neka si ukazao kako je to licemjerno od porodice Osim
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- mohikanac12
- Kontakt:
Gdje su pare yebem ti obitelj!?
Organizator ovog putovanja bio je Fuad Muzurović, tadašnji trener FK Sarajevo, jednog od dva najveća kluba u državi. Muzurović je želio izvesti svoje igrače na svjetsku turneju, igrajući seriju prijateljskih utakmica koje bi obezbijedile novac za bosansku siročad i ratne veterane, te upoznali svijet sa smrtonosnim sukobom kako bi poduzeo neku akciju.
- Ovo će biti naš način borbe za BiH – kazao je tada Mirza Varešanović, Bošnjak koji je igrao za Sarajevo i koji je bio na prvim linijama odbrane više od godinu prije nego što je pozvan da se pridruži Muzurovićevoj turneji.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
ZORAN KOKOT ORAO
kod vaših , morala je 1 vreća zlata za Bakira...mohikanac12 je napisao/la: ↑06 jan 2020, 17:12
Organizator ovog putovanja bio je Fuad Muzurović, tadašnji trener FK Sarajevo, jednog od dva najveća kluba u državi. Muzurović je želio izvesti svoje igrače na svjetsku turneju, igrajući seriju prijateljskih utakmica koje bi obezbijedile novac za bosansku siročad i ratne veterane, te upoznali svijet sa smrtonosnim sukobom kako bi poduzeo neku akciju.
- Ovo će biti naš način borbe za BiH – kazao je tada Mirza Varešanović, Bošnjak koji je igrao za Sarajevo i koji je bio na prvim linijama odbrane više od godinu prije nego što je pozvan da se pridruži Muzurovićevoj turneji.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za naseg Amara ako cemo biti iskreni ,ja bi i izmet pojeo
- mohikanac12
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑06 jan 2020, 17:16kod vaših , morala je 1 vreća zlata za Bakira...mohikanac12 je napisao/la: ↑06 jan 2020, 17:12
- Ovo će biti naš način borbe za BiH – kazao je tada Mirza Varešanović, Bošnjak koji je igrao za Sarajevo i koji je bio na prvim linijama odbrane više od godinu prije nego što je pozvan da se pridruži Muzurovićevoj turneji.![]()
![]()
DEZERTERI KOJI SU KRALI DONACIJE
VINKO REPUBLIKA SRPSKA 92-95
Početkom 1990-ih postao je član SDA, koju je 1990. osnovao njegov otac Alija Izetbegović. Ravnatelj Zavoda za izgradnju Sarajevske županije postao je 1991. Iduće godine izabran je za člana županijskog odbora SDA.[1] Tijekom rata u BiH bio je očev osobni tajnik do 1994. Aktivno je sudjelovao u pripremama za rat protiv Vojske Republike Srpske te u izgradnji Sarajevskog tunela.[2]
Između 1995. i 1997. bio je član Upravnog odbora FK Sarajeva, te od 1997. do 2000. član Upravnog odbora KK Bosne. Također je od 1999. do 2003. bio član Upravnog odbora muslimanskog humanitarnog društva "Merhamet", te od 2000. do 2003. član Sabora Islamske zajednice BiH.[2]
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
to su velike optužbe za porodicu Osim, znam da je stariji Osim gledao kako Grbavica gori i reprize i uživo u Beogradu al da je i krao nisam znao, naravno mislim osim tekme jel....
velike stvari iznosiš, bojim se za tvoju sigurnost
- mohikanac12
- Kontakt:
SAMO DA SE ZNA KO JE DOVEO
KAPITENA VINKA 92-95

Kako ste ono pisali, Husref delija, cetnik, izdajica. A Vinko je profesionalac, moraliso "Bele Orlove" pimplanjem lopte.

