djeluje previse..
Sta se sve radi pa je cijena 20 000 km ?
Onda tamci tereni nisu za male sredine..
Moderator/ica: GracanicaAA
Sreća pa na Tušnju igraju 2 kluba.Znači po 10 hiljada km.Pozitivanstav je napisao/la: ↑15 nov 2022, 19:21djeluje previse..
Sta se sve radi pa je cijena 20 000 km ?
Onda tamci tereni nisu za male sredine..
Pozdrav i za tebe.Nukić izostaje zbog 3 žuta.Od prije povrede glume t.j. neće da igraju Smajlagić,Kulibali i Diabi.Vraća se u ekipu nakon suspenzije Karić.Šteta je Smajlagić a ostali nisu.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑17 nov 2022, 10:58Pozdrav za Tuzlu, kakvo vam je stanje sa igrackim kadrom, izostanci?
Diaby je djelovao ok,mislim da je dobar igrac,za prvih 11..tuzlac je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:16Pozdrav i za tebe.Nukić izostaje zbog 3 žuta.Od prije povrede glume t.j. neće da igraju Smajlagić,Kulibali i Diabi.Vraća se u ekipu nakon suspenzije Karić.Šteta je Smajlagić a ostali nisu.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑17 nov 2022, 10:58Pozdrav za Tuzlu, kakvo vam je stanje sa igrackim kadrom, izostanci?
Jedno je biti povrijeđen a drugo glumiti povredu.Ali gore u Simin Hanu je opšti nered tako da nam se i ovo dešava.Kulibalija sam vidio u Srebreniku protiv Zrinjskog.Klebari se i glumi zvijezdu.Možda se to sa njim i Diabijem ne bi dogodilo da je Jović zdrav.Ja koliko sam shvatio Jović je njih i doveo.Smajlagić puno griješi.Namještane utakmice ,pa nisi ih ti namjestio.Proći će i to .Igraj sad kad te idu golovi mladiću.Pozitivanstav je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:50Diaby je djelovao ok,mislim da je dobar igrac,za prvih 11..tuzlac je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:16Pozdrav i za tebe.Nukić izostaje zbog 3 žuta.Od prije povrede glume t.j. neće da igraju Smajlagić,Kulibali i Diabi.Vraća se u ekipu nakon suspenzije Karić.Šteta je Smajlagić a ostali nisu.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑17 nov 2022, 10:58Pozdrav za Tuzlu, kakvo vam je stanje sa igrackim kadrom, izostanci?
Kulibali skon povredama,tip od kartona.
Steta sto je takav jer je prebrz za nasu ligu..
Pa zar se u danasnje vrijeme.moze blefirat povreda,vise puta..ok galava,noga se.snimi...tuzlac je napisao/la: ↑17 nov 2022, 12:26Jedno je biti povrijeđen a drugo glumiti povredu.Ali gore u Simin Hanu je opšti nered tako da nam se i ovo dešava.Kulibalija sam vidio u Srebreniku protiv Zrinjskog.Klebari se i glumi zvijezdu.Možda se to sa njim i Diabijem ne bi dogodilo da je Jović zdrav.Ja koliko sam shvatio Jović je njih i doveo.Smajlagić puno griješi.Namještane utakmice ,pa nisi ih ti namjestio.Proći će i to .Igraj sad kad te idu golovi mladiću.Pozitivanstav je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:50Diaby je djelovao ok,mislim da je dobar igrac,za prvih 11..
STANJE UKLUBU NIKAD NIJE BILO GORE. PROBLEMI SA POMENUTIM IGRAČIMA SAMO SU FRAGMENTI SVEUKUPNOG LOŠEG STANJA.Pozitivanstav je napisao/la: ↑17 nov 2022, 16:47Pa zar se u danasnje vrijeme.moze blefirat povreda,vise puta..ok galava,noga se.snimi...tuzlac je napisao/la: ↑17 nov 2022, 12:26Jedno je biti povrijeđen a drugo glumiti povredu.Ali gore u Simin Hanu je opšti nered tako da nam se i ovo dešava.Kulibalija sam vidio u Srebreniku protiv Zrinjskog.Klebari se i glumi zvijezdu.Možda se to sa njim i Diabijem ne bi dogodilo da je Jović zdrav.Ja koliko sam shvatio Jović je njih i doveo.Smajlagić puno griješi.Namještane utakmice ,pa nisi ih ti namjestio.Proći će i to .Igraj sad kad te idu golovi mladiću.Pozitivanstav je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:50
Diaby je djelovao ok,mislim da je dobar igrac,za prvih 11..
