mohikanac12 je napisao/la: ↑06 jan 2020, 18:22
Nista od lobotomaca niste naucili. Tako su i oni hrakali legende pa ih je sada ostalo dvadesetak izoliranih. Slicno kao i vi stavljali ankete kao ova trenutna, jeste li zadovoljni trenerom i upirete prstom na Zelju kako se raspada a pokakili se po vama vec dva puta ove sezone. Bas pisate po ljudima i mislite da su debili, pljuvali ste legendu kluba, psovali mu od male djece do umrlih a ovog Borac Rs 92-95 predstavljate kao nekog aman zaman vrhunskog strucnjaka. Lik ima 50 seniorskih utakmica, van svake pameti. Nece vam hiljadu acc uprave promijeniti cinjenice.
Pusti se ti vijetnamca i sakrivanja iza njega, zna se ko su domaći šaptači što pričaju "sta je dobro za klub", a ovamo uzimaju sebi u dzep gdje god mogu. Vratice vam se kao bumerang, samo vi gurajte kako hocete, vidjecemo cemo do kada. Vrijeme ce pokazat ko je bio u pravu.
za mene su samo Hase i Pape legende kluba, njih niko ne spominje u negativnom kontekstu....
upiremo prstom jer je jasno da bi i mi kao vi sada životarili da nam nije vijetnamca...razlika je vrlo jasna, ali i upiremo i u Slobodu i Čelik jer i tu je haos opšti...bit će i Vinko na tapeti ne bude li radio....kao i svaki drugi, očekivanja rastu kad se pare ulažu.....sasvim normalno....
ja lično nisam ni za Vinka bio, nego za veće ime, ali svejedno će dobiti podršku, bar dok ne pođe brljat....uklapa se u priču sa mladim igračima,Akademijom i moderniziranju metoda, infrastrukture itd.....
ja ti kažem da vijetnamac štiti svoj novac na sve načine, pa i inspekcije gledaju redovno sve, ako od njega budu krali loše im se piše prvenstveno od njega, najgora varijanta u tom slučaju je da dolaze vijetnamci u komplet upravu(ne samo u finansije kao dosad)....
ja sam zadovoljan i pola obećanog nek ostvari mi smo na konju

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače