Drugovi koji je Mourinho genijalac, pa fakat sve radi po planu, evo sada citam..
Jedan Mourinhov poznanik ( Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo ) , izletilo liku jucer..
Citiram ga "Pa zar mislite daje onih 5-0 na Camp Nou, zar stvarno mislite daje ono realnost, zar stvarno mislite dabi Ramos udario Puyola ", sve je njegov plan..
Jose je njima dao 5-0, pustio ih da teferice 3,4m, da ga novopeceni fanovi Barce zovu "The Special Five" da prave grupe po portalima- sportskim forumima, facebook-u, on je genijalan, spremao se za april u novembru ljudi..
Znao je dace sa Barcom pred kraj sezone tj. finalu Kupa, 1/2 LP, liga odigrati 3 o 4 kljucne tekme..
Nisam vise mogao da izdrzim ovo, olaksao sam sebi zivot.
Medij u Spaniji su smjesni, naricitio u Katalunji, Jose je pocetkom sezone imao u planu da dozive debakl, znao je sta cese desiti unaprijed u medijima Katalunje, znao je kakvo ce ime dobiti u Katalunji, zna da navijaci i igraci Barce neznaju proslaviti pobj. nad R.Madridom, Jose je bio tamo, zna koliko mrze grad Madrid(Spaniju).
Real Madrid je velik klub ima veliku historiju mnogo vecu od Barce, a Jose zna dace u aprilu bit prisutan duh pobj.kluba.
Mislite da bi ostao u Madridu, gospodin Perez nezna za njegov plan (osmijeh) sigurno ce mi se smijati navijaci Barce (Katalonci).
Mene je peklo u dusi, iskreno imam puno dobri prijatelja u Katalunji.
Ja znam istinu, zna i bog, i cudno bas onu vecer kisa je padala, kao daje poruka od boga bila.
Napaceni katalonci koji jos zive u eri Franca i tako prenose sa koljena na koljeno lazi neznaju da uzivaju u povjesnom trenutku katalanskog nogometa, a tako i igraci, Jose im je zamazao oci sa svojim planom.
Nisam u kontaktu sa njim ima nekih 40tak dana, ali nebi me cudilo da prva tekma u La Ligi (koja je fakticki izgubljena) bude debakl, i tako jos jednom ohrabri igrace Barce (lako cemo sa njima), a onda slijedi realnost Jose ce naostriti atmosferu u timu, ima grupu gladiatora i genijalnih igraca, ima da gori sve.
Cak i navijaci R.Madrida ce gledati u nevjerici finale Kupa Spanije u Valenciji.
Barca igra ljepsi nogomet ali protiv sudbine se nemoze, kao sto je Jose-u bilo zapiisano da pada protiv Sporting Gijona, njima su oci zamazane uzece ih u finalu Kupa, izbaciti iz LP, sve je radjeno po planu Jose Mourinha..
Nisam ljudi vise mogao, cak ni zeni, sinu nisam rekao, evo vama kazem.. lakse mije sada, iskreno nisam ni za Real Madrid ni za Barcu, moj zivot je Benfica kao sto svi znate.
Samo se nadam sada dace mi Jose jednog dana oprostiti zavrsio je Manuel Periera del Santos Nazario Mendes Marhina de Toledo.
Fakat neznam sada koliko ce se ovo dopasti Mourinhu, odao mu lik strategiju

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu