Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 07 apr 2011, 23:07

Nail for Real je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Evo nakon fudbalskog tima i kosarkaska sekcija je osigurala polufinale(final four) znadji medju 4 najbolje ekipe u evropi se nalaze obje ekipe :cry: da ovo je pravi smajli...
Mozda je Real i naslabija ekipa na tom final four i imali su mozda mali milon faktora za isti ali ko te pita :) na kraju to se svodi na 2 utakmice i tu svi imaju iste sanse...a dodaj da se zavrsnica igra u barceloni :mrgreen:

Odavno nije bila bolja godina i red je da se to proslavi sa nekim trofejom...
prvaci Evrope u oba takmicenja,meni dovoljno :P 8-)
Da ti nisi promasio :P ?
Nisam,nisam..
Oni su kosarkaska sekcija Fudbalskog tima Real Madrida :)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 apr 2011, 23:08

Znam, ali ima i posebna tema...ja sam je napravio :D .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 apr 2011, 23:22

Ambientazo en la Caja Mágica
slika
slika
slika
Final four u Barceloni, ne moze bolje :P

Samo ne znam sta ce Graneru suncane naocale u po noci :D

slika
Ja brade...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 apr 2011, 23:33

Benzema na listi za Athletic.
Cini se da bi mogli iskoristit situaciju oko predsjednickih izbora (opet u Athleticu) i pokusat dovest Llorentea.
Fergusonu se svidja Zidane mladji.
Juve prati Benzemu.
Angel Torres (predsjednik Getafea) predpostavljate zeli Moratu i Sarabiju.
Amorebietta upitan za mec protiv Reala (znaci nece bit povrijedjenih u nasem timu :D)
I Michel kaze da bi volio da bude finale Real - Salke

Eto to su neke vijesti koje su obiljezile danasnji dan :D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 apr 2011, 23:36

Portillo je napisao/la: Eto to su neke vijesti koje su obiljezile danasnji dan :D
Prijatan ostatak veceri vam zelimo :mrgreen: .

A kontam mozda bi bilo dobro poslat' Sarabiu i Moratu u Getafe pa napravit' nesto kao sa Granerom i Parejom (?) kad vec ne dobijaju sansu ovamo.
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 07 apr 2011, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 apr 2011, 23:36

Portillo je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Drugovi kontam, pa stvarno steta sto Barca nije usla u (final four) :mrgreen: fakat :(
"El Clasico" vise, tj. deranje guzova Barci (nogomet, kosarka).

Dosta oderat cemo ih u nogometu, sto bi u kosarci :mrgreen:
Gledaj sada
Post kao mamac za Bparenu, Re-sua i kompaniju :mrgreen:

Benzema na listi za Athletic.
Cini se da bi mogli iskoristit situaciju oko predsjednickih izbora (opet u Athleticu) i pokusat dovest Llorentea.
Fergusonu se svidja Zidane mladji.
Juve prati Benzemu.
Angel Torres (predsjednik Getafea) predpostavljate zeli Moratu i Sarabiju.
Amorebietta upitan za mec protiv Reala (znaci nece bit povrijedjenih u nasem timu :D)
I Michel kaze da bi volio da bude finale Real - Salke

Eto to su neke vijesti koje su obiljezile danasnji dan :D
Što će nam Llorente tu su Pipita i Benzema,a i Moratu treba pogurat.Trebamo tu situaciju za Javia iskoristit Javi i Mata na ljeto :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 apr 2011, 23:38

Nail for Real je napisao/la:
Portillo je napisao/la: Eto to su neke vijesti koje su obiljezile danasnji dan :D
Prijatan ostatak veceri vam zelimo :mrgreen: .

A kontam mozda bi bilo dobro poslat' Sarabiu i Moratu u Getafe pa napravit' nesto kao sa Granerom i Parejom (?) kad vec ne dobijaju sansu ovamo.
Ne, ne mogu nijedan ni drugi napredovat tamo, da si reko u Villareal ili u Valenciju inekako, ali rijetko ko uspije kao igrac Getafea kao vrsna klasa se vratiti u Real.

LBJ MVP je napisao/la: Što će nam Llorente tu su Pipita i Benzema,a i Moratu treba pogurat.Trebamo tu situaciju za Javia iskoristit Javi i Mata na ljeto :)
Sta meni govoris, tako sam procito :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 apr 2011, 23:40

LBJ MVP je napisao/la:to će nam Llorente tu su Pipita i Benzema,a i Moratu treba pogurat.Trebamo tu situaciju za Javia iskoristit Javi i Mata na ljeto
Ti rece njemu da ne treba Llorente(pa i ne treba) al ti isto uradi sa Matom...znam Realovac,reprezentativac,mlad odlican igrac ali mjesto koga...mjesto Pedra moze i Parejo se fino vratiti i nikom nista a na ovog bi morali izdovojiti 25 miliona,vise da samo znas koliko nas mrzi presjednik Valencie sabotirao je sve i jedan moguci transfer..
osim Albiola,sto opet mozemo tumaciti kao neku vrstu sabotaze :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 apr 2011, 23:41

@Portillo u dubini duse navija da Javi i Llorente potpisu za Real a Benzema i Adebayor odu. Samo, ne bi on to nikad prizn'o, ovako javno :D .

A @Portillo, napreduju li u Castilli? Bolje nek sticu iskustvo u Primera Division, nego u Primera Segundi B. Kad vec ne dobijaju sansu u prvom timu. Granero je solidan igrac, ne bi se bunio da Morata i Sarabia budu kao on.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 apr 2011, 23:48

Raul_64 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:to će nam Llorente tu su Pipita i Benzema,a i Moratu treba pogurat.Trebamo tu situaciju za Javia iskoristit Javi i Mata na ljeto
Ti rece njemu da ne treba Llorente(pa i ne treba) al ti isto uradi sa Matom...znam Realovac,reprezentativac,mlad odlican igrac ali mjesto koga...mjesto Pedra moze i Parejo se fino vratiti i nikom nista a na ovog bi morali izdovojiti 25 miliona,vise da samo znas koliko nas mrzi presjednik Valencie sabotirao je sve i jedan moguci transfer..
Llorente je sabotirao samo 2 od moguca 3 :D

Transfere Marchene, Mendiete, Albelde, Vicentea (jel jos koga da ja ne znam? :mrgreen:) je sabotirao Pedro Garcia
Nail for Real je napisao/la:@Portillo u dubini duse navija da Javi i Llorente potpisu za Real a Benzema i Adebayor odu. Samo, ne bi on to nikad prizn'o, ovako javno :D .

A @Portillo, napreduju li u Castilli? Bolje nek sticu iskustvo u Primera Division, nego u Primera Segundi B. Kad vec ne dobijaju sansu u prvom timu. Granero je solidan igrac, ne bi se bunio da Morata i Sarabia budu kao on.
Llorentea malo manje otkako je "invalid Benzema" u formi :mrgreen: ali za Javija svakako jesam. Sto se tice ove dvojice, fantasticni su, otkako je Toril trener Castille u koliko ono ako nije 11 utakmica jos nisu poraza dozivjeli, Juan Carlos takodjer je jako dobar (nedavno golazo zabio), a mali Jese ce od iduce sezone u Castillu, pa nakon toga odmah u prvi tim 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 apr 2011, 23:50

Raul_64 je napisao/la:
:lol: :lol: Još nam uzeli lovu za njega :mrgreen:
Villu nam nisu dali,Silvu isto ovo sad friškiji primjeri da ne idemo dalje,ali Mata je Madridista,a sigurno je jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji i puno bolji od Marie i jako bi nam dobro došao.Ja navijam da Angel ode :lol: 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 apr 2011, 00:01

