FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ono sa olimpicom je presmijesno...
mi smo zasluzeno izgubili jer se igraci nisu trudili i jer su mislili da ce velez skinuti gace, e nek nije pa makar naustrb nas, iako mi se ne svidja lizanje sa pitarima( velež bi trebao biti iznad rezimskih klubova al nova djeca nova furka)
ali bas me zanima hoce li mali dino sad ganjati tu korupciju koja se vidi iz aviona ili ce sutiti
mi se moramo okrenuti gradjenju nove ekipe za novu sezonu
mi smo zasluzeno izgubili jer se igraci nisu trudili i jer su mislili da ce velez skinuti gace, e nek nije pa makar naustrb nas, iako mi se ne svidja lizanje sa pitarima( velež bi trebao biti iznad rezimskih klubova al nova djeca nova furka)
ali bas me zanima hoce li mali dino sad ganjati tu korupciju koja se vidi iz aviona ili ce sutiti
-
- Kontakt:
E moj Jahija. Ti nevidiš dalje od nosa, vjerovatno nemaš ni 18 godina a vidim da si i svjež forumaš pa ti opraštam. Po tvojim zarezima i tačkama i po pravopisu vidim da ti ni Bosanski nije jača strana! Paša moj kako možeš porediti dušmane u životu i sportske rivale. Kladim se u sve da u porodici (možda i bližoj) imaš nekog ko navija za Sarajevo. I vjerovatno ti on više zla želi nego onaj što zapali grbavicu
Pomješao si kruške i jabuke. Moj najbolji drug je Željovac i zajedno gledamo tekme ali niko mu ne pije krv više od mene kad Vas pukne Široki Brijeg,(da nepričam o derbiju) Slavim dan kad je Ćuhaji zabio Želji u polufinalu kupa ali se ti nisi tada rodio. Ali svoje rođake, drugove, braću po vjeri... ne gledam za koga navijaju. Sa nekima idem zajedno do Lorisa i tu se razdvojimo i čekamo se na socijalnom poslije tekme. A TI::::((((((

Pomješao si kruške i jabuke. Moj najbolji drug je Željovac i zajedno gledamo tekme ali niko mu ne pije krv više od mene kad Vas pukne Široki Brijeg,(da nepričam o derbiju) Slavim dan kad je Ćuhaji zabio Želji u polufinalu kupa ali se ti nisi tada rodio. Ali svoje rođake, drugove, braću po vjeri... ne gledam za koga navijaju. Sa nekima idem zajedno do Lorisa i tu se razdvojimo i čekamo se na socijalnom poslije tekme. A TI::::((((((

Vidim imam puno godina, ne vodim računa o pravopisu kad kucam na jednom forumu ne ocjenjuje me tu niko opuštam se i pišem ono šta mislim tako mislim i tako svako normalan treba da misli, a opet zahvaljujući pojednicima koji predstavljaju vaš klub od tada 1946 pa do danas uvjek ste imali mržnju i kompleks, a o lažima udbama i bacanju prašine u oči niko vam u tom nije ravan.meme pitar je napisao/la:E moj Jahija. Ti nevidiš dalje od nosa, vjerovatno nemaš ni 18 godina a vidim da si i svjež forumaš pa ti opraštam. Po tvojim zarezima i tačkama i po pravopisu vidim da ti ni Bosanski nije jača strana! Paša moj kako možeš porediti dušmane u životu i sportske rivale. Kladim se u sve da u porodici (možda i bližoj) imaš nekog ko navija za Sarajevo. I vjerovatno ti on više zla želi nego onaj što zapali grbavicu![]()
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
@jugonostalgicar najbolji paravan za korupciju je borba protiv korupcije.
NO PYRO NO PARTY
Napad je najbolja odbrana.
-
- Kontakt:
Hoće Dino, hoće, znam čovjeka! Reko je da će napasti i ove Mostarce pazi molim te bezobrazluka neće da Vam pustejug-onostalgicar je napisao/la:ono sa olimpicom je presmijesno...

Da je Velež pustio Želji koja bi tvoja rečenica bila, ali molim te razmisli i sjeti se Leotara!

terabajt je napisao/la:Napad je najbolja odbrana.
Upravo to vi radite.
Svakom vam je kriv za titulu,osim vas samih.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 28 apr 2014, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Mi vas dobijamo, dali smo vam kup vi nama 3 bodamma_hz je napisao/la:Ma vala imate i vi strumfovskih logika jakih drama...ovih par dana citam pljujete po Velezu jer vas nije pustio i kako bi vama bilo draze da osvoji neko ko voli BIH ,od ovih drugih bla bla...a sada kukate sto je Olimpic pustio Zrinjskom i trazite neke sankscije ponovo bla bla ...znaci po vama je OK i bez sankcija da vas Velez pusti jer volite BIH,al treba kazniti Olimpic jer je pustio ovima sto ne vole BIH..
P.S.vama ne odg remi protiv nas jer vi nemate sanse u Prijedoru jer njima ova 3 boda znace sigurni opstanak...nemate vi kvaliteet vise taj...molite Boga da mi osvojimo KUP jer ako ga izgubimo ostaste vi bez Europe.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nije nam niko kriv ne treba nam puštanje nikakvo ko je to rekao ako u stanju nismo bili pobjediti regularno u dobroj utakmici za gledaoce šta će nam i puštena utakmica, naši su navijači i forumaši bili razočarani zapinjanjem kao da igraju za opstanak zarad toga da bi dodijelili titulu nekom tamo eto to je poenta, nemojte izvrtati stvari.Nama jest teško naučili smo osvajat stalno sve u ligi i postavljat sve rekorde malo nam je ove sezone neobično shvatite nas ali ide naredna pa ćemo vidjet kako će to ići.amypitar je napisao/la:terabajt je napisao/la:Napad je najbolja odbrana.
Upravo to vi radite.
Zadnja izmjena: jahija, dana/u 28 apr 2014, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Gledajte sebe i svoj klub i kako ćete nakon 8 godina da osvojite utješni trofej manite se vi nas vi morate dosta toga odigrati da bi dostigli starijeg i trofejnijeg od sebe.meme pitar je napisao/la:Hoće Dino, hoće, znam čovjeka! Reko je da će napasti i ove Mostarce pazi molim te bezobrazluka neće da Vam pustejug-onostalgicar je napisao/la:ono sa olimpicom je presmijesno...
mi se moramo okrenuti gradjenju nove ekipe za novu sezonuA Gracića i njega će napasti čuj pustio Zrinjskom? Treba li još koga? Obećo je da će protiv Želje izaći u nedjelju u crnim dresovima kao znak podrške našim ugroženim komšijama. Nego jedno konstruktivno pitanje-
Da je Velež pustio Želji koja bi tvoja rečenica bila, ali molim te razmisli i sjeti se Leotara!
jahija je napisao/la:Nije nam niko kriv ne treba nam puštanje nikakvo ko je to rekao ako u stanju nismo bili pobjediti regularno u dobroj utakmici za gledaoce šta će nam i puštena utakmica, naši su navijači i forumaši bili razočarani zapinjanjem kao da igraju za opstanak zarad toga da bi dodijelili titulu nekom tamo eto to je poenta, nemojte izvrtati stvari.Nama jest teško naučili smo osvajat stalno sve u ligi i postavljat sve rekorde malo nam je ove sezone neobično shvatite nas ali ide naredna pa ćemo vidjet kako će to ići.amypitar je napisao/la:terabajt je napisao/la:Napad je najbolja odbrana.
Upravo to vi radite.
Vaš problem nije poceo od Radnika,ni od Slavije,a ni od Veleza, gdje ste zijanili upisane bodove,vec mnogo,mnogo ranije, kad se Amar povukao sa trenerske pozicije.A boga mi i zbog mnogo drugih stvari, koje vam nisu štimale; od povrijeđenih igraca, do sponzora,i lose fin.situacije,pa i zbog losih odnosa unutar kluba,sve se to pokusavalo sakriti pod tepih.Ali to su vase stvari, i to vi trebate rijesavati.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 28 apr 2014, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
O kakvim bolan titulama ti pričaš. Ti ne znaš šta je titula, ne znaš kakav je osjećaj kad je uzmeš pa prcaš kone. I onda ih prcaš godinama. Ne znaš ti to prijatelju. Na tvoju žalost ti si već godinama primač, i moram ti reći još se i dobro držišamypitar je napisao/la:terabajt je napisao/la:Napad je najbolja odbrana.
Upravo to vi radite.
Svakom vam je kriv za titulu,osim vas samih.Što prije sami sebi priznate neki stvari,puno ce vam biti lakse

Priznao ti sebi ili ne, dobro ga primaš, bezbeli navikao.
I na kraju krajeva kakvu vi galamu dižete. Jeste li vi to nešto osvojili pa nas kao ovdje zezate? Jeste li vi ispred nas na tabeli?
Znam, znam reći ćeš vidjet ćete na kraju, ali ja tu priču slušam odavno, primač moj