Ocito da ne nered,igraci vidjeli ko ih trenira pa nece da ih se pravi budalom
Sta reci,ko placa neka se i sekira.
Ja jos jednom ponavljam ,tesko je s Afrikacima koji dolaze iz Evrope,mozda da nisu osjetili evropu prije pa.ok..
Pozz i za tebe jaranetuzlac je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:16Pozdrav i za tebe.Nukić izostaje zbog 3 žuta.Od prije povrede glume t.j. neće da igraju Smajlagić,Kulibali i Diabi.Vraća se u ekipu nakon suspenzije Karić.Šteta je Smajlagić a ostali nisu.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑17 nov 2022, 10:58Pozdrav za Tuzlu, kakvo vam je stanje sa igrackim kadrom, izostanci?
- Ja za" ložu" nigdje nisam ni čuo ni pročitao.Za ovo što prenosim ,pošto čuo poto i prodao.Ti to objavi službeno na klupskoj stranici sa ljekarskim mišljenjem i neće biti "dezinformacija".amkeivke je napisao/la: ↑17 nov 2022, 23:35Pozz i za tebe jaranetuzlac je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:16Pozdrav i za tebe.Nukić izostaje zbog 3 žuta.Od prije povrede glume t.j. neće da igraju Smajlagić,Kulibali i Diabi.Vraća se u ekipu nakon suspenzije Karić.Šteta je Smajlagić a ostali nisu.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑17 nov 2022, 10:58Pozdrav za Tuzlu, kakvo vam je stanje sa igrackim kadrom, izostanci?
Samo me zanima odkud pojedincima info da Smajlagić neče da igra? Za crnce ne znam i ne mogu tvrdit..
Al za Semu sam siguran, a to je da je povrijedzen odnosno da mu je na treningu puklo hvatiste loze, i da ne može da potrči kako treba a kamoli igra...e sad ovdje neko daje dezinformacije pa da i to utvrdimo...
Samo crno na bijelo, daj dokazeamkeivke je napisao/la: ↑17 nov 2022, 23:35Pozz i za tebe jaranetuzlac je napisao/la: ↑17 nov 2022, 11:16Pozdrav i za tebe.Nukić izostaje zbog 3 žuta.Od prije povrede glume t.j. neće da igraju Smajlagić,Kulibali i Diabi.Vraća se u ekipu nakon suspenzije Karić.Šteta je Smajlagić a ostali nisu.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑17 nov 2022, 10:58Pozdrav za Tuzlu, kakvo vam je stanje sa igrackim kadrom, izostanci?
Samo me zanima odkud pojedincima info da Smajlagić neče da igra? Za crnce ne znam i ne mogu tvrdit..
Al za Semu sam siguran, a to je da je povrijedzen odnosno da mu je na treningu puklo hvatiste loze, i da ne može da potrči kako treba a kamoli igra...e sad ovdje neko daje dezinformacije pa da i to utvrdimo...
U polusezoni koju sutra završavamo desilo se puno nevaljalih događaja.Daj Bože da se na tome i omine(završi).Beledija je napisao/la: ↑18 nov 2022, 15:37Ovdje priča( piše) ko šta hoće. Ipak velika većina je realna u komentarima. Ja lično iznosim svoje mišljenje za koje podvučem crtu da je samo.moje i da nemora nužno biti istinito. Isto nikad nebi javno rekao ono što čujem a da nema neku potvrdu. Al hajde da sutra zaokružimo ovu polu sezonu. Svaki prihvatljiv rez meni odgovara pa i min. poraz jer za drugo i neznamo u poslednje vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.