PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sam sto je nele digo sidro a Tifa osto i otpjevo nekoliko ratnih pjesama.Pa nije isto kad te motivise Tifa ili recimo tamo neki benjo isovic.skoroalen je napisao/la: ↑03 jan 2020, 15:32Sve na stranu, al kakve veze ima što je otpjevao Grbavicu? Tekst napisao Dragan Jokić, Čizmo iz Bolera snimio muziku, i dao Tifi da otpjeva. Tifa kao interpretator ima najmanje zasluge za taj kultni hit. Pjesma je ispočetka bila namijenjena Fadilu Toskiću, Čizmo "jaranskom" linijom provukao do Tife.
Podsjećanja radi, i Nele je u pjesmama Pušenja često spominjao Želju i sarajevska naselja, al je Sejo taj koji mu je pisao te pjesme. Nije Nele sad neki gospodin i patriota jer je pjevao o ulici Fuada Midžića, o Želji, Hasetu itd.
23
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Tifu kao umjetnika cijenim do neba, bio sam na 4-5 njegovih koncerata i nastupa i opet bih išao. Al kao čovjek je nula, to je pokazao i sa onim tetovažama poslije. Ostao je u gradu jer je Boga oca pošmrkao i nije ni imao love da se igdje ispali.GOAT je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:12Sam sto je nele digo sidro a Tifa osto i otpjevo nekoliko ratnih pjesama.Pa nije isto kad te motivise Tifa ili recimo tamo neki benjo isovic.skoroalen je napisao/la: ↑03 jan 2020, 15:32Sve na stranu, al kakve veze ima što je otpjevao Grbavicu? Tekst napisao Dragan Jokić, Čizmo iz Bolera snimio muziku, i dao Tifi da otpjeva. Tifa kao interpretator ima najmanje zasluge za taj kultni hit. Pjesma je ispočetka bila namijenjena Fadilu Toskiću, Čizmo "jaranskom" linijom provukao do Tife.
Podsjećanja radi, i Nele je u pjesmama Pušenja često spominjao Želju i sarajevska naselja, al je Sejo taj koji mu je pisao te pjesme. Nije Nele sad neki gospodin i patriota jer je pjevao o ulici Fuada Midžića, o Želji, Hasetu itd.
Odmah se vi Benje hvatate

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo usporedjujemo autore himni klubovaskoroalen je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:19Tifu kao umjetnika cijenim do neba, bio sam na 4-5 njegovih koncerata i nastupa i opet bih išao. Al kao čovjek je nula, to je pokazao i sa onim tetovažama poslije. Ostao je u gradu jer je Boga oca pošmrkao i nije ni imao love da se igdje ispali.GOAT je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:12Sam sto je nele digo sidro a Tifa osto i otpjevo nekoliko ratnih pjesama.Pa nije isto kad te motivise Tifa ili recimo tamo neki benjo isovic.skoroalen je napisao/la: ↑03 jan 2020, 15:32Sve na stranu, al kakve veze ima što je otpjevao Grbavicu? Tekst napisao Dragan Jokić, Čizmo iz Bolera snimio muziku, i dao Tifi da otpjeva. Tifa kao interpretator ima najmanje zasluge za taj kultni hit. Pjesma je ispočetka bila namijenjena Fadilu Toskiću, Čizmo "jaranskom" linijom provukao do Tife.
Odmah se vi Benje hvatateA šta je s Montenom? Gospodin koji je napisao, komponovao i otpjevao najljepše pjesme gradu.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ako pricamo iz perspektive navijaca,kakve veze ima Monteno?skoroalen je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:19Tifu kao umjetnika cijenim do neba, bio sam na 4-5 njegovih koncerata i nastupa i opet bih išao. Al kao čovjek je nula, to je pokazao i sa onim tetovažama poslije. Ostao je u gradu jer je Boga oca pošmrkao i nije ni imao love da se igdje ispali.GOAT je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:12Sam sto je nele digo sidro a Tifa osto i otpjevo nekoliko ratnih pjesama.Pa nije isto kad te motivise Tifa ili recimo tamo neki benjo isovic.skoroalen je napisao/la: ↑03 jan 2020, 15:32Sve na stranu, al kakve veze ima što je otpjevao Grbavicu? Tekst napisao Dragan Jokić, Čizmo iz Bolera snimio muziku, i dao Tifi da otpjeva. Tifa kao interpretator ima najmanje zasluge za taj kultni hit. Pjesma je ispočetka bila namijenjena Fadilu Toskiću, Čizmo "jaranskom" linijom provukao do Tife.
Odmah se vi Benje hvatateA šta je s Montenom? Gospodin koji je napisao, komponovao i otpjevao najljepše pjesme gradu.
23
Bože kakva ljudska ološ piše na ovom forumu
Nezahvalno, bezobrazno, primitivno, ništa sveto, podcjenjivacki, pljuvački, puno huje, bijesa i mržnje, zato mi nikada nije žao ovo što imamo od nazovi države, što nam je ovakvo stanje u svim sferama i oblastima, jadno, bijedni, fukarski, pojedinci u vlastitim **** da se uguše i crknu u najvećim mukama

