FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

čamac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la čamac » 23 mar 2010, 09:34

Mislim da je bitno ne primiti go. Čak i pobjeda od 1:0 bi trebala biti dovoljna. Sa 2:0 je pos'o gotov. Dakle, samo ne primiti go. Zrinjski ako išta imaju u glavi bi trebali igrati otovoreno i pokušati dati go. Bez gola ovdje teško da nas mogu proći jer mi ćemo ga njima dole zabiti.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 23 mar 2010, 09:38

čamac je napisao/la:Mislim da je bitno ne primiti go. Čak i pobjeda od 1:0 bi trebala biti dovoljna. Sa 2:0 je pos'o gotov. Dakle, samo ne primiti go. Zrinjski ako išta imaju u glavi bi trebali igrati otovoreno i pokušati dati go. Bez gola ovdje teško da nas mogu proći jer mi ćemo ga njima dole zabiti.
Ima i Zrinjski par zajebanih igraća, neće vam biti lako večeras, a ako vam ga zabiju bojim se da ste donji.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 mar 2010, 09:54

Borčevac je napisao/la:Ima i Zrinjski par zajebanih igraća, neće vam biti lako večeras, a ako vam ga zabiju bojim se da ste donji.
A ako oni zabiju jedan a mi tri? Zasto mislis da smo donji?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 23 mar 2010, 09:57

Stole iz Bora je napisao/la:
Borčevac je napisao/la:Ima i Zrinjski par zajebanih igraća, neće vam biti lako večeras, a ako vam ga zabiju bojim se da ste donji.
Ako im date tri onda ste u finalu i ja ću vam prvi čestitati.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 mar 2010, 09:59

hajd ba šutite, danas kad Željo dobije više od 2 razlike, opet će biti kriv sudija...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 mar 2010, 10:16

Borčevac je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Ako im date tri onda ste u finalu i ja ću vam prvi čestitati.
Nije to problem! Pitam te zasto mislis da smo dolnji ako primimo go?
AMAR OSIM

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 23 mar 2010, 10:37

Mislim da jeste donji eto imam pravo na mišljenje.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 23 mar 2010, 10:42

Borčevac je napisao/la:
čamac je napisao/la:Mislim da je bitno ne primiti go. Čak i pobjeda od 1:0 bi trebala biti dovoljna. Sa 2:0 je pos'o gotov. Dakle, samo ne primiti go. Zrinjski ako išta imaju u glavi bi trebali igrati otovoreno i pokušati dati go. Bez gola ovdje teško da nas mogu proći jer mi ćemo ga njima dole zabiti.
Ima i Zrinjski par zajebanih igraća, neće vam biti lako večeras, a ako vam ga zabiju bojim se da ste donji.
ja ne mislim tako, zeljo ima ekipu koja moze da daje dosta golova tako da ne moraju bas strepiti od gola kod kuce, Mislim da ce to osim tako i postaviti da ce igrati izrazito ofanzivno sa preuzimanjem velikog rizika u odbrani racunajuci da ce dati dva gola vise od primljenih
TREĆI PUT ČASTIMO !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 mar 2010, 10:47

Ma ne treba nam rizik uopšte. Uz svo dužno poštovanje prvaku, mislim da smo trenutno bolja ekipa od njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 23 mar 2010, 10:48

Kad karte pustaju u prodaju

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 23 mar 2010, 10:52

Virtu4l je napisao/la:Ma ne treba nam rizik uopšte. Uz svo dužno poštovanje prvaku, mislim da smo trenutno bolja ekipa od njih.
I ja mislim da ste bolji trenutno i da ih možete proći i volio bih da ih prođete i da finale bude Borac-Željo,jer bi to bio pravi spektakl za navijače i sve ljubitelje fudbala.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 mar 2010, 10:53

Mi i Zrinjski smo "u pet deka",nisu oni nista slabiji od nas nit' smo mi sta bolji,zato je bitno ostvariti bilo kakvu pobjedu,jer cemo ih tako natjerati da u revansu napadaju!

Bilo bi lijepo da Milan zabije,vrijeme mu je...

Ako mozete dođite ranije na utakmicu da se bar malo izbjegne guzva na ulazu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 mar 2010, 11:03

bistrikboy je napisao/la:Mi i Zrinjski smo "u pet deka",nisu oni nista slabiji od nas nit' smo mi sta bolji,zato je bitno ostvariti bilo kakvu pobjedu,jer cemo ih tako natjerati da u revansu napadaju!
U potpunosti se slazem sa ovim. Inace, prvih 5 pa mozda i sest ekipa na tabeli je u par deka i zbog toga svo vrijeme govorim da ne treba dizati euforiju. Evropa je cilj ..
AMAR OSIM

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 mar 2010, 11:05

Borčevac je napisao/la:Mislim da jeste donji eto imam pravo na mišljenje.
Ma nikakav problem, normalno da imas pravo na svoje misljenje! Samo sam mislio da podjelis sa nama to razmisljanje i da nam objasnis zasto smo donji ako primimo go (gluho bilo). Ali ako neces, neka ostane na tome .. ;)
AMAR OSIM

