FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ante Raos ! Sloboda zivi vjecno. Zahvala prijateljima iz Zagreba sto su uvelicali godisnjicu.Nije malo stotka. Ovo sa tribina nema potrebe komentarisati.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Beduin care dje si?
Jel ga proslo?

Jel ga proslo?

Ovaj trener je doveden ne zbog svoje sposobnosti ili nesposobnosti, doveden je neko ko nema veze sa parazitima, vaškama, gnjidama, hoštaplerima, grobarima kluba koji pljackaju godinama klub. Da li ce ova uprava izdrzati ovaj čin podmetanja i opstruiranja, navodjenje igraca na strajk, vidjeti ce mo. De nek neko napise koliko je to i kada mačak dao svojih para i zasto se pravi tolika hajka oko Slobode. Kolika su dugovanja u drugim klubovima igracima, izgleda u svim klubovima redovna primanja i na vrijeme i sto je zanimljivo nikada nisam nigdje procitao da se nekom igracu duguje osim u Slobodi iz Tuzle.
P.S. Hvala Dinamu i ljudima koji vode Dinamo na podrsci
i sto su dosli da uvelicaju 100 godina Slobode
u trnutku kada im je to najmanje trebalo zbog obaveza koji taj veliki klub ima.
P.S. Hvala Dinamu i ljudima koji vode Dinamo na podrsci

🔴⚫️
Cekamo taj 16-ti, pa da vidimo na cemu smo, ali definitvno vise nista ne treba uzimati previse sebi.
Dali su navijaci i previse klubu koji im ni na jedan nacin to ne vraca.
Dali su navijaci i previse klubu koji im ni na jedan nacin to ne vraca.
TAKO JEEEEESkver je napisao/la:Ovaj trener je doveden ne zbog svoje sposobnosti ili nesposobnosti, doveden je neko ko nema veze sa parazitima, vaškama, gnjidama, hoštaplerima, grobarima kluba koji pljackaju godinama klub. Da li ce ova uprava izdrzati ovaj čin podmetanja i opstruiranja, navodjenje igraca na strajk, vidjeti ce mo. De nek neko napise koliko je to i kada mačak dao svojih para i zasto se pravi tolika hajka oko Slobode. Kolika su dugovanja u drugim klubovima igracima, izgleda u svim klubovima redovna primanja i na vrijeme i sto je zanimljivo nikada nisam nigdje procitao da se nekom igracu duguje osim u Slobodi iz Tuzle.
P.S. Hvala Dinamu i ljudima koji vode Dinamo na podrscii sto su dosli da uvelicaju 100 godina Slobode
u trnutku kada im je to najmanje trebalo zbog obaveza koji taj veliki klub ima.
Zbog nedolaska zgradonacelnika danas, da se naslutiti sta slijedi 16. oktobra. I btw. nikakav svecani prijem u opstini nije priredjen. I to je "diplomatska" sramota
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Poštovana braco na tribini
1.sector je postavljen da razbije fukare(uspio je u tome)
2.jasmin i ekipa jesu dali dosta para u klub ali su ih izvukli drugim putem
3.svjesno su nas htjeli ili ne mi to priznati rasuli (STANJE GASENJA)
4.sas nemaju nikom se pravdati i ne boje se nikog pa ce nas srozati i dati sva ovlastenja sa se ukrade i ovo malo para sto dolazi
5 na kraju druga liga i prodaja stadiona azmiru a slobodu ko ditu ugasiti jer ne treba im sloboda jer im je trosak
6.SAMO DA MI JE ZNATI DE SU TE VELIKE BIVSE VODJE KOJE SU SE OKORISTILE SLOBODOM .DA SMO SLOZNI I DA SE PRODADOSMO ZA SIĆU DO OVOG NEBI DOSLO
