Nevjerovatno mi je zao sto niste uspjeli o(p)stati..
Al' ne sumjam u to da cete se vratit' iduce sezone jaci nego ikada

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Misliš da se neće sada izaći na ulice !?L'Avvocato je napisao/la:Bezveze je ovo što tuzlaci krive Sarajevo, Mostar ili koga već ... očajno.
Našoj Slobodi je kriv sam grad, ljudi koji već godinama uzimaju pare iz budžeta namijenjene sportu, kabinet načelnika koji je napustio sve klubove, pa eto i sami građani Tuzle zbog svoje indiferentnosti i letargiji.
Bilo bi fino da prestanete s uvredama na račun sarajlija i ostalih jer oni nit' su krivi za ovo stanje nit' će ikada biti. Samo jadno i žalosno izgledate kada spominjete druge klubove pokušavajući prebaciti krivicu na njih.
no rules je napisao/la:SVAKA ČAST ZA OVO !delpiero20 je napisao/la:Ako nista u meni ima ljutnje i svega ali ako nista ima i ponosa...nismo se prodali, igrali smo kako znamo, nemamo para, nismo niko izdali, nismo nacionalisti, ne velicamo ratne zlocince....dobar smo grad,ponosan sto je najvaznije i vratit cemo se jaci...
A vi ostali igrajte u ovoj umjetnoj ligi i radujte se..pjevajte nacionalisticke i izbacujte klubove po nacionalnoj kvoti. Makar znam da ce Tuzla biti rahat od takvih ljudi godinu dana najmanje
TUZLA!!! Nije kraj svijeta, vazno je da znamo ko je kakav...a Sloboda ce uz Tuzlake vratiti sve kad tad, to se ne brinem. Doce situacija i kad ce Sloboda igrati zadnje kolo opusteno, ali cemo dobiti da Velez ili Zeljo ostanu jer smo ljudi...
Pero, Pero ... <Coovjek uze pare i izbaci slobodu :SForza velez je napisao/la:Nakon poraza od GOŠK-a: Navijači Veleža blokirali upravu i igrače u svlačionici
Navijači su ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
Nakon poraza od GOŠK-a, zahvaljujući kojem je ekipa iz Gabele ostala u Premijer ligi BiH, a Sloboda ispala, navijači Veleža blokirali su igrače i upravu mostarskog kluba u svlačionici.
Navijači su prostetirali, čak i prijetili, ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
GOŠK je dva gola postigao u razmaku od dva minuta u 81. i 83. minutu.
Iako nekoliko ljudi koje smo kontaktirali u Mostaru tvrde 'da je sve bilo regularno', reakcija navijača najbolje govori o kakvoj se utakmici radilo u Vrapčićima
De ba bolje se ne javljate - okrenite se Gabeli i dovidzena od Tuzle i Zenice gdje ste uvijek bili dobro dosli. Svaki vas poraz bit ce nasa sreca... fujjjj za Velez a toliko sam vas podrzavao.mostar_mo je napisao/la:nije namjerno vec vjerojatno za neke novce ..emir79 je napisao/la:Nije stvar u tome,nego da je Velez pustio Gabelu NAMJERNO!Argentina je napisao/la:U 30 kola ste osovjili 32 boda, i u 30 tekmi 23 gola dati i neko vam kriv, kako vas nije stid? Nadjite kirvca u sebi, i nadjite prave ljude i igrace koji igraju za svoj klub!
ali treba realno sagledati stvari i zaključiti da se to dešava i u mnogo jačim ligama od naše ..dovoljno se samo prisjetiti šta se recimo dešava u seriji A u zadnjem kolu ...
A kao nekad je Željo imao dobrodošlicu u Tuzli, ili bilo koji klub iz Sarajeva.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma niko ne govori da najveci krvci nismo mi , da ovo nije zasluzeno ispadanje ali govori se i o necem drugom..o tome kakvi su ti "nasi", ti sportski "prijatelji" itd itd..znamo mi Tuzlaci ko je najveci krivac i to ce se na izborima njima vratit , ali se potvrdilo i nesto sto se isto tako dugo zna, da ako su ovo "nasi" i ako su nam to "prijatelji" bolje i nemati nikog ...
zbog Veleza i Bijelog Brijega smo bojkotovali zajednicku ligu kad se prvi put trebala igrati zavrsnica, a bili bi prvaci milion %. Zeljo me nije izenenadio, oni i njihovo postenje su bajke odavno...ali eto kako god veliki broj ljudi nikad vise nece biti dobrodosao u Tuzlu i na Tusanj, valjda je vrijedilo.
sta je ova premijer liga da ne mozemo podnijeti ako treba i par sezona izvan nje, sra.nje tesko je ova liga, ako stvari krenu na bolje i ocistimo svoju avliju dobro ce to doci , reorganizujemo klub-nista ne gubimo. saznali smo bar dosta toga o postenju ovih "nasih", al opet svako svoje pusta pa tako i Zeljo i Velez.
Eto stariProbisvjet je napisao/la:Ti isto kao da preferiras grupnjak.Mig_Mig je napisao/la:Hm.. pricate o ulaznicama,(mozda i budu besplatne ako bude ovako) a sve su prilike da hoce! Gosk dao Celiku opstanak, Velez daje Gosku!!! Zeljo daje Leotaru! A Sloboda ako izgubi .. hmmmDao voj onom, onaj dao nonom, onaj onoj, onona onana...
![]()
![]()
SaltBoY je napisao/la:Molio bih admine da zakljucaju temu na neko vrijeme ?
Ja nisam navijac Slobode,nego FK Sarajeva,ali ovo sto je Velez uradio je za osudu,ali kad tad ce doci u Tuzlu,mislim da im ovo Tuzlaci nece zaboraviti.Argentina je napisao/la:18 poraza imate u sezoni. Velezu ne treba, GOSK-u gori, bar opucaju po golu za razliku od vas, i Velez vam kriv, Zeljo vam kriv. Sami ste krivi!emir79 je napisao/la:Nije stvar u tome,nego da je Velez pustio Gabelu NAMJERNO!Argentina je napisao/la:U 30 kola ste osovjili 32 boda, i u 30 tekmi 23 gola dati i neko vam kriv, kako vas nije stid? Nadjite kirvca u sebi, i nadjite prave ljude i igrace koji igraju za svoj klub!
Javno izvinjenje, takav scenario nisam mogao ni sanjati!Mig_Mig je napisao/la:Eto stariMig_Mig je napisao/la:Hm.. pricate o ulaznicama,(mozda i budu besplatne ako bude ovako) a sve su prilike da hoce! Gosk dao Celiku opstanak, Velez daje Gosku!!! Zeljo daje Leotaru! A Sloboda ako izgubi .. hmmmPreferiraj ti sad. Samo da ti potvrdim. Zeljo daje Leotaru, Velez Gosku i bi sta biti mora!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.