Nezahvalno, bezobrazno, primitivno, ništa sveto, podcjenjivacki, pljuvački, puno huje, bijesa i mržnje, zato mi nikada nije žao ovo što imamo od nazovi države, što nam je ovakvo stanje u svim sferama i oblastima, jadno, bijedni, fukarski, pojedinci u vlastitim **** da se uguše i crknu u najvećim mukama

MIHAJLOVIĆ !
Bivši igrač kluba? Trenirao u FK Sarajevo, živio na Koševu. Al nije priča krenula iz perspektive navijača, nego generalno o Tifi kao ličnosti, kako je ikona grada jer je otpjevao Grbavicu. U gradu su ostali i Monteno, Sejo, Pimpek, Henda, Đuro... svi su dali jednak "doprinos" a poslije rata nisu imali kontroverznih ispada.
Tifa se ni ne sjeca gdje je bio u ratu.. njemu je sve bilo sareno od tabletica raznih..GOAT je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:12Sam sto je nele digo sidro a Tifa osto i otpjevo nekoliko ratnih pjesama.Pa nije isto kad te motivise Tifa ili recimo tamo neki benjo isovic.skoroalen je napisao/la: ↑03 jan 2020, 15:32Sve na stranu, al kakve veze ima što je otpjevao Grbavicu? Tekst napisao Dragan Jokić, Čizmo iz Bolera snimio muziku, i dao Tifi da otpjeva. Tifa kao interpretator ima najmanje zasluge za taj kultni hit. Pjesma je ispočetka bila namijenjena Fadilu Toskiću, Čizmo "jaranskom" linijom provukao do Tife.

Fino ti opisa sebe, onog indijanca, mackurinu..Radmilo87 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:29Bože kakva ljudska ološ piše na ovom forumu![]()
Nezahvalno, bezobrazno, primitivno, ništa sveto, podcjenjivacki, pljuvački, puno huje, bijesa i mržnje, zato mi nikada nije žao ovo što imamo od nazovi države, što nam je ovakvo stanje u svim sferama i oblastima, jadno, bijedni, fukarski, pojedinci u vlastitim **** da se uguše i crknu u najvećim mukama![]()

Pomoglo bi puno kad bi od sebe krenuli.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Jel imao jos nekih dodirnih tacaka sa klubom ?Koliko znam,on je navijac Dinama iz Zagreba a ne FKS,tako da mislim da nema razloga da ga spominjes u tom kontekstu.Sto se tice Tife on je jednostavno takva licnost,prgava narav za razliku od gore pomenutih.Da li mislis da bi Monteno otpjevao "Ponesi zastavu Dragane Vikicu" ?Stavi stvari na klackalicu pa vidi jel ima vise dobrih stvari da ima status legende grada ili losih da nema.skoroalen je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:29Bivši igrač kluba? Trenirao u FK Sarajevo, živio na Koševu. Al nije priča krenula iz perspektive navijača, nego generalno o Tifi kao ličnosti, kako je ikona grada jer je otpjevao Grbavicu. U gradu su ostali i Monteno, Sejo, Pimpek, Henda, Đuro... svi su dali jednak "doprinos" a poslije rata nisu imali kontroverznih ispada.
23
- mohikanac12
- Kontakt:
Tifa je cetnik a Vojvoda Vinko nije. Nema veze sto je sa Četnicima šutao loptu po logoru Manjača.
VINKO VOJVODA 92-95
VINKO VOJVODA 92-95
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Odakle si ti kad jedan Novosadjanin bolje zna o Sarajevskim legendama nego ti ?GOAT je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:40Jel imao jos nekih dodirnih tacaka sa klubom ?Koliko znam,on je navijac Dinama iz Zagreba a ne FKS,tako da mislim da nema razloga da ga spominjes u tom kontekstu.Sto se tice Tife on je jednostavno takva licnost,prgava narav za razliku od gore pomenutih.Da li mislis da bi Monteno otpjevao "Ponesi zastavu Dragane Vikicu" ?Stavi stvari na klackalicu pa vidi jel ima vise dobrih stvari da ima status legende grada ili losih da nema.skoroalen je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:29Bivši igrač kluba? Trenirao u FK Sarajevo, živio na Koševu. Al nije priča krenula iz perspektive navijača, nego generalno o Tifi kao ličnosti, kako je ikona grada jer je otpjevao Grbavicu. U gradu su ostali i Monteno, Sejo, Pimpek, Henda, Đuro... svi su dali jednak "doprinos" a poslije rata nisu imali kontroverznih ispada.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Monteno je otpjevao "ako pitaš gdje sam sada, ne idem iz ovog grada, sve je moje ovdje ostalo". Poslije rata je u Zagrebu rekao da voli Dinamo, kao što je i Nele pričao da voli Partizan, a u autobiografiji napisao da je veliki navijač Želje.GOAT je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:40Jel imao jos nekih dodirnih tacaka sa klubom ?Koliko znam,on je navijac Dinama iz Zagreba a ne FKS,tako da mislim da nema razloga da ga spominjes u tom kontekstu.Sto se tice Tife on je jednostavno takva licnost,prgava narav za razliku od gore pomenutih.Da li mislis da bi Monteno otpjevao "Ponesi zastavu Dragane Vikicu" ?Stavi stvari na klackalicu pa vidi jel ima vise dobrih stvari da ima status legende grada ili losih da nema.skoroalen je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:29Bivši igrač kluba? Trenirao u FK Sarajevo, živio na Koševu. Al nije priča krenula iz perspektive navijača, nego generalno o Tifi kao ličnosti, kako je ikona grada jer je otpjevao Grbavicu. U gradu su ostali i Monteno, Sejo, Pimpek, Henda, Đuro... svi su dali jednak "doprinos" a poslije rata nisu imali kontroverznih ispada.
Krivu osobu pitaš, rekao sam ti već da cijenim Tifu, više kao pjevača nego kao čovjeka al ga cijenim. Za mene je dovoljno što je ostao (na ovaj ili onaj način, al ostao u gradu), dovoljan mi je i album s Dugmetom '84., dovoljna je pjesma Zauvijek tvoj itd. Tifa svakako jest dio historije grada, al ništa manje ni više nego ostali spomenuti. Henda je recimo cijeli jedan album posvetio ratnom Sarajevu. Znam da je vama Tifa uvijek stepenicu više nego ostali radi te "Grbavice", iako su meni (kao posmatraču sa strane) Sejo i ostali momci iz Pušenja daleko veći navijači i veće "ikone" za Želju nego Tifa. Na svakom koncertu spomenu nešta u kontekstu Želje, na Ilidži u septembru su javno provocirali nas pitare radi 5:2 itd. Za Tifu sumnjam da zna kad je Željo koji trofej uzeo, al eto, ne ulazim u to.

