FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

husrefbeg
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la husrefbeg » 13 nov 2022, 22:46

Dobar dio ljudi oko Azmira ima korist i kad njega nema nema ni njih. Ako se želi napredak mora se uvesti profesionalizmu u i oko kluba. Nema jarane i prijatelja u poslu ako hoćeš uspjeh. Bolešću Jovica nema autoriteta i teško će se i naći. Puno smo trenera potrošili i većina od njih se nikada ne bi vratila. Ustroj kluba je ravan kantonalnoj isti ti ljudi su tu 20 godina. Azmire otjeraj sve te ljude oko tebe i dovedi par profesionalaca il raspusti to sve. Pa sramota je danas nije bilo više od 100 navijača.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 14 nov 2022, 07:34

husrefbeg je napisao/la:
13 nov 2022, 22:46
Dobar dio ljudi oko Azmira ima korist i kad njega nema nema ni njih. Ako se želi napredak mora se uvesti profesionalizmu u i oko kluba. Nema jarane i prijatelja u poslu ako hoćeš uspjeh. Bolešću Jovica nema autoriteta i teško će se i naći. Puno smo trenera potrošili i većina od njih se nikada ne bi vratila. Ustroj kluba je ravan kantonalnoj isti ti ljudi su tu 20 godina. Azmire otjeraj sve te ljude oko tebe i dovedi par profesionalaca il raspusti to sve. Pa sramota je danas nije bilo više od 100 navijača.
Pa klub ionako tanak s navijacima à jos nema ni rezulatate,nije ni ocekivat vise.

Sve si dobro napisao,nema se tu sta mudrovat..

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 14 nov 2022, 11:38

Ne moze gore U smislu da poraza imamo na pretek, psiholosko stanje ekipe je veoma lose, da malom Toga mogu docu pobjede i dizanje morala .. Veoma los prelazni Rok, Sto Smo i Sami vise puta pisali. OVA ekipa tehnicki, takticki fizicki ne moze vise od borbe za sredinu tabele. Samir je vec bivsi, Pa ima vise od mjesec, ali nista Nam vise ne vrijedi ni ta informacija, imamo to Sto imamo.Selver Ahmetovic -Taran nije djete ovoga kluba i to nikada nece biti.. Doosao je kad je namirisao Azmirove pare, i vukao se do sad, nadam se da mu je dosao kraj, jer mnogo loseg je uradio i pricao ljudima iza ledja kao i samom Azmiru..Jovic , vec Sam pisao, zdravlje je najprece i to je to od njega..imali bi se stosta pisati, Ali nije vrijeme ni mjesto, svakako Jos jedna utakmica, Pa nadam se da Azmir progleda ocima, prestane vjerovati "laznoj" ljubavi Koji pojedinci iskazuju.. Sto se tice navijaca, nema se sta ocekivati, nece Niko gledati mucenje i vucanje Po terenu, mnogo veci klubovi od nas izgube povjerenje navijaca, a Mi Smo svakako Jos uvijek "beba U povitku" Sto se tice tih stvari...
Tuzla City / Sloga Simin Han

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 14 nov 2022, 12:14

Balja, neznam zašto ..... jedini forumaš si kojem vjerujem 100%
Vjerovatno zbog toga što si umjeren, racionalan pa i prilično objektivan.
Meni se i Tuzlac sviđa međutim on nema ni jedan epitet koji sam tebi uputio.
je aut na žalost..... moja želja je Milenko druga opcija je Dudić, na žalost nepada mi treća mogućnost na pamet
Ps:Izvinjavam se svim drugim forumašima za koje smatram da su ok...... lijep pozzz svima

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 14 nov 2022, 12:16

Beledija je napisao/la:
14 nov 2022, 12:14
je aut na žalost..... moja želja je Milenko druga opcija je Dudić, na žalost nepada mi treća mogućnost na pamet
Ps:Izvinjavam se svim drugim forumašima za koje smatram da su ok...... lijep pozzz svima
Jović je vjerovatno aut.... na žalost.....

