ja plaćam

P.S. jos jednom, hvala na cestitkama

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
OTNYS_YNWA je napisao/la:Sretan rođendan slavljenici.
neslane šale...NoName je napisao/la:
Liče pravo
Ovaj ko Sinan Sakic....NoName je napisao/la:
Liče pravo
ja sam planirao ici u rim sad u decembru dobio sam bio poziv za ove bozicne praznike da posjetim neke prijatelje ali tesko da cu stici od obaveza otici a i peglativno je sve ovo sa kartama, pasošima, vizama cim pomislim na to ne ide mi se nigdje. al mislim da bus nije losa opcija. nisam ja neki fan aviona osim ako se nekome negdje žuri jer ubija taj neki doživljaj putovanja...Monolog je napisao/la:Joj procedure u Bosnia Airlines-u.Otiš'o da platim kartu(pomislih da ću je i dobiti), kad ono dobih samo bijednu potvrdu i čekanje da mi na mail pošalju kartu pa da ju sam napravim. Moram priznati da sam se prvi put susreo sa ovim pa sam iznenađen(ne mogu sebi doći). Izgleda da je najpametnije putovati vlastitim autom ili autobusom, a nikako da se handriš po kojekakvim aviJonima sa starim propelerima.
ma ja kontam otici nekad preko ljeta jer meni taj bozic i ne predstavlja nista posebno tako da bi se tesko i uklopio u tu njihovu praznicnu atmosferuMonolog je napisao/la:Ma @Fera, ja se sjeb'o jarane kad sam otiš'o po karte. Sav sretan se pojavih, i žena mi tako reče. Nije baš da žurim negdje(od 17.12. - 07.01. mi je odmor), ali kada sam vidio razliku u cijeni avio i bus preoznika, pa mogu ti reći da i nije prevelika. A, kako nikad nisam letio(osim sa džanarike), onda sam odlučio za ovo. Kako stvari stoje, izgleda da je proceruda, blago rečeno, smiješna. Ljudi su pravo ažurni, rekoše da će karte biti poslate do 10:00, a sad je 14:00 i ne'a ništa.
![]()
Btw, šteta što ne možeš od obaveza otići u Rim, al' ima vremena pa da se popije koja i sa Vučinićem i Co.
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Kupio sam auto, vozačku sad kontam kupit stan za jedno 5-6 hiljada! Dva tri kvadrata ove godine pa dva tri kvadrata sljedeće godine pa polahko!
brazzo je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Kupio sam auto, vozačku sad kontam kupit stan za jedno 5-6 hiljada! Dva tri kvadrata ove godine pa dva tri kvadrata sljedeće godine pa polahko!![]()
pa za nekih 50-tak godina će se skupit 150 kvadrata
Zato sto mi onaj u sjebu (ban).Unica_Liverpool_ je napisao/la:što si napravio novi account?
Trajno radi spama na temi FK Sloboda.Prvo su sarajlije spamali tu pa niko nije reagovao i onda meni dopizdi.......klasik....Unica_Liverpool_ je napisao/la:Zašto? Na koliko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 360 gostiju.