mohikanac12 je napisao/la: ↑06 jan 2020, 20:19
Citav Bosnjacki vrh saveza je u velikoj vecini pitarski. Od saveza do sudija i komisija. Nemoj glumit debila a ako nisi upucen, informisi se. Pokusali su glumiti kabadahije i dalje pa je Pilav za malo izbjegao linc i poslata je poruka sta ce se desiti ako nastave da glume mangupe. Nesto ih ne vidjam na Zeljinim utakmicama. Nisu vam trenutno u klubu Misimovic i ostali kojima su mogli reci posaljite covjeka za kantonalne izbore pa dva glasa dobije. Znam da placete za njim, lijepo vam je bilo dok smo se dijelili i prepucavali a sada je doslo doba da se uloge zamijene.
Slusaj, da skratimo pocinjes me smarat yebo ti Dzemidzic i Maid Delic sve u familiji koji mogu steku dohvatit. Ove godine cemo pisat sve redom, imacete tu cast da gledate najveci BiH klub u njegovom punom kapacitetu. Niste ni svjesni sta se sprema i nema tog foruma, saveza i sile koji ce to zaustaviti.
Lizite se sa Borcem da nam bar titulu izbijete, vec ste poceli. Binde.
znam zato i plačete za Kešoljubom više nego djete mu
sjebali su se svi kad su vidjeli kako ste "dobili" tužbu CAS-u
ona plavka će vam sredit licencu ha je pusti kokain i čim je skinu s ražnja
ko i prošle godine

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače