Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

RE-SU
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RE-SU » 06 apr 2011, 09:51

Portillo je napisao/la:**** majku pa jel ovo normalno, nakon svake utakmice cojk ne moze doc na temu a da istu nisu usrali navijaci Barce.

Sta da kazem, stvarno fanasticna utakmica, prezadovoljan sam. Svi su bili na nivou, ****, neda mi se pisat neki duzi post, njega cu napisat sutra. Ali ovo je stvarno bilo demoliranje, jadni Totenhem. Modric, who? :lol:

l_blancos@ svaka cast na prognozi za Adea, ko zna zna 8-)

uuuuuuuuu!!!! Ko nam to kaze, covjek koji vise pise po Barcinoj temi nego na realovoj!
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 06 apr 2011, 09:54

JuveSissoko je napisao/la:slika

Marcelo :lol: ah sto ne mogu ovu caplju, zar ovo igra europski fudbal, treba zabranit ovakima da sutaju loptu :mrgreen:
haha vidi Marcela đubreta :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 06 apr 2011, 11:06

'ta će krauČ, protiv milana je trebao biti iskljucen šta je prekršaja napravio. Nek ga je zaćero. Real ubio šošone. :mrgreen:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 apr 2011, 13:13

Berlusconi "Quiero a Cristiano y Galliani tiene carta blanca" :shock: :mrgreen:
http://www.as.com/futbol/articulo/quier ... ftb_57/Tes
Sanjaj Berlusconi :lol:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 apr 2011, 14:23

Sta reci poslije ovakve pobjede? Rastavili smo Tottenham na proste faktore, jednostavno smo jaci tim i to je to.

Dosta dobra igra, pogotovo u drugom poluvremenu kada smo ih razbili i prakticno igrali viktorije pred njihovim golom. Dominacija. Polufinale nam je pred nosom, a ovaj fantasticni rezultat nam ostavlja mogucnosti da odmaramo igrace, da rotiramo malo. Bolje nije moglo biti.

Iker - Imao je mislim samo jednu intervenciju kada je Rafa sutirao slobodnjak. Lagano uhvatio naravno. Imao je i jednu cudnu intervenciju kada je bespotrebno poslao loptu u korner, ali eto, nije htio da rizikuje.
Ramos - Ma ovaj covjek je briljantan. Kako samo dobro igra ove velike meceve. Perfekcija je to bila. U odbrani nije imao mnogo posla, ali kao i uvijek odlican nazad, samo jednom ga je Bale prosao. Naprijed fantastican! Radio je sve sto jedan bek treba da radi. Sjajno se ubacivao, pomagao saigracima....jos kad se sjetim one njegove asistencije sa zemlje za Adebayora. PERFEKCIJA.
Pepe - Odlican. Nije imalo mnogo prostora pored njega, ulivao je sigurnost u zadnju liniju. Zadovoljan sam njegovom partijom. Bilo je ocekivano da dobije zuti, ali nije toliki hendikep njegovo odsustvovanje.
Carvalho - Doktor nazad. Jednostavno neprelazan. Bio je izigran zajedno sa Pepeom kada je Bale ubacio za v.Vaarta iz auta, ali poslije i omeo Rafu. Odlican.
Marcelo - Jedan od nosioca Realove igre, sigurno. Nazad je bio odlican, doduse protiv Jenasa a naprijed, kao i uvijek - fenomenalan. Sjajan centarsut je uputio prema Adebayoru. Vidi se da je falio.
Xabi - Ma kao sto smo i navikli od njega. Uvijek smiren, ima rjesenje za svaku situaciju, sjajno je proigravao saigrace a zaustavio vecinu napada.
Khedira - Fino je odradio posao. Malo losija kontrola lopte u prvom poluvremenu a u drugom smo ga mogli vidjeti i na 30 metara od gola Tottenhama. I tu je pomagao.
Ronaldo - Odlican. S obzirom na povredu naravno, moze on bolje. Dao je fantastican gol, ono se ne vidja uvijek. Drago mi je zbog njega. Koliko sam vidio nije obnovio povredu. Bolje ne moze.
Ozil - U prvom poluvremenu totalno indisponiran, tek pokoji pas, i naravno ona asistencija. Ali u drugom sa vise prostora ispred sebe je odigrao odlicno kao sto smo i navikli od njega.
Di Maria - Nepredvidljiv igrac. Jednu ce odigrati lose, a narednu razbiti kao sada. U prvom je bio jedan od najboljih, najagilni, fantastican. U drugom - gol. Maestro.
Adebayor - 3 suta u okvir, 2 gola. Egzekutor, odlicna igra glavom. Sve cestitke Emmanuelu.

