FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
s obzirom da sam ja zaduzen za dovodjenje igraca, naravno u saglasnosti sa @hilmom mogu vam najaviti dva senzacionalna transfera na zimu kojima cemo uzdrmati ovdasnju javnost i oslabiti konurente, dovodimo pileta i solinasa 

Pyro is not a crime !
Od ovih svih jedino tempirana bomba nije imo dobro utakmice od kako je došo 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ti bi odmah u svlacionicu da masiras Amera aaaa?BitiSrcemVezan je napisao/la:Ismo Hadžibajrić je prošlost, ja sam sadašnjost!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Hilmo brat ispostova me na centarforu
Treneru za tebe glavom na krampon

Treneru za tebe glavom na krampon

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mogul ja na probu doci?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zamisli duel druga Bolanosa i Wagnera , ovaj ne bi do kraja života iz bolnice izašo 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@joker bi ja.. Al nece da mi otvori tu sliku sto si postavio
I nemojte Alispahica molim vas! Nije on kriv sto nije eksplodirao. Meni i one neeksplodirane bombe od njemaca nekako tuzno izgledaju, koliko mi je tek Mese zao

I nemojte Alispahica molim vas! Nije on kriv sto nije eksplodirao. Meni i one neeksplodirane bombe od njemaca nekako tuzno izgledaju, koliko mi je tek Mese zao

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ja mislim da Mesu nece otjerati sad al eto vidjecemo, eno pisao je i na infu neko da mu je rekao u fazonu nisam ja takav covjek da te otjeram radi povrede, dacu ti priliku pa se pokazi, a ovakvu informaciju sam cuo i prije neke dvije sedmice pa bi mi iskreno bilo cudno ako se Jesic predomislio i ako raskine ugovor sa njim, a eto sacekajmo pa cemo vidjeti naredne sedmice sta ce se desavati
Pyro is not a crime !
Dobro dosao u pravu rajuDBR1987 je napisao/la:Prvo BORDO POZDRAV za sve iskrene ljubitelje bordo kluba ...pratim temu vec ...cca 6 mjeseci nikako da se regam pa evo ....
Sutra velika utakmica za oba kluba.... neznam nekako me strah nisam optimistican sve mi X u glavi ...poslije onog sa onim sa konama .... trebat ce mi dosta vremena da bude opet optimistican ....
Podrzavam upravu MAX i GOSPODINA JESICA !
Vidim nesto sad fol volite Dzemu dizete ga u visine ... ja ga nemogu smislit iskreno ...dok nije jesic dosao setao se terenom sad kad je sk. da ce mu bit pedala fol poceo igrat ....

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- ElCartel11
- Kontakt:
Upravo me hilmaga zvao i kaze da hoce na zimu da dovede nas 2. Platica 10 milja za svakog i ako ne prihvatimo uslove, poslace nam mortema da nas on ''uvjeri'' u suprotnoFrancescoTotti je napisao/la:Neka neka @hilmo, ima da pocnem mahalat sad o tvojim sposobnostima! Pa kad ti se @mortem pojavi na vratima nemoj da se iznenadis!

Ja mislim, da je bolje da odmah prihvatimo, da se mortem ne zamara

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
SAMO BAHATO SAMO BEZOBRAZNOOO PREMA KURTIZANAMA
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mah Hilmo je stari provokator, sve lafo finjak a šuka li šuka, nije on mene džaba za za terapeuta postavio, masaže, mrak, svijeće, romantika fazoni, sve da raja pomisli da sam derpeMCMXLVI je napisao/la:Ti bi odmah u svlacionicu da masiras Amera aaaa?BitiSrcemVezan je napisao/la:Ismo Hadžibajrić je prošlost, ja sam sadašnjost!

1946
Joj kad Hilmaga nas izadje tamo na atletsku pa krhne sudiji staru koji putmiky_hz je napisao/la:Hilmo brat ispostova me na centarforu![]()
Treneru za tebe glavom na krampon![]()

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Velis krhne staru? Brate...oplakah...Bolanos je napisao/la:Joj kad Hilmaga nas izadje tamo na atletsku pa krhne sudiji staru koji putmiky_hz je napisao/la:Hilmo brat ispostova me na centarforu![]()
![]()
![]()
Yeb'o Husrefa sta ce on biti
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Tako se kod nas u Krajini veli.kenanbrajic je napisao/la:Velis krhne staru? Brate...oplakah...Bolanos je napisao/la:Joj kad Hilmaga nas izadje tamo na atletsku pa krhne sudiji staru koji putmiky_hz je napisao/la:Hilmo brat ispostova me na centarforu![]()
![]()
![]()
Yeb'o Husrefa sta ce on biti
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Besic je napisao/la:Zamisli duel druga Bolanosa i Wagnera , ovaj ne bi do kraja života iz bolnice izašo

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Hilmo brate gdje su rezerve?
Sretno svima koji idu sutra u listicu, pamet u glavu braco i pokazite jos jednom zasto smo najbolja navijacka grupa u BiH.

Sretno svima koji idu sutra u listicu, pamet u glavu braco i pokazite jos jednom zasto smo najbolja navijacka grupa u BiH.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
- Kontakt:
@hilmo brate, ja na stoperu sa svoji 57 kila da raznesem Krstanovica? Sve za tebe sefe....
Sretno braci koja idu dole, pamet u glavu, tri bobe u dzep.
#do #pobjede
Sretno braci koja idu dole, pamet u glavu, tri bobe u dzep.
#do #pobjede
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sutra ako Bog da, Pobjeda za Vedrana! pobjeda za svu bracu s tribine koja vise nisu s nama! pobjeda za istinu! Pobjeda za pravdu! I pobjeda protiv fasizma!!!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: cimirot
A vidim neki su nezadovoljni što ih nema u sastavu, momci, nema priče samo trening i nametnite se. @mortem, ja volim da si ti tu pored mene, moja desna ruka. Neki nisu zadovoljni pozicijama, NAVIKNITE SE!!!
Malo sam listao temu i naletio na nekoliko interesantnih postova pisanih u januaru ove godine:

Januar ove godine, određeni igrači skočili 100%
Neki su baš pogriješili u vezi Meše, ali dobro niko nije znao da će ga povrede uništiti.
A za sutra
[youtube][/youtube]
Sretno svima koji putuju dole.

Malo sam listao temu i naletio na nekoliko interesantnih postova pisanih u januaru ove godine:
siljevac je napisao/la:radovac donosi
pare
![]()
![]()
ostali tesko
![]()
![]()
![]()
a najteze dulja

Nekima je baš bilo stalo do tituleEncoSA je napisao/la:
Sve se slažem. A to da bi gu.... dali za titulu, ma dao bi ja i sestru da imam

belosevic28 je napisao/la:Veliki pozz bordo braci. Dugo pratim forum, pa rekoh da povecam brojno stanjePoseban pozz za Benku, Heada, Hilmu, Amy-a...i ostale redovne clanove

Januar ove godine, određeni igrači skočili 100%
A za sutra
[youtube][/youtube]
Sretno svima koji putuju dole.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Haksss, kogmagie46, Kyle88, Lavcina, Strosmajer, VolimBiH96, VolimoSarajevo i 80 gostiju.