FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RedEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RedEvil » 06 dec 2015, 15:06

ajdohordas je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ma dobro,samo lagano,mozda smo i mi previse ocekivali,velike pohvale za momke koji su poderali dlanove i grla :bow: :bow: :bow: ,jbg pljuvaci ce sad doci do izrazaja,MOSA RAJ'VOSA
kako brate da ih ne pljujemo, doslo mi da plačem gledajuci ovakvu igru, kako da ih ne pljujem kad frajer igra u Sarajevu koje ima strasne ambicije a ne zna lopte dodati, kako da ih ne pljujemo.... :facepalm:
Tebra pojedinacno igraca i treba ja nemam nista protiv,al ja sma mislio na one druge koji bi sve mijenjali nista im ne valja,pa brate dokle,igrac kako ga hvalis tako ga i kritikujes,i ja kazem danas sz bez damu igrali ko pickice kakve :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 dec 2015, 15:06

Zip je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Zip je napisao/la:Al etoo, Jesic je zayebo i protiv Zelje i ovu sada..
Ma ja ba, sad nam je opet Ješić kriv.

Je l' se teško pomiriti da je neko bio konkretniji i na kraju pobjedio?

Jeb'o ba nas.

Hajmo zajedno svi:
JEŠIĆU ODLAZI!!!
Jel to problem kritikovati nekoga???
Koji vam je qurac vise, ne smije se reci nista lose odmah si proglasen neprijateljem kluba, grada Sarajeva pa i Bosne.

JESIC je jedan od krivaca za ovu utakmicu i tacka..
To ako sam rekao da je kriv ne znaci da ga tjeram.. Razmisljajte vise tom yebenom glavom...

Pogrijesio je s Okicem, Velkoskim, Kalasijem...
To nas je kostalo dobrog rezultata...

A mi trazimo krivca u sudiji.. Nije kriv sudija, nego MI...

Taktika je bila losa!!!

Da evo baš je pokazao Krste kad je ušao, tri puta pao ko epileptičar, imao dvije izgubljene i dvije beskorisne lopte, korner neću ni da komentarišem. Kallasi je išao na tu stranu jer je Bekić suspendovan, neko je morao, a lik se borio koliko je mogao, da je Džemo bio od početka tu isto bi prošao, na kraju krajeva nismo primli gol s te strane. Čuj taktika bila loša... Pa nije FM da se na osnovu overall igrača i predpostavljene taktike stvari odvijaju. Igrači su pružili blijedu partiju, a i Široki je bio motivisan jer su morali izaći iz krize, svaki domaći derbi je ovakav prije svega, bude pola gola i pobjedi gotovo uvijek onaj kome "gori pod nogama". Čuj taktika bila loša.

Ješić je od ove Dženine skupine nespremnih i neugiranih poluamatera napravio ekipu koja je stojala na terenu, gubili smo isključivo kad su igrači imali slabe partije, ali ne TAKTIKA JE KRIVA. Kao nešto bi Krste donio protiv ovavke odbrane Lištice? Nemoj tražiti nevidljive razloge.

A i pored toga što smo sami krivi za poraz, opet ne treba ostati slijep na činjenicu da je Sesar u dva navrata morao biti upućen u svlačionicu, prvi put direktno, drugi put drugi žuti. :salut:
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 dec 2015, 15:06

ma hajde ba kad vec nismo mogli dobiti dole isti nam **** dodje poraz ili nerijeseno, bili u zaostatku 5 ili 6 bodova opet nam trebaju dva kiksa konkurenata tako da smo na istom, polahko nista jos nije gotovo, na proljece ce biti svega i kikseva mnogih, samo je pitanje ko ce se snaci bolje u svemu tome, kao sto smo mi prosle godine
Pyro is not a crime !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 dec 2015, 15:08

Neka i treba ovako, da vide da se ne moze sve guzovace nego fino da se napravi cistka i da se dovedu pravi igraci koji barem znaju osnovne fudbalske igre :)

EDIT:

Sta je sad problem, ne smije nista reci protiv onih koji jesu napravili neke greske ?! Halo ba, bez kritike nema progresa, previse su se oputili ;)
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 06 dec 2015, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 dec 2015, 15:08

Mi da smo dobili one utakmice koje smo morali, ova danas ne bi bila ni bitna. Igraci bi rasterecenije igrali. Izgubis od Slavije, Travnika, Mladosti i onda se kao vadis u Sirokom koji realno nije slabiji ako nije jaci igracki.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 dec 2015, 15:09

U zadnjih 6 sezona prvak je imao najviše 5 poraza . Tako da
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 06 dec 2015, 15:09

Tek sam sad vidio ono skandiranje za Vedrana,i ono njihovo,pa brate kakav je to mozak,to treba sve pobiti pa nek se nasladjuju onda ubice majku im j.e.b.e.m fasisticku...
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 06 dec 2015, 15:10

Sve se ovo moze stici, ja ne znam sto se odmah predajete u glavi..
Na proljece:
Svinjski protiv nas
srpski sampion-kamiondzije
Zeljana protiv ubica
Vrlo lako se moze desiti da se stvari vrate kao prije ovog kola :D

I kada tesko je, kad redas poraze
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 dec 2015, 15:10

Ajmo malo spustiti tenzije i pogledajmo par stvari realno:
1.ova ekipa FKS,po kvaliteti,je na nivou prosjeka Pl,mozda malo iznad, ima tu dosta borbenosti pod uticajem Jesica,ali ipak nedostaje neophodne kvalitete.
2.ova ekipa je u procesu remonta,imamo 6 odstranjenih igraca i par igraca pred transferom,vecina igraca koji su danas igrali su dosada bili rezerve
3.i danas nismo toliko lose ni odigrali kada se sve sabere i oduzme...bilo je par dobrih sansi,nista vise nije ni Siroki imao...jos kad se u jednacinu ubaci Skakic.
4. Najvaznija stvar je da slijedi pauza,a to znaci i totalni remont i pravljenje ekipe na duze staze,sistemstski i razonski,dovodenje extra kvalitetnih pojacanja i afirmacija mladih igraca. OVO CE ZA NAS BITI VECU USPJEH OVE SEZONE VEC NAGUZOVE OSVOJENA TITULA.
Volim te Sarajvoooo!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 dec 2015, 15:11

A Zrinjski sljedecaa, u gostima...

Teoretski -9 moze biti nakon 19 utakmica...
I ja ne mogu da prihvatim da smo u takvoj situaciji, a imamo sve sto drugi sanjaju.. i Ne mogu i ne zelim biti zadovoljan...

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 06 dec 2015, 15:11

Evander je napisao/la:Mi da smo dobili one utakmice koje smo morali, ova danas ne bi bila ni bitna. Igraci bi rasterecenije igrali. Izgubis od Slavije, Travnika, Mladosti i onda se kao vadis u Sirokom koji realno nije slabiji ako nije jaci igracki.

Upravo tako ... tuga je kad ti mjesna zajednica skine bodove pa travnik pa brazilska sirocad sa sugavice.. .... sad makar imaju pravi uvid u igracki kadar gdje skripi ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 06 dec 2015, 15:12

Vidim ja ovdje počela borba za opstanak hahahaha pa jos nismo naučili da nas euforija uvijek sjebe
Sabrine mi moje!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 dec 2015, 15:12

esprit24 je napisao/la:Sve se ovo moze stici, ja ne znam sto se odmah predajete u glavi..
Na proljece:
Svinjski protiv nas
srpski sampion-kamiondzije
Zeljana protiv ubica
Vrlo lako se moze desiti da se stvari vrate kao prije ovog kola :D

I kada tesko je, kad redas poraze
vec sam pisao a i ovdje cu, vidjeces za 3 mjeseca potpuno druge price ba, ima jos dovoljno vremena za sve, prosle sezone nam je u aprilu siroki bjezao 5 bodova, mjesec dana poslije su zaostajali 10 za nama :D...bice svega a nadam se da cemo opet mi biti ti koji ce slaviti
Pyro is not a crime !

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 06 dec 2015, 15:15

Ne mogu im zamjeriti borbenost,zelju i htijenje.Imali smo nekoliko odlicnih situacija gdje je Benko u 2 navrata minimalno , mogao bolje odigrati.Nasa je nesreca sto je ona lopta zavrsila tacno ispred igraca Sirokog , a npr kad je Duljevic ubacivao nije se vratila Bekicu taman za 1:1.Radovac me je malo iznervirao , previse se sakrivao iza igraca i bezmudo igrao , iako igra poziciju centralnog veznog.Prisutna je zal za bar bod koji smo zasluzili , al nije bauk 6 bodova .Sljedece kolu svakako igraju Borac-Sloboda,Kone-Siroki , tako da ce se mijenjati pozicije na tabeli.Igramo kod Zrinjskog , gdje tradicionalno igramo dobro , al otom potom :D
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 dec 2015, 15:17

Da se ibrakovic pitao nit bi dzeno bio na ljeto trener niti bi imao ovaku ekipu

Dzeno je odbio Vukčević jer je bolji stojcev, slao bekica na posudbu, Kovačevića na tribine itd.

Pripreme zajebancija... Tražili ste eto vam ga
A ko zna kusturicu neka pita ga je li istina da je ibrak u maju sve dog sa jesicem a Dino s i ostatak raje spriječili odlazak velikog, kako se kaže, dzenana
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 dec 2015, 15:18

Znaci ako zelimo naprijed, mi moramo bar 6 igraca u prvih 11 mijenjati. Bit ce ova dva Brazila, jedan umjesto Benke, drugi da igra ofanzivnig veznog. Treba nam znaci jos desno krilo, lijevo Dulja. U sredini nam treba zadnji vezni i centralni ako ce Radovac biti los kao i do sad. Stoperi nam ne trebaju. Tu smo bar popunjeni. Oba beka i golman jer od Delaca nema nista. Oba Bekica i Kadusic su dobri za klupe. Ostaviti jos par juniora, ostalo sve rastjerati.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 06 dec 2015, 15:22

Radnik ispred nas hahhahahaah kad se svi skupe nemaju 20 maraka i 40 feninga mi 4 biliona ulozili u ekipu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 dec 2015, 15:22

Pantelija je napisao/la:Da se ibrakovic pitao nit bi dzeno bio na ljeto trener niti bi imao ovaku ekipu

Dzeno je odbio Vukčević jer je bolji stojcev, slao bekica na posudbu, Kovačevića na tribine itd.

Pripreme zajebancija... Tražili ste eto vam ga
A ko zna kusturicu neka pita ga je li istina da je ibrak u maju sve dog sa jesicem a Dino s i ostatak raje spriječili odlazak velikog, kako se kaže, dzenana
Dzeno rekao nece Vukcevica jer ima Stojceva, a onda Milos prodat 2 kola nakon toga? Ko ovdje koga handri? :)
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 dec 2015, 15:23

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 dec 2015, 15:25

Sad će redovna skupština, sad će se obznaniti još jedna veoma uspješna godina za FK Sarajevo, u kojoj je klub osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine, otvorio kamp na Butmiru, ostvario milionski transfer, uspješno organizirao utakmicu u Ligi Šampiona...

A u stvari, realnost je ovakva, što se trenutne sezone tiče. U sezonu smo ušli sa amaterom Dženanom na klupi, očajno odradili pripreme, ustvari nismo ih ni odradili, otišli brčkali se u Sloveniji, Lech nas je sa pola snage rutinski odradio... I to opet nije bio nikakav signal upravi. Idemo dalje, prodaju se Cimirot i Stojčev, za prvog smo se oslonili na već postoječi igrački kadar, ok, ali za drugog smo morali dovesti zamjenu, ne zato što je on pružao fantastične partije, nego što nam je trebao igrač na toj poziciji, a mi se oslanjamo na invalida Alispahića i leptirića u vidu Samira Radovca? Počinje prvenstvo, poraz za porazom, šamar za šamarom, bruka za brukom, igrači nespremni, meda ne možemo, ološ koji je 2 trenera otjerao je i dalje tu... Uprava ne radi ništa sve do polovine polusezone kada primorano tjeraju kosicu i tamo negdje oko 11. kola dovode konačno TRENERA... On je otjerao gamad iz svlačionice čim je uvidio o kome se radi, vratio Stepanova kojeg su bezmudaši iz uprave sklonili jer su kao što rekoh - bezmudaši, napravio zdravu atmosferu u ekipi, odradio prave stvari... Ali je problem što su se te stvari trebale odraditi na kraju prošle sezone a ne u jeku ove! Ovo što smo mi izvukli pod Miodragom Ješićem je vjerovatno i maksimum koliko smo mogli, s obzirom na sve greške.

I ko je kriv, za REZULTATSKU KATASTROFU na polusezoni? Ko je kriv zato što smo sa klošarima u svlačionici ušli u još jednu sezonu? Ko je kriv što smo sa najboljim, najvećim, i najskupljim rosterom na polusezoni peti na tabeli? Hej, peti jebote!!!

Ni Uščuplić, ni Puzi Tatko Džemica i raja, ni Hurtić, ni Ješić, ni Ibrak, ni Benko, ni Meša, ni istok, ni sjever, ni baklje - uprava!

Nije post u kojem ih treba tjerati, ali je vrijeme da prihvate konačno odgovornost na sebe. I to potpunu, oni, i niko drugi. E da vas vidimo sad, o Vi prepametni, vi sve znate, ako ste vi postavili trenera ko je vama neko da vam govori da ga trebate skloniti, haj da vidimo sad, šta i kako?

A titula, titulu bi ja prvi halalio samo da u iduću sezonu uđemo sa zdravom ekipom i svlačionicom, ali opet predviđam hebavanje, s obzirom da nam je i evropa upitna prema tabeli, a ima tu pritiska i od TA, itekako.

Sve u svemu, sramota, rezultatska katastrofa. U punom smislu. Prihvatite odgovornost na sebe i prihvatite se posla, sad, kad već niste htjeli/smjeli na vrijeme!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.