FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nick
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nick » 26 sep 2010, 23:34

ok ono za olimpik nije bio penal,vas je bio cist...vi ste se kao fenix probudili na poluvremenu digli iz mrtvih i dali 3 gola jer ste bolji i imate kvalitetnije igrace,sad jos jednom pogledaj jeli bio ono penal za olimpik...znam komentator grijesi,sudije grijese svi grijese sem vas ;) ,nema potrebe da nastavljamo pricu i spamamo...

@benajon sa 98 godistima ne pricam
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 26 sep 2010, 23:35

CoDe je napisao/la:Pobjeda , to :mrgreen: :mrgreen:

Svi , koji zavide a to su jedino MANIJACI ! Šta , vi imate pricati pa covjek iz MOSTARA koji , je vazan u RA mi , je rekao da je to prodana utakmica , i nemate vi kome sta pricati kad se titulu kupili , sad je mi kupujemo i Ši'tina :lol:
e vidis mi uvijek kupimo bas utakmice protiv veleza :D :D uvijek kad god izgube to je kupljeno kupila i zvijezda pa sta ljudi imaju kesa ko je velezu kriv pa ispade :D

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 sep 2010, 23:36

ja ovih strumfeta majko mila,pa jel v i fakat kontate da nas boli neka stvar sta vi mislite jel bio penal ili nije.,..et vi rekli da nam je sudija siljio i ja sad jadan necu zaspati dok vam ne dokazem suprotno...Iskreno,boli me za vas i jel bilo penala u mostaru ilio crvenih itd... mene interesuje sarajecvo,pobijedili smo, da nije dine na golu nebi,al dobili smo,zasluzeno,to je rekao i trener olimpika...i to je to ,imate svoju temu pa tamo raspletite,nemorate svakog vikenda srati po nasoj temi,zar nas toliko obozavate? :roll:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 26 sep 2010, 23:36

samo sarajevo je napisao/la:Jel neko gleda sportski pregled haha kakav je ono za skretnicare penal hahah
trebo si pogledati jel penal bio kod 1 2 za AKTULELNOG ŠAMPIONA F.K ŽELJEZNIČAR

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 sep 2010, 23:46

harinjo je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Jel neko gleda sportski pregled haha kakav je ono za skretnicare penal hahah
ama nebud i ba dosadan aktuelni megahapoel sampionu razligu tamo nabijajte psotove o tome koliko je kapi kise palo u toku treninga VOZDRAAAAAA
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 26 sep 2010, 23:53

amertiger je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Penal cist ko suza. Uletio mu u putanju i oborio ga..
Pogledajte Velez Zeljo pa recite nesto o penalima.
Ovi su ti komentari malo je rec smijesni, ali vjeruj mi. Pogledaj nekad utakmicu van BIH pa da vidis sta je penal mozda shvatis jednog dana sta je penal a sta nije, pogledaj nogu igraca Veleza gdje je zavrsila, a pogledaj neku evropsku utakmicu i vidi sta bi evropske sudije svirale u onakvoj situaciji gdje jevama svirn penal, evo da ti olakasam to bi bio faul u napadu ili bi pustio igru dalje ali penal nikad ne bi bio, zato ti iskreno preporucujem da pogledas malo utakmica van gradskog stadiona da vidis sta je penal.

Ali opet kad okrenem ipak su to evropske utakmice i ljudi znaju sta rade a ne kao kod nas, oni koji me znaju mogu potvrditi da sam objektivan sto se tice sudjenja tako meni je apsolutno svejedno hocetel vi pobjediti ili ne ali niko ne moze reci da je ono penal i da su Olimpicu svirana 3-4 offa koja nisu bila, mozda je namjerno mozda sudija jednostavno ne zna (moje misljenje je da je ovo drugo)

U svakom slucaju cestitke na pobjedi!!![/quo
Evropske sudije bi u onoj situaciji dali igraču selje žuti karton za simuliranje,veliki poznavaoče evropskog fudbala

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 26 sep 2010, 23:55

johnnyHZ je napisao/la:
harinjo je napisao/la:
ama nebud i ba dosadan aktuelni megahapoel sampionu razligu tamo nabijajte psotove o tome koliko je kapi kise palo u toku treninga VOZDRAAAAAA
dođeš li ti ikad na temu F.K ŽELJEZNIČAR i šta si ti ovde policajac da ti nekog upućuješ gdje će ko,baloo jedan

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 26 sep 2010, 23:57

@ johnnyHZ

Ti ko lud sad ispadas kofa, de mani se crnog humora nije to zanimljivo kod nas. De malo procitaj svoje postove, tebi ako smeta nase misljenje onda je problem u tebi, ovo nije tvoja tema da ti nekom kazes da odleprsa sa nje ili nesto slicno ako ti se ne svidja lagno ti odleprsas nadam su da ti jasne neke stvari.

Moderatori, ovakvo ponasanje ovog momka je koliko ja znam protiv pravila, javno protjerivanje forumasa ili grupe forumasa sa odredjene teme je je na svakom drugom forumu kaznjivo osim kod vas izgleda, ako nista bilo bi pametno momku objasniti kako funkcionise forum jer on to ne konta ocigledno.

A za normalne navijace Sarajeva jos jednom cestitke na pobjedi.
Mes Que Un Club

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 26 sep 2010, 23:59

KARL HAJNC je napisao/la:
amertiger je napisao/la:
Ovi su ti komentari malo je rec smijesni, ali vjeruj mi. Pogledaj nekad utakmicu van BIH pa da vidis sta je penal mozda shvatis jednog dana sta je penal a sta nije, pogledaj nogu igraca Veleza gdje je zavrsila, a pogledaj neku evropsku utakmicu i vidi sta bi evropske sudije svirale u onakvoj situaciji gdje jevama svirn penal, evo da ti olakasam to bi bio faul u napadu ili bi pustio igru dalje ali penal nikad ne bi bio, zato ti iskreno preporucujem da pogledas malo utakmica van gradskog stadiona da vidis sta je penal.

Ali opet kad okrenem ipak su to evropske utakmice i ljudi znaju sta rade a ne kao kod nas, oni koji me znaju mogu potvrditi da sam objektivan sto se tice sudjenja tako meni je apsolutno svejedno hocetel vi pobjediti ili ne ali niko ne moze reci da je ono penal i da su Olimpicu svirana 3-4 offa koja nisu bila, mozda je namjerno mozda sudija jednostavno ne zna (moje misljenje je da je ovo drugo)

U svakom slucaju cestitke na pobjedi!!![/quo
Evropske sudije bi u onoj situaciji dali igraču selje žuti karton za simuliranje,veliki poznavaoče evropskog fudbala
Prvo nauci citirati, pa pogledaj malo onaj faul opet, pa dodji da nesto napises, ali prije ponovnog gledanja udari glavom u zid da ti se aktiviraju mozdane celije
Mes Que Un Club

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 27 sep 2010, 00:05

amertiger je napisao/la:

U svakom slucaju cestitke na pobjedi!!!
reče neki čini se čovjek i poče se smijati sam sebi.

Naš penal je donekle diskusija bije ol vuče tu i tamo ali naš igrač je bio ispred olimpikovog i pao je nakon obostranog vučenja,kod penala ekipe kojoj nemogu izgovoriti ime nije bilo nikakvog kontakta i onaj igrač može krenuti putem holivuda.

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 27 sep 2010, 00:09

SAMPIONE SAMPIONE OLEOLEOLE SAMPIONE SAMPIONEE HAAHAH jahovic golcina dzakmic golcina sa da kazem gazimo svee odlicno drugo poluvrijeme ma sta odlicno prejakoo jedva cekam tekmu protiv popularne petice s one strane miljacke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 27 sep 2010, 00:12

slika

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 27 sep 2010, 00:14

Ajde skretnicari ako vam je lakse tj. bice vam teze nije bilo penala a ono za vas u Mostaru je bio cist penal ko suza haha

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 sep 2010, 00:14

Ma , uredu je sve hvala , svima koji cestitaju na pobjedi kao ja svakom klubu bez obzira koji bio !
Ali , hajde jednom da spam se puca po temi FK " Sarajevo " , nego to ide konstantno iz utakmice u utakmicu , pa dodije vise citati glupe postove nekih bezveznih komentara umjesto da procitam nesto vezano za navijace odnosno za cilj ove teme FK , Sarajevo !

