sta je s messijem

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Slavi svoj jubilarni 250. nastup za FCB.Scof1eld je napisao/la: sta je s messijem
neverovatno,e ovo se zove dominacijaDAVID VILLA 7' je napisao/la:Posjed lopte
Barca 81% - 19% Atl.Bilbao
Tesko bi ovo i Valdes izvadioT-MAC je napisao/la:oj pinto klanjam ti se...![]()
![]()
Bolje da ne igra protiv Mallorce nego protiv Valencie.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Kolko sam dosad pratio ovo je 5 zuti karton za alvesa tako da ga nece biti protiv mallorce ?
Istina, to je rekao i onaj komentator na Canal +. Eto i on odmara jednuDAVID VILLA 7' je napisao/la:Kolko sam dosad pratio ovo je 5 zuti karton za alvesa tako da ga nece biti protiv mallorce ?
Tako je ovo mu je 5-tiDAVID VILLA 7' je napisao/la:Kolko sam dosad pratio ovo je 5 zuti karton za alvesa tako da ga nece biti protiv mallorce ?
tako je i rekao komentator na linku gdje ja gledam,pinto kraaaaalj,a evo messi malo na kraju proigrao,mozda momak ima problema u privatnom zivotuDAVID VILLA 7' je napisao/la:Kolko sam dosad pratio ovo je 5 zuti karton za alvesa tako da ga nece biti protiv mallorce ?
Sigurno nije legla plaća nakon kikseva u Gijonu i u Londonu, pa se Leo brine hoće li imati za režije platiti za ovaj mjesec-Barcelona- je napisao/la:tako je i rekao komentator na linku gdje ja gledam,pinto kraaaaalj,a evo messi malo na kraju proigrao,mozda momak ima problema u privatnom zivotuDAVID VILLA 7' je napisao/la:Kolko sam dosad pratio ovo je 5 zuti karton za alvesa tako da ga nece biti protiv mallorce ?ma bice on dobar u drugom poluvremenu,joj ville majstora
zafalilo mu za cigara i virsliLeader je napisao/la:Sigurno nije legla plaća nakon kikseva u Gijonu i u Londonu, pa se Leo brine hoće li imati za režije platiti za ovaj mjesec-Barcelona- je napisao/la:tako je i rekao komentator na linku gdje ja gledam,pinto kraaaaalj,a evo messi malo na kraju proigrao,mozda momak ima problema u privatnom zivotuDAVID VILLA 7' je napisao/la:Kolko sam dosad pratio ovo je 5 zuti karton za alvesa tako da ga nece biti protiv mallorce ?ma bice on dobar u drugom poluvremenu,joj ville majstora