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 14 nov 2022, 13:07

Beledija je napisao/la:

Milenko je jedini covjek Koji je Davao 100% ja bi Bio najsretniji da on preuzme. Dudica takodje poznam, znam da je uredan i korrekten,Ali moje simpatije idu prema Milenku.. Hvala na lijepim epitetima, trudim se biti objektivan, ne vagati ni na jednu stranu, osim Ako nisam dobro upucen Pa znam stvarno stanje, tad se stavljam na stranu pravde i istine. Mi Smo ovdje Mala grupica zaljubljenika, relativno se slazemo i uvazavamo,nekada tuzlac Malo pretjera SA svojim zakljuccima Koji ne Stoje i nisu tacni.. Ostaje nam da privedemo ovo kraju utakmicom U Sirokom, od koje iskreno ne ocekujem nista. Nakon Toga da se konsolidijemo i vratimo U mirne vode.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 14 nov 2022, 13:42

elvirbaljic je napisao/la:
14 nov 2022, 13:07
Beledija je napisao/la:

Milenko je jedini covjek Koji je Davao 100% ja bi Bio najsretniji da on preuzme. Dudica takodje poznam, znam da je uredan i korrekten,Ali moje simpatije idu prema Milenku.. Hvala na lijepim epitetima, trudim se biti objektivan, ne vagati ni na jednu stranu, osim Ako nisam dobro upucen Pa znam stvarno stanje, tad se stavljam na stranu pravde i istine. Mi Smo ovdje Mala grupica zaljubljenika, relativno se slazemo i uvazavamo,nekada tuzlac Malo pretjera SA svojim zakljuccima Koji ne Stoje i nisu tacni.. Ostaje nam da privedemo ovo kraju utakmicom U Sirokom, od koje iskreno ne ocekujem nista. Nakon Toga da se konsolidijemo i vratimo U mirne vode.
Trener će nam trebati. I ja se apsolutno slažem sa Milenkom. Ljudina i bogat svakako posebno kao čovjek. Predan poslu ali nažalost I on je izigran tako da je pitanje dal bi pristao. Prije da ne nego da. Jer on financijski ne ovisi od posla. S druge strane nije spreman da mu kokošari određuju sastav. Nisam znao ovo za Tarana mislio sam da je on čovjek broj 1 od povjerenja Azmirov. I ne bih se složio da u Širokom nemamo šta tražit. Ubijeden sam da ukoliko suđenje bude OK možemo bar bod uzeti koji nam je potrebniji više nego ikad.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 14 nov 2022, 15:22

Počelo je steranje trave na Tušnju.Možda se zazeleni do srijede kada počinju kiše. Razgovarao sam sa čovjekom koji se predstavlja kao nadzorni ispred saveza. Tvrdi da posao na Tušnju ide kako treba i da će po završetku steranja trave odmah krenuti prošivanje. Ispričao mi je priču da je sastav trave dvije vlati plastike a jjedna prirodna trava što znači da je teren plastika oko 66,6%. Još je dodao da je izuzetno zadovoljan pripremnim radovima prije polaganja trave.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 14 nov 2022, 15:45

husrefbeg je napisao/la:
14 nov 2022, 13:42
elvirbaljic je napisao/la:
14 nov 2022, 13:07
Beledija je napisao/la:

Trener će nam trebati. I ja se apsolutno slažem sa Milenkom. Ljudina i bogat svakako posebno kao čovjek. Predan poslu ali nažalost I on je izigran tako da je pitanje dal bi pristao. Prije da ne nego da. Jer on financijski ne ovisi od posla. S druge strane nije spreman da mu kokošari određuju sastav. Nisam znao ovo za Tarana mislio sam da je on čovjek broj 1 od povjerenja Azmirov. I ne bih se složio da u Širokom nemamo šta tražit. Ubijeden sam da ukoliko suđenje bude OK možemo bar bod uzeti koji nam je potrebniji više nego ikad.
Vec je jednom Bio nogiran zbog raznoraznih gluposti, ovo je drugi Put...ljiga od covjeka, ukratko. Sobzirom na stanje ekipe, moral, SA Toga aspekta nista ne ocekujem. Bez klasicnog spica, tesko do gola, EVO iskreno se nadam da se varam.. SA Milenkom, da sjede onaj ko treba da sjede, U dvije rijeci bi se dogovorili,ovako naravno da nece..Ispostavilo se juce da nismo miljenici saveza, da se nama desilo onakva ruka Bio bi penal i crveni kao U Posusje, a faul kod drugog gola sviran million posto..

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 14 nov 2022, 15:47

Beledija je napisao/la:
14 nov 2022, 15:22
Počelo je steranje trave na Tušnju.Možda se zazeleni do srijede kada počinju kiše. Razgovarao sam sa čovjekom koji se predstavlja kao nadzorni ispred saveza. Tvrdi da posao na Tušnju ide kako treba i da će po završetku steranja trave odmah krenuti prošivanje. Ispričao mi je priču da je sastav trave dvije vlati plastike a jjedna prirodna trava što znači da je teren plastika oko 66,6%. Još je dodao da je izuzetno zadovoljan pripremnim radovima prije polaganja trave.
Hajde da uzmemo da je odradjeno prilicno dobro,mada su razvukli vise nego Sto je realno. Mislim da nismo U stanju odrzavati takav teren, naravno onaj ko je zaduzen za to..daj boze da se varam ..

