Nasi igraci su polu-amateri
Moderator/ica: Pasha
Veselin VujovicZanimljivo da je nedavno i BiH imala loše iskustvo. Ne znam da li ste upoznati, ali baraž je doveden u pitanje unatoč pobjedama nad Švicarskom i to jer je navodno delegat zaboravio upisati jednog igrača u zapisnik.
"Zabrinuo sam se, apsurd je da jedan selektor ima igrača manje. To nigdje nema. Delegat da je pametan trebao je da izbroji igrače i pregleda brojeve. To su apsurdne siutacije. Gdje je tu logika? To je propust EHF-a, nije to greška domaćina, ljudi iz Vašeg saveza su, uvjeren sam, sve na vrijeme pripremili i predali. Pa niko nije lud da ne vidi da fali jedan igrač. Ne znam, kako stvari stoje, vjerujte da vam se mrko piše. Znajući po svemu, trebalo bi da bude BiH u baražu, ali znajući ko tamo sjedi, onda nisam siguran da to neće biti Švicarska. Volio bih da nisam u pravu. Budite oprezni, spremni su na sve".
Cekaju da se zavrsi EP, situacija smiri i da objave da ce Svicarska u braza.Raonffa je napisao/la:Valjda do juna odluče ko će igrati baraž
Ma znam, dok se završi prvenstvo, dok bude sjednica, pa odluka, pa žalbe, neće to još ni za mjesec dana biti skroz završeno.Mig_Mig je napisao/la:Cekaju da se zavrsi EP, situacija smiri i da objave da ce Svicarska u braza.Raonffa je napisao/la:Valjda do juna odluče ko će igrati baraž
Mig_Mig je napisao/la:Cekaju da se zavrsi EP, situacija smiri i da objave da ce Svicarska u braza.Raonffa je napisao/la:Valjda do juna odluče ko će igrati baraž
MenaB5 je napisao/la:Mig_Mig je napisao/la:Cekaju da se zavrsi EP, situacija smiri i da objave da ce Svicarska u braza.Raonffa je napisao/la:Valjda do juna odluče ko će igrati baraž
Sad objavljeno da će na barazu biti oba imena BiH/Svicarska..Sto znaci,ako laksi protivnik se izvuce idu Svicarci,ako tezi BiH![]()
Raonffa je napisao/la:S obzirom da koga god dobijemo, nećemo proći ni mi ni oni, onda možemo reći da ipak mi idemo u baraž, gledajući tu vašu logiku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.