FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 02 okt 2020, 00:17

FrancescoTotti je napisao/la:
02 okt 2020, 00:13
Ovi sto govore da je Vladanov kiks zasluzuju bandovica +zetu a nikako Celtic u playoffu i grupe naredne godine u koje sam uvjeren.
Joj sto n3 mogu ove patetike level neka nas je pokrao nas je bio je u ratu.
Bratr jel problem reci da je neko KRIV?
Svako ili bar 90% ljudi je napisalo da smo ponosni na ekipu i sve je bilo ok jer je celtic celtic ali nema opravda nja za nedovoljd3nje napadaca kao ni da se kaze kako je vladan ekstra ovo odradio. Kad nije.
Ovo se hvata a ako odbijas odbijas uvijek prema korneru nikad ravno. I tacka. Da mi je otac rodjeni.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 okt 2020, 00:19

Lopta je odskočila prije nego što je došla do njega. Takve lopte je teško odbraniti i s mnogo udaljenijih pozicija, nema ebenijih šuteva od tih.
Nema šanse da se ovo moglo hvatati. Da li je mogao skrenuti u stranu, možda jeste, možda nije.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 okt 2020, 00:20

Bila greska Kovacevica ili ne, ja znam da s ovakvom igrom bez problema osvajamo ligu :bih:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 okt 2020, 00:20

AlfredNobel je napisao/la:
02 okt 2020, 00:19
Lopta je odskočila prije nego što je došla do njega. Takve lopte je teško odbraniti i s mnogo udaljenijih pozicija, nema ebenijih šuteva od tih.
Nema šanse da se ovo moglo hvatati. Da li je mogao skrenuti u stranu, možda jeste, možda nije.
Sta je odskocilo? 10x sam.pogl3dao i usporeno i ubrzano iz vise uglova. Nejak sut kod kojeg se vladan u zadnji tren predomislio.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 okt 2020, 00:26

Hajdeee je napisao/la:
02 okt 2020, 00:17
miky_hz je napisao/la:
insider je napisao/la:
02 okt 2020, 00:12

To je Salcin.
Brate crnac frajer,nisam bas daltonista :mrgreen:
Nadji nam tu fotku.

slika

slika

Eto vraco tekmu maksuz da nadjem :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 02 okt 2020, 00:27

Cuj onog brata kaze Salcin :urnebes:
To je taj.
- FKS -

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 02 okt 2020, 00:28

De bolan ostavite se Kovacevica, momak imao par odlicnih odbrana i intervencija. Kakva je to rasprava je li njegova greska ili nije. Pa naravno da je mogao bolje, svaka se lopta moze uhvatiti bez obzira na jacinu ali bespotrebna rasprava. De malo da raspravimo sto nasi veznjaci dodaju pasove u aut. Sto su nam krila u potpunosti odsjecena bila i morala igrati samo individualno, pa kad se i izrodi ko neka sansa nemas kome ni dodati ni ubaciti. Vladan je samo jedan od 11 na terenu i generalno odlicno je odradio posao, u poredjenju sa ostatkom ekipe uz stopere mozda i najkvalitetnije. Drugo je sto se greskica golmana ne oprasta a kad veznjak usere nesto, nista hajmo nazad i ispocetka, a to sto si bezopasan okaci macku o rep.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 02 okt 2020, 00:29

Pa dobro, za navijace Zrinjskog je ovo vjerovatno Salcin. :mrgreen:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 okt 2020, 00:29

Pa ovo su od Celtica igraci?

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 okt 2020, 00:31

Pantelija je napisao/la:
Ovi sto govore da je Vladanov kiks zasluzuju bandovica +zetu a nikako Celtic u playoffu i grupe naredne godine u koje sam uvjeren.
Svako ili bar 90% ljudi je napisalo da smo ponosni na ekipu i sve je bilo ok jer je celtic celtic ali nema opravda nja za nedovoljd3nje napadaca kao ni da se kaze kako je vladan ekstra ovo odradio. Kad nije.
Ovo se hvata a ako odbijas odbijas uvijek prema korneru nikad ravno. I tacka. Da mi je otac rodjeni.
Kakvo bolan hvatanje na ovoj razdaljini. I gdje god da je odbio loptu došla bi do njihovih igrača, jer su dvojica bila ispred Vladana jedan na sredini jedan lijevo, a dessno nikako nije mogao odbiti.
Ako se neko mora kriviti to su stoperi, jer nisu ispratili igrača do kraja....

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 02 okt 2020, 00:32

Miky ako vec postavljas, stavi u spoiler, zbog Mortema. :P
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 okt 2020, 00:34

Pantelija je napisao/la:
Nikakva to patetika nije vec ja ne trazim 'krivca' jer smo pobogu ispali od malog Celtica... Smijesno.

