FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pozdrav Bordo braco . Nabrijan sam da razbijemo Listicu ko opanak !!!!!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma nek nas prenosi RTL SENE MI 0-3Zagor je napisao/la:Moja TV samo.. nema na BHT.. gdje ćeš od njih očekivati da prenose , prenose utakmice tipa Drina - Olimpic...to je BHT..

Samo da pitam vrjedi li jos onaj spisak za stream na PP ?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Evo paulusa, ocam lik je tu samo na dan utakmice.... Sreća ima stream na stranici od LIštice pa neće nas ovaj put psovati, tako kaže.... 
SAAAAAAAAARAAAAAAAAAJEEEEEEVOOOOOOOOOOO!

SAAAAAAAAARAAAAAAAAAJEEEEEEVOOOOOOOOOOO!
Samo Saraj'vo.
jasaradi .... Al stvarno BHT , pa pobogu jesu ijednu prenosili Sarajeva tekmu? Jarane ti se meni pravo natovario , imam poso ,obaveze, mater ,zenu , ne mogu ja visit na stranici nisam balavac
AllaH selamet kakav sikluk od ekipe,al samo protiv nasdr.van nostrand je napisao/la:bod uzet kako![]()

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- Burberry46
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Eto mora ono baciti neku uvredu... Eto mi svi balavci? Meni posao cijeli za računarom i u mogućnosti sam da budem na forumu samim time.. I sad ja i ostali aktivni članovi balavci? Mjeri riječ bolan prije nego što izgovoriš. A i nauči se zaje8avati, neće ti škoditi.paulus je napisao/la:jasaradi .... Al stvarno BHT , pa pobogu jesu ijednu prenosili Sarajeva tekmu? Jarane ti se meni pravo natovario , imam poso ,obaveze, mater ,zenu , ne mogu ja visit na stranici nisam balavac
A to za BHT, klub ima uguvor sa MojaTV i dobija veće pare... Mi smo tu nebitni.
Samo Saraj'vo.
Jarane , prvo ne bi te tako zvao da mislim te uvrjedit , drugo ti mene prozivas ja ti objasnjavam i kad sam ja bio balavac govorim za sebe ne za ostale clanove visio sam na utakmicama i na ulici , sad vise ne mogu dodjem kad je tekma nekad uletim procitam da idim sta se dogadja ljeti imam vise vreena pa sam tu vise al sega mi sto se moram pravdat ja sto dolazim kad dolazim , Moja tv je lose rjesenje od kluba jer Sarajevo ima mnogo mnogo navijaca i mislim da bi privukli jos vise sa pristupacnijim kanalom ne mora bit BHT al recimo Arena , Face neki kanal koji je rasireniji. Nisam znao da Listica ima svoj youtube kanal , i o je malo iznenadjenje , mislim ako oni imaju trebali bi i mi imat pa makar naplacivali.PitarBordo je napisao/la:Eto mora ono baciti neku uvredu... Eto mi svi balavci? Meni posao cijeli za računarom i u mogućnosti sam da budem na forumu samim time.. I sad ja i ostali aktivni članovi balavci? Mjeri riječ bolan prije nego što izgovoriš. A i nauči se zaje8avati, neće ti škoditi.paulus je napisao/la:jasaradi .... Al stvarno BHT , pa pobogu jesu ijednu prenosili Sarajeva tekmu? Jarane ti se meni pravo natovario , imam poso ,obaveze, mater ,zenu , ne mogu ja visit na stranici nisam balavac
A to za BHT, klub ima uguvor sa MojaTV i dobija veće pare... Mi smo tu nebitni.
Ajmo s*ebat fašiste danas,vrijeme je više
Ima li sastava????????
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
plakalo, kadusic, barbaric, kovacevic, kallasi, rustemovic, berberivuc, duljevic, okic, amer bekic i benko
Pantelija je napisao/la:Ima li sastava????????
FK Sarajevo današnju ligašku utakmicu protiv Širokog Brijega počinje u sljedećem sastavu: Plakalo, Kadušić, Kallasi, Barbarić, Kovačević, Rustemović, Berberović, Duljević, Okić, Amer Bekić i Benko.
Na fb stranici kluba ovaj sastav stavili.
Sarajevo ljubavi moja.
Kadusic desno kalasi lijevo
BETON
BETON
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Imao sam predosjecaj da ce Advan biti spreman. Hajde momce..
HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
neko link u PP?