FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobro je, ne igra im Wagner 

Okiću hajd se ne vrati jednom u odbranu gađat ću te sa Zapada.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Burberry46 je napisao/la:Imate stream na stranici od sirokog

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
imal stream za dijasporu, ovaj youtube nece u Njemackoj..hajd molim vaas 

-
- Kontakt:
Jel ima gdje na Dobrinja u kafani utakmica
- PitarBordo
- Kontakt:
Zašto sam ja ovo pročitao naglas derajući se k'o levat... Gleda raja u mene na taxi štandu i odmiče se... Kontaju sirijac neki, krenuo da se raznesem....Bolanos je napisao/la:HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Imam tremu ocam ovako mi bilo kad sam trebao prvi put guzit... Samo da ne bude uživanje kratkotrajno ko tada!!!

Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kadusic spreman, kao sto mi i rece neki dan
Sad to izgleda sasvim pristojno, i mislim da ih uzimamo, 2:1. Benko i Bekic za nas, Krstmanovic iz penala za njih 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
fkt puca trema kao da igramo finale LP. obradujte nas molim vas. hajmooooooooooooooooooooooo
Imas na trici u PaladijumuPitaristok je napisao/la:Jel ima gdje na Dobrinja u kafani utakmica
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
PitarBordo je napisao/la:Zašto sam ja ovo pročitao naglas derajući se k'o levat... Gleda raja u mene na taxi štandu i odmiče se... Kontaju sirijac neki, krenuo da se raznesem....Bolanos je napisao/la:HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Imam tremu ocam ovako mi bilo kad sam trebao prvi put guzit... Samo da ne bude uživanje kratkotrajno ko tada!!!

Bez brige, Dulja to vise puta kratkotrajno, mi smo nebitni

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Imas onih programa za mijenjanje ip adrese,samo staviš da ti je ip iz BiH i moci ces. Nezz bas detaljnije,progooglajahmiiic je napisao/la:imal stream za dijasporu, ovaj youtube nece u Njemackoj..hajd molim vaas
Sabrine mi moje!
E kralju! HahahahahaPitarBordo je napisao/la:Zašto sam ja ovo pročitao naglas derajući se k'o levat... Gleda raja u mene na taxi štandu i odmiče se... Kontaju sirijac neki, krenuo da se raznesem....Bolanos je napisao/la:HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Prije 10 min.vidim Mešu ode autom negdje sa ženom.Znaci nema ga u lištici.Sve su prilike da je on zavrsio sa Sarajevom.
Jeb.se njega za Sarajevo ode se vozati sa mladom.
Molim nekog forumasa da mi na PP prebaci strim za tekmu.
Jeb.se njega za Sarajevo ode se vozati sa mladom.
Molim nekog forumasa da mi na PP prebaci strim za tekmu.
Bordo nacijo ...kakav link za ove van bih?? hvala
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Amer daje sigurica.
A kod njih se pola ekipe zove Ivan haha trener jednom kaže "Pokrij Benku " Njih 6 na njega hahah
A kod njih se pola ekipe zove Ivan haha trener jednom kaže "Pokrij Benku " Njih 6 na njega hahah
Sabrine mi moje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Instaliraj extenziju za Chrome koja se zove ProxFlow i moći ćeš da gledaš sve videe na youtube koje njemačka blokira... zbog GEMA ili čegavećne. Nema na čemu.BosnianKingdom je napisao/la:Imas onih programa za mijenjanje ip adrese,samo staviš da ti je ip iz BiH i moci ces. Nezz bas detaljnije,progooglajahmiiic je napisao/la:imal stream za dijasporu, ovaj youtube nece u Njemackoj..hajd molim vaas
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijelisampion, mosarajvosa83 i 6 gostiju.