FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije lose uopste,u odnosu na ranija gostovanja dole mjera.Imali i mi i oni svoj dio utakmice u kojem se drzala lopta vise,bez prilika i dole i gore i to je to.Ostani ovako i 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kadusic mozda nas najbolji igrac u prvom poluvremenu. Radovca ubaciti, ne znam zasto Krle nije poceo.
A za ove kamenjare, sta reci. Mame im se nayebem fasisticke svima redom, smradovi jedni.
A za ove kamenjare, sta reci. Mame im se nayebem fasisticke svima redom, smradovi jedni.
ZZ
Moj Rusteme pa vezni igrac treba znati i da doda ponekad, a ne samo gruhat ko meĐed u bukvu otac te j...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nista sto je najgore gledo sam tu Slobodu ovaj Siroki dok ne budemo ovo gazili ko plitak potok nema Evrope , e ovaki kaki su sad su hala al mi ih nr mozemo sisnut
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
losi smo u sredini. dulja nije ni jednu loptu dobio. okic beskoristan. kadusic dobar
Eto vam branitelji Rustemovica. Kloc na kvadrat. Gdje ce biti dobar igrac koji je cijelu proslu sezonu sjedio na klupi. O Dzemaludinu da i ne pricam. Kadusic je trenutno najbolji, ima nade treba se to bolje zavrsavati. Bezveze se stalno puca iz daljine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
"Ma kakav bod, mi smo Fudbalski Klub Sarajevo, šampion" - To Srđane! 
Kad se sjetim izjava na poluvremenu dok je Nodže bio šef....

Kad se sjetim izjava na poluvremenu dok je Nodže bio šef....
Samo Saraj'vo.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
vidim mnogi prvi put gledaju utakmicu iz Sirokog B. pa se cude ponasanju i povicima publike 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma tanko sve ovo... Treba krleta i Samira in.
Svaka čast Kadusicu na prodor u 6 min kada je bacio 3-4 igrača,ali na kraju ništa,ali vrhunski je izgledalo.
Svaka čast Kadusicu na prodor u 6 min kada je bacio 3-4 igrača,ali na kraju ništa,ali vrhunski je izgledalo.
Sabrine mi moje!
Srđan Tekijaški:'ne bi smo bili zadovoljni sa bodom,mi smo FKS'

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Tekijaski volim te 

Nazalost Dulja sam mora igrati po strani .I to je najveca razlika danas u odnosu na ono sto gledamo kada igraju on i Bekic tu,a na tu stranu nam se igra najvise i bazira,zato je danas to dosta skromnije prema naprijed,razumljivo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nek je sudija podigao zastavicu a ovo vidjelo ofsajda nije, Crnov pomete našeg ništa, naš napravi i slabiji prekršaj odmah žuti i ide pritisak na sudiju....
Rustem je dobar za posla al ko kreator ne moze prvo Maradona ne bi imo sta sa Berberovicem odigrat
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
E ovo je pravi pokazatelj jačine ekipe kada igraš protiv nekog slične kvalitete - ništa niščim. Opet smo ih digli nakon pobjeda protiv Travnika, Drine i Olimpika..Sreda ne postoji, Kallasi tanak, Okić beskoristan igrač, napad osječen. I opet nekim igrač tipa Đelmić smiješan igrač, e pa takvi i slični igrači su VELIKA POJAČANJA obzirom koga sve imamo.
Teško ćemo izbjeć poraz.
Teško ćemo izbjeć poraz.
RUUUUUUUUUUUUSTEEEEMEEEEEE!! NAAAAASI SUUU OVI U BORDO DRESOVIMAAA! RUUUUSTEEEEME!! kuknjava
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
moj uzor-S.G je napisao/la:Kadusic mozda nas najbolji igrac u prvom poluvremenu. Radovca ubaciti, ne znam zasto Krle nije poceo.
Ma sta ces reci malo selo,svi fasisti al bas svi jednostavno pecinski ljudi.
Krste nije poceo zato sto se po terenu vuce kao prebijena macka i zato sto svojim nezalaganjem ne zasluzije da pocne.moj uzor-S.G je napisao/la:Kadusic mozda nas najbolji igrac u prvom poluvremenu. Radovca ubaciti, ne znam zasto Krle nije poceo.
**** je Djelmic za Okica ti iznad,hebo te Djelmic u zicagu eto nepsujem ovdje inace ali ne jedi ****,ali ne.seri.Okic je za onu futavu cupavu pudlicu klasa gore,pogledaj malo sada kolko je Sevko igrao pozadi i kolko je igrao defanzivu da se pomogne Kadusicu na beku,pa nekad pogledaj cupavu futu i gledaj kolko puta stane iza centra,**** te on da te **** on sioxe ili kako se vec zoves,