Uli, Kale reagujte
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Šta reći
Gaalonja gubi dobivenu utakmicu, taj čovjek nas ove sezone u crno zavija. Kada njemu nema Robbena, ova ekipa je tek nešto iznad fudbalskog prosjeka. Nedopustivo
Koliko samo izgubljenih živaca.
Sve zbog njegovih tvrdoglavih odluka.
Igrače nećemo dirati, nisu Schweini, Muller, Tymo, Gustavo krivi zbog Glavonje koji ih stavlja na neprirodne pozicije. Pa mi ispred ekrana vidimo koliko su ti igrači bolji, kada igraju na prirodnim pozicijama. Nije Ottl kriv što ga Gaal redovno stavlja da igra. Pa ti igrači u medijima konstantno govore gdje sebe nalaze na terenu, valjda oni bolje znaju od njega.
Ali jok, njemu se ni to ne može reći, on bolje poznaje njihova osjećanja, nego li oni sami svoja. Buyten dok je igrao, teško nam je ko mogao iz prekida, ili u gužvi šesnesterca dati gol. Sada je to postalo redovno. 
Uli, Kale reagujte
Ovdje su kola odavno nizbrdo krenula. Ne treba nam Bayern koji će igrati po sistemu toplo-hladno. U Bremenu smo pobijedili zahvaljujući samo Robbenu, i danas bi pobijedili da je isti bio u ekipi. Njegova igra zavisi od jednog igrača, to je nedopustivo. 
Uli, Kale reagujte
- moustapha
- Kontakt:
Dobro primjeceno. Tymoschuck je, recimo, dobar igrac, ali na poziciji zadnjeg veznog. Na stoperskoj poziciji se gubi, pokriva prazan prostor i u vecini slucajeva lako ispada iz igre. Naravno da je Badstuber mogao bolje odigrati, ali snaga jedne kvalitetne odbarne lezi u timskoj igri dvojice stopera, koji u svakom momentu mogu pokrivati jedan drugog. Dobar primjer uigranosti stoperskog para su Hummels i Subotic. Danas su Tymo i Badstuber bili toliko razdvojeni kao da igraju za razlicite timove.tony-mortale je napisao/la:stvarno čudno da se prima puno golova kad nema nijednog štopera u timu, igraju mu bk i zadnji vezni te pozicije, ovaj gal koliko god da zna trenerski posao toliko je i luđak sa nekim svojim fix idejama, neće njega mislim još dugo trpiti u bajernu, a i sastav nije baš neki, prvih 11 i nekako mad i tu ima rupa, al klupa je u rangu drugoligaša, a i najbolji igrači su previše skloni ozljedama, jbg jednostavno previše pehova se nakupilo
Pitam se samo koliko van Gaalu treba vremena da skonta da Tymoschuk nije za te pozicije.
#divovi
neću puno pričati nek idu u **** materinu fakat se ne vrijedi nervirati ista priča se ponovo ponavlja i vrti se tako u krug nas će gomez(kloc) kostati i drugog mjesta jer onakvu priliku propustiti kao sto je onu propustio ne znam imati vodstvo od 2 gola razlike i na kraju izgubiti od ekipe koja se bori malte ne za opstanak sramota ogromna za jklub kao sto je bajern dragi uli i rumenige molim vas da i u buduće ne dovodte pojačanja i još vise stedite pare prodajte ove skuplje igrače dovedite nesto najjeftinije bićete puni para nećete puno izdavati i dovešćete bajern i gdje ste krenuli da bude a to je prosječan klub aferim **** .sramota da ne može biti veća 1 stopera imamo da valja od svih a to je holger.b ovo ostalo je pušiona( van bujten breno tu i tamo ne pokazuje ono sto se očekivbalo i mislim da je to još jedan promašaj)a timo nije stoper a gal ga stvalja al sta je tu je na to se može puno pričati al eto... jednostavno ne znam totalna frustaracija daj bože da prođemo inter jedinop ako nas sreća posluži pa oh izbacimo ali realno teško nama je roben pola ekipe samo pogledajte kada roben igra a kada nije tu bajern je kontsanto ofanzivan dok bez robena postig.gol i onda pasivnost .svinče mi je bilo dobro fantastično građenje miler dobar ne znam sto je gal izveo hamita bolje bi bilo da je ostao jer ribery nista nije promjeni svojim ulaskom .gustavo ne znam sve mi se nekako čini da smo možda i mogli uzeti boljeg igrača ne opravdava toliko koliko se očekivalo od njega dobar je on ali mogli su **** uzeti boljehg od njega al eto oprostit ću mu neka eto još nek se malo uigra sa ekipom ali samo da nebude to ostatak sezone i onda pisši propao ..TREBA NAM POD HITNO LIJEVI KLASIČNI BEK .
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma i to što kažeš, dosta sam gledao bajern i čini mi se da je bezbroj kombinacija isprobao u odbrani ove sezone i na bekovskim i stoperskim pozicijama i naravno da su onda neuigrani, ma evo klare je manje više sve sažeo, ja lično mislim da neće holandez još dugo biti trener bajerna, a sam je kriv zbog toga
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
a vi seronje neazuri ne serite i **** s ove strane vvidjećete vi osmina finala je blizui bit će tu akb.robven i ribery u prvoj postavi .
- moustapha
- Kontakt:
I meni se cini da je van Gaalov odlazak do kraja sezone vrlo izvjestan, jer budimo realni igrace mozemo kriviti kad se ne trude dovoljno, kad napadaci ne postizu golove i slicne stvari. Medjutim, kada tim ispusta vodstvo iz ruku, kao sto se ove sezone cesto desava Bayernu, onda je sigurno za to najveca krivica trenera.
Ne znamo cuvati vodstvo. Djaba nam jos dva Robbena i Riberya, ako cemo sa njima konstantno ganjati rezultat.
Ne znamo cuvati vodstvo. Djaba nam jos dva Robbena i Riberya, ako cemo sa njima konstantno ganjati rezultat.
#divovi
Ma sta ti je ovaj uradio?GAL je napisao/la:a vi seronje neazuri ne serite i **** s ove strane vvidjećete vi osmina finala je blizui bit će tu akb.robven i ribery u prvoj postavi .
Kao prvo nije Interovac,kao drugo samo je realno govorio neznam sta ti je ?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Oj kako jadno poluvrijeme.
Jednostavno povraca mi se na ovu nasu indolentnost i poroznost u svakom dijelu odbrane.
Poraz smo zasluzili i neka smo.
Ovaj poraz nimalo ne pogadja, jer su i konkurenti za drugo mjesto kiksali i ostavili nam dobre sanse da isto mjesto na kraju mi osvojimo.
Jednostavno povraca mi se na ovu nasu indolentnost i poroznost u svakom dijelu odbrane.
Poraz smo zasluzili i neka smo.
Ovaj poraz nimalo ne pogadja, jer su i konkurenti za drugo mjesto kiksali i ostavili nam dobre sanse da isto mjesto na kraju mi osvojimo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
to za evropu cemo vidjeti kako ce igrat momcino, ja ne navijam za njih ali vidio sam sinoc a i u predhodnim utakmicama sam vidio da imaju snage i da ubiju igrom svakog protivnika...sad da li ona mlada ekipa ima iskustva za evropu to je pitanje...a u njemackoj su trenutno barcaCentre forward je napisao/la:A ti si pravi znalac vidim19TM87 je napisao/la:pa onda ti nemas veze o fudbalu...jel to mislis zato sto nemaju nekih "zvjezda" u ekipi...![]()
Ne sto nemaju "zvijezda" nego sto nemaju snage da kao prvak Njemacke urade bilo sta u Evropi.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
pazzoetoogol na ovog sam mislio mislim ma uglavno sam previše frustriran majke mi odavno se nisam više ko danas iznervirao.

- Centre forward
- Kontakt:
Zivio ti men 100 godina i vidio blamažu Dortmunda u Evropi19TM87 je napisao/la:to za evropu cemo vidjeti kako ce igrat momcino, ja ne navijam za njih ali vidio sam sinoc a i u predhodnim utakmicama sam vidio da imaju snage i da ubiju igrom svakog protivnika...sad da li ona mlada ekipa ima iskustva za evropu to je pitanje...a u njemackoj su trenutno barcaCentre forward je napisao/la:A ti si pravi znalac vidim19TM87 je napisao/la:pa onda ti nemas veze o fudbalu...jel to mislis zato sto nemaju nekih "zvjezda" u ekipi...![]()
Ne sto nemaju "zvijezda" nego sto nemaju snage da kao prvak Njemacke urade bilo sta u Evropi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
mi smo sa bilalom i robenom druga momčad skroz a nismo ih mogli gledati ove sezone zajedno u prvih 11 tako da oni koji smatraju da će inter bajerna uzet mogu samo sanjati da će se to desiti jer inter još nije igrao zajedno protiv robena i riberya al to će se akb. destiti upravo protiv njih u 1 meču.dobili su finale protiv robena ali nemogu protiv roberya.
Ipak nismo najgora ekipa u euro takmičenjima danas. Tu titulu nam je oduzeo Arsenal 
Imali su vodstvo od 0:4 na poluvremenu protiv Newcastlea i na kraju bijaše 4:4
Malo ipak da se vidi da nemamo mi najgoru odbranu na svijetu...
