Zar nisi svrsio i umocio u solju juce kad je Chelsea kiksao..sikirica je napisao/la:S'a mai raja?Jeste li sta umocili zadnjih dana?
Ja jos nisam jbg.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: Chat
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Bosco i ja sam 2 puta :S jednom kad sam rekao ust*** dobio ban 1 dan i kad sam psovao nedavno 7 dana
glupo mi je sto ne uvedu temu gdje ce se pisati ko je banovan i zasto i da daju upozorenja clanovima 
- Popović Lazar
- Kontakt:
Koji si ti spamer,za 2 dana si nabio više od 100 postovailidžanski dijamant je napisao/la:meni su vala oba losa, narandza rules. sad pojeftinili na 75 kfsvaki dan 5 litara popijem
Hajde lazare,hajde Lazare..
Ja opsovo Sarajevo (grad) častio pitare pridjevima raznim i pa´ne 7-dnevni odmor u BanovicimaSamo F.K.S !! je napisao/la:Bosco i ja sam 2 puta :S jednom kad sam rekao ust*** dobio ban 1 dan i kad sam psovao nedavno 7 danaglupo mi je sto ne uvedu temu gdje ce se pisati ko je banovan i zasto i da daju upozorenja clanovima
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne bi bio @Wolverine da ne piše puno postova. Jednostavno je u sve moguće uključen.Popović Lazar je napisao/la:Koji si ti spamer,za 2 dana si nabio više od 100 postovailidžanski dijamant je napisao/la:meni su vala oba losa, narandza rules. sad pojeftinili na 75 kfsvaki dan 5 litara popijem
Mojne dirat wolwija
Evo obrijo sam brčiće više nisam mali Šojić
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
sta je muskarac bez brkova ?! Samo jos reci da se brijes ispod pazuhaLBJ MVP je napisao/la:Mojne dirat wolwija![]()
Ja ni ne znam zašto sam banovan prvi put, a drugi put banovan zbog otvaranja teme.Frutek je napisao/la:Ja opsovo Sarajevo (grad) častio pitare pridjevima raznim i pa´ne 7-dnevni odmor u BanovicimaSamo F.K.S !! je napisao/la:Bosco i ja sam 2 puta :S jednom kad sam rekao ust*** dobio ban 1 dan i kad sam psovao nedavno 7 danaglupo mi je sto ne uvedu temu gdje ce se pisati ko je banovan i zasto i da daju upozorenja clanovima
![]()
![]()
Inače Frutek kakvo je ono sranje s klizištem u Tuzli, ima i poginulih.
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
de prvo vidi kakvi su to postovi, i nabroj mi koji su od njih tacno bili spamerski, trolovski ili sta ja znam. 90% tih postova je otislo na nba jer sam se juce cijeli dan raspravljo tamo.Popović Lazar je napisao/la:Koji si ti spamer,za 2 dana si nabio više od 100 postovailidžanski dijamant je napisao/la:meni su vala oba losa, narandza rules. sad pojeftinili na 75 kfsvaki dan 5 litara popijem
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)
Ima jedna osoba je mrtva, evo vise o tomeBosco je napisao/la:Ja ni ne znam zašto sam banovan prvi put, a drugi put banovan zbog otvaranja teme.Frutek je napisao/la:Ja opsovo Sarajevo (grad) častio pitare pridjevima raznim i pa´ne 7-dnevni odmor u BanovicimaSamo F.K.S !! je napisao/la:Bosco i ja sam 2 puta :S jednom kad sam rekao ust*** dobio ban 1 dan i kad sam psovao nedavno 7 danaglupo mi je sto ne uvedu temu gdje ce se pisati ko je banovan i zasto i da daju upozorenja clanovima
![]()
![]()
![]()
Inače Frutek kakvo je ono sranje s klizištem u Tuzli, ima i poginulih.
http://www.rtvtk.ba/index.php?option=co ... Itemid=197
http://www.tip.ba/2010/12/05/drama-u-cr ... -porodica/
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
To ne radim mada bi trebao,ali ima vremenaSamo F.K.S !! je napisao/la:sta je muskarac bez brkova ?! Samo jos reci da se brijes ispod pazuhaLBJ MVP je napisao/la:Mojne dirat wolwija![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Joj isfura, danas sam radio džaba, još nedelja
pa jarane zaboravim upaliti svijetla, ko da sam prebio policajca.
Big club, great history, Nottm Forest.
Nakon kazne sto nisam upalio svijetla nervoza me malo prosla, lijek za nervozu je jednostavan, samo citajte imena klubova finske prve i druge lige
Mypa
Jippo
FC Lahti
FF Jaro
AC Oulu
PoPa
AS Kemi
PK 35
Klubi 04
HV71
hahahahahahaha
Zamisli kako navijaju za ove klubove, "mi smo HV71-ovi, HV71 je naš"
Mypa
Jippo
FC Lahti
FF Jaro
AC Oulu
PoPa
AS Kemi
PK 35
Klubi 04
HV71
hahahahahahaha
Zamisli kako navijaju za ove klubove, "mi smo HV71-ovi, HV71 je naš"
Big club, great history, Nottm Forest.
Zna li ko kakvu dobru stranicu da mi posalje link na PP u vezi alkoholizma medju mladima,znaci ne medju djecom,vec o osobama izmedu 14-18 godina,da mogu naci statisticke podatke o broju konzumenata alkohola u BiH,prvenstveno u Tuzli 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Daj nadjite mi neki lagan portret za nacrtati
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
de nek mi neko kaže kako da dugo ronim pod vodom 
uzmes ronilacko odjeloUnica_Liverpool_ je napisao/la:de nek mi neko kaže kako da dugo ronim pod vodom
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Kad se pocnes gusit to je samo privikavanje na vodu, izdrzi 7-8 minuta i mocices koliko hocesUnica_Liverpool_ je napisao/la:de nek mi neko kaže kako da dugo ronim pod vodom
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ma ja valja toliko izdržat nisam ni ja izet 
vjeruj mi moces koliko hoces pod uslovom da te sahrane u bosni il miljackojUnica_Liverpool_ je napisao/la:ma ja valja toliko izdržat nisam ni ja izet
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.