FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da je bitno ne primiti go. Čak i pobjeda od 1:0 bi trebala biti dovoljna. Sa 2:0 je pos'o gotov. Dakle, samo ne primiti go. Zrinjski ako išta imaju u glavi bi trebali igrati otovoreno i pokušati dati go. Bez gola ovdje teško da nas mogu proći jer mi ćemo ga njima dole zabiti.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Ima i Zrinjski par zajebanih igraća, neće vam biti lako večeras, a ako vam ga zabiju bojim se da ste donji.čamac je napisao/la:Mislim da je bitno ne primiti go. Čak i pobjeda od 1:0 bi trebala biti dovoljna. Sa 2:0 je pos'o gotov. Dakle, samo ne primiti go. Zrinjski ako išta imaju u glavi bi trebali igrati otovoreno i pokušati dati go. Bez gola ovdje teško da nas mogu proći jer mi ćemo ga njima dole zabiti.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A ako oni zabiju jedan a mi tri? Zasto mislis da smo donji?Borčevac je napisao/la:Ima i Zrinjski par zajebanih igraća, neće vam biti lako večeras, a ako vam ga zabiju bojim se da ste donji.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ako im date tri onda ste u finalu i ja ću vam prvi čestitati.Stole iz Bora je napisao/la:A ako oni zabiju jedan a mi tri? Zasto mislis da smo donji?Borčevac je napisao/la:Ima i Zrinjski par zajebanih igraća, neće vam biti lako večeras, a ako vam ga zabiju bojim se da ste donji.
hajd ba šutite, danas kad Željo dobije više od 2 razlike, opet će biti kriv sudija...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nije to problem! Pitam te zasto mislis da smo dolnji ako primimo go?Borčevac je napisao/la:Ako im date tri onda ste u finalu i ja ću vam prvi čestitati.Stole iz Bora je napisao/la:A ako oni zabiju jedan a mi tri? Zasto mislis da smo donji?Borčevac je napisao/la:Ima i Zrinjski par zajebanih igraća, neće vam biti lako večeras, a ako vam ga zabiju bojim se da ste donji.
AMAR OSIM
Mislim da jeste donji eto imam pravo na mišljenje.
-
- Kontakt:
ja ne mislim tako, zeljo ima ekipu koja moze da daje dosta golova tako da ne moraju bas strepiti od gola kod kuce, Mislim da ce to osim tako i postaviti da ce igrati izrazito ofanzivno sa preuzimanjem velikog rizika u odbrani racunajuci da ce dati dva gola vise od primljenihBorčevac je napisao/la:Ima i Zrinjski par zajebanih igraća, neće vam biti lako večeras, a ako vam ga zabiju bojim se da ste donji.čamac je napisao/la:Mislim da je bitno ne primiti go. Čak i pobjeda od 1:0 bi trebala biti dovoljna. Sa 2:0 je pos'o gotov. Dakle, samo ne primiti go. Zrinjski ako išta imaju u glavi bi trebali igrati otovoreno i pokušati dati go. Bez gola ovdje teško da nas mogu proći jer mi ćemo ga njima dole zabiti.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ma ne treba nam rizik uopšte. Uz svo dužno poštovanje prvaku, mislim da smo trenutno bolja ekipa od njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad karte pustaju u prodaju
I ja mislim da ste bolji trenutno i da ih možete proći i volio bih da ih prođete i da finale bude Borac-Željo,jer bi to bio pravi spektakl za navijače i sve ljubitelje fudbala.Virtu4l je napisao/la:Ma ne treba nam rizik uopšte. Uz svo dužno poštovanje prvaku, mislim da smo trenutno bolja ekipa od njih.
- bistrikboy
- Kontakt:
Mi i Zrinjski smo "u pet deka",nisu oni nista slabiji od nas nit' smo mi sta bolji,zato je bitno ostvariti bilo kakvu pobjedu,jer cemo ih tako natjerati da u revansu napadaju!
Bilo bi lijepo da Milan zabije,vrijeme mu je...
Ako mozete dođite ranije na utakmicu da se bar malo izbjegne guzva na ulazu!
Bilo bi lijepo da Milan zabije,vrijeme mu je...
Ako mozete dođite ranije na utakmicu da se bar malo izbjegne guzva na ulazu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
U potpunosti se slazem sa ovim. Inace, prvih 5 pa mozda i sest ekipa na tabeli je u par deka i zbog toga svo vrijeme govorim da ne treba dizati euforiju. Evropa je cilj ..bistrikboy je napisao/la:Mi i Zrinjski smo "u pet deka",nisu oni nista slabiji od nas nit' smo mi sta bolji,zato je bitno ostvariti bilo kakvu pobjedu,jer cemo ih tako natjerati da u revansu napadaju!
AMAR OSIM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma nikakav problem, normalno da imas pravo na svoje misljenje! Samo sam mislio da podjelis sa nama to razmisljanje i da nam objasnis zasto smo donji ako primimo go (gluho bilo). Ali ako neces, neka ostane na tome ..Borčevac je napisao/la:Mislim da jeste donji eto imam pravo na mišljenje.

