Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Nani ubija. Jadno da nije nominovan za igraca godine.
Takticki perfektno, United ih pusti da dodju do 30-40 metara i onda sijevaju kontre. I Anderson je odlican dosad.
Takticki perfektno, United ih pusti da dodju do 30-40 metara i onda sijevaju kontre. I Anderson je odlican dosad.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- suicidesquad
- Kontakt:
Jesam. Cijelu sezonu u Premiershipu i LP igraju na jako visokom nivou. U PL imaju samo 3 poraza, dok su u LP još bez poraza. U 1/2 finalu su FA Kupa. Na 3 fronta igraju. Realno nemaju jak igrački kadar kao prije, ali opet su u vrhu i igraju dobro. To mogu samo velike ekipe.QUARESMA 18<<< je napisao/la:jesi siguran, za cijelu sezonu, govorim za manchestersuicidesquad je napisao/la:2:0 Nani!![]()
Bez par bitnih prvotimaca (VDS, Ferdinand, Rooney, Rafael, Carrick) opet ćete, kako stvari stoje, uzeti laganini 3 boda. Uz Barcelonu ste sigurno najkonstantnija ekipa ove sezone. Cijelu sezonu igrate na visokom nivou. Svaka vam čast. Zaslužili ste titulu.
Sjajan Mancho,....Normala SAF odmara dobar dio ekipe,.....Dobar protok lopte,odlicno svi igraju,ali sem krila,nekako Anderson dobro gura igru naprijed,...Decku samo treba malo konstantnije da igra,i **** Pastorea 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
trxel je napisao/la:Sjajan Mancho,....Normala SAF odmara dobar dio ekipe,.....Dobar protok lopte,odlicno svi igraju,ali sem krila,nekako Anderson dobro gura igru naprijed,...Decku samo treba malo konstantnije da igra,i **** Pastorea
Dobra stvar nek se momci odmore, sljedeći tjedan nas očekuje uzvrat protiv Chelsea te utakmica protiv Citya u FA Cupu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Mojne mi Pastorea dirat`!trxel je napisao/la:Sjajan Mancho,....Normala SAF odmara dobar dio ekipe,.....Dobar protok lopte,odlicno svi igraju,ali sem krila,nekako Anderson dobro gura igru naprijed,...Decku samo treba malo konstantnije da igra,i **** Pastorea

Slazem se, Ando je odlican jos da je zabio onu sansu bilo bi jos bolje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Hehe, lik zabio 2 gola za skoro 4 sezone ja mislim.Rooney88 je napisao/la:Mojne mi Pastorea dirat`!trxel je napisao/la:Sjajan Mancho,....Normala SAF odmara dobar dio ekipe,.....Dobar protok lopte,odlicno svi igraju,ali sem krila,nekako Anderson dobro gura igru naprijed,...Decku samo treba malo konstantnije da igra,i **** Pastorea
Slazem se, Ando je odlican jos da je zabio onu sansu bilo bi jos bolje.

Ali odlican je bio u prvom, nema sta. Drago mi je da je se konacno vratio. Nego sta je sa Fletcherom vise? Kazu virus, a drzi ga skoro mjesec dana vani. Da nije nesto ozbiljno? Znam da je Markus Babbel dobio neku cudnu bolest, skoro ostao nepokretan, ali je se u potpunosti oporavio kasnije. Ne daj Boze da je nesto tako, ali ovo me nesto brine.
Pa mislim da su to i kljucne tekme ove sezone(iako su sve bileTed Mosby je napisao/la:trxel je napisao/la:Sjajan Mancho,....Normala SAF odmara dobar dio ekipe,.....Dobar protok lopte,odlicno svi igraju,ali sem krila,nekako Anderson dobro gura igru naprijed,...Decku samo treba malo konstantnije da igra,i **** Pastorea
Dobra stvar nek se momci odmore, sljedeći tjedan nas očekuje uzvrat protiv Chelsea te utakmica protiv Citya u FA Cupu

