Ma mi smo budalasta ekipa mi smo dokaz da mozes ne jednu utakmicu nego 30 minuta bit Barca 30 minuta bit Real ne znam ja iz kola u kolo svakog konkurenta pratim i sve nekako oni svi redom lakse to rjesavaju od nas u pm bas ce **** da budeTHEC je napisao/la:pa dobro ali mi smo dokaz da se titula moze uzeti ili izgubiti na 'malim' ekipamabojler je napisao/la:Pa nema prvak bit nad malima prsa u prsa sa konkurentima pa uzet titulu !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Titule se i gube i osvajaju u 'malim' utakmicama i sa malim ekipama.
Sutra je veliki ispit za Jesica,ova utakmica ce nam dati objektivnu sliku ove ekipe i Jesica kao trenera,jer realno Drina,Travnik su ekipe koje svi redovno kantaju.
Derbi se moze i oprostiti,pa i onaj kiks u Kaknju,ali mislim da je vec dovoljno vremena proslo da se vidi njegov rukopis na ekipi,vec ce se moci i o njemu donijeti neki sud.
Sve osim poraza ce biti dobro.
Sutra je veliki ispit za Jesica,ova utakmica ce nam dati objektivnu sliku ove ekipe i Jesica kao trenera,jer realno Drina,Travnik su ekipe koje svi redovno kantaju.
Derbi se moze i oprostiti,pa i onaj kiks u Kaknju,ali mislim da je vec dovoljno vremena proslo da se vidi njegov rukopis na ekipi,vec ce se moci i o njemu donijeti neki sud.
Sve osim poraza ce biti dobro.
- PitarBordo
- Kontakt:
Onaj se naguzio tuzlacima, Travnik haman zapinjao samo protiv Širokog (sad tek mi je ta utakmice ne mjerodavna pred utakmicu sa Lištičanima).... Radnik u Mostaru bez problema laganih 2:0... Sve što se nije trebalo desiti desilo se...
Samo Saraj'vo.
ove godine ce biti mnogo teze nego prosle jer prosle godine smo realno bas nafaku tesku imali, dosta kikseva konkurenata, ove sezone je tih kikseva dosta manje i mi cemo morati prakticno svaku dobiti
Pyro is not a crime !
Ako nista, sutra ce biti dobra utakmica. Nijednoj ekipi ne odgovara remi. Dakle i nama i njima odgovara samo pobjeda za prikljucak vrhu.
Igraj bordo bijeli
Mi sa svim pobjedama do kraja prvenstva smo prvaci, tako znaci da sami o sebi odlucujemo.
Igraj bordo bijeli
Mi sa svim pobjedama do kraja prvenstva smo prvaci, tako znaci da sami o sebi odlucujemo.