Moram biti malo sarkastičan, no nećemo pretjerivati. Uspjeli su nas konačno pobjediti i mislim da će nam dobro doći poraz da se neke stvari poslože...
Imali su vodstvo od 0:4 na poluvremenu protiv Newcastlea i na kraju bijaše 4:4
Malo ipak da se vidi da nemamo mi najgoru odbranu na svijetu...
Moram biti malo sarkastičan, no nećemo pretjerivati. Uspjeli su nas konačno pobjediti i mislim da će nam dobro doći poraz da se neke stvari poslože...
Sent from my Philips Smart TV.
Kako je Galonji na pamet palo da za zadnjeg veznog stavi Pranjica, pa meni je logicnija opcija bilo Hamita staviti tu, a Pranjica na bok, mada nijednom nije mjesto na toj poziciji, ali mislim da je to manje zlo bilo.
Mislim da je i bolje da ne dobijemo titulu (mada smo je davno, davno vec "zijanili"), jer vidjeli smo sta se desi kada je dobijemo, odma mislimo da nam je odbrana super i da nemamo problema, da nam ne treba niko itd.
Mislim da je i bolje da ne dobijemo titulu (mada smo je davno, davno vec "zijanili"), jer vidjeli smo sta se desi kada je dobijemo, odma mislimo da nam je odbrana super i da nemamo problema, da nam ne treba niko itd.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Centre forward
- Kontakt:
Kako se men čini iz ovoga sto su nam momci priredili danas "zijanili" smo citavu sezonuguber90 je napisao/la:Kako je Galonji na pamet palo da za zadnjeg veznog stavi Pranjica, pa meni je logicnija opcija bilo Hamita staviti tu, a Pranjica na bok, mada nijednom nije mjesto na toj poziciji, ali mislim da je to manje zlo bilo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- roy_makaay
- Kontakt:
Kad god Ottl bude igrao za Bayern ja gasim TV.Kod prvog gola čovjek mu pobježe on ko usporeni snimak mlatara.Ne boli toliko gubitak bodova ko što boli način na koji su ga izgubili.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jadno,da ne moze da bude jadnije. 
Dok god nama igraju Gomez,Ottl,Pranjic,Breno,Tymoschuk ovo ce se desavati..prokockati vodstvo od 0:2 protiv slabog Kolna je dno dna..u ligi prvaka se ne trebamo puno nadati...loše loše loše...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
DAleko od tog da je Koln slaba ekipa. PA nisu ovo Wolverhamptoni ,Casene i ostala sranja.Ovdje je konkurencija brutalna i uvijek ćemo gubiti utakmice, ako na poluvremenu odlučimo da je stvar gotova.E pa nije gotova i sad je upitno i 4. mjesto sobzirom na raspored u narednim kolima.Samo još treba da ponovo igramo Euroligu, a da nas Hannover i Mainz predstavljaju u LP-u.Sve kad se sabere ovo je katastrofa i potvrda samoubilačke politike koju glavešine u klubu vode.Pa ne može se sa 18 igrača igrati na tri fronta.To je nemoguće u modernom nogometu.Saurman je napisao/la:Dok god nama igraju Gomez,Ottl,Pranjic,Breno,Tymoschuk ovo ce se desavati..prokockati vodstvo od 0:2 protiv slabog Kolna je dno dna..u ligi prvaka se ne trebamo puno nadati...loše loše loše...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Odkad je otisao Beckenbauer ljudi koji sad vode klub poceli su vuci katastrofalne poteze krvim sve redom od uprave trenera i igracaFRANK RIBERY je napisao/la:DAleko od tog da je Koln slaba ekipa. PA nisu ovo Wolverhamptoni ,Casene i ostala sranja.Ovdje je konkurencija brutalna i uvijek ćemo gubiti utakmice, ako na poluvremenu odlučimo da je stvar gotova.E pa nije gotova i sad je upitno i 4. mjesto sobzirom na raspored u narednim kolima.Samo još treba da ponovo igramo Euroligu, a da nas Hannover i Mainz predstavljaju u LP-u.Sve kad se sabere ovo je katastrofa i potvrda samoubilačke politike koju glavešine u klubu vode.Pa ne može se sa 18 igrača igrati na tri fronta.To je nemoguće u modernom nogometu.Saurman je napisao/la:Dok god nama igraju Gomez,Ottl,Pranjic,Breno,Tymoschuk ovo ce se desavati..prokockati vodstvo od 0:2 protiv slabog Kolna je dno dna..u ligi prvaka se ne trebamo puno nadati...loše loše loše...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.