Sad kontam Frutek! nemoj da te ja sahranimFrutek je napisao/la:vjeruj mi moces koliko hoces pod uslovom da te sahrane u bosni il miljackojUnica_Liverpool_ je napisao/la:ma ja valja toliko izdržat nisam ni ja izet

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sad kontam Frutek! nemoj da te ja sahranimFrutek je napisao/la:vjeruj mi moces koliko hoces pod uslovom da te sahrane u bosni il miljackojUnica_Liverpool_ je napisao/la:ma ja valja toliko izdržat nisam ni ja izet
Koji novi,ja imam onaj obicni.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Jel ima neko ovaj novi Google Earth?
Prolazi @MinistRe. Čestitam.MinistaR je napisao/la:Sporting!!!!!!!!!!!!!
Devil je napisao/la:Koji novi,ja imam onaj obicni.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Jel ima neko ovaj novi Google Earth?
Pa to je stari google earth imam ga ja odavno,isao ja kucati na vrata rodbini u australiju.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Devil je napisao/la:Koji novi,ja imam onaj obicni.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Jel ima neko ovaj novi Google Earth?
šestica
ja kliknuo na pariz bezze i ono mi dok malo sačekaš otvori pariz al pravo slika nije ono ko prije ko fol nešto ima nešto nema i onda ideš ko fol ulicom šalta te tamo vamo ja probao sarajevo ima par takvih slika al neće probat ću sutra.... sad krenuo da obilazim oko santiago bernabeua vamo tamo tražim gdje se ulazi
edit to je nova opcija "Street View"
i hairli.bambina je napisao/la:1432 NOVA HIĐŽRETSKA SRETNO.
pogledao i nisu mi se bas svidjeli. previse jednolicno+odvala od komentatora. po najavama, mislio sam da ce biti makar priblizno takeshi castle, ali sam se prevario.adis.p je napisao/la:Gledal iko ninja ratnike na hajatu....koliko su najaci....
ma nisu oni sad neke masine.....nego sve budala do budale.....jos kad se razvaljuju....hahah...da oplaces......Dstarigrad je napisao/la:pogledao i nisu mi se bas svidjeli. previse jednolicno+odvala od komentatora. po najavama, mislio sam da ce biti makar priblizno takeshi castle, ali sam se prevario.adis.p je napisao/la:Gledal iko ninja ratnike na hajatu....koliko su najaci....
Samo zbog Igora i Kerima gledam xDadis.p je napisao/la:Gledal iko ninja ratnike na hajatu....koliko su najaci....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.