Bio je izabran za prvog selektora reprezentacije Republike Srpske, a bio je i koordinator omladinskih selekcija Fudbalskog saveza RS (FS RS), te jedno vrijeme i pomoćnik ministra sporta u Vladi RS. Dobitnik je raznih priznanja, a 2014. je od FS RS dobio nagradu za životno djelo "Dr Milan Jelić".
Vinko Marinović, trener Zrinjskog, prve fudbalske korake napravio je u Kozari kod Sombolca, a vijest o njegovoj smrti duboko ga je potresla.
"Velju sam upoznao sa deset godina i bio mi je prvi trener. Naučio me prvim fudbalskim koracima i bio uz mene tokom cijele igračke karijere i znatno uticao na moj razvoj. Uvijek smo odlično sarađivali, a dok sam bio igrač i sad trener nijednu odluku nisam donio a da prethodno s njim nisam popričao i čuo njegovo mišljenje. Mogu reći da je on bio moj fudbalski otac", rekao je Marinović.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- mohikanac12
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Pitari ce ozivjeti reprezentaciju rs-a. Povedi ih Vojvoda Vinko kao sto je tebe "Fudbalski otac" vodio!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Deb.il sa pet razlicitih profila pokusava nekoga isprovocirati. A ukakao se u gace kad mu je momak prisao i direktno pitao sto vrijedja na forumu. Pravdao se "Ma zaj.ebancija sve, svi smo mi Zeljini ratnici" haha htio decko koji je Manijak da ga samara.
E Amare, Amare hahaha
E Amare, Amare hahaha
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Sta je sve covjek prosao i vidjeo.. a ti ku*cu sviras po nakim forumima..mohikanac12 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:40Pitari ce ozivjeti reprezentaciju rs-a. Povedi ih Vojvoda Vinko kao sto je tebe "Fudbalski otac" vodio!
Bio je izabran za prvog selektora reprezentacije Republike Srpske, a bio je i koordinator omladinskih selekcija Fudbalskog saveza RS (FS RS), te jedno vrijeme i pomoćnik ministra sporta u Vladi RS. Dobitnik je raznih priznanja, a 2014. je od FS RS dobio nagradu za životno djelo "Dr Milan Jelić".
Vinko Marinović, trener Zrinjskog, prve fudbalske korake napravio je u Kozari kod Sombolca, a vijest o njegovoj smrti duboko ga je potresla.
"Velju sam upoznao sa deset godina i bio mi je prvi trener. Naučio me prvim fudbalskim koracima i bio uz mene tokom cijele igračke karijere i znatno uticao na moj razvoj. Uvijek smo odlično sarađivali, a dok sam bio igrač i sad trener nijednu odluku nisam donio a da prethodno s njim nisam popričao i čuo njegovo mišljenje. Mogu reći da je on bio moj fudbalski otac", rekao je Marinović.

Eto ti sam skontaj kako si glup, ne trebam ti ja nista govorit..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
mohikanac12 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:40Pitari ce ozivjeti reprezentaciju rs-a. Povedi ih Vojvoda Vinko kao sto je tebe "Fudbalski otac" vodio!

Jes' vas prpa uhvatila...
Nije bolan problem sto mi necemo promijeniti trenera, nego je vama sto ostadoste bez Husa...
Sa njim ste i mogli, sa ovim Boga mi nikako...

A kad se predstavljate kao opasni onda su vam Horde drugovi ?

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- mohikanac12
- Kontakt:
"Zahvalan sam Borcu za cijeli život, u njemu sam stekao i igračku i trenersku afirmaciju, nosio dres kluba kada je to bilo najteže, u ratnom periodu, i takve se stvari ne zaboravljaju."
VINKO VOJVODA!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Dokurac jel istina ovo da si se usro kad su te htjeli samarati?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pitaj ga u PP, frka mu je ovdje pisati

Sifra: Amar

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- mohikanac12
- Kontakt:
JEDAN JE VINKO VOJVODA!
BORAC RS 92-95
BORAC RS 92-95
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Pa eto nek odgovori ako je drugacije, dok suti istina je 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:

Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 03 jan 2020, 23:14, ukupno mijenjano 2 puta.
- mohikanac12
- Kontakt:
I onda kada ih nazoves degenima, ljute se.
AGRESORI VOJSKA RS 92-95
VINKO M BORAC RS 92-95

AGRESORI VOJSKA RS 92-95
VINKO M BORAC RS 92-95
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Nije, vidi se po njemu da je pickica.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- samoposteno
- Kontakt:
Sad kad nadje gdje sam bio od 92-95

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Vala ne vjerujem da su ga ljudi htjeli tuci zbog foruma,treba saznat identitet nije to tako jednostavno
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Jest ga opet tesko prepoznati, ona najgluplja glava je on.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- samoposteno
- Kontakt:
Da zna da si bio u Zagrebu ne bi se gasio mjesec dana

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.