Kaka' - za malo vremena je odigrao odlicno. Upisao je fantasticnu asistenciju. Itekako nam on moze biti od pomoci.
Higuain - Nista, ali ne krivim ga. Dugo nije igrao, a i ruku na srce nije imao pravih lopti. Jedan sut cini mi se samo.
Lass - Odlican i on. Imao onu jednu loptu za Adebayora kada je ovaj zamalo dao 3 gol.

Kazem opet, bolje nije moglo. Uzivajmo u ovim danima.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 apr 2011, 16:53

[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 apr 2011, 17:06

Nek' prica ko sta hoce, on je najbolji desni bek na svijetu.

A odigrao je za desetku u jucerasnjoj utakmici. Nevjerovatno kako dobro igra velike utakmice.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 apr 2011, 17:13

dobra i zrela predstava reala sinoc, samo opet tesko je govoriti o vasoj stvarnoj snazi jer sinoc vam je sve islo na ruku, bila je jedna od onih utakmica kad sve ide kao po loju, prvo rani gol iz prekida, onda glupost krauca i crveni karton, scenario iz snova, ostalo je bila samo rutina, nije real ni odigrao potpuno maximalno a opet 4 komada i vrlo vjerovatno novi el clasico u polufinalu

sad opet protiv nas kad budete igrali nije ni to neko mjerilo vase snage, jer mi smo ubjedljivo najbolja ekipa danasnjice od koje nije sramota izgubiti, bilo bi lijepo da je zrijeb vas poslao na united ili celzi pa da vidimo ko je tu bolji, a mislim da je real kvalitetniji od svih ovoih ekipa u ligi prvaka, osim barcelone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 06 apr 2011, 18:44

Nail for Real je napisao/la:Nek' prica ko sta hoce, on je najbolji desni bek na svijetu.

A odigrao je za desetku u jucerasnjoj utakmici. Nevjerovatno kako dobro igra velike utakmice.
pazi sta pricas..pojest ce te mrak..
ima jos jedan desni bek,ma znas ga garant,brazilac je,igra u najboljoj ekipi trenutno..celav ovako..dobro pici dole po strani..isto k'o nekad nas salihamidzic.. :mrgreen:

salu na stranu...
da kazem koju o tekmi sinoc..
znaci real je pregazio,smrvio,ubio,rascerup'o onaj totehnem koji je indisponirano usao u mec..vec sam napisao,velika zasluga za ono brukanje ide treneru totehnema,koji je postavio neku formaciju zvanu ''nista''..nit je nap'o nit se branio..a real je to znalacki iskoristio i postenski ih poder'o..
i jos..naravno,crouch spada u najvece krelce na svjetu...ono se samo moze desit na bajramskom turniru,da onako ekipu isfuras kao sto je on sinoc..on se pravo raskliz'o sa onim svojim dugim stakama..i dobi na kraju crveni papiric.. 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 apr 2011, 18:50

Los_Blanos2 je napisao/la:Berlusconi "Quiero a Cristiano y Galliani tiene carta blanca" :shock: :mrgreen:
Hahahaha, mislim da za ovih Devedesetak miliona moze kupit ekipu koja bi mogla zaustaviti 3 Ronalda tako da ...

Pamet u glavu ! Bolje više dobrih nego jedan odličan 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 06 apr 2011, 19:10

robovi88 je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Berlusconi "Quiero a Cristiano y Galliani tiene carta blanca" :shock: :mrgreen:
Hahahaha, mislim da za ovih Devedesetak miliona moze kupit ekipu koja bi mogla zaustaviti 3 Ronalda tako da ...

