to u seniorskoj reprezentaciji.

Tko je sa Sandzaka :?:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 23 jul 2015, 23:24

nerminh74 je napisao/la:Ne znam za Vas ali meni je košarka jedina strast koju pratim preko 30 i nešto godina i sada kada je propala KK_Bosna i domaća košarka jedina strast je ostala reprezentacija i tako sam sa uzbuđenjem čekao eurobasket kada ovo

Za Mirzu ću citirati samog sebe
Prva stvar
Ja volim mirzu i mislim da je veliki pozitivac
Druga stvar
Ali ovo što od njega pravite mitsko stvorenje je isto takva "balijska" stvar kao što je momentalno pljuvanje

Mirza je čovjek od krvi i mesa sa svim vrlinama i manama čovjeka
On je neosporivo naš najbolji košarkaš, ali i on je znao otići sa kvalifikacija kada je Portugal prošao samo što je tada naša košarkaška legenda Marković znao ne biti sujetan i otići mu na noge i porazgovarati pa ga vratiti nazad (ne kao Harun sa Jusufom), propustio je mirza i dvije godine igranja za reprezentaciju kada su se igrale kvalifikacije pa poslije baraz kada je igrao Varda isto je u reprezentaciji bio glavni šerif i svojim igrama je isto kao što je znao zaduživati (utakmice protiv Crne gore, Hrvatske, Litvanije,...) reprezentaciju isto ju je znao pokopati npr. finska, Letonija i zadnje dvije minute protiv Litvanije kada je dva ili tri puta nerezonski bespotrebno pucao u prvim sekundama napada sa parkinga a mi imali rezultat koji nas je vodio dalje
Tako da je moj osjećaj da nam je mirza ostao ipak dužan jer nikada sa njim nismo ostvarili pomena vrijedan rezultat
Također želim naglasiti da mirza nije imao smrtonosnu bolest nego stanje koje ako bi se iskomplikovalo moglo rezultovati smrću, a znate li koliko ima takvih bolesti čak i ja imam takvo stanje ali sam 95% radno sposoban, a to ga nije spriječilo da zaigra na kraju sezone ili Brazila varejaoa da igra poslje za Brazil

Ja čak razumijem njegovu odluku, ali nemoj više pisati kako ćeš uvijek ocekivati da budeš idol nacije

Što se tiče Nurkića u njega sam trenutno najmanje razočaran, on je igrao daleko manje atraktivna takmičenja i svojom borbom i požrtvovanjem pomogao je dosta mlade selekcije i onda je doživio medijsku golgotu od strane birokrata koji su najviše profitirali od njega i operacija koju je imao nije bezazlena, alu opet sve navedeno ga ne opravdava ako nastavi izbjegavati reprezentaciju

I sada najveće razočarenje Nihad Đedović
Činjenica da hoće da mu se djete rodi kao njemac i da će dobiti daleko jači ugovor uopće ga ne opravdava za ono što je uradio
Jednostavno poslje ovoga apsolutno ne treba da se čuditi ako ga ljudi počnu zvati placenikom, a on je jedini od ove reprezentacije dobro profitirao i došao je baš u ovu situaciju radi reprezentacije

Što je najgore sada postaje upitno kada će ikada ovaj trojac moći pružiti ono što je mogao ove godine pružiti jer i sljedeće godine će mirza morati tražiti novi ugovor i da bude sve ok za sljedeće prvenstvo će uči u 32 godinu znači proći će zenit, a pitanje je hoće li ikada Nihad moći zaigrati više za nas jer pitanje je hoće li se ikada odreći njemačkog državljanstva i onda nam predstoji da čekamo da odrastu Musa, Sikiraš i Atić +sulejmanović i karahodžić jer će prvenstva biti svake 4 godine

Pricamo o igracu sa kojim smo upisali prve pobjede na E.B nakon onih iz Njemacke ;) Vama je Markovic legenda,a ni blizu pobjede nismo bili,a ovdje se Mirzi nabija na nos,120 sek protiv Litvanije :crazy:

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 24 jul 2015, 00:04

lumani je napisao/la:
Lotus je napisao/la:

Tko je sa Sandzaka :?:
Acif efendija :kafa:

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 24 jul 2015, 00:38

Sve nekako mogu da prihvatim vasa "pljuvanja" usmjerena prema Nurkicu i Djedovicu ali nesto takvo uraditi prema Mirzi to nisam bas NIKAKO ocekivao pa ni od ovih sto ih mala sitnica moze zapaliti i baciti sve u vodu sto je neko dao za repku. Ne mogu da vjerujem da ovdje neki pojedinci se prave pametni pa idu do te mjere da govore kako Mirzina bolest ustvari nije opasna po zivot i jos na to dodaju da oni od iste boluju! :facepalm: Pa jeste li vi svjesni sta znaci kad neko ima plucnu emboliju!? Svi znamo kakvog je Mirza karaktera, da i one najvece probleme jednostavno ih shvata pa tako i svoju bolest koja se hvala Bogu stabilizirala. Ako je rekao da je njegova bolest previse medijski "napuhana" to NE ZNACI da nije opasna ali sta ces imamo takav nacin razmisljanja gdje uzimamo sve "zdravo za gotovo" .... necu oko ovoga da se i ja vise pravim pametan jer ocigledno ovdje imamo previse doktora ali samo da kazem ovim vrhunskim strucnjacima, da je Mirza usao toga dana/noci u avion njegov zivot bi 80% bio ugrozen sto ustvari ukazuje na to zasto je plucna embolija ustvari jedan od najcescih uzroka smrti u razvijenim zemljama.

KAPITEN OVO NIJE ZASLUZIO! :oops: :oops: :oops:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, elSaik, filip13, juka55, soe, stokastoka23 i 49 gostiju.