Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko je Kralj!
da bogda ostali igraci repke budu makar blizu njegovog statusa, Edin je u svjetu poznat, i odlican ambasador nase zemlje.
da bogda ostali igraci repke budu makar blizu njegovog statusa, Edin je u svjetu poznat, i odlican ambasador nase zemlje.
BLUE NATION.
- Goalgetter
- Kontakt:
Orilo gorilo, Dzeko mi te volimo 
Ne daj se dijamantu !

Ne daj se dijamantu !
Ma ja ma ja ,tako su govorili i ibricicu "orilo gorilo ibro mi te volimo" a prva tekma protiv meksika nije dosao covjek odma ga na tapetu,psuju mu te ne znam ni ja vise sta mu sve nisu izgovorili.Ja se kladim da si ti jedan od onih koji ce prvi napasti Dzeku ako ne odigra utakmicu kako treba u City-uGoalgetter je napisao/la:Orilo gorilo, Dzeko mi te volimo
Ne daj se dijamantu !

- legenda reala
- Kontakt:
ja se kladim da neće ,nije mali Bosanac takavjessus123 je napisao/la:Ma ja ma ja ,tako su govorili i ibricicu "orilo gorilo ibro mi te volimo" a prva tekma protiv meksika nije dosao covjek odma ga na tapetu,psuju mu te ne znam ni ja vise sta mu sve nisu izgovorili.Ja se kladim da si ti jedan od onih koji ce prvi napasti Dzeku ako ne odigra utakmicu kako treba u City-uGoalgetter je napisao/la:Orilo gorilo, Dzeko mi te volimo
Ne daj se dijamantu !

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Onda bi ga sada dobro trebao ispljuvati, jer u Premier Ligi ne igra na svom nivou. Ali necu, nije mi uopste cilj pljuvati nase igrace, naravno samo urade teski prekrsaj sto se ticerepke, naravno da su zasluzili da budu ispljuvani.jessus123 je napisao/la:Ma ja ma ja ,tako su govorili i ibricicu "orilo gorilo ibro mi te volimo" a prva tekma protiv meksika nije dosao covjek odma ga na tapetu,psuju mu te ne znam ni ja vise sta mu sve nisu izgovorili.Ja se kladim da si ti jedan od onih koji ce prvi napasti Dzeku ako ne odigra utakmicu kako treba u City-uGoalgetter je napisao/la:Orilo gorilo, Dzeko mi te volimo
Ne daj se dijamantu !
Sto se Dzeke tice, nema sanse da preko svojih usana kazem kloc ili neku drugu pogrdnu rijec, jer nakon one dvije zastave na Volkswagen Areni, pozrtvovanosti za repku, i mnogo drugih stvari, nema sanse da losu rijec kazem o njemu. Takodje ista stvar sa drugim reprezentativcima, kakav je da je, NAS JE !
A ti ako mislim da sam jedan od tih, koji nakon jedne dobre utakmice hvale Dzeku, pa ga ispljuju ako ne dadnu gol, to je tvoj problem, nije moj. Nemam razloga da kome dokazujem kakav sam, uostalom, pronadji jedan post moj da pljujem Dzeku, pa ga ovdje postavi ako si toliko uvjeren

-
- Kontakt:
Žeton je mala maca, šta je Džeko. Propao je i grohno žešće.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
OVO SE NE MOZE NIKAD ZABORAVIT. Kad sam gledao brada mi je zadrhtala...

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Vidiš druže da su zaboravili...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne mislim, samo je dosao u puno jacu ligu i veci tim..... Treba vremena da se navikne a hoce li se naviknuti kako treba je pitanje. U svakom slucaju nije propao jer kvalitet tesko propada. Ne mora se uvijek biti najbolji i prvi strijelac lige.....Chelsea_CBH je napisao/la:Žeton je mala maca, šta je Džeko. Propao je i grohno žešće.
Dzekino vrijeme nije ni blizu kraja, jos cemo mi uzivati u njegovim golovima za reprezentaciju i za ManCity ili neki drugi klub.
Samo naprijed Edine, uz tebe smo uvijek a ne samo kad dajes golove.
kako je onda tek torres propao.Chelsea_CBH je napisao/la:Žeton je mala maca, šta je Džeko. Propao je i grohno žešće.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja da sam na tvom mjestu nikad se ne bih javio na ovom forumu, a svi znaju kakvu si glupost izjavio i ocigledno ti nije dovoljno blamiranja pa zelis jos.Chelsea_CBH je napisao/la:Žeton je mala maca, šta je Džeko. Propao je i grohno žešće.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
KO OTPADA? DŽEKO, TEVEZ ILI BALOTELLI?
Roberto Mancini, menadžer Manchester Cityja, rekao je kako više neće igrati sa tri napadača, što znači da će neko otpasti, Edin Džeko, Carlos Tevez ili Mario Balotelli.
Talijanski stručnjak igrao je sa tri napadača u utakmicama protiv Arisa i Fulhama. No, tvrdi da to više neće ponavljati.
"O ovom trenutku mislim da ne mogu igrati sa tri napadača. Tim je previše umoran. Važno je da imamo pravilnu ravnotežu", rekao je Mancini.
U utakmici FA kupa protiv Aston Ville koju su Građani pobijedili sa 3:0 u vrhu napada zaigrao je samo Mario Balotelli.
"Znam za šta je Mario sposoban. Ako želi može zabiti u svakoj utakmici. Želim da igra uvijek kao što je to uradio protiv Ville. Igrao je veoma dobro i postigao sjajan gol", rekao je menadžer Cityja, dodavši:
"U budućnosti najvjerovatnije će igrati kao centralni napadač. On će biti savršen na toj poziciji, iako igrač sa onakvom tehnikom može da igra bilo gdje".
Et' moj Edine, ne gine ti kLupa
Roberto Mancini, menadžer Manchester Cityja, rekao je kako više neće igrati sa tri napadača, što znači da će neko otpasti, Edin Džeko, Carlos Tevez ili Mario Balotelli.
Talijanski stručnjak igrao je sa tri napadača u utakmicama protiv Arisa i Fulhama. No, tvrdi da to više neće ponavljati.
"O ovom trenutku mislim da ne mogu igrati sa tri napadača. Tim je previše umoran. Važno je da imamo pravilnu ravnotežu", rekao je Mancini.
U utakmici FA kupa protiv Aston Ville koju su Građani pobijedili sa 3:0 u vrhu napada zaigrao je samo Mario Balotelli.
"Znam za šta je Mario sposoban. Ako želi može zabiti u svakoj utakmici. Želim da igra uvijek kao što je to uradio protiv Ville. Igrao je veoma dobro i postigao sjajan gol", rekao je menadžer Cityja, dodavši:
"U budućnosti najvjerovatnije će igrati kao centralni napadač. On će biti savršen na toj poziciji, iako igrač sa onakvom tehnikom može da igra bilo gdje".
Et' moj Edine, ne gine ti kLupa