Pamet u glavu ! Bolje više dobrih nego jedan odličan 8-)
Osim ako je taj jedan Messi ili CR, onda je bolje za jednog dat ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 apr 2011, 22:54

Romariooo je napisao/la:dobra i zrela predstava reala sinoc, samo opet tesko je govoriti o vasoj stvarnoj snazi jer sinoc vam je sve islo na ruku, bila je jedna od onih utakmica kad sve ide kao po loju, prvo rani gol iz prekida, onda glupost krauca i crveni karton, scenario iz snova, ostalo je bila samo rutina, nije real ni odigrao potpuno maximalno a opet 4 komada i vrlo vjerovatno novi el clasico u polufinalu

sad opet protiv nas kad budete igrali nije ni to neko mjerilo vase snage, jer mi smo ubjedljivo najbolja ekipa danasnjice od koje nije sramota izgubiti, bilo bi lijepo da je zrijeb vas poslao na united ili celzi pa da vidimo ko je tu bolji, a mislim da je real kvalitetniji od svih ovoih ekipa u ligi prvaka, osim barcelone
I meni je žao što idemo na Barcu ne što ćemo izgubit već da vidimo kakvi bi bili protiv Manche kao ekipe koja zatvara najbolje 3 :? U LP se sve svodi na Pep,Jose i SAF koliko danas znači dobar trener :)
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/bal ... olaz/54753
Hajd što dobro igra još je i komičan :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

anonym
Kontakt:

Post Postao/la anonym » 07 apr 2011, 11:40

slika

:lol: :lol:

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 07 apr 2011, 11:55

anonym je napisao/la:slika

:lol: :lol:
zar nije utakmica u ligi 17.4. ?? :? :?
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

anonym
Kontakt:

Post Postao/la anonym » 07 apr 2011, 12:16

kivi je napisao/la: zar nije utakmica u ligi 17.4. ?? :? :?
Trebala je biti, ali je pomjerena. :) :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 apr 2011, 12:24

Romariooo je napisao/la:dobra i zrela predstava reala sinoc, samo opet tesko je govoriti o vasoj stvarnoj snazi jer sinoc vam je sve islo na ruku, bila je jedna od onih utakmica kad sve ide kao po loju, prvo rani gol iz prekida, onda glupost krauca i crveni karton, scenario iz snova, ostalo je bila samo rutina, nije real ni odigrao potpuno maximalno a opet 4 komada i vrlo vjerovatno novi el clasico u polufinalu

Ja al ko nam je protivnik u sljedecoj fazi ???? :D :D :D

p.s. zar ti to nazivas protivnikom ???? :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 07 apr 2011, 14:48

:lol:

C.Ronaldo statistika protiv Barcelone:

Nastupi: 6
Golovi: 0

Pob. 1
Ner. 2
Por. 4
:lol:
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 apr 2011, 14:52

slika

Sada predstoji utakmica proti Athletica na San Mamesu, nece biti nimalo lagano ali nama su se vratili glavni igraci i mislim da pobjeda treba da bude jedino na umu igracima i navijacima. Mozda odmorit' jednog, dva igraca i to je sve.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 apr 2011, 23:03

Evo nakon fudbalskog tima i kosarkaska sekcija je osigurala polufinale(final four) znadji medju 4 najbolje ekipe u evropi se nalaze obje ekipe :cry: da ovo je pravi smajli...
Mozda je Real i naslabija ekipa na tom final four i imali su mozda mali milon faktora za isti ali ko te pita :) na kraju to se svodi na 2 utakmice i tu svi imaju iste sanse...a dodaj da se zavrsnica igra u barceloni :mrgreen:

Odavno nije bila bolja godina i red je da se to proslavi sa nekim trofejom...
prvaci Evrope u oba takmicenja,meni dovoljno :P 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 apr 2011, 23:05

Raul_64 je napisao/la:Evo nakon fudbalskog tima i kosarkaska sekcija je osigurala polufinale(final four) znadji medju 4 najbolje ekipe u evropi se nalaze obje ekipe :cry: da ovo je pravi smajli...
Mozda je Real i naslabija ekipa na tom final four i imali su mozda mali milon faktora za isti ali ko te pita :) na kraju to se svodi na 2 utakmice i tu svi imaju iste sanse...a dodaj da se zavrsnica igra u barceloni :mrgreen:

Odavno nije bila bolja godina i red je da se to proslavi sa nekim trofejom...
prvaci Evrope u oba takmicenja,meni dovoljno :P 8-)
Da ti nisi promasio :P ?

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.