SLOBODA SAM JA U SRCU I U 3-OJ LIGI A KO CE DA SE PRODA JOS OD OVO MALO STO JE OSTALO BUJRUM
A KADA OSTARIMO I OKRENEMO SE ZA ZIVOTOM IZA SEBE OPET CE OSTATI SLOBODA I LIJEPE USPOMENE
4.sas nemaju nikom se pravdati i ne boje se nikog pa ce nas srozati i dati sva ovlastenja sa se ukrade i ovo malo para sto dolazi
5 na kraju druga liga i prodaja stadiona azmiru a slobodu ko ditu ugasiti jer ne treba im sloboda jer im je trosak
6.SAMO DA MI JE ZNATI DE SU TE VELIKE BIVSE VODJE KOJE SU SE OKORISTILE SLOBODOM .DA SMO SLOZNI I DA SE PRODADOSMO ZA SIĆU DO OVOG NEBI DOSLO
SLOBODA SAM JA U SRCU I U 3-OJ LIGI A KO CE DA SE PRODA JOS OD OVO MALO STO JE OSTALO BUJRUM
A KADA OSTARIMO I OKRENEMO SE ZA ZIVOTOM IZA SEBE OPET CE OSTATI SLOBODA I LIJEPE USPOMENE
-
- Kontakt:
Tuzla je izdala Slobodu sa 100-godišnjom tradicijom,
Sloboda je izgubila navijače,
ova ekipa navijača je izdala 30 godina tradicije i sav renome koji su pravi momci gradili godinama.
Danas sam se osjećao kao da pratim neki plastični klub.
Žao mi je samo djece koja su doživjela traumu,a organizacija ove 100-godišnjice je uvertira za pad trenutne vlasti.
Ne bi me čudilo da je ovo sve bilo planski i organizovano,sa motivom,pa stoga svima koji su učestvovali u tome hebem sve najmilije,kao i ovim koji su to dozvolili.
Na kraju hebem mater i azemici i onim koji su ga pozvali,a nisu Ćiru,takodje hebem mater Tuzla cityu i svim njihovim navijačima,a pogotovo našim prelivodama.
Današnja utakmica je definitivno kap koja mi je prelila čašu!
Pozdrav svim drugovima i laku noć,ako može biti laka.
ova ekipa navijača je izdala 30 godina tradicije i sav renome koji su pravi momci gradili godinama.
Žao mi je samo djece koja su doživjela traumu,a organizacija ove 100-godišnjice je uvertira za pad trenutne vlasti.
Ne bi me čudilo da je ovo sve bilo planski i organizovano,sa motivom,pa stoga svima koji su učestvovali u tome hebem sve najmilije,kao i ovim koji su to dozvolili.
Na kraju hebem mater i azemici i onim koji su ga pozvali,a nisu Ćiru,takodje hebem mater Tuzla cityu i svim njihovim navijačima,a pogotovo našim prelivodama.
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 12 okt 2019, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Tuzla nije zasluzila slobodu ni u kojem smislu.. A i kako da se Tuzla pokaze kad u Tuzli najmanje tuzlaka ima.. Ovaj rodjendan uskoro ce znaciti i smrt.. Jbg bolje zasluzili nismo..
Sloboda Tuzla !!!
Imam osjecaj da je sve ovo u vezi rodjendana za100 godina kluba radjeno na silu,samo eto da se odradi.. organizacija utakmice nula bodova,marketing nikakav,dan za odigravanja meca nikakav,radni dan ,vecina ljudi na poslu ,isto ko da nije 100 godina kluba..
Sve je ovo planski odradjeno da se ljudima zgadi klub,da nas lagano pripreme za ne daj Boze gasenje kluba kao Sloboda Dite...
Otisao na utakmicu ponasan,vratio se popisan ko nikad do sad !
Sve je ovo planski odradjeno da se ljudima zgadi klub,da nas lagano pripreme za ne daj Boze gasenje kluba kao Sloboda Dite...