FCS !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 27 sep 2010, 00:18

Ovo veceras je stvarno tuzno!
1-Hilmo Gutic kao zadnji covjek rusi igraca i umjesto direktnog crvenog kartona-ni faul :cry: :cry: Tad je bilo 0-1,i Olimpik bi rutinski dobio.
2-U tri mat situacije igraci Olimpika zaustavljeni zbog nepostojeceg ofsajda
3-Udaranje igraca Olimpika bez lopte u sesnaestercu Sarajeva-ni faul!
4- faul Kojasevica u napadu-penal za sarajevo :cry: :cry:

Penal za olimpik,i ja mislim da nije bio,tj da je igrac Sarajeva izbio loptu,i to je dobra odluka.

Jedino jadnije od ovog korumpiranog sudije su navijaci Sarajeva. Pazljivo sam procitao sve postove veceras i NIJEDAN clan nije napisao "sudija je navlacio za nas,ne svidja mi se to,i ne treba nam to". Ne,vi uzivate u ovome!
Ali.zato,kad vas u slijedecem kolu ostete u Gradaccu,ili na nekom drugom terenu,svi cete se raskukati "Joooj,pokralo me",ali tad nikoga nece biti da vas cuje jer ste veceras ispali mishevi i ima neke kosmicke pravde i u ovakvom brlogu kakva je nasa liga. ja licno cu se samo nasmijati kad vas pokradu,samo zato sto ste takvi,a vase komentare o tome kako se npr Zelji navlaci,necu vise ni citati jer ste licemjerni.
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 27 sep 2010, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 27 sep 2010, 00:24

Znaci Jaha majstore 8-) drago mi je da su i gledatelji pored malih ekrana mogli vidjet onu majastoriju
A sad vezano nazalost moram ih spomenut fakat vec pravo dosadne komsinice koje sa vrijeme utakmice FKS toliko zaguse ovu temu da je to cudo ,uvijek po 5-6 stranica se napise za vrijeme utakmice ,toliko o nekim kompleksima :roll:
Vezano za penal stigao sam na pregled na BHT1 i nas je bara -bara znaci ono lukavo je uletio piksio onom malom i ono se i moze i nemora sudit al kad vidjeh sta svirase komsinica u mostaru e fakat :shock: :D opet toliko o penal boysima jer zanimljivo njima ne da sviraju kuci vec i u gostima penale a nama ako nista drugo kao i vecini kuci se sviraju pa et valjda se onda da primijetit kome se vise sviraju penali i ko su pravi penaltik boysi pored neprikosnovenii pticica iz lukavice :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 27 sep 2010, 00:25

Neprilagodjen je napisao/la:Ovo veceras je stvarno tuzno!
1-Hilmo Gutic kao zadnji covjek rusi igraca i umjesto direktnog crvenog kartona-ni faul :cry: :cry: Tad je bilo 0-1,i Olimpik bi rutinski dobio.
2-U tri mat situacije igraci Olimpika zaustavljeni zbog nepostojeceg faula
3-Udaranje igraca Olimpika bez lopte u sesnaestercu Sarajeva-ni faul!
4- faul Kojasevica u napadu-penal za sarajevo :cry: :cry:

Penal za olimpik,i ja mislim da nije bio,tj da je igrac Sarajeva izbio loptu,i to je dobra odluka.

Jedino jadnije od ovog korumpiranog sudije su navijaci Sarajeva. Pazljivo sam procitao sve postove veceras i NIJEDAN clan nije napisao "sudija je navlacio za nas,ne svidja mi se to,i ne treba nam to". Ne,vi uzivate u ovome!
Ali.zato,kad vas u slijedecem kolu ostete u Gradaccu,ili na nekom drugom terenu,svi cete se raskukati "Joooj,pokralo me",ali tad nikoga nece biti da vas cuje jer ste veceras ispali mishevi i ima neke kosmicke pravde i u ovakvom brlogu kakva je nasa liga. ja licno cu se samo nasmijati kad vas pokradu,samo zato sto ste takvi,a vase komentare o tome kako se npr Zelji navlaci,necu vise ni citati jer ste licemjerni.
Tri mat pozicije i faul pravimo haha pa sta si ti sine dragi gledo,jesi li vidio vas penal,i vase startove u Mostaru koliki ste vi licemjeri to je cudo,a penal za Sarajevo ako te ko pita lik je bio brzi od igraca Olimpica koji se srusio na Kojasevica!

