Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Madridism
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Madridism » 08 apr 2011, 13:24

Ja bih vjerovao u to da je rijec o Interu ili Chelseaju, ali kako je rijec o Realu i Barceloni, ne bi prvi klub dopustio da na takav nacin to radi.

Znaci, nije istina sve sto je gore napisano, a cak nije ni izlika neka

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 apr 2011, 13:39

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ček...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 apr 2011, 15:30

Pa koji je kralj ovaj Mourinho stvarno ,šta se on sjetio ,da namjerno izgubi 5:0,pa ja đeće Real izgubiti 5:0 normalno da je pustano :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Čekam Izza sa analizom ovoga ,on kao vođa navijača Barce na ovom forumu će to najbolje ocjeniti :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 apr 2011, 16:14

legenda reala je napisao/la:Pa koji je kralj ovaj Mourinho stvarno ,šta se on sjetio ,da namjerno izgubi 5:0,pa ja đeće Real izgubiti 5:0 normalno da je pustano :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Čekam Izza sa analizom ovoga ,on kao vođa navijača Barce na ovom forumu će to najbolje ocjeniti :lol: :lol: :lol:
Valjda će on biti objektivan i pohvalit ovaj odličan taktički potez velikog Mourinha :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 08 apr 2011, 16:28

legenda reala je napisao/la:Pa koji je kralj ovaj Mourinho stvarno ,šta se on sjetio ,da namjerno izgubi 5:0,pa ja đeće Real izgubiti 5:0 normalno da je pustano :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jos u Novembru je pripremao tim za April 8-)
Kralja ebo to Chuck Norris :lol: a i ovaj sve usro :evil: mogao je poslije el clasica reci..ali izgleda i on hoce medijsku paznu itd.. a ni ovako mu niko nevjeruje.

@Izzo je jedini navijac Barce koji moze ocjeniti izjavu poznanika Jose Mourinha.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 08 apr 2011, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 apr 2011, 16:33

LBJ MVP je napisao/la:

Valjda će on biti objektivan i pohvalit ovaj odličan taktički potez velikog Mourinha :lol:
teško bogami ,Izzo mrzi sve što ima veze sa Realom jednostavno je takav ,mrzi nas što navijamo za Real (kud ćeš dalje :lol: :lol: )
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 08 apr 2011, 16:35

Nista, ostaje da vidimo kako ce Mourinho reagovati :?

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 apr 2011, 16:37

Los_Blanos2 je napisao/la:Nista, ostaje da vidimo kako ce Mourinho reagovati :?
Meni je ipak Izzaovo mišljenje bitnije ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 apr 2011, 16:50

LBJ MVP je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Nista, ostaje da vidimo kako ce Mourinho reagovati :?
Meni je ipak Izzaovo mišljenje bitnije ;)
i meni ,ali štaš neće da ga iznese :lol:

napolitanke
Kontakt:

Post Postao/la napolitanke » 08 apr 2011, 17:46

Problemi pred meč sa Bilbaom ;) ;)

Real u Bilbau bez Benzeme i Khedire

U subotu, u sklopu 31. kola španjolske Primere, nogometaši Real Madrida će morati na teško gostovanje u Bilbao gdje ih čeka domaći Athletic. Trener Jose Mourinho ipak će za taj ogled imati najmanje dva izostanka...Makar se tijekom tjedna pisalo o tome da će se francuski napadač Karim Benzema ipak oporaviti od ozljede, to nije bio slučaj. Benzema je ostao u Madridu, a podsjetimo da je ozlijedio bedreni mišić lijeve noge u nedavnom prijateljskom susretu francuske reprezentacije protiv Hrvatske na Stade de Franceu. Inače, prije ove ozljede je Benzema bio u velikoj golgeterskoj formi, pa je tako zabio osam pogodaka u posljednjih deset utakmica Reala.

Neće u Bilbau igrati niti njemački reprezentativac Sami Khedira, a na put su ipak krenuli Cristiano Ronaldo, Kaka i Marcelo, makar na sebi osjećaju tragove prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Tottenhama.

Pitanje je koliku će minutažu dobiti ovaj potonji trojac u Bilbau, a u napadu će gotovo sigurno Mourinho povjerenje dati Adebayoru i Higuainu. Realu ne bi smjelo biti lako u subotu u Baskiji jer je Athletic peti na ljestvici, te na svom terenu ove sezone ima 10 pobjeda i pet poraza. ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 apr 2011, 21:31

[youtube][/youtube]
Eterno capitan

Cime li je Torres zasluzio poziv u repku u odnosu na njega... :cry:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 apr 2011, 21:43

frankovci, nanosajte se dobro ovih dana dresova real madrida, jos malo pa ce vas biti stid, mjesec april 2011. godine zapamtit cete kao mjesec kad vam se smucio fudbal, hegemoja ce biti neumoljiva, poderat cemo vam gacice na svim frontovima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 apr 2011, 22:23

Zamolio bi Los Blanosa2 da ne valja gluposti i postavlja na nas dio ovu smijariju od posta...

Jedan Mourinhov poznanik ( Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo ) , izletilo liku jucer..
Citiram ga "Pa zar mislite daje onih 5-0 na Camp Nou, zar stvarno mislite daje ono realnost, zar stvarno mislite dabi Ramos udario Puyola ", sve je njegov plan..

Jose je njima dao 5-0, pustio ih da teferice 3,4m, da ga novopeceni fanovi Barce zovu "The Special Five" da prave grupe po portalima- sportskim forumima, facebook-u, on je genijalan, spremao se za april u novembru ljudi..
Znao je dace sa Barcom pred kraj sezone tj. finalu Kupa, 1/2 LP, liga odigrati 3 o 4 kljucne tekme..
Nisam vise mogao da izdrzim ovo, olaksao sam sebi zivot.

Medij u Spaniji su smjesni, naricitio u Katalunji, Jose je pocetkom sezone imao u planu da dozive debakl, znao je sta cese desiti unaprijed u medijima Katalunje, znao je kakvo ce ime dobiti u Katalunji, zna da navijaci i igraci Barce neznaju proslaviti pobj. nad R.Madridom, Jose je bio tamo, zna koliko mrze grad Madrid(Spaniju).

Real Madrid je velik klub ima veliku historiju mnogo vecu od Barce, a Jose zna dace u aprilu bit prisutan duh pobj.kluba.

Mislite da bi ostao u Madridu, gospodin Perez nezna za njegov plan (osmijeh) sigurno ce mi se smijati navijaci Barce (Katalonci).
Mene je peklo u dusi, iskreno imam puno dobri prijatelja u Katalunji.
Ja znam istinu, zna i bog, i cudno bas onu vecer kisa je padala, kao daje poruka od boga bila.

Napaceni katalonci koji jos zive u eri Franca i tako prenose sa koljena na koljeno lazi neznaju da uzivaju u povjesnom trenutku katalanskog nogometa, a tako i igraci, Jose im je zamazao oci sa svojim planom.

Nisam u kontaktu sa njim ima nekih 40tak dana, ali nebi me cudilo da prva tekma u La Ligi (koja je fakticki izgubljena) bude debakl, i tako jos jednom ohrabri igrace Barce (lako cemo sa njima), a onda slijedi realnost Jose ce naostriti atmosferu u timu, ima grupu gladiatora i genijalnih igraca, ima da gori sve.
Cak i navijaci R.Madrida ce gledati u nevjerici finale Kupa Spanije u Valenciji.
Barca igra ljepsi nogomet ali protiv sudbine se nemoze, kao sto je Jose-u bilo zapiisano da pada protiv Sporting Gijona, njima su oci zamazane uzece ih u finalu Kupa, izbaciti iz LP, sve je radjeno po planu Jose Mourinha..

Nisam ljudi vise mogao, cak ni zeni, sinu nisam rekao, evo vama kazem.. lakse mije sada, iskreno nisam ni za Real Madrid ni za Barcu, moj zivot je Benfica kao sto svi znate.
Samo se nadam sada dace mi Jose jednog dana oprostiti zavrsio je Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 08 apr 2011, 22:25

Romariooo je napisao/la:frankovci, nanosajte se dobro ovih dana dresova real madrida, jos malo pa ce vas biti stid, mjesec april 2011. godine zapamtit cete kao mjesec kad vam se smucio fudbal, hegemoja ce biti neumoljiva, poderat cemo vam gacice na svim frontovima
jes to poceo u grah gledat,il i dalje na kasike gatas :lol:
Rođen s tobom da budem

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 09 apr 2011, 00:31

Romarioooo sta je hegemoja?

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 09 apr 2011, 02:23

Dobar je ovaj Legenda Reala...popravlja se u zadnje vrijeme, poceo sam ga cijeniti pomalo ;)

A ti Los Blancos drugi, mogao bi prestati sa tim glupostima i textovima na nivou djece iz obdaništa...loš ti je fol definitivno...brukaš Portilla.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 apr 2011, 02:31

O Izzoooooooooooo,e nek si navratio ,šta ima kako si mi ,šta očekuješ od el clasica ,jel došao red na poraz više ;) ili trebamo još čekati da se vrate godine sa početka ovog stoljeća i kraja prošlog :)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 apr 2011, 02:33

Cuj @Izze izaso iz zatvora :lol: :mrgreen: popravlja se u zadnje vrijeme, poceo sam ga cijeniti pomalo :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 09 apr 2011, 02:57

legenda reala je napisao/la:O Izzoooooooooooo,e nek si navratio ,šta ima kako si mi ,šta očekuješ od el clasica ,jel došao red na poraz više ;) ili trebamo još čekati da se vrate godine sa početka ovog stoljeća i kraja prošlog :)
Jasno vam je svima da ce Barsa od 4 el clasica uzeti 3 najmanje, moraju se uzeti svi trofeji ove godine...a vi cete morati cekati još koju godinu dok Messiu i kompaniji ne dosadi dominirati svijetom...ali eto, ako ce vam biti neka utjeha ovaj put vas necemo ponižavati puno...po 2-3 razlike da ne bude ofirno do kraja, ipak je Real naš konkurent a i da se dušmani španskog dominantnog fudbala ne smiju.
A prava ponižavanja ostavljamo za finala na Wembleyu, gdje ce se najbolji engleski tim teško poniziti pred njihovom domacom publikom...jednom i za sva vremena ce im biti zacepljena lajava usta i osramocena njihova engleska arogancija...to ce biti rapsodija na terenu i potpuna dominacija španskog fudbala (ono finale iz 2009 u Rimu ili iz 2006 u Parizu ce biti ništa na spram ovog ponižavanja)...šteta što nece biti Reala u finalu, da bude pravo špansko finale kako i dolikuje najvecim klubovima svijeta, ali jbg tako je sudbina htjela da se nađemo u polufinalu.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 apr 2011, 03:06

@Izzo kenjas :mrgreen: kakva Barca / finale :lol:
Jesi ti sanjao nesto...

FK Željezničar

Podrška Papetu

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.