Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
irfo je napisao/la:ovaj Wagner je najbolji igrac premijer lige svih vremena, sta radi covjek kapa dole, a tek mu je 37
Navijac Drine sve objasnio. Smijurija od lige.Samo da se odjavim sa foruma,izasao sam sa stadiona u 30 minutu kod 0-1 jer je sve bilo jasno vec tada.
Moja noga vise nece krociti na stadion danas sam se zakleo.Imam 4 banke i dovoljno sam pametan da shvatim o cemu se radi.Niko me ne moze ubijediti da nisu u pitanju neke mutne radnje ,naravno od pojedinih igraca ne svih.
Dovoljna su 3-4 kljucna igraca.Toliko od mene ,banda me nece varati za moje pare!
Pozdrav svima !Jedina vijest koja bi me obradovala je da Micic ode,da neko drugi vodi tim u ligi RS.
Ja se tebi divim ,koliko si idiot i koliko zavist vlada tobom,crnki od ljubomore ,a ima da ustane kad netko izusti WagnerTNT je napisao/la:Sad se trebamo diviti Wagneru sto zabija u jednoj pustenoj tekmi, I nesto tako su odlucili prenositi na drzavnoj TV,
a znaju sta ce biti unaprijed I opet odluce za tu tekmu![]()
Cijeli svijet igra 2 na Siroki cak I igraci domacina pricaju javno, zna svako dijete sta se desava.
Kakav narod kakva zemlja I fudbal ili ti nogomet
Bravo, Sarajevo kupilo Veleža, Zrinja sutra šeta pored Radnika, Vitez dobio lovu dirket od Wagnera.TNT je napisao/la:Sad se trebamo diviti Wagneru sto zabija u jednoj pustenoj tekmi, I nesto tako su odlucili prenositi na drzavnoj TV,
Cijeli svijet igra 2 na Siroki cak I igraci domacina pricaju javno, zna svako dijete sta se desava.
Na koga sam ljubomoran ? Zaboli me kita I za jednim klubom u BIH vec samo iskreno pricam a u nas je poznato da istinu mnogi nevole.felix123 je napisao/la:Ja se tebi divim ,koliko si idiot i koliko zavist vlada tobom,crnki od ljubomore ,a ima da ustane kad netko izusti WagnerTNT je napisao/la:Sad se trebamo diviti Wagneru sto zabija u jednoj pustenoj tekmi, I nesto tako su odlucili prenositi na drzavnoj TV,
Pa ako te zaboli što gledaš i što komentiraš. Vitez-Široki nije sigurno namještena utakmica, igrali su i jedni drugi koliko su mogli Široki kvalitetniji i gotovo. Wagneru svaka čast, on treba držat predavanja 95% igrača PL.TNT je napisao/la:Na koga sam ljubomoran ? Zaboli me kita I za jednim klubom u BIH vec samo iskreno pricam a u nas je poznato da istinu mnogi nevole.felix123 je napisao/la:Ja se tebi divim ,koliko si idiot i koliko zavist vlada tobom,crnki od ljubomore ,a ima da ustane kad netko izusti WagnerTNT je napisao/la:Sad se trebamo diviti Wagneru sto zabija u jednoj pustenoj tekmi, I nesto tako su odlucili prenositi na drzavnoj TV,
Ajmo svi![]()
![]()
za 3 boda Sirokog u strasno zanimljivoj I do kraja neizvjesnoj tekmi protiv male Barce.
Danas Siroki I Drina, a sutra ce to biti Velez I Zrinjski I tako iz kola u kolo.
Čuj, pa gdje ja ograjisah pa odigrah 2 na SarajevoTNT je napisao/la:Sad se trebamo diviti Wagneru sto zabija u jednoj pustenoj tekmi, I nesto tako su odlucili prenositi na drzavnoj TV,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.