Baš
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Pa sta fali nacionalnom stadionu u Brckom,to bi bio extra projekat pod nazivom
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- badblueboylivno
- Kontakt:
Lijep teren, ali lokacija grozna, između obilaznice i vlaka.Konzerva je napisao/la: ↑26 okt 2020, 19:02samo kroz ovakve stadione na masovnijoj skali mi mozemo postati fudbalska velesila na balkanu , po receptu na Island, sto prije to shvatimo to bolje
sklanjanje djece sa ulice i da se vise posvete fudbalu na slobodno vrijeme, djeca ujedno i treniraju a kad cesto treniraju kroz igru na slobodno vrijeme sa rajom, lakse ce i kucati na vrata sarajevskih premijerligasa, a to je prva stepenica do reprezentacije
U sarajevskom naselju Vitkovac otvoren novoizgrađeni stadion
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-saraj ... /201026120
sto vise ovakvih tenerena po svim gradovima po Bosni tek tad se imamo cemu nadati da postanemo.
Hayley <3
dva dobra u bosni tesko da se moze sastaviti.badblueboylivno je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:43Konzerva je napisao/la: ↑26 okt 2020, 19:02samo kroz ovakve stadione na masovnijoj skali mi mozemo postati fudbalska velesila na balkanu , po receptu na Island, sto prije to shvatimo to bolje
sklanjanje djece sa ulice i da se vise posvete fudbalu na slobodno vrijeme, djeca ujedno i treniraju a kad cesto treniraju kroz igru na slobodno vrijeme sa rajom, lakse ce i kucati na vrata sarajevskih premijerligasa, a to je prva stepenica do reprezentacije
U sarajevskom naselju Vitkovac otvoren novoizgrađeni stadion
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-saraj ... /201026120
sto vise ovakvih tenerena po svim gradovima po Bosni tek tad se imamo cemu nadati da postanemo.
Lijep teren, ali lokacija grozna, između obilaznice i vlaka.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
extra. aferim za rodjene. stadion kao bombona.
-
- Kontakt:
Zdenka ce dati pravi smek

Ti si naša ljubav jedina!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jos kad krov legne na ove stubove, perverzija u(na) 10 verzija 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koliki su ovi stubovi tek se vidi kad covjek stane do stuba.... Moglo je duplo manje stubova kako god okrenes...
Prvom prilikom zelim vam da je napunite i bakljadu jednu dobru. Bas bi dobro izgledalo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Stubovi i dalje bodu oci ali odlicno se to sve radi kod Rodjenih,kad uzmemo u obzir da je tu bila obicna livada do prije par godina,kapa do poda za trenutnu upravu Veleza,jos sad kad spoje to sa zdenkama i kad dodje krov bice to odlican stadion za nase uslove i sig sam da ce i repka odigrati koju tekmu tu.
Samo se jos kod nas u BiH kad se nesto napravi kako ne treba kaže dobro je kako je bilo.
U normalnim drzavama bi se nakon ovog krivičnog djela u vidu postavlajnja betonskih stubova na sred tribine angažovale istražne agencije i ovog čovjeka koji je ovo projektovao osudili na zatvor makar dvije godine, plus oduzimanje diplome (ako je ikako ima) jer je nastetio i ogadio, unazadio arhitekturu 21. stoljeća.
U normalnim drzavama bi se nakon ovog krivičnog djela u vidu postavlajnja betonskih stubova na sred tribine angažovale istražne agencije i ovog čovjeka koji je ovo projektovao osudili na zatvor makar dvije godine, plus oduzimanje diplome (ako je ikako ima) jer je nastetio i ogadio, unazadio arhitekturu 21. stoljeća.
-
- Kontakt:
Ja se nadam de ce se do Aprila moc na stadion, pa onda prvog aprila fešta za 40 godina Crvene Armije

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- LlullSergio
- Kontakt:
Ciji je stadion ?Asimetric je napisao/la: ↑07 nov 2020, 12:54Samo se jos kod nas u BiH kad se nesto napravi kako ne treba kaže dobro je kako je bilo.
-
- Kontakt:
Pretpostavljam da se radi o tribini RA na nasem stadionuLlullSergio je napisao/la: ↑07 nov 2020, 14:50Ciji je stadion ?Asimetric je napisao/la: ↑07 nov 2020, 12:54Samo se jos kod nas u BiH kad se nesto napravi kako ne treba kaže dobro je kako je bilo.
Mostar u srcu, Velež do groba
- LlullSergio
- Kontakt:
Jasno je meni o cemu on prica,ali moje je pitanje u cijem je vlasnistvu taj stadion ?
Kad su već ovo usrali, valjda neće ovu glavnu sa dodatnim stubovima. A, što mislim da hoće? Može li ona podnijeti krov bez da se usere?
Dobro je što ofarbaju ovo u crveno, daje bolji dojam odmah.

Dobro je što ofarbaju ovo u crveno, daje bolji dojam odmah.
Stvarno preljep stadion samo malo su mi cudni ovi stubovi.fudbalfudbal je napisao/la: ↑04 nov 2020, 13:59
Zdenka ce dati pravi smek![]()
-
- Kontakt:
Velezov za narednih 40 godina.LlullSergio je napisao/la: ↑07 nov 2020, 14:53Jasno je meni o cemu on prica,ali moje je pitanje u cijem je vlasnistvu taj stadion ?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!