Portillo je napisao/la:Transfere Marchene, Mendiete, Albelde, Vicentea (jel jos koga da ja ne znam? :mrgreen:) je sabotirao Pedro Garcia
Eh procitam i ja ponekad Spansko stivo :mrgreen:
od 1999 hasta el 2004 je bio clan uprave Valencie(radio sa parama,uglavnom je on bio glavni,procitao sam par clanaka o tome :mrgreen: ) da je on sam na svoju ruku pokvario sve ove nabrojane transfere iako su vecina bila na stetu samog kluba...
i ovi friskiji primjeri sve zbog Mijatovica...

od 95 je bio u klubu sa Roigom pa se onda priduruzio tom Garci ali ustvari je on vukao konce...

znaci Marchene, Mendiete, Albelde, Vicentea,Baraja,Ayala,Vilja...Silva vise manje

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 08 apr 2011, 00:07

Drugovi koji je Mourinho genijalac, pa fakat sve radi po planu, evo sada citam..

Jedan Mourinhov poznanik ( Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo ) , izletilo liku jucer..
Citiram ga "Pa zar mislite daje onih 5-0 na Camp Nou, zar stvarno mislite daje ono realnost, zar stvarno mislite dabi Ramos udario Puyola ", sve je njegov plan..

Jose je njima dao 5-0, pustio ih da teferice 3,4m, da ga novopeceni fanovi Barce zovu "The Special Five" da prave grupe po portalima- sportskim forumima, facebook-u, on je genijalan, spremao se za april u novembru ljudi..
Znao je dace sa Barcom pred kraj sezone tj. finalu Kupa, 1/2 LP, liga odigrati 3 o 4 kljucne tekme..
Nisam vise mogao da izdrzim ovo, olaksao sam sebi zivot.

Medij u Spaniji su smjesni, naricitio u Katalunji, Jose je pocetkom sezone imao u planu da dozive debakl, znao je sta cese desiti unaprijed u medijima Katalunje, znao je kakvo ce ime dobiti u Katalunji, zna da navijaci i igraci Barce neznaju proslaviti pobj. nad R.Madridom, Jose je bio tamo, zna koliko mrze grad Madrid(Spaniju).

Real Madrid je velik klub ima veliku historiju mnogo vecu od Barce, a Jose zna dace u aprilu bit prisutan duh pobj.kluba.

Mislite da bi ostao u Madridu, gospodin Perez nezna za njegov plan (osmijeh) sigurno ce mi se smijati navijaci Barce (Katalonci).
Mene je peklo u dusi, iskreno imam puno dobri prijatelja u Katalunji.
Ja znam istinu, zna i bog, i cudno bas onu vecer kisa je padala, kao daje poruka od boga bila.

Napaceni katalonci koji jos zive u eri Franca i tako prenose sa koljena na koljeno lazi neznaju da uzivaju u povjesnom trenutku katalanskog nogometa, a tako i igraci, Jose im je zamazao oci sa svojim planom.

Nisam u kontaktu sa njim ima nekih 40tak dana, ali nebi me cudilo da prva tekma u La Ligi (koja je fakticki izgubljena) bude debakl, i tako jos jednom ohrabri igrace Barce (lako cemo sa njima), a onda slijedi realnost Jose ce naostriti atmosferu u timu, ima grupu gladiatora i genijalnih igraca, ima da gori sve.
Cak i navijaci R.Madrida ce gledati u nevjerici finale Kupa Spanije u Valenciji.
Barca igra ljepsi nogomet ali protiv sudbine se nemoze, kao sto je Jose-u bilo zapiisano da pada protiv Sporting Gijona, njima su oci zamazane uzece ih u finalu Kupa, izbaciti iz LP, sve je radjeno po planu Jose Mourinha..

Nisam ljudi vise mogao, cak ni zeni, sinu nisam rekao, evo vama kazem.. lakse mije sada, iskreno nisam ni za Real Madrid ni za Barcu, moj zivot je Benfica kao sto svi znate.
Samo se nadam sada dace mi Jose jednog dana oprostiti zavrsio je Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo.

Fakat neznam sada koliko ce se ovo dopasti Mourinhu, odao mu lik strategiju :? :shock:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 08 apr 2011, 08:18

A hebiga sad :mrgreen: , da je izgubio ko prošle godine s Interom 2 - 0 pa hajde, ali 5 - 0.. Al' sve u svemu ja sam prezadovoljan Mourinhom ove godine, već je učinio više nego ijedan trener u ovih 6, 7 godina (ne računajući da će izgubiti Primeru :mrgreen: ) sa prolaskom u 1/2 LP i finalom u Kupu.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 apr 2011, 08:34

:lol:
Da, strategija je izgubiti 5:0. U ovaj tekst bi možda mogla povjerovati dječica od 4-5 godina, al' oni koji koriste vlastiti mozak, sigurno ne bi. Čuj strategija izgubiti 5:0, te da Ramos udari i Messija i Puyola (koga već). :lol: Ono udaranje je bilo jasna nemoć, pobogu. Vjerovatno će se sada i Primorac oglasiti i reći kako je Arsene Wenger pustio Barceloni onaj prolaz, te da namjerno nisu opucali po golu. :mrgreen:

Ubijeđen sam da će sljedeće utakmice biti drugačije od one prve u Barceloni. Al', reći da je ono bio smišljen poraz (da ne kažem "pogibija") je, u najmanju ruku, smiješno. No, nek' vjeruje k'o želi, svi imaju zagarantovano pravo na to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 08 apr 2011, 08:39

Los_Blanos2 je napisao/la:Drugovi koji je Mourinho genijalac, pa fakat sve radi po planu, evo sada citam..

Jedan Mourinhov poznanik ( Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo ) , izletilo liku jucer..
Citiram ga "Pa zar mislite daje onih 5-0 na Camp Nou, zar stvarno mislite daje ono realnost, zar stvarno mislite dabi Ramos udario Puyola ", sve je njegov plan..

Jose je njima dao 5-0, pustio ih da teferice 3,4m, da ga novopeceni fanovi Barce zovu "The Special Five" da prave grupe po portalima- sportskim forumima, facebook-u, on je genijalan, spremao se za april u novembru ljudi..
Znao je dace sa Barcom pred kraj sezone tj. finalu Kupa, 1/2 LP, liga odigrati 3 o 4 kljucne tekme..
Nisam vise mogao da izdrzim ovo, olaksao sam sebi zivot.

Medij u Spaniji su smjesni, naricitio u Katalunji, Jose je pocetkom sezone imao u planu da dozive debakl, znao je sta cese desiti unaprijed u medijima Katalunje, znao je kakvo ce ime dobiti u Katalunji, zna da navijaci i igraci Barce neznaju proslaviti pobj. nad R.Madridom, Jose je bio tamo, zna koliko mrze grad Madrid(Spaniju).

Real Madrid je velik klub ima veliku historiju mnogo vecu od Barce, a Jose zna dace u aprilu bit prisutan duh pobj.kluba.

Mislite da bi ostao u Madridu, gospodin Perez nezna za njegov plan (osmijeh) sigurno ce mi se smijati navijaci Barce (Katalonci).
Mene je peklo u dusi, iskreno imam puno dobri prijatelja u Katalunji.
Ja znam istinu, zna i bog, i cudno bas onu vecer kisa je padala, kao daje poruka od boga bila.

Napaceni katalonci koji jos zive u eri Franca i tako prenose sa koljena na koljeno lazi neznaju da uzivaju u povjesnom trenutku katalanskog nogometa, a tako i igraci, Jose im je zamazao oci sa svojim planom.

Nisam u kontaktu sa njim ima nekih 40tak dana, ali nebi me cudilo da prva tekma u La Ligi (koja je fakticki izgubljena) bude debakl, i tako jos jednom ohrabri igrace Barce (lako cemo sa njima), a onda slijedi realnost Jose ce naostriti atmosferu u timu, ima grupu gladiatora i genijalnih igraca, ima da gori sve.
Cak i navijaci R.Madrida ce gledati u nevjerici finale Kupa Spanije u Valenciji.
Barca igra ljepsi nogomet ali protiv sudbine se nemoze, kao sto je Jose-u bilo zapiisano da pada protiv Sporting Gijona, njima su oci zamazane uzece ih u finalu Kupa, izbaciti iz LP, sve je radjeno po planu Jose Mourinha..

Nisam ljudi vise mogao, cak ni zeni, sinu nisam rekao, evo vama kazem.. lakse mije sada, iskreno nisam ni za Real Madrid ni za Barcu, moj zivot je Benfica kao sto svi znate.
Samo se nadam sada dace mi Jose jednog dana oprostiti zavrsio je Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo.

Fakat neznam sada koliko ce se ovo dopasti Mourinhu, odao mu lik strategiju :? :shock:
hahahahahahahahah Ne pisem na temama rivalskih klubova ali ovome nisam mogao odoliti. Koji je ovaj Murinho s.u.p.a.k to je nevjerovatno. Ne mogu, a da ne mislim da je nalozio prijatelja da izadje sa ovakvom pricom u javnost. E stvarno ste smjesni ako i jedan dio vaseg mozga ovo uzima ozbiljno. E jbg dzaba je izgubio sa 5:0 i skovao ovaj divan plan kad ga prijatelj izofira sada :lol:
Ali eto mozda mu i prijatelj trazi alibi za sljedeci prvenstveni mec dok kaze ne bi ga cudio jos jedan debakl. Jadno, bijedno, nisko pa da to su sve karakteristike vaseg kluba. Nista neobcno fuj.
PS I pelegrini je imao slicnu strategiju pa je izgubio 2:6 da bi pripremio podlogu za iducu sezonu ali ga nisu razumjeli pa su ga otjerali. Stvarno je ovaj perez cudan. Ali jbg pelegrini nije otkrio svoju taktiku nekom svom prijatelju. Steta hihiihiihhihih Zasluzili ste nase "iskrene podsmjehe".
Mi nikada odustati necemo...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 apr 2011, 11:10

10.Skoro je napisao/la:PS I pelegrini je imao slicnu strategiju pa je izgubio 2:6 da bi pripremio podlogu za iducu sezonu ali ga nisu razumjeli pa su ga otjerali. Stvarno je ovaj perez cudan. Ali jbg pelegrini nije otkrio svoju taktiku nekom svom prijatelju. Steta hihiihiihhihih Zasluzili ste nase "iskrene podsmjehe".
Kad vec hoces ismijati covjeka de bar izuci gradivo..

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 08 apr 2011, 11:24

Ne mogu, a da ne mislim da je nalozio prijatelja da izadje sa ovakvom pricom u javnost. E stvarno ste smjesni ako i jedan dio vaseg mozga ovo uzima ozbiljno. E jbg dzaba je izgubio sa 5:0 i skovao ovaj divan plan kad ga prijatelj izofira sada
Ali eto mozda mu i prijatelj trazi alibi za sljedeci prvenstveni mec dok kaze ne bi ga cudio jos jedan debakl. Jadno, bijedno, nisko pa da to su sve karakteristike vaseg kluba
Pa sam je rekao dace mu se smijati narod, naricito u Katalunji, ali njemu ce biti lakse itd..
Ma ima istine ovdje, fakat ija se sada pitam pa jeli 5-0 bilo realnost, ebo pa nebi sada tako nesto puko cuj Mourinho se u Novembru priprema za April :lol: :mrgreen: Sam kaze da se nije cuo sa njim 40tak dana i da ga nebi iznenadilo da dozive opet debakl prvu tekmu u ligi (koja je izgubljena) a da vamo uzmu Finale Kupa, i 1/2 LP..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 apr 2011, 11:27

Sad se ispunjavaju predpostavke ,onog forumaša da je Mourinho sve ovo iscenirao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 08 apr 2011, 13:10

Kolko ste vi retardirani vi vjerujete u ovo.Pa covjek trazi alibi da demoliranje.Samo bi volio da je ovo tacna informacija i da je dosla do nogometasa Barcelone.
Vjerovatno u koliko u ova predstojece 4 utakmice Barcelona dobije , vjerovatno je i to dio takltike Mourinha , za neku tamo slejdecu godinu ;)
Al nebitno , covjek je duhovit ako nista

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.