Otisao na utakmicu ponasan,vratio se popisan ko nikad do sad !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Većinu si u pravu,ali neće ugasiti FK Slobodu,jer ona vuče 1919 godinu koju iskorištava čitavo RSD.Sector ne bi razbio Fukare da imaju pravog vodju i 50 spremnih momaka.Ovo trenutno su sve miševi plašljivi i dječurlija.Na samom ulazu na stadion kako sam vidio Sector je pokazao muda,ali nije bilo mudonja sa druge strane.16.10.je Skupština pa bujrum mudonje pokažite se!1919tuzlak je napisao/la:Poštovana braco na tribini
-
- Kontakt:
Zato sto brinete/mo vise o TZC nego o svojoj avliji i jeste ovakva situacija, samo treba hebat mater komsiji kad njemu ide a meni nesuperior1982 je napisao/la:Tuzla je izdala Slobodu sa 100-godišnjom tradicijom,
Neka mi neko samo objasni kako se gasi profil na ovom sranju,želim da se izbrišem sa svega vezanog za Slobodu.

-
- Kontakt:
Sam je sebe otjerao, jer nije imao takta,ili je imao pogrešne savjetnike.Ovo nisam đaba napisao.Koliko nam je donio dobra,poslije je samo zlo sijao.Sloboda je mrtva,na aparatima,a vidjeti ćemo rasplet situacije.Ne mogu im poželjeti sreću koju su gradili na Slobodinoj nesreći.samorealnoTz je napisao/la:Zato sto brinete/mo vise o TZC nego o svojoj avliji i jeste ovakva situacija, samo treba hebat mater komsiji kad njemu ide a meni nesuperior1982 je napisao/la:Tuzla je izdala Slobodu sa 100-godišnjom tradicijom,
Neka mi neko samo objasni kako se gasi profil na ovom sranju,želim da se izbrišem sa svega vezanog za Slobodu.
Pozdrav svim drugovima i laku noć,ako može biti laka...jest komsija je kriv sto smo ga mi sami otjerali iz basce, komsija je kriv sto su navijaci u raspadu, komsija je kriv sto je klub u raspadu, a mi sami otjerali komsiju.. e nek se ugasi ko svijeca klub, nek se promijeni ono kad je crkla meni krava, nek i komsiji.. slobodu mora voditi neko neovisan, a fukare pametan i obrazovan momak sa fakultetom, ne coban iz obodnice sa srednjom masinskom skolom!
Za vodju,nemam riječi,u pravu si 100%,stidio sam se kao navijač kluba za koji navijam od svog rođenja.
-
- Kontakt:
Popisan dan za sve nas, ali da li je jos neko primjetio da se utakmica zavrsila u 19:19?!?!?. Slucajni cudan splet okolnosti koji mi probi mozak.
Zivjela Sloboda, kakva god da je nasa je !!!
Zivjela Sloboda, kakva god da je nasa je !!!
-
- Kontakt:
Kakva muda, u Tuzli niko nema muda da progovori nesto za dobrobit Slobode!superior1982 je napisao/la:Većinu si u pravu,ali neće ugasiti FK Slobodu,jer ona vuče 1919 godinu koju iskorištava čitavo RSD.Sector ne bi razbio Fukare da imaju pravog vodju i 50 spremnih momaka.Ovo trenutno su sve miševi plašljivi i dječurlija.Na samom ulazu na stadion kako sam vidio Sector je pokazao muda,ali nije bilo mudonja sa druge strane.16.10.je Skupština pa bujrum mudonje pokažite se!1919tuzlak je napisao/la:Poštovana braco na tribini
Ko samo ovom djetetu dade megafon koje ima 3 gostovanja ( prije nego je postao vodja)?
-
- Kontakt:
Hvala Dinamu na svemu.
Sto se nas tice, kao ljudi ovoga grada opet smo zakazali. Hvala i nama.
Sto se nas tice, kao ljudi ovoga grada opet smo zakazali. Hvala i nama.