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 23 mar 2010, 11:32

bistrikboy je napisao/la: Sve veći broj gledalaca na utakmicama Želje stvorio je velike probleme pri ulazima, posebno na južnu tribinu gdje hiljade navijača ulaze na jedan ulaz. Direktor kluba Dželaludin Muharemović objasnio je kako MUP i zaštitarska agencija zahtijevaju takav način pristupa zbog sigurnosne situacije.
Eno sad ovo nerješiva engima, .ebem ti MUP i majku. Da nemamo još 2 moguća ulaza na Jug, ne bih se bunio. Pola sata prije početka kad se dođe, ne može biti veća gužva. Jedino sat vremena ranije doći, što je fakat previše. Nemoguće je stvoriti human ulaz na jug sa onim brojem ulaza.
Ako se na forumu ne treba pričati o ovome, gdje treba?! Onakav način ulaska na stadion je degradirajući. Kadgod dođeš imaš zagaranotvanih 15 minuta u najvećoj mogućoj gužvi. Ma nema tog zakona na osnovu kojeg MUP to može zahtjevati, a da ŽELJO ne može ništa da uradi po tom pitanju.
Tek vidjeh da i zaštitarska agencija to zahtjeva?! Pa ko ih angažuje?! Šta oni imaju zahtijevat'?!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 23 mar 2010, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 23 mar 2010, 11:33

Mozda je ovo najbitnija utakmica u cijeloj polusezoni,za pretpostaviti je da ce ipak borac biti u finalu i u tom slucaju bi naš prolaz u finale otprilike zavrsio pricu oko odlaska u evropu...i zato je ovo psiholoski preteska utakmica,nadam se samo da cemo uspjeti to prevazici...ne ocekujem lijepu utakmicu punu dobrih prilika,ovde ce se igrati šaha danas,jedan ili dva poteza ce odluciti...imamo prednost "produzenog" igrackog kadra,veliko je kada je jedan Mesanovic odmoran i kada je uopste bilo moguce odmoriti takvog igraca u proslom kolu i jos napraviti rezultat...zbog takvih stvari dajem prednost Zelji,a kvalitet je priblizan u obje ekipe...mislim da ce igraci noseni publikom da odrade dobar posao i uz veliki pritisak koji im se namece...jos jedna ogromna stvar koja nam ide u prilog je to sto smo postali takva ekipa da i u slucaju nekog kiksa mozemo nadoknaditi i u gostima sta god da se treba nadoknaditi ( zlu ne trebalo )...snage imamo,volju imamo,mogucnost imamo,kvalitet imamo,najbolje navijace u drzavi imamo,pun stadion imamo,srce na teren i uz malo srece dobar rezultat bi mogao doci pred miran revans u mostaru
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 mar 2010, 11:33

bistrikboy je napisao/la:Ako mozete dođite ranije na utakmicu da se bar malo izbjegne guzva na ulazu!
Nema gužve na sjeveru :P :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 mar 2010, 11:35

Željovac je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la: Sve veći broj gledalaca na utakmicama Želje stvorio je velike probleme pri ulazima, posebno na južnu tribinu gdje hiljade navijača ulaze na jedan ulaz. Direktor kluba Dželaludin Muharemović objasnio je kako MUP i zaštitarska agencija zahtijevaju takav način pristupa zbog sigurnosne situacije.
Eno sad ovo nerješiva engima, .ebem ti MUP i majku. Da nemamo još 2 moguća ulaza na Jug, ne bih se bunio. Pola sata prije početka kad se dođe, ne može biti veća gužva. Jedino sat vremena ranije doći, što je fakat previše. Nemoguće je stvoriti human ulaz na jug sa onim brojem ulaza.
Ako se na forumu ne treba pričati o ovome, gdje treba?! Onakav način ulaska na stadion je degradirajući. Kadgod dođeš imaš zagaranotvanih 15 minuta u najvećoj mogućoj gužvi. Ma nema tog zakona na osnovu kojeg MUP to može zahtjevati, a da ŽELJO ne može ništa da uradi po tom pitanju.
Dobro je pa otvore sva tri,na pocetku su otvarali samo 1 ili 2,prave se mutavi i jedni i drugi.Bas me zanima kako je to povecana sigurnost kad se na 30 kvadradnih metara nagura 1500 ljudi,valjda se tako vise ugrozava sigurnost nego da ulazimo na zapadnu stranu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 23 mar 2010, 12:05

Zeljo sigurno uzima 1 Mjesto U PL
BLUE NATION.

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 23 mar 2010, 12:08

bistrikboy je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Dobro je pa otvore sva tri,na pocetku su otvarali samo 1 ili 2,prave se mutavi i jedni i drugi.Bas me zanima kako je to povecana sigurnost kad se na 30 kvadradnih metara nagura 1500 ljudi,valjda se tako vise ugrozava sigurnost nego da ulazimo na zapadnu stranu...
Protiv Čelika na ulazu cudi me da nije bilo mrtvih, ja sam se vec bio oprostio sa zivotom kad me masa ugurala do ulaza, jos ti i onaj idiot na vratima sto cijepa karte gurne lakat u grlo dok ove sto su usli ne pretresu. Ono je haos, **** ima zapad mater sto nas ne pustaju sa obje strane na jug?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.