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 14 nov 2022, 18:04

U najmanju ruku je sve sumnjivo..

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 14 nov 2022, 18:23

NAPOKON SAM HVALA BOGU DOČEKAO.
slika

slika

slika

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 15 nov 2022, 02:50

Zašto ja spomomjem Milenka kao mogućeg trenera.
Razlog je jednostavan. Čovjek je koji poznaje klub, bio u njemu i rastao s njim a ako hoćemo i postao neko trenersko ime zahvaljuujući Tc-ju.Dudić je možda kvalifikovaniji..ali Milenko bi bio dugoročno bolje rješenje zbog jednostavnog razloga.
1. živi u gradu
2. ima sve moguće licence potrebne za rad
3 vrijedan i veliki radnik
4. čovjek voli klub zbog kluba ane zbog novca. Ako bi se mole usaglasiti nesuglasice iz prošlosti bilo bi fantastično.Vodstvo kluba mora imati na umu da smo već potrošili neka eminentna trenerska imena(Varešanović, Bašić, Husref, Jović) pa stoga se mora misliti na neko dugoročno rješenje. Za vikend ne očekojem ništa osim one narodne da i ćorava koka nekad potrefi zrno.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 15 nov 2022, 07:47

Beledija je napisao/la:
15 nov 2022, 02:50
Razlog je jednostavan. Čovjek je koji poznaje klub, bio u njemu i rastao s njim a ako hoćemo i postao neko trenersko ime zahvaljuujući Tc-ju.Dudić je možda kvalifikovaniji..ali Milenko bi bio dugoročno bolje rješenje zbog jednostavnog razloga.
1. živi u gradu
4. čovjek voli klub zbog kluba ane zbog novca. Ako bi se mole usaglasiti nesuglasice iz prošlosti bilo bi fantastično.Vodstvo kluba mora imati na umu da smo već potrošili neka eminentna trenerska imena(Varešanović, Bašić, Husref, Jović) pa stoga se mora misliti na neko dugoročno rješenje. Za vikend ne očekojem ništa osim one narodne da i ćorava koka nekad potrefi zrno.
Mislim da nece ni jedan od njih,jedan iz susjedne zemlje najbolje kotira..

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 15 nov 2022, 09:35

Pozitivanstav je napisao/la:
15 nov 2022, 07:47
Beledija je napisao/la:
1. živi u gradu
Je li Vugdalić,Sašin sin.?

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 15 nov 2022, 11:52

tuzlac je napisao/la:
15 nov 2022, 09:35
Beledija je napisao/la:
1. živi u gradu
Negdje sam pricitao da neko iz jedne susjedne zemlje dobro kotira,ne znam ko je ...
Valjda neko zna vise..
Meni licno niko u drzavi nije neko poseban,malo je Fedja s nekim medijima pokusao se lansirat al haman da bar zasad nije nesto iznad ostalih.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 15 nov 2022, 15:00

15 nov 2022, 11:52
tuzlac je napisao/la:
15 nov 2022, 09:35

Negdje sam pricitao da neko iz jedne susjedne zemlje dobro kotira,ne znam ko je ...
Valjda neko zna vise..
Meni licno niko u drzavi nije neko poseban,malo je Fedja s nekim medijima pokusao se lansirat al haman da bar zasad nije nesto iznad ostalih.
TRENER NAM TREBA ALI,TREBA STANJE U KLUBU DOVESTI U RED.Nikad nije bilo ovako loše.Do sada smo mijenjali trenere i igrače i nastavljali dalje.Sad je potreban remont kluba.Husić lično mora zavesti red ako želi i dalje igrati u pl.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 nov 2022, 16:27

Fedja je odlican trener za vas.. on je sigurno mnogo bolji od jovica husrefa nalica posebno u klubovima gdje nema pritiska…

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 15 nov 2022, 17:59

Pitar6785 je napisao/la:
15 nov 2022, 16:27
Fedja je odlican trener za vas.. on je sigurno mnogo bolji od jovica husrefa nalica posebno u klubovima gdje nema pritiska…
Ima i drugih problema osim pritiska.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 15 nov 2022, 18:24

Održavanje novog terena na Tušnu će koštati 20 hiljada km mjesečno.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 7 gostiju.