Pozdrav svim forumašima. Ovaj post pišem kao pripadnik navijačke skupine Fukare Tuzla. Dosta sam čitao forum i osjetio sam potrebu da iznesem činjenice koje su se danas izdešavale, jer se ovdje iznose neke nebuloze. Na ulazu na stadion desio se problem, nakon čega su dva momka povrijeđena i jedan priveden. Taj privedeni, bio je "vođa" navijačke skupine. Mi koji smo ostali, potrudili smo se svim silama da odradimo sve i da to bude kako treba. Rasporedili smo momke na sjever, zapad i istok. Pripremljene su baklje, dimne, strobovi, signalne. Pred početak utakmice, javljeno nam je od strane vođe da se ne navija i da se bojkotuje utakmica zbog represije nad njima. Iz tog razloga su vraćeni svi sa zapada i istoka, zbog toga se napustila tribina. Oni koji su popalili baklje, nemaju veze sa našom navijačkom skupinom i ne bi trebalo da ih dovodite u vezu sa nama, jer su Fukare napustile stadion i svu svoju pirotehniku ponijele sa sobom. Prije nego je pirotehnika podijeljena, svi su upozoreni na to da se ništa ne baca na atletsku stazu i travnjak. Iz tog razloga bih zamolio da se to više ne dovodi u vezu sa nama. Ako ne želite pomoći, nemojte nam ni odmagati svojim negativnim komentarima. Svi koji imaju želju da pomognu, dobro znaju na koji način mogu pomoći i kome se mogu javiti. Ne uzimate u obzir da prozivate i pljujete one momke koji, vjerujte mi, ostavljaju zadnji atom snage, vrijeme, živce i sav svoj novac da bi uspjeli da vrate sve gdje mu je mjesto. Baš iz ovih razloga većinu naše skupine predstavljaju djeca, kako ih vi nazivate, balavurdija, ali ta "balavurdija" se trudi da uradi nešto, tako da ko god želi da pomogne, bujrum. Ko neće, samo neka ne odmaže. Lijep pozdrav svima još jednom i sretan rođendan našoj ljubavi.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
- Probisvjet
- Kontakt:
Povelje, poevelje.... Samo dijelite sami sebi. U misije rupe se zavukli! Znao sam kada sam ovu fotografiju postavio da nece doci. Pizda!Probisvjet je napisao/la:Red je da zgradonacelniku cestitamo rodjendan.
E pa neka ti je sretan rodjendan dragi nas zgradonacelnice Jasmine Imamovicu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mogla se nekad postaviti mreža na tribinu, i ne bi bilo ubacivanja baklji. Al' je svima jasno da od toga nema ništa, obzirom na to ko bi bio investitor..
Stvarno je sramota sve, mi smo jučer ugasili naš klub. Ne pozvati neke ljude koji su veliki doprinos dali klubu, gradonačelnik se nije pojavio, sramoćenje na tribini, sve se sastavilo i sve se ponavljalo kao i svaku utakmicu dosad. Ja se ponadala kad su ušli navijači Dinama da će sve biti na nivou, gledam navijanje njihovo, naši uzvratiše "niko, niko, samo Sloboda", pa srce mi zaigralo od neke sreće, prelijepo je bilo, i eto šta na kraju bi. Tuga, stvarno je žalosno.
Stvarno je sramota sve, mi smo jučer ugasili naš klub. Ne pozvati neke ljude koji su veliki doprinos dali klubu, gradonačelnik se nije pojavio, sramoćenje na tribini, sve se sastavilo i sve se ponavljalo kao i svaku utakmicu dosad. Ja se ponadala kad su ušli navijači Dinama da će sve biti na nivou, gledam navijanje njihovo, naši uzvratiše "niko, niko, samo Sloboda", pa srce mi zaigralo od neke sreće, prelijepo je bilo, i eto šta na kraju bi. Tuga, stvarno je žalosno.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Probisvjet
- Kontakt:
Hvala GNK Dinamo. Svaka cast i njohovoj of. stranici koja je objavila dosta materijala sa jucerasnjeg obiljezavanja 100 godina FK Slobode.
Vrijedi posjetiti i pogledati kako to jedan evropski profi klub radi.
Jos jednom hvala Dinamo Zagreb.
https://gnkdinamo.hr/
Vrijedi posjetiti i pogledati kako to jedan evropski profi klub radi.
Jos jednom hvala Dinamo Zagreb.
https://gnkdinamo.hr/
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 5 gostiju.