Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hoće li admini banovat ovog padobranca?amypitar je napisao/la:Đelmić u Bijeljini odigrao posljednji meč u dresu Želje?
Mogao bi nam valjati,a dosao bi nas dzaba.
Izvini tebra,al ja sam se zrtvovao kad tebe nije bilobelosevic28 je napisao/la:Nema belog na forumu i odma hajka na Mesu. Bas vam hvala braco
Pozz bratu Totiju, zna znanje jedinia kad Mesa eksplodira ko Taliban bit ce vam godra...
pu, pu, pu nedo Bog da su nam zanimljivi...RedEvil je napisao/la:Pa cemu ona mi tezimo i dizemo se,kao mi smo nesto,ako su nam zanimljivi igraci tipa Djelmic,onda smo mi cisti prosjek
Ma ja mislim da se on zezao,nije mislio ozb.DenchiNL je napisao/la:pu, pu, pu nedo Bog da su nam zanimljivi...RedEvil je napisao/la:Pa cemu ona mi tezimo i dizemo se,kao mi smo nesto,ako su nam zanimljivi igraci tipa Djelmic,onda smo mi cisti prosjek
nego ima kompleksa nabijenih kod amyja, al' baš DEBELIH ono.....
RN87 je napisao/la:Trea dovesti iovog hobita ognjena
Da previja beganavica kad ga zarafalamo strelicama
High je Tito za ona prepucavanja, pogotovo sa Tuzlacima i Zeničanima... Melje frajer, ja baš s užitkom čitam njegove postove na tu tematikujoker90 je napisao/la:Gdje je High? Nije valjda dobio ban pred listicu? Ili negdje kandzija kakve kurtizane?
Zato mi i fali sad pred listicu kad bi moglo biti svega, on ih kandzija redovno, pa zbog njihovog kukanja zavrsi u Banovicima. Mozda je i nas najjaci forumas.BitiSrcemVezan je napisao/la:High je Tito za ona prepucavanja, pogotovo sa Tuzlacima i Zeničanima... Melje frajer, ja baš s užitkom čitam njegove postove na tu tematikujoker90 je napisao/la:Gdje je High? Nije valjda dobio ban pred listicu? Ili negdje kandzija kakve kurtizane?![]()
A brat Bordo je prekucao sve ove obične rasprave, kako frajer zna spustiti bilo koga u 3 rečenice nevjerovatno, nekad se neko obrati i mirnim tonom on ga našamara mene bude stid stavljati i one smajlije za smijeh
Uze mi misao... Amer mora igrati, zaslužio je to svojim partijama, lik pogine na tekmi više puta nego Toni Cetinski u onoj pjesmi. A ovo prvo poluvrijeme protiv Travnika, fino je to izgledao sa njim i Leonom, jer odbrana ako jednog udupla poklonila je pola gola drugom, preopasni su.BitiSrcemVezan je napisao/la:Hebeš sastav u kojem Amera nema
Dulja lijevo, više mu leži.Evolution87 je napisao/la:okic out
krle lijevo, dulja desno
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Fouzi1, iliyaa8 i 48 gostiju.