Jarane vjeruj da nisam nigdje nasao nista novo za Fletchera, i ja sam tu zbunjen kao i ti. Valjda nije nesto tako opasno.Cartman je napisao/la:Hehe, lik zabio 2 gola za skoro 4 sezone ja mislim.Rooney88 je napisao/la:Mojne mi Pastorea dirat`!trxel je napisao/la:Sjajan Mancho,....Normala SAF odmara dobar dio ekipe,.....Dobar protok lopte,odlicno svi igraju,ali sem krila,nekako Anderson dobro gura igru naprijed,...Decku samo treba malo konstantnije da igra,i **** Pastorea
Slazem se, Ando je odlican jos da je zabio onu sansu bilo bi jos bolje.![]()
Ali odlican je bio u prvom, nema sta. Drago mi je da je se konacno vratio. Nego sta je sa Fletcherom vise? Kazu virus, a drzi ga skoro mjesec dana vani. Da nije nesto ozbiljno? Znam da je Markus Babbel dobio neku cudnu bolest, skoro ostao nepokretan, ali je se u potpunosti oporavio kasnije. Ne daj Boze da je nesto tako, ali ovo me nesto brine.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
U Babela je bilo nervno oboljenje,a Fletcha virus,koji obicno drzi skijase,i do jedno pola godine moze da traje.Da napomenem rahmetli Enke,je imao takvo oboljenje i dugo ga nije bilo,....Cartman je napisao/la:Hehe, lik zabio 2 gola za skoro 4 sezone ja mislim.Rooney88 je napisao/la:Mojne mi Pastorea dirat`!trxel je napisao/la:Sjajan Mancho,....Normala SAF odmara dobar dio ekipe,.....Dobar protok lopte,odlicno svi igraju,ali sem krila,nekako Anderson dobro gura igru naprijed,...Decku samo treba malo konstantnije da igra,i **** Pastorea
Slazem se, Ando je odlican jos da je zabio onu sansu bilo bi jos bolje.![]()
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sad udjoh u kucu (im˙o neke prece obaveze) i vidim 2-0
.
Kaze Spaho prvi gol iz offsidea

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Pusti Spahu, bilo je max. 5 cm offsidea.dr.van nostrand je napisao/la:Sad udjoh u kucu (im˙o neke prece obaveze) i vidim 2-0.
ahahhaha ja bisera http://sportsport.ba/ino_fudbal/wenger- ... dova/54905
Ne bi dao Vidica za sve stopere Arsenala.MUFC_#1 je napisao/la:ahahhaha ja bisera http://sportsport.ba/ino_fudbal/wenger- ... dova/54905
Pa Vidic i Ferdinand vrijede ko cjela ekipa Arsenala! hahahah nema sta Wenger vise da trazi pa mora da provaljiva
Rutinski igramo u 2.poluvremenu, samo da se do kraja niko ne ozlijedi. Još samo 6 kola u prvenstvu, sve smo bliži tituli
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Kraj !
Rutinska pobjeda definitivno, bez previse umaranja i rizika u igri. Fluham je imao nekoliko svojih polu-prilika ali mi smo svoje iskoristili na pravi nacin i imamo nova 3 boda. Zadovoljan sam a sada se okrecemo uzvratu sa Chelsea-om.
Rutinska pobjeda definitivno, bez previse umaranja i rizika u igri. Fluham je imao nekoliko svojih polu-prilika ali mi smo svoje iskoristili na pravi nacin i imamo nova 3 boda. Zadovoljan sam a sada se okrecemo uzvratu sa Chelsea-om.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Odigrali smo tacno onoliko koliko nam je bilo potrebno, nema se sta puno pisati o ovoj tekmi, jednostavno smo pokazali zasto smo tu gdje jesmo, bez mnogo zamaranja ostvarili jako bitnu pobjedu i jos malo napumpali samopouzdanje pred Celzi. Sirina nase klupe je ponovo dosla do izrazaja jer se izostanak prilicnog broja bitnih igraca nije ni osjetio, sve u svemu titula je za krupan korak bliza..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ne bi dao Vidica za sve stopere Arsenala.MUFC_#1 je napisao/la:ahahhaha ja bisera http://sportsport.ba/ino_fudbal/wenger- ... dova/54905
Slazem se , mada ja imam utisak i misljenje da bi ovakva odbrana Uniteda otprilike 10-tak golova vise primila da nije na golu odlican golman Van Der Sar

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
rutinski, tipicna fergusonska pobjeda, sa dosta cuvanja za celzija
titulu je vasa odavno se vec zna, cini mi se jos od onog vremena kad je celzi zapao u krizu, znalo se otprilike da su oni jedini pravi konkurenti, arsenal je nedorastao jos uvijek
sve su prilike da se ponovo okrsimo u finalu lige prvaka, pa kom opanci, kom obojci
titulu je vasa odavno se vec zna, cini mi se jos od onog vremena kad je celzi zapao u krizu, znalo se otprilike da su oni jedini pravi konkurenti, arsenal je nedorastao jos uvijek
sve su prilike da se ponovo okrsimo u finalu lige prvaka, pa kom opanci, kom obojci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
E Wengeru j.ebo ga ti, ne moš to izjavitMUFC_#1 je napisao/la:ahahhaha ja bisera http://sportsport.ba/ino_fudbal/wenger- ... dova/54905

P.S Rutinska 3 boda, odmoreni neki igrači, sada se fokusirati na tekmu s Chelseom

FC Manchester United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.