Joj opet demant, i u kontruPitarBordo je napisao/la:Pa nismo nešto mnogo nadoknadili, ako će se gledati matematika... 10 kola nam je trebalo da nadoknadimo 1 bod za Slobodom... Tim rejtom ćemo teško biti prvaci...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Joj opet demant, i u kontruPitarBordo je napisao/la:Pa nismo nešto mnogo nadoknadili, ako će se gledati matematika... 10 kola nam je trebalo da nadoknadimo 1 bod za Slobodom... Tim rejtom ćemo teško biti prvaci...
Kakav demant? Hoćeš opet nešto izjaviit pa 2 sata kasnije reći "nisam to napisao"? Uostalom znaš li ti uopće šta znači demant?sasistika je napisao/la:Joj opet demant, i u kontruPitarBordo je napisao/la:Pa nismo nešto mnogo nadoknadili, ako će se gledati matematika... 10 kola nam je trebalo da nadoknadimo 1 bod za Slobodom... Tim rejtom ćemo teško biti prvaci...
bordobijeli je napisao/la:Nasa ljubav ko Trebevic ponos u nama pobjeda za Sarajevo i za Vedrana![]()
![]()
![]()
Samo jednu od tih da smo uzeli bili bi lideri... Nekako mi tužno kad to skontam.THEC je napisao/la: ko nam je kriv sto smo gubili protiv Travnika,Mladosti,Slavije
Ako se ovaj post odnosi na mene onda procitaj ponovo.ajdohordas je napisao/la:Ja stvarno ne mogu da vjerujem da neki u slučaju poraza već sutra otpisuju titulu, pa čak i evropu, dajte ljudi sta vam je...
pa dobro ali mi smo dokaz da se titula moze uzeti ili izgubiti na 'malim' ekipamabojler je napisao/la:Pa nema prvak bit nad malima prsa u prsa sa konkurentima pa uzet titulu !
Njegove pripremeBitiSrcemVezan je napisao/la:Vodi i Radnik.
Ko nas **** kad sa Dženanom Uščuplićem na kormilu ulazimo u sezonu.
Ako nas išta košta duple krune te pripreme i početak sezone sa Dženom će.BitiSrcemVezan je napisao/la:Vodi i Radnik.
Ko nas **** kad sa Dženanom Uščuplićem na kormilu ulazimo u sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.