Kako smo navini bili od pocetka prvenstva.Sto je zalosnije najbolju ubjedivo imamo ekipu.
Da smo Jesica ima li od pocetka prvenstva,sad bi 5-6 bodova bjezali drugom na tabeli.
Sutra pobjeda po moranjem.
Da smo Jesica ima li od pocetka prvenstva,sad bi 5-6 bodova bjezali drugom na tabeli.
Sutra pobjeda po moranjem.
-
- Kontakt:
Nema potrebe da citam ponovo tvoj post, shvatio sam i prvi puta sta si htjeo da kazes, a ne znam zasto si se pronasao kad nikog nisam imenovao... vec sam rekao opcenito za sve one koje izmedju redova vec otpisuju titulu u slucaju sutrasnjeg poraza.ShofaII je napisao/la:Ako se ovaj post odnosi na mene onda procitaj ponovo.ajdohordas je napisao/la:Ja stvarno ne mogu da vjerujem da neki u slučaju poraza već sutra otpisuju titulu, pa čak i evropu, dajte ljudi sta vam je...
nama bi sutra eventualni poraz bio veliki problem iz razloga sto nam je prva na proljece Zrinjski u gostima i teoretski mi mozemo vec u martu da sve izgubimo, zato se nadam da cemo ipak sutra barem nerijeseno igrati iako ni bod ne znaci puno al bolje opet nego poraz
Pyro is not a crime !
da nebi bilo izmedju redova :ajdohordas je napisao/la:Nema potrebe da citam ponovo tvoj post, shvatio sam i prvi puta sta si htjeo da kazes, a ne znam zasto si se pronasao kad nikog nisam imenovao... vec sam rekao opcenito za sve one koje izmedju redova vec otpisuju titulu u slucaju sutrasnjeg poraza.ShofaII je napisao/la:Ako se ovaj post odnosi na mene onda procitaj ponovo.ajdohordas je napisao/la:Ja stvarno ne mogu da vjerujem da neki u slučaju poraza već sutra otpisuju titulu, pa čak i evropu, dajte ljudi sta vam je...
ako ne uzmemo iduce 2 tekme, mozemo se samo boriti za Evropu. Moramo uzeti obje, da nebi MORALI pobjediti na Tusnju jer ako to bude odlucivalo o tituli - bice tesko.
Jedino sto je danas dobro od rezultata je da je borac pobijedio
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
F.K. SARAJEVO
Raja, da čujem sastav za sutra, ali objektivan.. Nemojte neke svoje želje i željice xDD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakve veze Borac ima sa nama Senco dragi, Mladost nam nije konkurent ni u cemu tako da je svejednosenad82 je napisao/la:Jedino sto je danas dobro od rezultata je da je borac pobijedio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisam primjetio da je prije mene bilo takvih komentara pa sam se zato i javioajdohordas je napisao/la: Nema potrebe da citam ponovo tvoj post, shvatio sam i prvi puta sta si htjeo da kazes, a ne znam zasto si se pronasao kad nikog nisam imenovao... vec sam rekao opcenito za sve one koje izmedju redova vec otpisuju titulu u slucaju sutrasnjeg poraza.

Ne otpisujem ja titulu
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Realno,ako (ne daj Boze) izgubimo sutra...nase sanse za titulu ce biti minimalne,mada i u tom slucaju nista nije nemoguce.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To si govorio i nakon petog kolazagorski je napisao/la:Realno,ako (ne daj Boze) izgubimo sutra...nase sanse za titulu ce biti minimalne,mada i u tom slucaju nista nije nemoguce.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Vece su nam sanse za titulu i sa porazom nego sanse da dole uzmemo tri bodazagorski je napisao/la:Realno,ako (ne daj Boze) izgubimo sutra...nase sanse za titulu ce biti minimalne,mada i u tom slucaju nista nije nemoguce.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Nakon 18 kola 2014/15
1. Kamenjari 41 bod
-
3. Sarajevo 36 bodova
Ove sezone situacija može biti identična ... sami sebi krivi sve ccc
1. Kamenjari 41 bod
-
3. Sarajevo 36 bodova
Ove sezone situacija može biti identična ... sami sebi krivi sve ccc
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A reci mi kako nema?MortemHz je napisao/la:Kakve veze Borac ima sa nama Senco dragi, Mladost nam nije konkurent ni u cemu tako da je svejednosenad82 je napisao/la:Jedino sto je danas dobro od rezultata je da je borac pobijedio
Ovom pobjedom ima nade da opstane a prvo proljetno kolo mu dolazi sloboda pa ti sad vidi jeli bolje sto su dobili i sto imaju sanse za opstanak ili da ih docekaju pa da onako odigraju
F.K. SARAJEVO
I ja sam na to mislio , valjda će zapet protiv Slobode na svome terenu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Nebitno, necemo se raspravljat sad, samo hocu rec da je sezona duga i da ce do kraja sigurno morat kiksat par puta jer su do sad sve svi odradjivali na nivou... bice tesko ali uz ovaj trud koji pokazuju sad ako bude u svakoj tekmi ne sumnjamo u novu tituluShofaII je napisao/la:Nisam primjetio da je prije mene bilo takvih komentara pa sam se zato i javioajdohordas je napisao/la: Nema potrebe da citam ponovo tvoj post, shvatio sam i prvi puta sta si htjeo da kazes, a ne znam zasto si se pronasao kad nikog nisam imenovao... vec sam rekao opcenito za sve one koje izmedju redova vec otpisuju titulu u slucaju sutrasnjeg poraza.
Ne otpisujem ja titulu

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], epidemija, Fouzi1, HZbec, MokraKifla, Silvester071, strahmeipomisliti, zagorski i 102 gosta.