KAPITENA VINKA 92-95

Kako ste ono pisali, Husref delija, cetnik, izdajica. A Vinko je profesionalac, moraliso "Bele Orlove" pimplanjem lopte.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Kešoljub i loš trener, mislim nije Osim jel?mohikanac12 je napisao/la: ↑06 jan 2020, 17:28SAMO DA SE ZNA KO JE DOVEO
Kako ste ono pisali, Husref delija, cetnik, izdajica. A Vinko je profesionalac, moraliso gardiste pimplanjem lopte.![]()
![]()
ne treba ga tako nisko vrijeđat
ja bi se recimo zapitao ko je Amara doveo? tj. kako se možeš sam dovesti u klub? i pregovarati sam sa sobom?
definitivno presedan
- mohikanac12
- Kontakt:
SVI SU CETNICI SAMO VINKO NIJE
BORAC RS 92-95
Sta uradise Bog te mazo. Razapece ga ko' Ćićolinu.
BORAC RS 92-95
Sta uradise Bog te mazo. Razapece ga ko' Ćićolinu.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
?
a ko to?
ako nisu Odu tenkistu neće nikoga
- mohikanac12
- Kontakt:
A kako im je krivo, botovi uprave na aparatima. Žegaće vam Vinka, živi bili pa vidjeli.
VINKO BORAC RS 92-95
VINKO BORAC RS 92-95
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
pa nek ga žegaju, to vama žao Vinkamohikanac12 je napisao/la: ↑06 jan 2020, 17:36A kako im je krivo, botovi uprave na aparatima. Žegaće vam Vinka, živi bili pa vidjeli.![]()
rodio ih prestrašene
pričaš o njemu više nego mi jbt
- mohikanac12
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑06 jan 2020, 17:38pa nek ga žegaju, to vama žao Vinkamohikanac12 je napisao/la: ↑06 jan 2020, 17:36A kako im je krivo, botovi uprave na aparatima. Žegaće vam Vinka, živi bili pa vidjeli.![]()
![]()
![]()
![]()
rodio ih prestrašene![]()
pričaš o njemu više nego mi jbt![]()
Jedva čekam, neće pet kola izdržat. Sa njim u paketu rumeni, lezba, hadzija. Hocete vi botovi legende pljuvat a cetalji vam valjaju.
VINKO KAPITEN BORAC RS 92-95
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
ko će ga otjerat?mohikanac12 je napisao/la: ↑06 jan 2020, 17:40
Jedva čekam, neće pet kola izdržat. Sa njim u paketu rumeni, lezba, hadzija. Hocete vi botovi legende pljuvat a cetalji vam valjaju.![]()
većinski vlasnik je jedini koji tjera to je i Kešoljub koristio kao odbranu kad su mu glavu tražili navijači
spominješ ljude koji su donijeli prvu historijsku duplu u klub, kojima vijetnamac vjeruje
pametnije ti je da se spremaš za skupštinu svog kluba...
- mohikanac12
- Kontakt:
Ispravka. Ovih par kuja uprave, @denchi, @zip i jos par debila nisu Hz na tv-u vidjeli.
Pomešće ih, ostaće samo dugmići od njih.
VINKO BORAC RS 92-95
@denci Pred nama je. Prvi sam pisao da tjerate Husrefa, jos od one utakmice kada su ga pljuvali placenici ispred stadiona. Par debila se utalilo zajedno sa transmarket menagerima i misli da moze sa 5arajevom kako oni hoce, nakucavaju cijene igracima, uzimaju pare od produzenja ugovora, plata i premija. Sada ti kazem, yebace vam sve oni navijaci sto idu na utaknice od vremena kada si se ti i slicni u jajima klatio. Zivi bili pa vidjeli. Prvo Vinku, pa upravi a onda vama "najglasnijim".
Eto citiraj me, "vecinski vlasnik".
Pomešće ih, ostaće samo dugmići od njih.
VINKO BORAC RS 92-95
@denci Pred nama je. Prvi sam pisao da tjerate Husrefa, jos od one utakmice kada su ga pljuvali placenici ispred stadiona. Par debila se utalilo zajedno sa transmarket menagerima i misli da moze sa 5arajevom kako oni hoce, nakucavaju cijene igracima, uzimaju pare od produzenja ugovora, plata i premija. Sada ti kazem, yebace vam sve oni navijaci sto idu na utaknice od vremena kada si se ti i slicni u jajima klatio. Zivi bili pa vidjeli. Prvo Vinku, pa upravi a onda vama "najglasnijim".
Eto citiraj me, "vecinski vlasnik".
Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 06 jan 2020, 17:52, ukupno mijenjano 3 puta.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

dodas i i ovo: