FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da vam je clanovima jeftinija vec bi pisalo na ovoj slici gore, bar tako nama uvijek pise
Samo me ufati tuga,kad vidim derbi nasi susjeda.
Ovakvim potezima samo idemo korak unazad, i jednio i drugi.Neko mora biti pametan pa pustiti.Mislio sam da ce te vi radi derbija, i znacaja utakmice odraditi ovo domacinstvo na jedan pametan,ekonomican, rezonski nacin,ali ovo je neka zajebancija sa vase strane.Puno vise stete ste napravili sami sebi.
Ovakvim potezima samo idemo korak unazad, i jednio i drugi.Neko mora biti pametan pa pustiti.Mislio sam da ce te vi radi derbija, i znacaja utakmice odraditi ovo domacinstvo na jedan pametan,ekonomican, rezonski nacin,ali ovo je neka zajebancija sa vase strane.Puno vise stete ste napravili sami sebi.
- JosipBukal
- Kontakt:
Normalno da je pametno razmišljanje, da vas što manje dođe da nam ne zagađujete stadion.amypitar je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:šta nama pričaš, ne određujemo mi cijene nego upravabegipasha je napisao/la:15 KM za sjever, eh pošto ću se dobro istrošiti za prvi , neću sada u inat doći na derbi pa gdje puklo da puklo. Na nama našli zarađivati ćuj 15 maraka a njima onoliki jug za 7 KM, sramota da nemože biti veća.
Ma niko nije nista lose rekao vama,vec da je glup potez vase uprave.Prvo ce vrijeme biti katasrofa,jos karta 15 km.
Pa sami sebi ce izbiti na desetina hiljada maraka.Jako rezonsko,i pametno razmisljanje vase uprave nema sta.
Pa eto uspjeli ste. 

- JosipBukal
- Kontakt:
Što se mene tiče volio bi da nikad ni jedan ne dođete na Grbavicu.amypitar je napisao/la:Pa eto uspjeli ste.
Dobro Jozo, i ja imam mnogo zelja a jedna od njih je da tebe ne gledam na ovom forum al se ne ispunjavajuJosipBukal je napisao/la:Što se mene tiče volio bi da nikad ni jedan ne dođete na Grbavicu.amypitar je napisao/la:Pa eto uspjeli ste.
Nije derbi ako nema gostujucih navijaca koliko god to neko suprotno mislio.
-
- Kontakt:
Karte su bas onako kako su zasluzili. Posto oni biraju gostovanja, nece ih ni biti. Gledat ce iz reda

- zubanovic89
- Kontakt:
Odličan potez uprave. Prvo jer su snižavali cijene nekih utakmica ove sezone, tako da smo mi sa godišnjom i članskom ispali najveći levati što smo ih kupili jer nismo dobili nikav popust. Ali nema veze. Trebalo je stavit sjever 20 maraka. Ko nije kupio godišnju poslije onakve partije protiv Plzena da se zahvali momcima ne zaslužuje nikakve beneficije. A veća cijena treba pogotovo zbog ovih šuga sa koševa kad krenu bacat baklje na teren i čupat stolice, zanima me samo jesu li ikad platili onu štetu od zadnjih par derbija. U kupu 15 maraka zapad na koševu, 2 vrata otvorena onaj zaštitar te gleda ko da si mu pola familije pobio, murija udara poslije, tjeraju da se hoda kroz blato po nekim livadama ko najveća stoka. Što se mene tiče ne moraju ni doć nikako, taman da odgledam tekmu na miru.
Selimović poslije onog u Mostaru ne treba da igra više u Želji, a ne pogotovo u prvih 11 u najbitnijoj utakmici u sezoni. Uzdamo se u njega, ko fol najiskusniji, fulio je kod 0:0 šansu, moja nana bi ono primila, i kod 3:2 da pita golmana gdje da mu je zavali, koštao nas je titule. Ako neko već treba da fula neka fulaju Ara i Bajić biće mi manje krivo.
Pitari me pravo, al pravo nerviraju.
Selimović poslije onog u Mostaru ne treba da igra više u Želji, a ne pogotovo u prvih 11 u najbitnijoj utakmici u sezoni. Uzdamo se u njega, ko fol najiskusniji, fulio je kod 0:0 šansu, moja nana bi ono primila, i kod 3:2 da pita golmana gdje da mu je zavali, koštao nas je titule. Ako neko već treba da fula neka fulaju Ara i Bajić biće mi manje krivo.