Zamolio bi navijace fk Propaganda da ne dijele savjete najboljem i natrofejnijem klubu u BiH.
To je sramota svih vas ostalih klubova pa i vas sa drugim klubovima koji slavite naš neuspjeh kao vaš uspjeh to je odlika malih klubova, a i vi ste se tome priklonili. Nadalje moram i ovo kazati najgore kad vi sve bolje znate od nas i sve bolje o našem klubu i situaciji u istom to je opet sramota za vas sve si nabrojao to što ti smatraš da jeste ali zar to nije sramota za sve vas i sve klubove kako ti nabroja mi smo opet na kraju sezone na mjestu koje garantuje izalazak na evropsku scenu ej pa poubijajte se svi kolektivno i bili smo i u igri za šampionat do ovog kola.amypitar je napisao/la:
Vaš problem nije poceo od Radnika, ni od Slavije,ni od Veleza, gdje ste zijanili upisane bodove,vec mnogo,mnogo ranije, kad se Amar povukao sa trenerske pozicije.I zbog mnogo drugih stvari, koje vam nisu išle u prilog, od povrijeđenih igraca, do sponzora,i lose fin.situacije,pa i zbog losih odnosa unutar kluba.Ali to su vase stvari, i to vi trebate rijesavati.
Ti si najveci debil na ovom forumu,gledas li ti sta pises,prvo na temi zrinjskog govoris ZELJO 2 protiv veleza 100 % namjesteno...1452 je napisao/la:
Jesam upravu si,ali se vrati i ti isto nazad pa vidi zašto sam to napisao. Ja u kladionici lik uplaćuje na zelju 500 stoja pa pomislih......da nije neki belaj.
Ajde jbg izgubili titulu pa sta gubitak ce se i osvajati još....
Ono ko ti imas informacije,i onda dodjes ovdje i napsies kako je ustvari ta tvoja informacija lik u kladinici koji uplacuje 500 stoja,cuj 500 stoja to je 50000 konju jedan! Al hajd uzecu za predpostavku da si paglu pa da si mislio 5 stoja...i sad jednog mazluma poput tebe treba neko da postuje i shvata ozbiljno,i jos imas obraza nakon tvojih lazi i gluposti koje pises po temi svog kluba,doc ovdje i srat,umjeto da se poklopis usima i izvinis!
Zadnja izmjena: babuka1, dana/u 28 apr 2014, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Odbrana titule je vec nemoguca misija. Ocekivano. Treba svima da nam bude drago sto smo se ovoliko borili i dogurali do samog kraja s nadom da cemo odbraniti titulu. Sad, posto smo mi Zeljo, sezona bez trofeja se moze ocjeniti neuspjesnom, ali trebamo svi stati malo na loptu. Ne treba nikoga optuzivati, samo se mozemo prisjetiti svih pehova koji su nas pratili. Zabili smo tri gola u Plzenu, imali veliku sansu na Kosevu da prodjemo dalje, ali opet ispali, ostali bez Amara, ostali bez vaznih igraca, bez para, svasta nesto nas je pritiskalo sa svih strana. Poceli smo izbacivati nove klince u prvi tim, jos nekoliko njih priblizili prvom timu, a opet smo u borbi za titulu do zadnjeg kola. Imali smo lose pripreme, jedan dio sezone(onaj dio kad se lomilo prvenstvo) jedva smo sastavljali tim zbog povreda i sl. Tesko je tako izdrzati do kraja. Ova ekpa ce se pamtiti kao najborbenija ikada, mozda ovi momci i nemaju kvalitet, mozda i nemaju neku igru, ali svaku utakmicu su dali sve od sebe i nije mi jasno kako neko moze traziti nesto vise od njih. Sigurno da mogu i znaju bolje da bi i to dali na terenu, ali takvi su, kakvi su i moramo ih postovati.
Zao mi je sto se ove godine prvenstvo rijesavalo nekim drugim stvarima, a ne samo sportskim, toliko pritisaka i optuzbi, laganja i prozivanja nikada nije bilo, ali eto najslabije smo se snasli u takvoj situaciji. Kako god, mi idemo dalje, ovo ce nas samo jos vise ojacati i ujedniti, trebamo se spremiti za sljedece ispite, jer kada opet krene plava lokomotiva papci ce pricati i optuzivati nas jer ne znaju za bolje. Mi se trebamo okrenuti sebi, gledati u svoje dvoriste i naci nacin da nastavimo s ovim sto radimo, drugi ne trebaju mnogo da nas zanimaju, niti cemo traziti krivca u nekome drugom. Teska je situacija, odavno nije bila gora, ali "namjracniji trenutak je pred izlazak sunca."
Zao mi je sto se ove godine prvenstvo rijesavalo nekim drugim stvarima, a ne samo sportskim, toliko pritisaka i optuzbi, laganja i prozivanja nikada nije bilo, ali eto najslabije smo se snasli u takvoj situaciji. Kako god, mi idemo dalje, ovo ce nas samo jos vise ojacati i ujedniti, trebamo se spremiti za sljedece ispite, jer kada opet krene plava lokomotiva papci ce pricati i optuzivati nas jer ne znaju za bolje. Mi se trebamo okrenuti sebi, gledati u svoje dvoriste i naci nacin da nastavimo s ovim sto radimo, drugi ne trebaju mnogo da nas zanimaju, niti cemo traziti krivca u nekome drugom. Teska je situacija, odavno nije bila gora, ali "namjracniji trenutak je pred izlazak sunca."
-
- Kontakt:
nemoguće je više razviti diskusiju na ovoj temi, ubiše je tinejdžeri...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Fakat smorise.fedeltafrotta je napisao/la:nemoguće je više razviti diskusiju na ovoj temi, ubiše je tinejdžeri...
Jel u nedjelju derbi?