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 27 sep 2010, 00:26

A šta je to ČITAČ KARTICA ??? A šta je to SEGWAY ??? A ima li negdje u BiH boljih navijača od Hordi Zla??? Obzirom da idu hladniji dani, hoće li nas biti 2.000,00 na grbavici??? Možemo li mi pobjediti bez penala i bez isključenih protivničkih igrača, bilo koga??? Gdje ćemo prodavati košpe obzirom da je sve manje i manje raje na Vilsu i grbavici??? Kada ćemo dobiti novu opremu??? Možemo li i mi imati LCD na stadionu??? Možemo li i mi biti kao HORDE ZLA??? Možemo li Pitarimaza derbi zabraniti bubnjeve i megafon Pitarima??? Možemo li im potpuno zabraniti dolazak na derbi jer će nas poderati u navijanju i pravljenju atmosfere na našem stadionu. Možemo li i mi onako sa zastavama napraviti kada ulae igrači? Može li naš trener prestati nositi GAY polo majice i džempere? Kada ćemo početi praviti novi stadion sa tom njemačkom firmom?? Možemo li i mi imati onako ekstra pjesme kao HORDE ZLA? Kada će biti koncert Ljube Aličića na grbavici? Možemo li u Europi ne primiti ispod sedam??

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 27 sep 2010, 00:29

Snickers5 je napisao/la:A šta je to ČITAČ KARTICA ??? A šta je to SEGWAY ??? A ima li negdje u BiH boljih navijača od Hordi Zla??? Obzirom da idu hladniji dani, hoće li nas biti 2.000,00 na grbavici??? Možemo li mi pobjediti bez penala i bez isključenih protivničkih igrača, bilo koga??? Gdje ćemo prodavati košpe obzirom da je sve manje i manje raje na Vilsu i grbavici??? Kada ćemo dobiti novu opremu??? Možemo li i mi imati LCD na stadionu??? Možemo li i mi biti kao HORDE ZLA??? Možemo li Pitarimaza derbi zabraniti bubnjeve i megafon Pitarima??? Možemo li im potpuno zabraniti dolazak na derbi jer će nas poderati u navijanju i pravljenju atmosfere na našem stadionu. Možemo li i mi onako sa zastavama napraviti kada ulae igrači? Može li naš trener prestati nositi GAY polo majice i džempere? Kada ćemo početi praviti novi stadion sa tom njemačkom firmom?? Možemo li i mi imati onako ekstra pjesme kao HORDE ZLA? Kada će biti koncert Ljube Aličića na grbavici? Možemo li u Europi ne primiti ispod sedam??
RIJEC KOMPLEKS,o koncertima zeljka i slicno ne bih...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 27 sep 2010, 00:29

Snickers5 je napisao/la:A šta je to ČITAČ KARTICA ??? A šta je to SEGWAY ??? A ima li negdje u BiH boljih navijača od Hordi Zla??? Obzirom da idu hladniji dani, hoće li nas biti 2.000,00 na grbavici??? Možemo li mi pobjediti bez penala i bez isključenih protivničkih igrača, bilo koga??? Gdje ćemo prodavati košpe obzirom da je sve manje i manje raje na Vilsu i grbavici??? Kada ćemo dobiti novu opremu??? Možemo li i mi imati LCD na stadionu??? Možemo li i mi biti kao HORDE ZLA??? Možemo li Pitarimaza derbi zabraniti bubnjeve i megafon Pitarima??? Možemo li im potpuno zabraniti dolazak na derbi jer će nas poderati u navijanju i pravljenju atmosfere na našem stadionu. Možemo li i mi onako sa zastavama napraviti kada ulae igrači? Može li naš trener prestati nositi GAY polo majice i džempere? Kada ćemo početi praviti novi stadion sa tom njemačkom firmom?? Možemo li i mi imati onako ekstra pjesme kao HORDE ZLA? Kada će biti koncert Ljube Aličića na grbavici? Možemo li u Europi ne primiti ispod sedam??

Nemoj vise majke ti :D :D :D :D :D :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 48 gostiju.