Ja jednom otisao na nastup tife, frajer u 2h ujutro tek izasao na binu i to nadrogiran haos haha. Otpjeva par pjesama (jedva nekako) i pobjeze, e svasta reko.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma ne može on odavno, prošle godine na Bjelašnici se samo ofirao. Ima dokumentarac o njemu, nedavno izašao, gdje pokojni Ipe govori kako Tifa nije mogao iznijet dva koncerta dnevno ni u onaj vakat, nego su ga rokali injekcijama prije svakog. Zato nije ni potrajao s Dugmetom, nakon onog legendarnog albuma '84. se tražio novi pjevač.
-
- Kontakt:
S cetnicima sutao loptu po logoru manjaca ....
......
ovog lika stvarno treba ispepat malo
......
ovog lika stvarno treba ispepat malo
Imas li momka? Mozemo se upoznati i da kresnem ali to je sve jer ja sam uozbiljnoj vezi.VratiloSeZlo je napisao/la: ↑03 jan 2020, 18:27Dokoljenko i zgemboTM umproforas dva najveca idiota u istoriji ovog foruma.
Ovaj ovde ljude naziva cetnicima i ismijava desavanja iz rata a drugi pise kako ce nekom djecu klati,dajte ljudi da ae sazna imena i prezimena ovih majmuna.
Sto je previse previse je.I sramota za ljude koji odrzavaju ovaj forum da dopuste majmunima to da pisu.
E cuj...
Amaw opet pozajmio Prosjacima lovu za oktobarsku platu...
Znaci ista meta isto odstojanje...
Opet tužbe, kamate,kamate na kamatu...
Yaa cirkusijade, a ko fol oni bi Akademiju, trening kamp...
Strasno...
Amaw opet pozajmio Prosjacima lovu za oktobarsku platu...

Znaci ista meta isto odstojanje...
Opet tužbe, kamate,kamate na kamatu...
Yaa cirkusijade, a ko fol oni bi Akademiju, trening kamp...

Strasno...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 03 jan 2020, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne **** mentalno zaostale ljude.ZgemboHZ je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:26Imas li momka? Mozemo se upoznati i da kresnem ali to je sve jer ja sam uozbiljnoj vezi.VratiloSeZlo je napisao/la: ↑03 jan 2020, 18:27Dokoljenko i zgemboTM umproforas dva najveca idiota u istoriji ovog foruma.
Ovaj ovde ljude naziva cetnicima i ismijava desavanja iz rata a drugi pise kako ce nekom djecu klati,dajte ljudi da ae sazna imena i prezimena ovih majmuna.
Sto je previse previse je.I sramota za ljude koji odrzavaju ovaj forum da dopuste majmunima to da pisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.