Da sam nesto ponosan kao sto kazes-nisam vala, nema nekog pretjeranog razloga za ponos.
Zato sam pun nade da ce u sljedecoj sezoni bit bolje i da cemo doc do tih famoznih grupa.

PS- Ovaj crnac na tribinama prije ce bit Adukor s kapom na glavi nego neko novi.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 okt 2020, 00:36

Pantelija je napisao/la:
01 okt 2020, 23:57
Kako nije kiks brate osnovna stvar je da loptu odbijas ako vec ne mozes uhvatiti loptu ( a mogao je ) NA STRANU nikad ispred sebe
Dakle osnova, kad upises se u pionire
Odbio je fejzic protiv krupe u stranu pa primise gol :mrgreen:
Ne znam stvarno nisam nikad trenirao kao golman al jbg gdje god je odbijes uvijek postoje sanse da ce se odbiti protivnickom igracu. Cak i kad je intenzitet u pitanju ni to ti nista ne garantuje nekad jaci odbijanac pogodi tvog ili protivnickog igraca i zavrsi u mrezi.
Ako je ne mozes uhvatiti onda je to sve pitanje srece i rasporeda igraca u odbrani jer da se kojim slucajem odbila do dupovca pricalo bi se o dobroj intervenciji golmana prilikom neugodnog šuta... Sad jedino je pitanje jel se onaj šut mogao hvatati nije ni to lahko procijeniti.
You are someone else I am still right here

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 okt 2020, 00:41

fera je napisao/la:
02 okt 2020, 00:36
Pantelija je napisao/la:
01 okt 2020, 23:57
Kako nije kiks brate osnovna stvar je da loptu odbijas ako vec ne mozes uhvatiti loptu ( a mogao je ) NA STRANU nikad ispred sebe
Dakle osnova, kad upises se u pionire
Odbio je fejzic protiv krupe u stranu pa primise gol :mrgreen:
Ne znam stvarno nisam nikad trenirao kao golman al jbg gdje god je odbijes uvijek postoje sanse da ce se odbiti protivnickom igracu. Cak i kad je intenzitet u pitanju ni to ti nista ne garantuje nekad jaci odbijanac pogodi tvog ili protivnickog igraca i zavrsi u mrezi.
Ako je ne mozes uhvatiti onda je to sve pitanje srece i rasporeda igraca u odbrani jer da se kojim slucajem odbila do dupovca pricalo bi se o dobroj intervenciji golmana prilikom neugodnog šuta... Sad jedino je pitanje jel se onaj šut mogao hvatati nije ni to lahko procijeniti.
Ma de brate, bitno je sr.ati po nekom. Večeras je to Kova.
Gdje ćeš hvatati šut, čovjek ti ostao sam na 12-13 metara, ne ometan bez bloka.
Mogu hvatati vrhunski golmani poput Curtoisa, Kepe, Alisona itd. Kova to nije, mora je odbiti, a u toj situaciji gdje god je odbije, ona dolazi do njihovih napadača.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 02 okt 2020, 00:43

Pogledao sam sad 5 puta gol Celtica iz raznih uglova i ne mogu se oteti utisku da je ovo morao uhvatiti...
15.10.2013.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 okt 2020, 00:44

Da je kova mogao bolje jeste i sigurno da bi bolje reagovao da ima vise prilika da se susreće sa onakvim udarcima i putanja ma lopte. Jbg pukla nam je odbrana iz igrana veza i onakva putanja lopte jbg ne bih ja nikoga okrivljovao. Ljudi su gradili i zarazili onakvu priliku 70 minuta i mi il nismo dozvolili to 70 minuta svaka cast.

Pustite vi Pantelija ce ponavljati sve dok ne bude njegova zadnja. Sve dok postoji bilo ko da kaze da Vladan nije kriv on ce poslije njega napisati da jeste a kao postuje tudje misljenje. Qrac moj postuje.

Evo i @alfrednobela ubjedjujem da nije odskocila a jeste. Kae vraco on 10 puta hahahha

@pantelija ocnom sutra al pitaj nekog da ne fulis ;)
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 okt 2020, 00:49

Jedino na ovom kadru iza gola izgleda kao lagan šut... Iz svih drugih uglova izuzetno nezgodan udarac.
You are someone else I am still right here

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 okt 2020, 00:50

Bas tako. Kriv je tatar

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 okt 2020, 00:50

Udarac je bio sa 16m i ne sa 11-12.
Al opet bi primili gol jednostavno su ljudi bili bolji. Bolje i ovako nego, da su ga zabili u 90+ sto bi jos gore bilo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 okt 2020, 00:50

Evo ovdje se vidi da je lopta odskocila. Drugo lopta ide na otprilike na vrat golmanu gdje da je odbije. Jedino da boksuje al boksuj ti zabicu.
Ne lupajte bezveze i me trazite krivca nazor

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.