FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 05 dec 2015, 21:44

s obzirom da sam ja zaduzen za dovodjenje igraca, naravno u saglasnosti sa @hilmom mogu vam najaviti dva senzacionalna transfera na zimu kojima cemo uzdrmati ovdasnju javnost i oslabiti konurente, dovodimo pileta i solinasa :D
Pyro is not a crime !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 dec 2015, 21:45

Od ovih svih jedino tempirana bomba nije imo dobro utakmice od kako je došo :rol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 05 dec 2015, 21:47

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ismo Hadžibajrić je prošlost, ja sam sadašnjost!
Ti bi odmah u svlacionicu da masiras Amera aaaa? :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 dec 2015, 21:47

Hilmo brat ispostova me na centarforu :thumbup:

Treneru za tebe glavom na krampon :tokralju: :tokralju:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 dec 2015, 21:48

Mogul ja na probu doci?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 dec 2015, 21:49

Zamisli duel druga Bolanosa i Wagnera , ovaj ne bi do kraja života iz bolnice izašo :rol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 dec 2015, 21:51

@joker bi ja.. Al nece da mi otvori tu sliku sto si postavio :P

I nemojte Alispahica molim vas! Nije on kriv sto nije eksplodirao. Meni i one neeksplodirane bombe od njemaca nekako tuzno izgledaju, koliko mi je tek Mese zao :(
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 dec 2015, 21:53

ja mislim da Mesu nece otjerati sad al eto vidjecemo, eno pisao je i na infu neko da mu je rekao u fazonu nisam ja takav covjek da te otjeram radi povrede, dacu ti priliku pa se pokazi, a ovakvu informaciju sam cuo i prije neke dvije sedmice pa bi mi iskreno bilo cudno ako se Jesic predomislio i ako raskine ugovor sa njim, a eto sacekajmo pa cemo vidjeti naredne sedmice sta ce se desavati
Pyro is not a crime !

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 05 dec 2015, 22:11

DBR1987 je napisao/la:Prvo BORDO POZDRAV za sve iskrene ljubitelje bordo kluba ...pratim temu vec ...cca 6 mjeseci nikako da se regam pa evo ....
Sutra velika utakmica za oba kluba.... neznam nekako me strah nisam optimistican sve mi X u glavi ...poslije onog sa onim sa konama .... trebat ce mi dosta vremena da bude opet optimistican ....
Podrzavam upravu MAX i GOSPODINA JESICA !
Vidim nesto sad fol volite Dzemu dizete ga u visine ... ja ga nemogu smislit iskreno ...dok nije jesic dosao setao se terenom sad kad je sk. da ce mu bit pedala fol poceo igrat ....
Dobro dosao u pravu raju :salut:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 dec 2015, 22:35

FrancescoTotti je napisao/la:Neka neka @hilmo, ima da pocnem mahalat sad o tvojim sposobnostima! Pa kad ti se @mortem pojavi na vratima nemoj da se iznenadis!
:D
Upravo me hilmaga zvao i kaze da hoce na zimu da dovede nas 2. Platica 10 milja za svakog i ako ne prihvatimo uslove, poslace nam mortema da nas on ''uvjeri'' u suprotno :mrgreen:
Ja mislim, da je bolje da odmah prihvatimo, da se mortem ne zamara :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 dec 2015, 22:44

SAMO BAHATO SAMO BEZOBRAZNOOO PREMA KURTIZANAMA

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 05 dec 2015, 22:46

MCMXLVI je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ismo Hadžibajrić je prošlost, ja sam sadašnjost!
Ti bi odmah u svlacionicu da masiras Amera aaaa? :mrgreen:
Mah Hilmo je stari provokator, sve lafo finjak a šuka li šuka, nije on mene džaba za za terapeuta postavio, masaže, mrak, svijeće, romantika fazoni, sve da raja pomisli da sam derpe :lol:
1946

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 05 dec 2015, 22:53

miky_hz je napisao/la:Hilmo brat ispostova me na centarforu :thumbup:

Joj kad Hilmaga nas izadje tamo na atletsku pa krhne sudiji staru koji put :urnebes: :urnebes: :urnebes: Yeb'o Husrefa sta ce on biti :urnebes:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

kenanbrajic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kenanbrajic » 05 dec 2015, 22:59

Bolanos je napisao/la:

Joj kad Hilmaga nas izadje tamo na atletsku pa krhne sudiji staru koji put :urnebes: :urnebes: :urnebes: Yeb'o Husrefa sta ce on biti :urnebes:
Velis krhne staru? Brate...oplakah...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Bolanos
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bolanos » 05 dec 2015, 23:00

kenanbrajic je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:

Velis krhne staru? Brate...oplakah...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Tako se kod nas u Krajini veli. :mrgreen:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 05 dec 2015, 23:02

Besic je napisao/la:Zamisli duel druga Bolanosa i Wagnera , ovaj ne bi do kraja života iz bolnice izašo :rol:
:lol: Protiv mene bi jedino Pandza mogao a i to je upitno fali mu kilaza- :kafa:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 05 dec 2015, 23:36

Hilmo brate gdje su rezerve? :urnebes:

Sretno svima koji idu sutra u listicu, pamet u glavu braco i pokazite jos jednom zasto smo najbolja navijacka grupa u BiH.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 dec 2015, 23:44

@hilmo brate, ja na stoperu sa svoji 57 kila da raznesem Krstanovica? Sve za tebe sefe....
Sretno braci koja idu dole, pamet u glavu, tri bobe u dzep.
#do #pobjede
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 dec 2015, 23:55

Sutra ako Bog da, Pobjeda za Vedrana! pobjeda za svu bracu s tribine koja vise nisu s nama! pobjeda za istinu! Pobjeda za pravdu! I pobjeda protiv fasizma!!!

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: cimirot

Post Postao/la hilmo » 05 dec 2015, 23:55

A vidim neki su nezadovoljni što ih nema u sastavu, momci, nema priče samo trening i nametnite se. @mortem, ja volim da si ti tu pored mene, moja desna ruka. Neki nisu zadovoljni pozicijama, NAVIKNITE SE!!! :mrgreen:

Malo sam listao temu i naletio na nekoliko interesantnih postova pisanih u januaru ove godine:
siljevac je napisao/la::opaopa: radovac donosi :clap: pare :opaopa: :opaopa: :opaopa: ostali tesko :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: a najteze dulja
:roll: :roll: :oops: :oops:
EncoSA je napisao/la:
Sve se slažem. A to da bi gu.... dali za titulu, ma dao bi ja i sestru da imam :rol:
Nekima je baš bilo stalo do titule :kafa:
belosevic28 je napisao/la:Veliki pozz bordo braci. Dugo pratim forum, pa rekoh da povecam brojno stanje :D Poseban pozz za Benku, Heada, Hilmu, Amy-a...i ostale redovne clanove :)
:salut: :salut:
slika
Januar ove godine, određeni igrači skočili 100%
kinosvra je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@ajax ta ce i vjerovatno biti u prvenstvu ali nadam se da cemo na ljeto dovesti razbijaca, mrgu na Cimirotovo mjesto. Nekako bi volio da Gojko ima vise slobode u igri a ne moze je imati jer nema taj osigurac.
Ma naci ce se sigurno jedan pravi zadnji vezni za pola godine. Ovo je odlicna prilika CImirotu da popravi taj dio svoje igre. A nebi bilo ni lose da se proda za pola godine ako se dogovori neki super zadnji vezni i stigne super ponuda za Cimirota, sve zavisi.
Nikakve mrge nam ne trebaju...imali smo Kostica, i igraci tog tipa apsolutno nemaju mjesta u ekipi.
Nama trebaju zadnji vezni tipa Cimirota i Rustemovica koji znaju igrati, a ne neki levat koji ce samo mlatiti tipa Zahirovica ili Besica.
Rustemovic je doveden da se na proljece uigrava ako bi prodali Cimirota da imamo spremnu zamjenu.

hilmo je napisao/la:
Vjerujte ljudi da će Okić biti starter u 70 % utakmica na proljeće. Jer ja se ne sjećam ni jedne utakmice da je 100 % podbacio, bilo je možda perioda u toku same utakmice da nije na novou ali to je normalno.
Druga stvar, Alispahiću će trebati malo više vremena da se upuca u formu, dugo nije igrao. Ja njegova prava izdanja očekujem tek u evropskim utakmicama.

Moj Hilmo, Mehmed Alispahic ti je trenutno najbolji igrac Sarajeva a samim tim i citave lige, kakve evropske utakmice, kakve trice.
On ce odmah u Gradaccu igrati umjesto Stojceva jer ovaj nema pravo nastupa zbog kartona i pokazati zasto ga je Vaha Halilhodzic svojevremeno doveo u Dinamo.
Neki su baš pogriješili u vezi Meše, ali dobro niko nije znao da će ga povrede uništiti.

A za sutra
[youtube][/youtube]

Sretno svima koji putuju dole.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Haksss, kogmagie46, Kyle88, Lavcina, Strosmajer, VolimBiH96, VolimoSarajevo i 80 gostiju.