https://www.youtube.com/watch?v=RxWwXlSs1nI
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html
-
- Kontakt:
nedjelja, 17-oo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Mislim da je potpuno besmislena diskusija o FK Zeljeznicaru po sljedećim pitanjima:
-loš rezultat u ovoj sezoni:dakle, klub je u sezonu ušao svjestan svih problema u kojima se nalazi. Ni u jednom momentu, niko iz kluba nije pricao drugačije. U sezonu se uslo sa ciljem da se izbori mjesto koje vodi u euro takmičenje. U jednom momentu smo počeli razmišljati o
tituli (kad smo otišli na +5), i to je bilo normalno, ljudski, navijacki. Sto se nije bolje odigralo u nekim, uslovno rečeno, laganijim utakmicama, to je stvar za analizu koju organi upravljanja klubom svakako trebaju i hoće napraviti
Ali navijači Zelje ne trebaju biti i vjerujem da nisu, razocarani.
-ko je eventualno koga pustio ili trebao pustiti:ta priča nikako ne treba da nas interesuje.Neka igra kako misli da treba, neka pušta ko koga hoće. Uvjeren sam da 99, 9% navijača FK Zeljeznicara ne zeli titulu za koju ce nam neko reci da nam ju je dao ili da nam je bio presudan u njenom osvajanju.t
Prema tome, hajmo prestati, ali skroz, s pricama na tu temu.
Eto to su ta dva pitanja o kojima nema potrebe ovdje tazglabati.
Imamo još dvije važne i teške utakmice, trebamo se skupiti i dati svoj doprinos da ih sr odradi sto bolje.
Također je rani za neke igračke križaljke za narednu sezonu.Strpite se još mali pa poletite cijelo ljeto o tome. To
-loš rezultat u ovoj sezoni:dakle, klub je u sezonu ušao svjestan svih problema u kojima se nalazi. Ni u jednom momentu, niko iz kluba nije pricao drugačije. U sezonu se uslo sa ciljem da se izbori mjesto koje vodi u euro takmičenje. U jednom momentu smo počeli razmišljati o
tituli (kad smo otišli na +5), i to je bilo normalno, ljudski, navijacki. Sto se nije bolje odigralo u nekim, uslovno rečeno, laganijim utakmicama, to je stvar za analizu koju organi upravljanja klubom svakako trebaju i hoće napraviti
Ali navijači Zelje ne trebaju biti i vjerujem da nisu, razocarani.
-ko je eventualno koga pustio ili trebao pustiti:ta priča nikako ne treba da nas interesuje.Neka igra kako misli da treba, neka pušta ko koga hoće. Uvjeren sam da 99, 9% navijača FK Zeljeznicara ne zeli titulu za koju ce nam neko reci da nam ju je dao ili da nam je bio presudan u njenom osvajanju.t
Prema tome, hajmo prestati, ali skroz, s pricama na tu temu.
Eto to su ta dva pitanja o kojima nema potrebe ovdje tazglabati.
Imamo još dvije važne i teške utakmice, trebamo se skupiti i dati svoj doprinos da ih sr odradi sto bolje.
Također je rani za neke igračke križaljke za narednu sezonu.Strpite se još mali pa poletite cijelo ljeto o tome. To
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lokomotifa, rodjeeni1922 i 29 gostiju.