Sretni navijači: Dan sa Edinom nam je najljepši u životu
Nakon što je po anketi navjača, Edin Džeko izabran za najboljeg igrača Manchester Citya u mjesecu januaru, neko od navijača koji su glasali za njega trebao mu je dodjeliti i šampanjac kao nagradu.
Ta čast je pripala jednom penzioneru koji je na dodjelu šampanjca, našem reprezentativcu poveo dva mlađa rođaka, koji su veliki navijači Manchester Citya.
Ovi sretni navijači, puni su hvale za našeg reprezentativca.
Glasali smo za Edina i bilo je nevjerovatno kada nam je zazvonio telefon sa pozivom da dođemo u prostorije kluba kako bi smo predali Džeki ovu nagradu. Mislim da je on sjajan fudbaler, ali i veliki džentlmen. Ponašao se izuzetno prijateljski i normalno, te mogu slobodno reći da mi je ovo bio najljepši dan u životu.
Dvojicu dječaka zanimalo je kako se naš reprezentativac osjećao nakon što je u utakmici protiv Arisa propustio postići hatt -trick.
Bio sam vrlo ljut jer mi se isto desilo dva puta u zadnje dvije utakmice. Takve situacije mi nikada nisu predstavljale problem, ali ne i u posljednjim utakmicama. Moraću još raditi da to popravim, kazao je Edin Džeko.
GOSPODIN,NEMA ŠTA!
Nakon što je po anketi navjača, Edin Džeko izabran za najboljeg igrača Manchester Citya u mjesecu januaru, neko od navijača koji su glasali za njega trebao mu je dodjeliti i šampanjac kao nagradu.
Ta čast je pripala jednom penzioneru koji je na dodjelu šampanjca, našem reprezentativcu poveo dva mlađa rođaka, koji su veliki navijači Manchester Citya.
Ovi sretni navijači, puni su hvale za našeg reprezentativca.
Glasali smo za Edina i bilo je nevjerovatno kada nam je zazvonio telefon sa pozivom da dođemo u prostorije kluba kako bi smo predali Džeki ovu nagradu. Mislim da je on sjajan fudbaler, ali i veliki džentlmen. Ponašao se izuzetno prijateljski i normalno, te mogu slobodno reći da mi je ovo bio najljepši dan u životu.
Dvojicu dječaka zanimalo je kako se naš reprezentativac osjećao nakon što je u utakmici protiv Arisa propustio postići hatt -trick.
Bio sam vrlo ljut jer mi se isto desilo dva puta u zadnje dvije utakmice. Takve situacije mi nikada nisu predstavljale problem, ali ne i u posljednjim utakmicama. Moraću još raditi da to popravim, kazao je Edin Džeko.
GOSPODIN,NEMA ŠTA!
Svi pljuju po Dzeki da nije on za EPL,da nema kvalitet isto kao sto su pljuvali po Benzemi kad je tek presao u RM.Nije ni Benzema mogao meda tamo,a sad da je golove za RM skoro kao u OL.Samo mu dajte vremena do ljeta pa ce te vidjet vi Dzeku u pravom svjetlu.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Svi ste vi j ebene budale sto govorite protiv Edina,p icke dusmanske dabogda vam za hljeba falilo.
Dzeko je mentalno stabilan momak,kao malo koji igrac danas.Zbog toga nema sanse da propadne,sve ovo je njemu samo jos veci motiv da bude bolji.Ako je nekome lose 4 gola(ili 5,jer je onaj sa Man Utd bio njegov ) i 3 asistencije u 9 tekmi,a dosao je prije mjesec u novi klub,novu ligu,zemlju onda OK.
Ne brinem ja za njega sekunde jedne....
Ne brinem ja za njega sekunde jedne....
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Goalgetter
- Kontakt:

Neki izgleda brzo zaboravljaju ..

-
- Kontakt:
kad igra city u ligi
Danas (proslo je 00:00), od 18:30, protiv Wigana, na svom stadionu.robijasi zenica je napisao/la:kad igra city u ligi
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.