FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 06 dec 2015, 14:56

PitarBordo je napisao/la:
Zip je napisao/la:Al etoo, Jesic je zayebo i protiv Zelje i ovu sada..
Ma ja ba, sad nam je opet Ješić kriv.

Je l' se teško pomiriti da je neko bio konkretniji i na kraju pobjedio?

Jeb'o ba nas.

Hajmo zajedno svi:
JEŠIĆU ODLAZI!!!
Jel to problem kritikovati nekoga???
Koji vam je qurac vise, ne smije se reci nista lose odmah si proglasen neprijateljem kluba, grada Sarajeva pa i Bosne.

JESIC je jedan od krivaca za ovu utakmicu i tacka..
To ako sam rekao da je kriv ne znaci da ga tjeram.. Razmisljajte vise tom yebenom glavom...

Pogrijesio je s Okicem, Velkoskim, Kalasijem...
To nas je kostalo dobrog rezultata...

A mi trazimo krivca u sudiji.. Nije kriv sudija, nego MI...

Taktika je bila losa!!!
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 06 dec 2015, 14:59, ukupno mijenjano 2 puta.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 06 dec 2015, 14:56

DBR1987 je napisao/la:Pljujte sad upravu ma ja ..... i Jesica isto .... sad jedno deset stranica pljuvanja .... LJUDI DRAGI TEK SAD PLACAMO CEH GDINA SUPKA IBRAKOVICA I NJEGOVOG DOVODJENJA IGRACA ....

Svaka cast!!A sto se tice uprave ma ocekujem da prodaju dulju i onda da nam traze pojacanja iz novog pazara. :clap:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 06 dec 2015, 14:58

DBR1987 je napisao/la:Pljujte sad upravu ma ja ..... i Jesica isto .... sad jedno deset stranica pljuvanja .... LJUDI DRAGI TEK SAD PLACAMO CEH GDINA SUPKA IBRAKOVICA I NJEGOVOG DOVODJENJA IGRACA ....
i to sto kazes, ali nema vise temelja za takve izgovore od sljdeceg mjeseca ;)

Sarajevo ce na proljece izgledati potpuno drugacije, rijeci jednog iz naseg strucnog staba.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 06 dec 2015, 14:58

Polahko ljudi sta vam je **** ga grob. Sta ste ocekivali? Budite realni, Jesic izvlaci maksimum iz ove ekipe.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 dec 2015, 14:58

Hvala Ibrakovicu za neselektivno dovođenje pojacanja, zbog njega smo u situaciji da Jesic mora citisti otpad i dovoditi pola ekipe na zimu! Puna podrska Miodragu Jesicu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 dec 2015, 14:58

RedEvil je napisao/la:Ma dobro,samo lagano,mozda smo i mi previse ocekivali,velike pohvale za momke koji su poderali dlanove i grla :bow: :bow: :bow: ,jbg pljuvaci ce sad doci do izrazaja,MOSA RAJ'VOSA
kako brate da ih ne pljujemo, doslo mi da plačem gledajuci ovakvu igru, kako da ih ne pljujem kad frajer igra u Sarajevu koje ima strasne ambicije a ne zna lopte dodati, kako da ih ne pljujemo.... :facepalm:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 dec 2015, 14:59

joker90 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Neka su oni prodali vezni red, kakav takav. Bitno je biti u plusu, to sto ce igrati oni mejtovi, to nema veze

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Rustemovic>Cimirot! Mesa>Stojcev! :opaopa:

I kazem sebi, nemoj se nervirati, nemoj nista ocekivati, al qrcina kad je jace od mene! Nadam se da je ovo Benki zadnja utakmica, poserem mu se u platu!
nisi ti brat tek tako. Ma hvala mu za sve i vozdra vise !

BoomBoom Mesa :yawn:

Neka jos prodaju Duljevica, pa da nemamo vise ni krila kad su odluzili da nemamo vezni red ;)
joker90 je napisao/la:Hvala Ibrakovicu za neselektivno dovođenje pojacanja, zbog njega smo u situaciji da Jesic mora citisti otpad i dovoditi pola ekipe na zimu! Puna podrska Miodragu Jesicu!
Svaka ti za potpisa :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Necu reci "A" reci Jesicu, iako nisam bio na pocetku za njega. Tjeraj **** imperatoru :tokralju:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 06 dec 2015, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 06 dec 2015, 14:59

dr.van nostrand je napisao/la:

Sarajevo ce na proljece izgledati potpuno drugacije, rijeci jednog iz naseg strucnog staba.

Da bi izgledali drugacije treba pa jedno 5-6 novih igraca u prvih 11 a gdje ti je tu jos klupa.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 dec 2015, 15:00

Yebo ti ligu..

Ajmo se fokusirati na Dubai...

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 06 dec 2015, 15:02

Zip je napisao/la:Yebo ti ligu..

Imal sta novoga oko kampa??? :njanjanja:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 dec 2015, 15:02

zanimljivo mi je jedno kako ste sad svi, odnosno vecina u nekoj depresiji, halalili titulu a ja vam garantujem da ce par dana prije tekme sa Zrinjskim da bude potpuno drugacija prica, euforija i da ce mnogi itekako i dalje da vjeruju u osvajanje titule, citirajte me za jedno 3 mjeseca :D
Pyro is not a crime !

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 06 dec 2015, 15:02

tenpenny je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:

Da bi izgledali drugacije treba pa jedno 5-6 novih igraca u prvih 11 a gdje ti je tu jos klupa.
Tacno tako ... od proljeca opet ulazimo sa REMONTOVANOM EKIPOM ... dok ode Benko ...Krle...i ostatak ovih INVALIDA ...mi na proljece opet ulazimo sa novih 11 pa dok se to sve uigra.....nek nam je Bog na pomoci....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 dec 2015, 15:02

Glavu gore, pauza je pred nama. Ovo mora biti najbolji transfer rok od dolaska Tana u nas klub, mora se pogoditi ciljano svaka pozicija koja skripi i to ne smiju biti igraci koji bi popunjavali broj. Naravno, zadrzati Duljevica je pod moranjem. Znaci: Bek, desetka, krilo i centarfor su nam neophodni. Mozda smo ovo zadnje i dobili ali ne usudim se nista reci prije nego sto ih vidim desetak utakmica.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 dec 2015, 15:03

Da se Ibrakovića pitalo ne bi nas onaj glupan pripremao, vodio u evropi, birao ko mu treba i ko ne treba i vodio 7 kola u prvenstvu nego bi od ljeta imali Ješića na klupi pa bi čistka u svlačionici bila prije
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 dec 2015, 15:03

tenpenny je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 dec 2015, 15:03

a jesu se ovi pozitivci nakotili ,ohanite ba pa vi kao da ne pratite Fk Sarajevo. puno tezi porazi su od travnika,zelje ,mladosti,slavije ovo danas je bilo borbr realno je trebalo biti nerijeseno al neda nam se u širokom i gotovo . sad pauza 3 mjeseca iscekivanja VOLIM TE SARAJEVO :salut: :salut:

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 06 dec 2015, 15:03

Ova ekipa nema kvalitet proslogodisnje, lose smo odradili ljetni prelazni rok, nismo zamijenili ni Cimija ni MIlosa. Skontajte da nam je sredina u jednom trenutku bila Cimirot - Jajalo - Stojcev. A danas je to bilo Rustem - Dzemo - Bekic. Centralni i defanzivni vezni, desno krilo i golman su minimum na ova dva Brazilca sto su dosli.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 dec 2015, 15:04

Jedini kojeg ne krivim za situaciju u kojoj smo sad je Jesic. Uprava je najveci krivac. Neke stvari su se trebale rijesavati preko ljeta. Osvojili su titulu i mislilo da su zasticeni kao licki medvjedi i da su najpametniji na svijetu. Sad nam se desavaju problemi na koje smo upozoravali jos tad. Nikakav pomak mi nismo napravili, cak sta vise, nazadujemo. Svi su do sad bili krivi osim uprave. Red je da neko i od njih preuzme odgovornost za sve lose sto su radili.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 06 dec 2015, 15:04

I NEK SU NAS LJUDI MALO SPUSTILI DOBIJEMO 3 TEKME I ODMA SMO REAL ... puno cemo mi josh puta na persenu bit dok ovo sve bude kako treba ...
AL SARAJEVO SE VOLI I KAD GUBI !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 dec 2015, 15:05

Bosniacum Lilium je napisao/la:
tenpenny je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vcrs pocinje druga faza gradnje kampa :zviz:
Kakav poraz, koji poraz...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fouzi1, Google Adsense [Bot] i 35 gostiju.