AMAR OSIM
Eno sad ovo nerješiva engima, .ebem ti MUP i majku. Da nemamo još 2 moguća ulaza na Jug, ne bih se bunio. Pola sata prije početka kad se dođe, ne može biti veća gužva. Jedino sat vremena ranije doći, što je fakat previše. Nemoguće je stvoriti human ulaz na jug sa onim brojem ulaza.bistrikboy je napisao/la: Sve veći broj gledalaca na utakmicama Želje stvorio je velike probleme pri ulazima, posebno na južnu tribinu gdje hiljade navijača ulaze na jedan ulaz. Direktor kluba Dželaludin Muharemović objasnio je kako MUP i zaštitarska agencija zahtijevaju takav način pristupa zbog sigurnosne situacije.
Ako se na forumu ne treba pričati o ovome, gdje treba?! Onakav način ulaska na stadion je degradirajući. Kadgod dođeš imaš zagaranotvanih 15 minuta u najvećoj mogućoj gužvi. Ma nema tog zakona na osnovu kojeg MUP to može zahtjevati, a da ŽELJO ne može ništa da uradi po tom pitanju.
Tek vidjeh da i zaštitarska agencija to zahtjeva?! Pa ko ih angažuje?! Šta oni imaju zahtijevat'?!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 23 mar 2010, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Mozda je ovo najbitnija utakmica u cijeloj polusezoni,za pretpostaviti je da ce ipak borac biti u finalu i u tom slucaju bi naš prolaz u finale otprilike zavrsio pricu oko odlaska u evropu...i zato je ovo psiholoski preteska utakmica,nadam se samo da cemo uspjeti to prevazici...ne ocekujem lijepu utakmicu punu dobrih prilika,ovde ce se igrati šaha danas,jedan ili dva poteza ce odluciti...imamo prednost "produzenog" igrackog kadra,veliko je kada je jedan Mesanovic odmoran i kada je uopste bilo moguce odmoriti takvog igraca u proslom kolu i jos napraviti rezultat...zbog takvih stvari dajem prednost Zelji,a kvalitet je priblizan u obje ekipe...mislim da ce igraci noseni publikom da odrade dobar posao i uz veliki pritisak koji im se namece...jos jedna ogromna stvar koja nam ide u prilog je to sto smo postali takva ekipa da i u slucaju nekog kiksa mozemo nadoknaditi i u gostima sta god da se treba nadoknaditi ( zlu ne trebalo )...snage imamo,volju imamo,mogucnost imamo,kvalitet imamo,najbolje navijace u drzavi imamo,pun stadion imamo,srce na teren i uz malo srece dobar rezultat bi mogao doci pred miran revans u mostaru
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Nema gužve na sjeverubistrikboy je napisao/la:Ako mozete dođite ranije na utakmicu da se bar malo izbjegne guzva na ulazu!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Dobro je pa otvore sva tri,na pocetku su otvarali samo 1 ili 2,prave se mutavi i jedni i drugi.Bas me zanima kako je to povecana sigurnost kad se na 30 kvadradnih metara nagura 1500 ljudi,valjda se tako vise ugrozava sigurnost nego da ulazimo na zapadnu stranu...Željovac je napisao/la:Eno sad ovo nerješiva engima, .ebem ti MUP i majku. Da nemamo još 2 moguća ulaza na Jug, ne bih se bunio. Pola sata prije početka kad se dođe, ne može biti veća gužva. Jedino sat vremena ranije doći, što je fakat previše. Nemoguće je stvoriti human ulaz na jug sa onim brojem ulaza.bistrikboy je napisao/la: Sve veći broj gledalaca na utakmicama Želje stvorio je velike probleme pri ulazima, posebno na južnu tribinu gdje hiljade navijača ulaze na jedan ulaz. Direktor kluba Dželaludin Muharemović objasnio je kako MUP i zaštitarska agencija zahtijevaju takav način pristupa zbog sigurnosne situacije.
Ako se na forumu ne treba pričati o ovome, gdje treba?! Onakav način ulaska na stadion je degradirajući. Kadgod dođeš imaš zagaranotvanih 15 minuta u najvećoj mogućoj gužvi. Ma nema tog zakona na osnovu kojeg MUP to može zahtjevati, a da ŽELJO ne može ništa da uradi po tom pitanju.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Protiv Čelika na ulazu cudi me da nije bilo mrtvih, ja sam se vec bio oprostio sa zivotom kad me masa ugurala do ulaza, jos ti i onaj idiot na vratima sto cijepa karte gurne lakat u grlo dok ove sto su usli ne pretresu. Ono je haos, **** ima zapad mater sto nas ne pustaju sa obje strane na jug?bistrikboy je napisao/la:Dobro je pa otvore sva tri,na pocetku su otvarali samo 1 ili 2,prave se mutavi i jedni i drugi.Bas me zanima kako je to povecana sigurnost kad se na 30 kvadradnih metara nagura 1500 ljudi,valjda se tako vise ugrozava sigurnost nego da ulazimo na zapadnu stranu...Željovac je napisao/la:Eno sad ovo nerješiva engima, .ebem ti MUP i majku. Da nemamo još 2 moguća ulaza na Jug, ne bih se bunio. Pola sata prije početka kad se dođe, ne može biti veća gužva. Jedino sat vremena ranije doći, što je fakat previše. Nemoguće je stvoriti human ulaz na jug sa onim brojem ulaza.bistrikboy je napisao/la: Sve veći broj gledalaca na utakmicama Želje stvorio je velike probleme pri ulazima, posebno na južnu tribinu gdje hiljade navijača ulaze na jedan ulaz. Direktor kluba Dželaludin Muharemović objasnio je kako MUP i zaštitarska agencija zahtijevaju takav način pristupa zbog sigurnosne situacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.