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Znalo se da ste supci, istok cemo vam napuniti kao i sjever.Nace se i vasih koji nece dati 15 za sjever, a jug vama solidno 5 km ionako nemate para i to vam je puno. Gledati zelju kako gubi na grbavici neprocjenjivo. 

-
- Kontakt:
Dokle je doslo da nasi navijaci biraju kao da je kviz ko moze fuliti, a ko ne smije fuliti. Tobe jarabi navijaca.zubanovic89 je napisao/la:Odličan potez uprave. Prvo jer su snižavali cijene nekih utakmica ove sezone, tako da smo mi sa godišnjom i članskom ispali najveći levati što smo ih kupili jer nismo dobili nikav popust. Ali nema veze. Trebalo je stavit sjever 20 maraka. Ko nije kupio godišnju poslije onakve partije protiv Plzena da se zahvali momcima ne zaslužuje nikakve beneficije. A veća cijena treba pogotovo zbog ovih šuga sa koševa kad krenu bacat baklje na teren i čupat stolice, zanima me samo jesu li ikad platili onu štetu od zadnjih par derbija. U kupu 15 maraka zapad na koševu, 2 vrata otvorena onaj zaštitar te gleda ko da si mu pola familije pobio, murija udara poslije, tjeraju da se hoda kroz blato po nekim livadama ko najveća stoka. Što se mene tiče ne moraju ni doć nikako, taman da odgledam tekmu na miru.
Odlican potez nego šta, isto kao i nama na kosevu sad u kupu , gdje je sjever bio 4 marke za clanove, a jug 10...
Objektivno skupe karte,je..ga ne mozemo sada vikati imamo godisnje i sta nas briga.Kao sto neko rece nije bitno ko je prvi poceo sra..e oko karata, bitno je da ove gluposti prestanu.Za derbi i Grbavica i Kosevo trebaju biti sto jeftiniji, zar nije bolje i ljepse kada derbiju prisustvuje po 20 ili 30 hiljada.Ali mi se najmanje pitamo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Imam isto misljenje.dino lj je napisao/la:Objektivno skupe karte,je..ga ne mozemo sada vikati imamo godisnje i sta nas briga.Kao sto neko rece nije bitno ko je prvi poceo sra..e oko karata, bitno je da ove gluposti prestanu.Za derbi i Grbavica i Kosevo trebaju biti sto jeftiniji, zar nije bolje i ljepse kada derbiju prisustvuje po 20 ili 30 hiljada.Ali mi se najmanje pitamo.
-
- Kontakt:
Ma mozete se vi zalit ku...
Ovo su sve navijaci koji idu samo kad je derbi ili kad se slavi titula. A normalni navijaci koji su svaku tekmu, imaju godisnje karte ili polugodisnje. Tako posto ides jednom na utakmicu ili dva puta, a hoces da ne kisnes bujrum ljuljni 15KM, ko me se ne svida, nek sjedi kuci, ne mora ni na derbi doci...
Ovo su sve navijaci koji idu samo kad je derbi ili kad se slavi titula. A normalni navijaci koji su svaku tekmu, imaju godisnje karte ili polugodisnje. Tako posto ides jednom na utakmicu ili dva puta, a hoces da ne kisnes bujrum ljuljni 15KM, ko me se ne svida, nek sjedi kuci, ne mora ni na derbi doci...
Trebali su za zdenku stavit 20, a ostali dio sjevera 10
niste vi te pametiMozambik je napisao/la:Trebali su za zdenku stavit 20, a ostali dio sjevera 10
@mozambik
Po zakonu nisu mogli..
Jer cjena za gostujuce mora biti ista kao i za jednu tribinu domacina..
Oni su nama jug cener al' je zapad bio 15..
Po zakonu nisu mogli..
Jer cjena za gostujuce mora biti ista kao i za jednu tribinu domacina..
Oni su nama jug cener al' je zapad bio 15..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Pa onda treba promjenit zakon 

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], TheTruth34 i 28 gostiju.