@High hvala buraz.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
A doktora ahahahaha
@High hvala buraz.
@High hvala buraz.
Zadnja izmjena: Rokoko87, dana/u 10 maj 2016, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
@Pinoglavi nemam je neke bolove , osim kad četkicom zakačim ili nekad hladna voda kad pukne , ovako ne boli .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- IlFantasista
- Kontakt:
Kad je Deen poslije rata došao na jedan dernek, ušao u cipelama u kuću ovo-ono, mahalci ga s noge na nogu izbace. 
@Bešiću idi kod Razmana preko puta Palme na Grbavici.
@Bešiću idi kod Razmana preko puta Palme na Grbavici.
Zadnja izmjena: IlFantasista, dana/u 10 maj 2016, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ova iz Austrije neka Mesillina brojka 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ajde ba...High je napisao/la:Kupi nešto mekšu četkicu i ne pritišći je kad četkaš zube. Ispirati usta žalfijom i koristiti dentalni konac.Rokoko87 je napisao/la:Normalne su mi desni, samo mi konstantno nakon malo jačeg i dužeg pranja počnu krvariti, morat ću u skorijoj budućnosti posjetiti stomatologa.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=1995
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prebacim na eurosong, nije 15 sekundi proslo ovaj Dejan prica o uzdisanju na nekog madjara, pored toliko pichoka.
BOG. POSTAJE IDOL BOSNE!NKMramor je napisao/la:hapuc je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kako ovaj Jala uspijeva biti iritantniji od Fude i Dalal to je već zayebano pitanje.
Don't hate what you don't understand.
Besic je napisao/la:High evo ovako je u mene baš na ovom zubu kao što sam obilježio . Bio sam već kod jednog zubara na pregledu al nije mi ništa radio nego mi kao objasnio neke tehnike pranja zuba kao da se to vrati , al izgleda ubleha.
@Pinoglavi nemam je neke bolove , osim kad četkicom zakačim ili nekad hladna voda kad pukne , ovako ne boli .
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Šuti i zapisuj.SlevinKelevra je napisao/la:Ajde ba...High je napisao/la:Kupi nešto mekšu četkicu i ne pritišći je kad četkaš zube. Ispirati usta žalfijom i koristiti dentalni konac.Rokoko87 je napisao/la:Normalne su mi desni, samo mi konstantno nakon malo jačeg i dužeg pranja počnu krvariti, morat ću u skorijoj budućnosti posjetiti stomatologa.![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=1995
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Da ti nisi petljao s ovim ? Znaš li koliko treba vremena odokativno da se to stabilizuje ?High je napisao/la:Najgore je što se ovo teško rješava, treba strpljenja da se zaustavi ogoljavanje zuba, ali je najgore što se desni ne mogu vratiti. Uglavnom vrte istu priču o tehnici četkanja i sl.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jala najbolji, ovaj opra sa zubom vise.
Meni je doktorica, kod koje sam išao bar godinu-dvije, samo usputno rekla da mi se povlače desni. Nije bilo nekih većih upozorenja dok mi nije nastao tzv. paradontalni džep. Tek kad je to vidjela, napravila je dramu, uradila kiretažu i to je to. Reče da se, nakon kiretaže, to stabilizira za dva-tri mjeseca.Besic je napisao/la:Da ti nisi petljao s ovim ? Znaš li koliko treba vremena odokativno da se to stabilizuje ?High je napisao/la:Najgore je što se ovo teško rješava, treba strpljenja da se zaustavi ogoljavanje zuba, ali je najgore što se desni ne mogu vratiti. Uglavnom vrte istu priču o tehnici četkanja i sl.
Zdravlje prije komercijalizacije šunda - uvijek bilo.VGS je napisao/la:Jala najbolji, ovaj opra sa zubom vise.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znači to bi i u mom slučaju bilo najbrže riješenje , pošto mi se stvarno ne petlja sa stomatolozima duže vrijeme . A sve su prilike da je ovo dugotrajan proces .High je napisao/la:Meni je doktorica, kod koje sam išao bar godinu-dvije, samo usputno rekla da mi se povlače desni. Nije bilo nekih većih upozorenja dok mi nije nastao tzv. paradontalni džep. Tek kad je to vidjela, napravila je dramu, uradila kiretažu i to je to. Reče da se, nakon kiretaže, to stabilizira za dva-tri mjeseca.
Besic je napisao/la:Znači to bi i u mom slučaju bilo najbrže riješenje , pošto mi se stvarno ne petlja sa stomatolozima duže vrijeme . A sve su prilike da je ovo dugotrajan proces .High je napisao/la:Meni je doktorica, kod koje sam išao bar godinu-dvije, samo usputno rekla da mi se povlače desni. Nije bilo nekih većih upozorenja dok mi nije nastao tzv. paradontalni džep. Tek kad je to vidjela, napravila je dramu, uradila kiretažu i to je to. Reče da se, nakon kiretaže, to stabilizira za dva-tri mjeseca.
Bolje otići par puta nego čekati ispadanje zuba.
Ma najbitnije ti je da ne umislis nesto sto nije, citanje po netu o tome ti moze samo suhvu svezati.Besic je napisao/la: Da ti nisi petljao s ovim ? Znaš li koliko treba vremena odokativno da se to stabilizuje ?
Snimi i odi kod nekog ko zna, ortopan vilice snimiš i poneseš, nije skupo, nekih 30 KM.
Što se tiče tehnike četkanja, tačno je, ali moraš biti pravo uporan, mehka četkica i četkaš od mesa (uključujući i meso) prema dolje, nikako drugačije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad se nasi nasmrcu sad od tuge 
vala ima sve i lice i tijelo. eh da mi je jednu povoljno naći za legenduUnofficialpage je napisao/la:Armenka![]()
![]()
nije zgoregaBosniacum Lilium je napisao/la:to hoces da impersioniras djeve sa foruma?DANTES je napisao/la:sama ta konstatacija je površnaBosniacum Lilium je napisao/la:Kako su ove zene povrsne, pa ovo je nehumanoA nama nesto prigovaraju
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Eto, pusiona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.